Meget kraftig laser

Meget kraftig laser

2.000 kr.

Det her er nærmest ik en laser mere ligger mere op af et våben 7w/7000mw blå 445nm laser lys levere den her Og i tilfældet af du ik ved hvad det betyder er du ik kvalificeret til og håndtere det En fejl med den her og du er blind Denne laser andtænder følgende Tændstikker Papir Blade Krudt Stål uld Træ Tape Pvc rør / etc Metal fjæder Loddtin Brænder din mur hvis den er holdt stille Samt dit gul og loft Denne laser er ik legetøj Og den blir ik solgt til en der er uansvarlig Skriv gerne for info bud modtages!

Brovst·ons.

Ny
Rense & plejesæt til airsoft våben og luftpistol

Rense & plejesæt til airsoft våben og luftpistol

120 kr.

RENSE & PLEJE KIT TIL AIRSOFT VÅBEN Jeg har selv savnet diverse ting til pleje af mine airsoft- og luft våben (pistoler), så jeg har købt ind og samlet dette lille kit som du måske også kunne være interesseret i.. 1 sæt for 120.- 2 sæt for 220.- 3 sæt for 300.- Sender gerne, +43.- DAO / +53.- GLS til pakkeshop, med tracking, forsikret, ca. 3 dage. Se evt. mine andre annoncer, samme fragt op til 1 kg. Herunder beskrivelse af sættets indhold: * 100 ml rensevæske, dobbelt destilleret. * 1 mikro børste. * 20 lange vatpinde. * 10 mikro vatpinde. * 30 små rense servietter, non-woven. * 1 rensestok, den ene ende kan skubbe et fastklemt hagl/BB ud, den anden ende bruges til at trække rense servietter gennem løb. Diameter er 5,5 mm, så ikke til 4,5 mm. * 10 mikrofiber klude. * 15 ml silicone olie * 10 gram silicone fedt. * Etui til opbevaring af tingene, på nær rensestokken. Jeg vedlægger et A4 ark med mit forslag til rengøring og smøring.

Svebølle·2. apr.·

Hardball Novritsch SSG 24 med mancraft cylinder

Hardball Novritsch SSG 24 med mancraft cylinder

3.000 kr.

Jeg sælger min Novritsch SSH 24 med man craftcylinder i da jeg ikke bruger den længer Den har som sagt fået et mancraft kit i så den kan køre luft og co2. (Har stadig de gl dele så den kan laves til fjeder igen) der er 3 forskellige fjeder med Co2 adaptor med regulator følger med Den har fået et kort yder løb på + lyd dæmper Den har fået drill fluted cylinder samt extra tight orange cylinderglideringe Scopet er Novritsch eget med suncap og kill flash 3 magasiner medfølger Og våben kassen medfølger også Tænker 3000 for det hele men kom med et bud Skriv eller ring på 28 70 77 88

Esbjerg V·9. mar.·

Hardball våben

Hardball våben

11.000 kr.

Hejsa har disse to rigtig lækre våben der desværre ikke bliver brugt som er en rigtig skam da det to rigtig gode og solide våben våbne er ikke brugt ret meget desværre så de står i super god stand har info på scorpion om hvad der er på den m4eren er bygget om fra el til HPA og der ikke sparer på reserve dele listen kan jeg ikke lige finde men kan findes ved seriøsitet afprøvelse af våben kan lade sig gøre hvis man er seriøs skal bare vide en dag før Scorpioen Evo 3 CZ SCORPION EVO 3, 375 SKUDS MAGASIN. 2stk HERA ARMS HFG, GREB TIL RIS, SORT. STRIKE SYSTEMS - KIKKERTSIGTE 4X32 RØD/GRØN/BLÅ OPLYST KRYDS. LI-PO 11,1V 1500MAH, 20C, STANG, BATTERI. 2Stk 135 fjeder alle dele medfølger prisen kan forhandles men modtager gerne kun seriøse henvenendlser Skam bud besvares ikke Bytter gerne med gamer pc

Hobro·27. feb.·

Hardball grej og tøj

Hardball grej og tøj

1.000 kr.

