Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Inde

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Teak kommode
  I dag 700,-
  Teak opbevaringsmøbel
  I dag 600,-
  vidaXL Fødevare-dehydrator med 6 stabelbare bakker (runde)
  vidaXL Fødevare-dehydrator med 6 stabelbare bakker (runde), Denne fødevare-dehydrator med 6 gennemsigtige bakker vil være en fantastisk tilføjelse til dit køkken. Med denne dehydrator vil du ikke kun være i stand til at tørre et bredt udvalg af friske fødevarer såsom frugt, grøntsager, svampe og krydderurter, du kan også tilberede sunde snacks til din familie. Når fødevarer tørres, har de naturlige smagsstoffer og sukre tendens til at koncentrere sig , hvilket giver dem en sødere og stærkere smag end friske fødevarer. Tørring bevarer vigtige næringsstoffer, som ofte ødelægges ved opvarmning. Og da du ikke behøver at tilsætte sukker eller andre tilsætningsstoffer, er tørrede fødevarer lækre og sunde snacks til din familie. Desuden vil dehydrerede fødevarer holde længere og er lettere at bære. Denne dehydrator har en gennemsigtig top, der gør dig i stand til at overvåge tørringsprocessen. Og med denne dehydrator nedsættes tørringstiden markant; vil du have lækre, tørrede fødevarer klar inden for timer, ikke dage! I modsætning til den traditionelle tørringsmetode med roterende bakker, er denne dehydrator udstyret med en ventilator, der får luften til at cirkulere og tørre fødevarer på alle bakker jævnt, uden at de forskellige smage blandes. Denne dehydrator er også udstyret med et justérbart temperatursystem, der sikrer, at forskellige fødevarere kan tørres ved den optimale temperatur. Denne effektive dehydrator er nem at tage i brug: du skal blot vaske den, placere fødevarer på tørrebakkerne, indstille en passende temperatur og derefter tænde for maskinen. Inden for få timer er dine fødevarer tørret og klar til at spise eller opbevare. Nu kan du spare penge ved at lave dit eget tørrede kød, tørrede frugter eller grøntsager, snacks og meget mere.
  I dag 389,-
  Poul.M. Volther Frem Røjle 3 stk
  I dag 5.000,-
  LB Denmark sakselampe
  I dag 350,-
  I dag 17.500,-
  Poul Volther.
  I dag 3.000,-
  Retro bordlampe med original skærm
  I dag 400,-
  Wegner sofabord AT 11 i massiv teak
  I dag 4.200,-
  3 stk Metal ramme med mønster
  I dag 100,-
  Dualit håndmixer - Rød
  I dag 499,-
  Retro lysestage m/ kranse nedsat mere
  I dag 6,-
  sødt svensk træbord
  I dag 800,-
  2x Design spisestuestol sort 105cm I dag 745,-
  HORN 776
  I dag 350,-
  Bitossi bordlampe
  I dag 650,-
  Effezeta Spisestole
  I dag 1.800,-
  Sofa
  I dag 1.000,-
  Fin lille kommode
  I dag 1.250,-
  Kaffefilterholder
  I dag 50,-
  4-dørs snedkermesterskab
  I dag 6.900,-
  Unikt gammelt skab
  I dag 500,-
  Smukt og gammelt spejl
  I dag 400,-
  Snedkermesterskab fra Frankrig
  I dag 6.900,-
  Urtepotte
  I dag 60,-
  Retro kontorstol
  I dag 650,-
  New Mexico klædeskab 4-dørs med 2 spejllåger, 2 fyldningslåger og 2 skuffer. Bredde 194 cm, højde 193 cm lud/voks.
  I dag 4.316,-
  Kärcher fleece støvsugerposer - 4 stk.
