Kontorstol

3
Vela kontorstol med grønt polster og stel i krom

Vela kontorstol med grønt polster og ste...

1.243,75 kr.

Den brugte Vela kontorstol er en komfortabel kontorstol med mulighed for ergonomisk korrekt indstilling. Den brugte Vela kontorstol har de basale indstillingsmuligheder: højdeindstilling, ryggen kan indstilles i højden så den giver god lændestøtte og ryglænet kan vippes. Denne kontorstol fra Vela er god til dig, der har brug for at sidde ned i kortere perioder i løbet af dagen. Den kan også være god, hvis du arbejder i en salon eller en klinik, hvor du har brug for en lille stol, så du let kan komme omkring kunderne. Mærke: Vela Stand: Brugt Udførelse: Grønt polster på sæde og ryg, krom stel. Mål: Ryg H:22,5 x B:36 cm. Sæde B:46 x D:41 x H min./max.:44,5/63,5 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS
Vela kontor-/arbejdstaburet i blå

Vela kontor-/arbejdstaburet i blå

1.118,75 kr.

Brugt Vela kontortaburet med blå polsterpå sædet og krom stel er ideel til skrive og arbejdsborde, eller som ekstra siddeplads. Kan også bruges på værkstedet. Mærke: Vela Stand: BrugtUdførelse: kontor-/arbejdstaburet med sæde med blå polster. Med stel i krom. Mål: Ø:32 cm. Sædehøjde: min./max: 45/64 cm.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS
Kontorstol VELA

Kontorstol VELA

50 kr.

Meget velholdt kontorstol af mærket VELA (Vermund Larsen Aalborg), alle positioner virker, ingen slidtage på stoffet, fra et ikke ryger hjem.

9000 Aalborg
22. dec. 2022