Sælger 2 sæt camoflage tøj og 2 veste. Det første sæt tøj er et sæt i multicam fra clawgear. Bukserne har et hul, men jeg har lappet det med en mørk lap. Overdelen er en såkaldt kampskjorte, perfekt til vest. Størrelse fremgår af billeder. stand 6,5/10 Clawgear er en østrigsk producent der laver noget lækkert grej. Pris: 750 for sættet Det andet sæt er et sæt fra UF-Pro i Pencott greenzone. Sættet er nærmest ikke brugt, stand 9/10. størrelse fremgår af billeder. Der medfølger en bøllehat og en netmaske i pencott greenzone. pencott greenzone er genial i dansk forår og sommer. UF-Pro laver kvlaitets tøj som bliver brugt af soldater rundt i verden, det er også dem der laver de nye uniformer til politiet. Pris: 1250 for sættet Så er der to veste, det ene er en ældre britisk vest. Det er en osprey MK4, i camoflagen MTP som er engelsk svar på multicam. Vesten har været brugt af den engelske hær. Der medfølger nogle skulderbeskyttere. Pris: 500 Den anden vest er en warrior assult systems platecarrier i farven rangergreen. Der er noget skum i vesten der giver fylden i stedet for en rigtig skudsikker plade. Den er nærmest ubrugt. (stand 9,5/10) Pris: 750. Køb begge veste for 1000.- Sender ikke, men alt våben kan ses og prøves ved Bække (6622) Hvis du synes prisen er helt væk snakker vi om det. Tjek eventuelt mine andre annoncer, jeg har også meget som ikke er sat til salg endnu.

Bække·6. jan.

To Hardball Snipere

To Hardball Snipere

5.000 kr.

Sælger mine to hardball snipere Den første er en Maruzen aps2. en rigtig oldtimer. Jeg har købt den brugt. Jeg ved ikke hvad der er gjordt ved den, men den skyder rigtig hårdt. Den er malet på noget tape, jeg har fået at vide den skulle være original farve under. Medfølger: - Kikkert, ikke noget særligt, men klart glas - 2 Maruzen magasiner - 2 Classic army magasiner - en anden fjeder - riffel taske Jeg håber at kunne få 2200.- for den Den anden er en SRS Silverback Opgraderinger: - SRS Varible mass Piston - 170 silverback spring - Faceless V.R.A.G.2. adjustable srs spring guide - Faceless mouse fart srs airbrake piston head ver1.3 + spacer - Faceless 100p seal bucking - Faceless F.O.W - silverback fast hop - 430mm PDI inner barrel 6.05 Der medfølger det som der er på billedet. Skyder godt og siger ikke ret meget. Desværre er der en tap der holder skyderstykket på plads som er gået i stykker, Jeg har lavet et quickfix, men det bør ikke være svært t lave ordenligt. Da den har fået en del opgraderinger og ikke er brugt ret meget så jeg vil gerne have 5000.- for den. Sender ikke, men alt våben kan ses og prøves ved Bække (6622) Hvis du synes prisen er helt væk snakker vi om det. Tjek eventuelt mine andre annoncer, jeg har også meget som ikke er sat til salg endnu.

Bække·6. jan.

Real Sword type 97B

Real Sword type 97B

2.500 kr.

Real sword type 97B Rimlig sjælden skyder, den har ikke skudt mange skud, og har ikke været brugt i kamp. Den kommer i original embalage, og med original Real Sword magasin. Købt med henblik på at lave den til hpa, men begyndte aldrig projektet. Jeg har set det kan lade sig gøre. Der er ikke plads til ret store batterier i skyderen. Der medfølger rail til montering af optik. Jeg har svært ved at vurdere hvad den er værd. Men håber at kunne få 2500.- for den. Sender ikke, men alt våben kan ses og prøves ved Bække (6622) Hvis du synes prisen er helt væk snakker vi om det. Tjek eventuelt mine andre annoncer, jeg har også meget som ikke er sat til salg endnu.

Bække·6. jan.

To hardball pistoler

To hardball pistoler

2.300 kr.

To Harball pistoler Den første er en Novritsch SSX23 Har skudt maks 300 skud. Medfølger: - 2 Masiner - modulær lyddæmper Pris: 1000.- Den anden er en Cypergun FNX-45 En af, hvis ikke den fedeste hardball pistol. Medfølger: - 4 magainer (to tætte, et utæt og et adskilt) - en pistol kuffert - en Warrior assault systems universal pistol holster Pris 2300.- Til begge pistoler medfølger nogle flasker gas. Sender ikke, men alt våben kan ses og prøves ved Bække (6622) Hvis du synes prisen er helt væk snakker vi om det. Tjek eventuelt mine andre annoncer, jeg har også meget som ikke er sat til salg endnu.

Bække·6. jan.

PTS Masada

PTS Masada

2.500 kr.