  I dag 130,-
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Rød
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Rød, KitchenAid Artisan køkkenmaskine Her får du en af markedets mest populære køkkenmaskiner. Den er kraftfuld med markedets bedste sejtræk for en 5 liters maskine. Køkkenmaskinen er håndbygget i USA. Unikt planetarisk røresystem 10 hastigheder 5 års garanti Multifunktionel køkkenmaskine KitchenAid Artisan er en multifunktionel køkkenmaskine i et glat og afrundet design med vippehoved, der gør den nem at betjene og rengøre. Den har en 4,83 liter glasskål, der gør det nemt at røre, ælte og blende med de 10 forskellige hastigheder. Det medfølgende ekstra tilbehør gør maskinen til køkkenets kulinariske centrum. Lydløs med stærk motor Den højtydende motor arbejder med direkte transmission i form af tandhjul i stedet for kilerem, hvilket gør motoren mere støjsvag, robust og effektiv. Den er udelukkende fremstillet i metal for at give en bedre holdbarhed og mere stabilitet. Motoren er særdeles energieffektiv og sikrer, at maskinen kan klare de hårde opgaver uden at bruge unødig strøm. Til en almindelig dej bruger den typisk kun mellem 60 og 70 watt, så de 300 watt maskinen kan yde ved maksimal belastning er mere end rigeligt til de hårdeste opgaver. Nem at anvende og lang levetid Det unikke planetariske røresystem sikrer, at de stærke mixerblade blander ingredienserne hurtigt, grundigt og helt op til skålens kant. Og så har maskinen kun ét koblingsled til tilbehør, hvilket gør det meget nemt at anvende de mere end 15 forskellige former for tilbehør. Dn håndbyggede teknik giver en gennemsnitlig levetid på 30 år. Du kan også vælge mellem mange forskellige farver, der passer til enhver stil og køkkendesign. Der er 5 års garanti. Standardtilbehør (medfølger ved køb af maskine): Røreskål på 4,83 liter med ergonomiske håndtag Ballon-piskeris i rustfrit stål, der er ideelt til piskning af lette og luftige blandinger Fladt piskeris, der er velegnet til lette gærdeje, kagedej samt kartoffelmos Dejkrog til at ælte/røre kraftigere gærdeje f.eks. til brød og pizza Kogebog på dansk (bestillingsseddel følger med maskine)
  I dag 3.999,-
  Sættekasse
  I dag 100,-
  I dag 17.500,-
  Fatboy
  I dag 200,-
  Gulvlampe
  I dag 200,-
  Hyldekasser
  I dag 50,-
  2-dørs håndbygget industriskab
  I dag 6.900,-
  Knagerækker
  I dag 50,-
  BioChef slowjuicer - Atlas - Sølv
  BioChef slowjuicer - Atlas - Sølv, Slow juicer fra BioChef Med en slow juicer er det lækkert at leve sundt og nemt at indtage en masse frugt og grønt. Slow juiceren fra BioChef er udstyret med et såkaldt EPT-system. Det betyder, at juicen ikke opvarmes undervejs i processen, hvilket har den store fordel, at vitaminer og enzymer bevares langt bedre. Koldpresset juice Tager frugt og grønt i mindre stykker Inkl. 2 filtre (til juice med og uden frugtkød) En gennemtænkt juicer Med Atlas slow juiceren får du en maskine, som er i stand til at presse juicen ud uden at varme den op undervejs, hvilket bevarer en stor del af de vigtige vitaminer og enzymer. EPT-systemet har også den fordel, at juicen ikke skiller og derfor vil kunne opbevares i køleskabet i helt op til 48 timer. Du kan derfor lave større portioner og ikke bare et enkelt glas ad gangen. Atlas slow juiceren har en omdrejningshastighed