FRØ - Indbundet

FRØ - Indbundet

359,95 kr.

FRØ "FRØ" er et stort og ambitiøst opslagsværk, som giver en unik introduktion til et hav af smagfulde grøntsager, urter og spiselige blomster, som du selv kan dyrke og tilberede. I dag begrænser udvalget af grøntsager sig ofte til bare én af hver slags, men du kan mangedoble dine muligheder, hvis du selv begynder at dyrke grøntsager i din egen have. Værket, som er til alle haveinteresserede, præsenterer i alt 350 nye og gamle grøntsagssorter fra både ind- og udland. Ni forskellige plantefamilier - alle nænsomt udvalgt efter smag, vitalitet og historie. Læs blandt meget andet om gulerødder, selleri og kørvel fra skærmplante-familien, om squash, agurk og melon fra græskar-familien og auberginer, tomater og chili fra natskygge-familien. I hvert kapitel introducerer frøekspert Signe Voltenen til, hvordan man dyrker frøene i haven og hvordan man høster dem og opbevarer dem til næste sæson. Aarstidernes kok Christine Bille Nielsen deler ud af sin viden om, hvordan man bruger grøntsagerne i køkkenet, og så giver hun 20 af sine bedste opskrifter på lækre retter, som er baseret på mange af sorterne fra bogen.

WebshopCoop.dk
  Sponsoreret
  Moderne selvforsyning - Hardback

  Moderne selvforsyning - Hardback

  314,95 kr.

  Moderne selvforsyning Det her er en selvforsyningsbog til 2020’erne. Alva Herdevall og Anders Rydell forener traditionelle metoder med moderne idéer for at vise, at en højere grad af selvforsyning er mulig for alle. I "Moderne selvforsyning" kan du lære biholdets hemmeligheder, hvordan du dyrker dine egne snitblomster, og hvordan du plukker en and. Hvordan du laver gin og tonic helt fra bunden, kærner og syrner smør og rører en hjemmelavet skosværte sammen. Hvordan du forvandler en and til foie gras og rababerstilke til læskende sommervin. Og hvorfor ikke lave sin egen hudcreme, sin egen tykmælk og klække sine egne kyllinger? Alva Herdevall og Anders Rydell har et selvforsynende hjem i lille skala med blomsterdyrkning, køkkenhave, ænder og bier. De forener traditionelle metoder med moderne idéer for at vise, at en højeregrad af selvforsyning er mulig for alle.

  WebshopCoop.dk
   Sponsoreret
   Grøn jul - Kranse og blomsterdekorationer - Hardback

   Grøn jul - Kranse og blomsterdekorationer - Hardback

   224,95 kr.

   Grøn jul Holder du af juletiden og juleforberedelserne? Er du vild med hyacinter, deres fine knopper og berusende duft? Og ønsker du at skabe en skøn julestemning med mos, gran, kogler, løgplanter og lys? Hvis ja, så er "Grøn jul – kranse og blomsterdekorationer" lige noget for dig. Denne nordiske julebog er fyldt med skønne ideer til smukke, hjemmelavede kranse, blomsterdekorationer og buketter, som kan bringe glæde hele julemåneden. Derudover kan du læse om årstidens planter og finde viden om, hvordan du passer dem bedst og får dem til at holde længe. Alt dette er illustreret i smukke fotos, som gør "Grøn jul – kranse og blomsterdekorationer" til noget helt specielt – en bog, du kan tage frem år efter år. Finske Johanna Vireaho har skrevet bogen, mens Annabelle Antas har fotograferet.

   WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Hjernesmart Pædagogik

    Hjernesmart Pædagogik

    150 kr.

    Anette Prehn. Softcover, 288 sider i fin stand; ingen tilskrivninger eller highlightede sætninger. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. "Hjernesmart pædagogik" omsætter på letforståelig vis hjerneforskning til praktisk pædagogik og undersøger, hvordan hjerneforskningen kan berige den pædagogiske erfaring og de eksisterende pædagogiske metoder. Bogen giver en indføring i hjernens spilleregler for alle, der indgår i relationer med børn og unge i hverdagen. Samtidig præsenterer bogen også en række konkrete værktøjer, sange og lege til at stimulere børns læring, empati, indre ro og selvkontrol med, hvilket vil styrke deres hjerner. "Hjernesmart pædagogik" er bygget op som en rejse til fem 'destinationer' i hjernen med masser af eksempler og konkrete redskaber, som inspirerer læseren til at bygge bro til deres egne erfaringer og gå nye veje i samspillet med børn. Bogen henvender sig til fagprofesssionelle i dagligt samspil med børn i alderen 3 til 16 år. Forældre og andre interesserede kan dog sagtens følge med.

    Valby·fre.·

    Få beskedNår der er nye resultater i Studiebøger

    Lup med søgeord i
    Dahlia - Hardback

    Dahlia - Hardback

    251,95 kr.