PTS Masada "The OG Masada" Den helt rigtige masada Tænker ikke den behøver den helt store introduktion Virkelig lækker skyder, skyder ganske godt taget i betragtning den er standart. Var min primære skyder da jeg stadig spillede. Jeg vil gerne have 2500 for sættet. Medfølger: - et par batterier, tror det er lipo - nogle magasiner - en våbentaske - sigtet er gået i stykker, men man kan få den gratis. Sender ikke, men alt våben kan ses og prøves ved Bække (6622) Hvis du synes prisen er helt væk snakker vi om det. Tjek eventuelt mine andre annoncer, jeg har også meget som ikke er sat til salg endnu.

Bække·6. jan.

Hardball AK LCT/BO

Hardball AK LCT/BO

4.000 kr.

BO manufacture FSB.13 Der er tale om en LCT ak som BO manufacture har tunet. Virkelig lækker og stabil skyder. De er lavet i et rimlig begrænset antal. Hop-up er lidt svær at få til at blive i samme position. Medfølger: -Nogle magasiner både ak47 og 74 type. -Anden kolbe og pistolgreb -Anden "top" -Rail til montering af sigte -Kopi Elcan spector Jeg vil gerne have 4000.- for hele sættet. Bare våbnet kostede 800euro. Titan mosfet v3, med ledning til buttstock kan medkøbes for 1000.- - helt nyt, aldrig været åbnet. Sender ikke, men alt våben kan ses og prøves ved Bække (6622) Hvis du synes prisen er helt væk snakker vi om det. Tjek eventuelt mine andre annoncer, jeg har også meget som ikke er sat til salg endnu. Spilstop.

Bække·6. jan.

HardballVåben

HardballVåben

2.500 kr.

Her er en masse forskellige våben, batterier, og udstyr, som attachments og så videre, batterier kender jeg ikke standen på de skal nok udskiftet, og riflerne virker ikke i øjeblikket, de skal have ny motor og batterier, sniper riflen virker som den skal og er en spring loaded rifle, der er skud med til sniper og rifler samt pistoler, begge pistolerne virker, den ene er spring loaded og den anden køre på co2, co2 pistolen er ødelagt nede under hvilket kan gøre det svært når man skal sætte ny gas patron i, der er sigtekorn og andre attachments med, der følger også speed loaders med til magasinerne.

Valby·22. okt. 2023·

taktisk molle vest

taktisk molle vest

499 kr.

taktisk oliven grøn molle vest med camel back radio holder våben slynge og fin lille velcro patch super god vest med stål wier i hvad de gør kan jeg ikke huske. camelback er renses og kan holde op til 2 l men rens den for en sikkerhedsskyld igen da den har ligget i et skab i 4 + år. der kan også komme plader i for og bag hvis det er noget man ønsker ikke noget jeg har. da jeg ikke spillede milsim spiller ikke mere men syndes det er noget godt udstyr så syndes det er synd at smide det ud. og er man ny til at spille så det en god start så man ikke indvasterer flere 1000 kr for noget man spiller 2 gange og så ikke bruger mere. men skriv endelig kom med et godt serieøst bud. så kikker vi på det.

Odense SØ·18. okt. 2023·

Få beskedNår der er nye resultater i Softgun

Lup med søgeord i
7 stk GHK AKM co2 stålmagasiner sælges

7 stk GHK AKM co2 stålmagasiner sælges

3.000 kr.

GHK AKM CO2 stålmagasiner sælges. Jeg er første ejer af magasinerne og har selv importeret dem fra Hong Kong til ca 700 kr pr styk dvs 4900DKK inkl fragt, told og moms. 7 stks haves. Jeg har ikke længere interesse i airsoft våben og derfor sælges de. De er i fin stand og kan få service med rensning og silikone inden salg. Kom og se dem i 2870 Dyssegård eller få dem sendt med fragt. Køber betaler fragt. Ny pris 4900 for 1 år siden. Service kit med o ringe og magasin værktøj samt silicone medfølger gratis hvis du køber dem alle. Sælges for 3000. Ellers byd.

Charlottenlund·26. maj. 2023·

Hardball gevær + udstyr

Hardball gevær + udstyr

1.850 kr.

Flot og yderst funktionelt hardball våben. Geværet er brugt 4 gange og blevet passet godt på. Der er ingen skræmmer, ridser eller andre skader på geværet og indmaden fungere også som den skal. Der er sat en bedre fjedre i, samt et bedre batteri som medfølger. Derudover medfølger der også original batteri, fjeder og tilkøb lader. kvittering haves på våben, dog ikke på ekstraudstyret. Alt udstyr der ses på billedet medføler også. det sandfarvet magasin er HighCap imens de grå er 30 skuds for realisme. Jeg vil undersøge om jeg kan finde et par MagPull mere, som selvfølgelig også er med i prisen så.