på ca. 67 omdrejninger per min. og er en meget lydløs maskine. Juice med og uden frugtkød Til juiceren medfølger 2 filtre - en til juice uden frugtkød og en til juice med frugtkød. Du kan lave juicen, som du helst vil have den. Der er livstidsgaranti på selve motoren og op til 5 års garanti på delene, såfremt juiceren ikke har været udsat for ukurant brug og ikke er brugt professionelt. Du får en gave Udover den lækre slow juicer får du dokumentarfilmen FoodMatters på DVD. Du får også et skærebræt og 2 keramiske knive, som du kan bruge til at udskære de frugter og grøntsager, du vil presse i slow juiceren. Specifikationer: - Vægt: 6,1 kg
  I dag 2.000,-
  Egetræs træpiller
  I dag 1.399,-
  Stort, fransk højskab
  I dag 7.900,-
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Creme
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Creme, KitchenAid Artisan køkkenmaskine Her får du en af markedets mest populære køkkenmaskiner. Den er kraftfuld med markedets bedste sejtræk for en 5 liters maskine. Køkkenmaskinen er håndbygget i USA. Unikt planetarisk røresystem 10 hastigheder 5 års garanti Multifunktionel køkkenmaskine KitchenAid Artisan er en multifunktionel køkkenmaskine i et glat og afrundet design med vippehoved, der gør den nem at betjene og rengøre. Den har en 4,83 liter glasskål, der gør det nemt at røre, ælte og blende med de 10 forskellige hastigheder. Det medfølgende ekstra tilbehør gør maskinen til køkkenets kulinariske centrum. Lydløs med stærk motor Den højtydende motor arbejder med direkte transmission i form af tandhjul i stedet for kilerem, hvilket gør motoren mere støjsvag, robust og effektiv. Den er udelukkende fremstillet i metal for at give en bedre holdbarhed og mere stabilitet. Motoren er særdeles energieffektiv og sikrer, at maskinen kan klare de hårde opgaver uden at bruge unødig strøm. Til en almindelig dej bruger den typisk kun mellem 60 og 70 watt, så de 300 watt maskinen kan yde ved maksimal belastning er mere end rigeligt til de hårdeste opgaver. Nem at anvende og lang levetid Det unikke planetariske røresystem sikrer, at de stærke mixerblade blander ingredienserne hurtigt, grundigt og helt op til skålens kant. Og så har maskinen kun ét koblingsled til tilbehør, hvilket gør det meget nemt at anvende de mere end 15 forskellige former for tilbehør. Dn håndbyggede teknik giver en gennemsnitlig levetid på 30 år. Du kan også vælge mellem mange forskellige farver, der passer til enhver stil og køkkendesign. Der er 5 års garanti. Standardtilbehør (medfølger ved køb af maskine): Røreskål på 4,83 liter med ergonomiske håndtag Ballon-piskeris i rustfrit stål, der er ideelt til piskning af lette og luftige blandinger Fladt piskeris, der er velegnet til lette gærdeje, kagedej samt kartoffelmos Dejkrog til at ælte/røre kraftigere gærdeje f.eks. til brød og pizza Kogebog på dansk (bestillingsseddel følger med maskine)
  I dag 3.999,-
  Spisebord og 6 stole i afsyret Egetræ
  I dag 300,-
  blandet holmgaard
  I dag Sælges
  Fedt skrivebord med udtræksplade
  I dag 2.850,-
  Blomsterbord
  I dag 60,-
  EasyLid silikonelåg - Grå
  I dag 120,-
  enkel grillpande 24 cm
  I dag 250,-
  Kai Kristiansen
  I dag 4.000,-
  Seng i håndvævet ægte naturrotang, 140x200 cm
  I dag 1.509,-
  RETRO LAMPE
  I dag 400,-
  Kobber loftslampe.
