Populært

EPIC crate kuffert Kabine str. (str. 55 x 40 x 20 cm)

EPIC crate kuffert Kabine str. (str. 55 x 40 x 20 cm)

600 kr.

Vægt: 2,8 kg. Hård skal EPIC kuffert med fire hjul og indbygget TSA lås. Kufferten åbnes med lynlås og har et stort rum indeni samt lommer til opbevaring.Fremstillet med smart og reflekterende designIndbygget TSA-låsHar vandtætte lynlåse[4X]-hjulsystem – forbedret manøvre og mere holdbare hjulReflex fra EPIC's Crate er fremstillet med det formål, at kombinere skønhed og design med styrke og fleksibilitet. Disse features krydset med en reflekterende overflade, som skinner som en diamant, gør denne kuffert helt speciel.Det udvendigeSkallen på denne flotte kuffert fra EPIC's Crate er fremstillet i polycarbonat, som gør at kufferten er slidbestandig og vandafvisende. Polycarbonat er et materiale som også bruges ved fremstilling af skudsikkerglas, så man kan forvente, at kufferten holder i mange år. Skallens overflade er reflekterende, som skinner og glitre som en diamant afhængigt af hvordan lyset rammer.Reflex er udstyret med lydløse 360 spinner hjul, som giver mulighed for ubesværet bevægelse i forskellige terræn.Det indvendigeReflex kufferten fra EPIC Crate er udstyret med to-vejs-lynlås, med dertilhørende vandfast lukning. Lukker man kufferten op, finder man en rumdeler med skillevæg samt en netlomme, så man nemt kan holde styr på sit indhold. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Crate Farve: Grå Størrelse: 55 x 40 x 20 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·tir.·Orderly Shop

Fremhævet
Kuffertmærke fra Stelton (str. 20 x 4 cm)

Kuffertmærke fra Stelton (str. 20 x 4 cm)

60 kr.

Kuffertmærke fra Stelton (str. 20 x 4 cm) Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Stelton Farve: Sort Størrelse: 20 x 4 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·9. jun.·Orderly Shop

Fremhævet
Taske læder til kikkert antik  (str. 20 x 21 x 9 cm)

Taske læder til kikkert antik (str. 20 x 21 x 9 cm)

285 kr.

kikkerttaske læder håndlavet Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Ukendt Farve: Sort Størrelse: 20 x 21 x 9 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·9. jun.·Orderly Shop

Fremhævet
Les Miserables in concert i Tivoli d. 5 feb 2024

Les Miserables in concert i Tivoli d. 5 feb 2024

500 kr.

Har to billetter til koncertoplevelse i koncertsalen i Tivoli til mandag d. 5 feb kl 20:00. Det er på gulvet, række 10, plads 36/34 Se billede for placering. Sælges da vi ikke kan deltage. Har billet fysisk i Odense - kan sendes hvis modtager betaler fragt. Købt for: 595,00 pr. Billet Beskrives fra Ticketmaster: Glæd jer til en fantastisk koncertoplevelse i DR Koncerthuset med de mange smukke og uforglemmelige melodier fra Boublil & Schönbergs legendariske musical Les Misérables, med originale filmscener fra den verdensomspændende filmsucces af samme navn fra 2012, opført af solister, kor og musikere fra Cinema Festival Symphonics. I samarbejde med Universal Pictures vil der som noget ekstraordinært blive vist originale scener fra den verdensomspændende filmsucces Lés Miserables fra 2012 på storskærm undervejs. En ny sang blev komponeret specielt til Hugh Jackman i filmatiseringen, hvilket blev nomineret til en Oscar som årets bedste filmsang, som også bliver fremført til koncerten. https://www.ticketmaster.dk/event/les-miserables-in-concert-billetter/533045

Odense M·24. jan.

Få beskedNår der er nye resultater i Rejser og forlystelser

Lup med søgeord i
Bonnie Tyler billetter

Bonnie Tyler billetter

500 kr.

Nogen der kan bruge disse 2 billetter? Da min far og jeg er blevet forhindret, så sælges disse 2 billetter. Grundet corona dengang, blev billetterne ændret til fredag d. 27/5-22 kl. 20:00 Mail på ændring kan sendes. Så der er dokumentation på at billetterne er gyldige!! VENLIGST BEMÆRK DET ER NU PÅ FREDAG!! Pris: 500kr for begge to (ved hurtig handel kan prisen forhandles!!) Nypris: 399kr + gebyr pr stk. Skal hentes i enten 6330 Padborg eller 6261 Bredebro, eftersom billetterne kun findes i fysisk form!!

Bylderup-Bov·4. jan. 2023

Hus til leje

Hus til leje

8.000 kr.

Har du drømt om at komme på ferie,og have din hest med, så er muligheden her. Det kan være med familien, eller med heste veninderne . Vi har et hus på 200m2 , lige op af vest skoven, med mulighed for fold el bokse. Her er mulighed for masser af ferie oplevelser, vestskoven med ca 20 km ridesti , vikingelandsby, friluftsbadet badesøen i cykel afstand, 20 min i bil til kbh centrum, Tivoli osv. Ishøj og Vallensbæk strand. Huset er ledigt fra uge 29 Skriv pb for mere info.

Smørum·27. jun. 2023