Aalborg Øst·19. maj. 2023

Airsoft våben samt tilbehør

Airsoft våben samt tilbehør

2.000 kr.

airsoft våben samt tilbehør Armalite M15A4, Sig Sauser Pisto, sælger mine airsoft våben da de nu har ligget længe uden at jeg får dem brugt. geværet har små skader specielt på kolben hvor plastikken er knækket få steder, men holder stadig batteriet uden problemer. derudover sælges geværet uden batterier da den lange ligge tid har givet syreskadning og de ikke længere er funktionelle. Pistolen sælges uden gas da jeg ikke har flere beholdere. derudover medfølger: 5 mindre magasiner til gevær (ca. 20 skud) 2 større magasiner til gevær (ca. 30 skud + speedloader) større parti kugler ( både biokugler og almindelig plast) knæ og og albue-beskyttere fuld ansigtsmaske vest med massere lommer og et pistolhylster til benet

Odense C·3. jan. 2023

Hardball udstyr

Hardball udstyr

7.000 kr.

Hej Sælger alt hvad du skal bruge for at komme ud og klar til at gå amok på de fede baner vi har. Våbnet er et HK 416 A5 som er blevet købt og opgraderet hos badboys airsoft . Med nyt kontakt sæt-aftrækker-motorhus-cylinderhovdet i metal. Det skyder mega fedt og snor lige!! Våbnet er købt den 13.november 2020. Og ikke brugt super meget da tiden ikke var til det. Føler masser af tilbehør med så som. -våben taske -batteri til våbnet -lygte til våbnet -vortex sparc ar red dot sight. -ekstra sigte -4 mags -kugler -tracer (så man kan se kuglerne i mørke) -ekstra greb og ekstra udtrækskolbe. -mundnet og briller -dye maske ( som ikke dugger ) -hansker -vest -bane bånd Sikkert noget jeg har glemt. Du er velkommen til at skrive hvis du har spørsmål. Mvh Marcus.

Taastrup·29. dec. 2022

AIRSOFT PISTOL til salg

AIRSOFT PISTOL til salg

700 kr.

Luftpistol fra WE til salg! Rigtig fin og næsten ikke brugt luftpistol. God som sekundær våben da den skyder ret præcist og hurtigt. Den er semiautomatisk med quicktrigger så du nemt kan skyde rigtigt hurtigt. Den er navy blå med sort greb. Der er sikkerhed på så man ikke kan skyde uden at slå den fra. Magasinet kan holde op til 25 6mm plastik skud som nemt kan købes på nettet forholdsvist billigt. Det er en blowback pistol. Dette betyder at hver gang man trykker på aftrækkerne skyder bagenden bagud. Derfor skal man passe på med at holde den tæt ind til ansigtet når man skyder. Jeg har været rigtigt glad for den i den lille periode hvor jeg har haft den. Desværre har jeg mistet interessen og vil derfor gerne af med den. Nypris på nettet er 1099,-

Suldrup·13. dec. 2022

Softgun begyndersæt

Softgun begyndersæt

1.700 kr.

1700 kr. eller byd. Der er mulighed for at se flere billeder. Sælges da det ikke er blevet brugt i nogle år - våbnene er afprøvede og virker stadig som de skal. Sælges som et sæt. Medfølger: våben: asg ingram mac 10 elektrisk asg steyr ssg 69 p2 manuel, med opgraderet fjeder 150 ms asg franchi sas 12 manuel tilbehør: skudkasse ca halvt fuld 2 batterier (1600 og 1200) lader til batterier danwesson revolver hylster med vest + kniv (men passer også til pistoler som vist på billedet) stor camo vest + rygsæk tøj: fullface hjelm camo handsker miltec camo tøj (jakke og bukser) medium navy blå sweater medium hat camo gasmaske + taske

Sønderborg·5. dec. 2022·

Devil Hardball riffel

Devil Hardball riffel

2.500 kr.

Sælger ud af mit våben og udstyr, da jeg ikke får det brugt nok til jeg kan retfærdiggøre at have det liggende. Det hele er blevet brugt 2-3 gange, da jeg ikke har fundet tiden eller lysten til at tage ud og spille efter min venner er stoppet. Der medfølger 2x batterier 3x mid cap mag 1x High cap mag 1x oplader 1x speed loader (opfyldt) 1x red dot sigte (3x batterier medfølger) 1x vertical front grip 1x briller 1x mesh maske 1x ny fjedre Ny pris for alt 6000kr Nuværende pris 4000kr eller seriøse bud

Haderslev·16. nov. 2022