  I dag 850,-
  Skammel
  I dag 200,-
  Stort, rummeligt vitrineskab
  I dag 7.900,-
  Chaiselong af topkvalitet
  I dag 12.000,-
  Bænk/opbevaringsmøbel
  I dag 200,-
  Brændesalg
  I dag 350,-
  Sofa og boxmadras 2 STK. Helt ny
  I dag 3.000,-
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Hvid
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Hvid, KitchenAid Artisan køkkenmaskine Her får du en af markedets mest populære køkkenmaskiner. Den er kraftfuld med markedets bedste sejtræk for en 5 liters maskine. Køkkenmaskinen er håndbygget i USA. Unikt planetarisk røresystem 10 hastigheder 5 års garanti Multifunktionel køkkenmaskine KitchenAid Artisan er en multifunktionel køkkenmaskine i et glat og afrundet design med vippehoved, der gør den nem at betjene og rengøre. Den har en 4,83 liter glasskål, der gør det nemt at røre, ælte og blende med de 10 forskellige hastigheder. Det medfølgende ekstra tilbehør gør maskinen til køkkenets kulinariske centrum. Lydløs med stærk motor Den højtydende motor arbejder med direkte transmission i form af tandhjul i stedet for kilerem, hvilket gør motoren mere støjsvag, robust og effektiv. Den er udelukkende fremstillet i metal for at give en bedre holdbarhed og mere stabilitet. Motoren er særdeles energieffektiv og sikrer, at maskinen kan klare de hårde opgaver uden at bruge unødig strøm. Til en almindelig dej bruger den typisk kun mellem 60 og 70 watt, så de 300 watt maskinen kan yde ved maksimal belastning er mere end rigeligt til de hårdeste opgaver. Nem at anvende og lang levetid Det unikke planetariske røresystem sikrer, at de stærke mixerblade blander ingredienserne hurtigt, grundigt og helt op til skålens kant. Og så har maskinen kun ét koblingsled til tilbehør, hvilket gør det meget nemt at anvende de mere end 15 forskellige former for tilbehør. Dn håndbyggede teknik giver en gennemsnitlig levetid på 30 år. Du kan også vælge mellem mange forskellige farver, der passer til enhver stil og køkkendesign. Der er 5 års garanti. Standardtilbehør (medfølger ved køb af maskine): Røreskål på 4,83 liter med ergonomiske håndtag Ballon-piskeris i rustfrit stål, der er ideelt til piskning af lette og luftige blandinger Fladt piskeris, der er velegnet til lette gærdeje, kagedej samt kartoffelmos Dejkrog til at ælte/røre kraftigere gærdeje f.eks. til brød og pizza Kogebog på dansk (bestillingsseddel følger med maskine)
  I dag 3.999,-
  Marcel Wanders for Cappellini lampe
  I dag 500,-
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Sort
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Sort, KitchenAid Artisan køkkenmaskine Her får du en af markedets mest populære køkkenmaskiner. Den er kraftfuld med markedets bedste sejtræk for en 5 liters maskine. Køkkenmaskinen er håndbygget i USA. Unikt planetarisk røresystem 10 hastigheder 5 års garanti Multifunktionel køkkenmaskine KitchenAid Artisan er en multifunktionel køkkenmaskine i et glat og afrundet design med vippehoved, der gør den nem at betjene og rengøre. Den har en 4,83 liter stålskål, der gør det nemt at røre, ælte og blende med de 10 forskellige hastigheder. Det medfølgende ekstra tilbehør gør maskinen til køkkenets kulinariske centrum. Lydløs med stærk motor Den højtydende motor arbejder med direkte transmission i form af tandhjul i stedet for kilerem, hvilket gør motoren mere støjsvag, robust og effektiv. Den er udelukkende fremstillet i metal for at give en bedre holdbarhed og mere stabilitet. Motoren er særdeles energieffektiv og sikrer, at maskinen kan klare de hårde opgaver uden at bruge unødig strøm. Til en almindelig dej bruger den typisk kun mellem 60 og 70 watt, så de 300 watt maskinen kan yde ved maksimal belastning er mere end rigeligt til de hårdeste opgaver. Nem at anvende og lang levetid Det unikke planetariske røresystem sikrer, at de stærke mixerblade blander ingredienserne hurtigt, grundigt og helt op til skålens kant. Og så har maskinen kun ét koblingsled til tilbehør, hvilket gør det meget nemt at anvende de mere end 15 forskellige former for tilbehør. Dn håndbyggede teknik giver en gennemsnitlig levetid på 30 år. Du kan også vælge mellem mange forskellige farver, der passer til enhver stil og køkkendesign. Der er 5 års garanti. Standardtilbehør (medfølger ved køb af maskine): Røreskål på 4,83 liter med ergonomiske håndtag Ballon-piskeris i rustfrit stål, der er ideelt til piskning af lette og luftige blandinger Fladt piskeris, der er velegnet til lette gærdeje, kagedej samt kartoffelmos Dejkrog til at ælte/røre kraftigere gærdeje f.eks. til brød og pizza Kogebog på dansk (bestillingsseddel følger med maskine)
  I dag 3.999,-
  Arne Jacobsen 3217
  I dag 12.500,-