Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/1
Fabriksvej 16, 9690 Fjerritslev

Vela kontorstol med grønt polster og stel i krom

1.243,75 kr.

Den brugte Vela kontorstol er en komfortabel kontorstol med mulighed for ergonomisk korrekt indstilling. Den brugte Vela kontorstol har de basale indstillingsmuligheder: højdeindstilling, ryggen kan indstilles i højden så den giver god lændestøtte og ryglænet kan vippes. Denne kontorstol fra Vela er god til dig, der har brug for at sidde ned i kortere perioder i løbet af dagen. Den kan også være god, hvis du arbejder i en salon eller en klinik, hvor du har brug for en lille stol, så du let kan komme omkring kunderne. Mærke: Vela Stand: Brugt Udførelse: Grønt polster på sæde og ryg, krom stel. Mål: Ryg H:22,5 x B:36 cm. Sæde B:46 x D:41 x H min./max.:44,5/63,5 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

Se annoncen hos forhandleren