Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Konfetti

GulogGratis' konkurrencevilkår

Konkurrencevilkår:

Generelt

Konkurrencen udbydes af GulogGratis.dk A/S, cvr. nr. 33784023, Banegårdspladsen 1, 5000 Odense C. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig disse konkurrencevilkår.

Hvornår kan man deltage?

Konkurrencen gælder for alle, som mellem 15. og 31. maj giver tilladelse til at modtage nyhedsbreve fra GulogGratis.dk.

Hvem kan deltage?

Alle som er oprettet som bruger på GulogGratis.dk og som endnu ikke har givet tilladelse til at modtage nyhedsbreve. Du skal desuden være bosiddende i Danmark og være fyldt 18 år.
Ansatte i GulogGratis.dk A/S, JFM P/S og JFM P/S ́ datterselskaber, samt disses samlevere eller børn, må ikke deltage i konkurrencen.

Hvad kan man vinde?

Du kan vinde et gavekort på 1000 kr. til deal.dk.
Det er ikke muligt at ombytte præmien til kontanter.

Hvordan deltager jeg?

Du deltager ved at give GulogGratis.dk tilladelse til at sende nyhedsbreve til den mailadresse, som din GulogGratis-bruger er tilknyttet. Du deltager automatisk i konkurrencen, hvis du har givet denne tilladelse mellem 15. og 31. maj 2023.

Hvordan vinder jeg?

Vi trækker en tilfældig vinder blandt deltagerne i konkurrencen efter konkurrencens udløb. Vinderen får direkte besked på mail.

Hvordan og hvornår får jeg besked om, at jeg har vundet?

Vinderne får direkte besked, og vil modtage en mail fra GulogGratis.dk på førstkommende hverdag efter, at vinderen er blevet udtrukket.

Hvordan får jeg min præmie?

Hvis du er den heldige vinder, så vil du modtage præmien, når du har bekræftet modtagelsen af den mail, som vi sender dig. Derefter vil du modtage en ny mail med præmien.

Er der udgifter forbundet ved at deltage eller vinde i konkurrencen?

GulogGratis.dk afholder præmieafgiften for præmien.

Hvad hvis jeg ikke vil deltage?

Hvis du i konkurrenceperioden har givet tilladelse til at modtage nyhedsbreve fra GulogGratis.dk, men ikke ønsker at deltage i lodtrækningen, kan du kontakte GulogGratis.dk’s kundeservice, og bede om ikke at være med i lodtrækningspuljen. Du kan kontakte kundeservice her.

Ændringer i konkurrencevilkårene

GulogGratis.dk forbeholder sig retten til at ændre konkurrencevilkårene, såfremt det skønnes nødvendigt.

Personoplysninger

Når du deltager, giver du samtidig samtykke til, at GulogGratis.dk må kontakte dig, hvis du er vinder af konkurrencen. Din tilladelse til modtagelse af nyhedsbreve omfatter kun nyhedsbreve fra GulogGratis.dk.

Kontakt GulogGratis.dk

Har du spørgsmål eller kommentarer, kan du kontakte GulogGratis’ kundeservice.

Sidst opdateret den 9. maj 2023