    Dahlia Hvordan får du succes med dine dahliaer? Hvordan kan du skabe et vidunderligt blomsterflor i din have, og hvordan kan du få dahliaer til at holde længere i buketter? Alt dette og meget mere får du viden om i "Dahlia". Du kan læse om dahliaens historie og botanik, dyrkning, formering og vinteropbevaring. Du finder forslag til, hvilke dahliasorter der er smukke at plante sammen i forskellige farvekombinationer, og ideer til, hvilke andre blomster der kan være gode naboplanter til dine dahliaer. I bogen kommer du også på besøg hos tre svenske dahliadyrkere, der deler ud af deres bedste tips. Både nye og erfarne dahliadyrkere vil elske at bladre i denne havebog, som er fuld af smukke billeder af farvestrålende dahliaer på deres voksesteder og nærbilleder af over 200 sorter med information om højde, blomsterstørrelse og gruppe. Om forfatteren Ulrika Grönlund arbejder til daglig som skribent og fotograf inden for havedyrkning og indretning. Derudover laver hun haveskitser og arbejder som indretningsstylist. Ulrika Grönlund har en stor forkærlighed for dahliaer og er grundlægger af Dahliafarmen i Österlen i Skåne. "Dahlia" er hendes femte bog.

    WebshopCoop.dk
     Sponsoreret
     Den naturlige have - Moderne naturinspireret beplantning - Indbundet

     Den naturlige have - Moderne naturinspireret beplantning - Indbundet

     239,00 kr.

     Den naturlige have Længslen efter det stille liv i pagt med naturen er større end nogensinde før, og der er en stor interesse for at dyrke sin have mere naturligt uden brug af for meget gødning og ukrudtsbekæmpelse. Samtidig lever mange af os tæt på de store byer og har ret små haver. Noel Kingsbury viser, hvordan du skaber og beplanter din have på en nutidig måde, hvor du bringer naturen ind i haven og benytter de seneste tendenser inden for havedesign. En have med et naturligt udtryk og med respekt for både miljø og dyreliv. Vælg mellem de mere end 300 planter, som forfatteren anbefaler til mindre haver. Giv dyrene levesteder, benyt vilde planter og dyrk frugter og grøntsager i haven. Benyt forskellige lag af planter ligesom i naturen, og planlæg din have, så den er interessant året rundt – både for dig selv og for dyrelivet. Mange af haverne i bogen er ikke mere end få hundrede kvadratmeter store – nogle er lidt større, og nogle er mindre – men de fungerer alle efter de seneste naturprægede tendenser og beplantningsprincipper, som man kan have glæde af at følge, uanset hvor stor ens have er.

     WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Haven til lyst og glæde - Hardback

      Haven til lyst og glæde - Hardback

      269,95 kr.

      Haven til lyst og glæde Vi er mere end 60% danskere, der har en have! Og haverne er en kilde til lys og luft, til glæde og fornøjelse, til skabertrang, til dyrkning af grøntsager og for nogen også til evig dårlig samvittighed og irritation over havearbejdet. Om bogen Bogen handler om almindelige danske haver, ikke parker og store arkitektoniske anlæg. Fokus ligger på prydhaven som den have, der skal beundres og duftes til i modsætning til nyttehaven, der har et praktisk formål. "Haven til lyst og glæde" er den første bog, som analyserer og beskriver den almindelige danskers havekultur fra dens spæde start omkring 1800 til vore dage. Bogen er imidlertid langt fra blot en historisk redegørelse. Den ses hele tiden som et spejlbillede af de mennesker, der kerer sig om den, om deres vilkår og samfundsudviklingen. Dermed bliver bogen også en beretning om, hvordan danskerne udtrykker sig gennem anlæggelsen og pasningen af prydhaven som en væsentlig del af deres tilværelse. "Haven til lyst og glæde" er meget veldokumenteret og velillustreret.

      WebshopCoop.dk
       Sponsoreret
       BOG : FRI MIG for flere hedeture

       BOG : FRI MIG for flere hedeture

       75 kr.

       God bog..Værd at vide om hjælp til symtomer i overgangalderen. Bogen giver dig al den fornødne viden, du har brug for, til at komme helskinnet igennem overgangsalderen, så du - i stedet for hedetuer - kan byde denne afgørende fase i livet velkommen. Forfatter Søs Wollesen er læge, hun skriver om kosttilskud og sundhed i Psykologi. EN RIGTIG GOD BOG , Flot indbunden. Fik denne i gave, men havde den i forvejen, derfor sælges billigt.

       Skanderborg·4. apr.·

       Trends til tiden

       Trends til tiden

       75 kr.

       TRENDS TIL TIDEN En bog om trendforskning, tidstilpasning og produktudvikling. TRENDS til tiden er det første danske forsøg på at beskrive en forholdsvis ny vinkel på moderne produktudvikling og trendforskning. Bogen inddrager elementer fra mange klassiske, både kvantitative og kvalitative researchmetoder og forsøger at skabe en mere helhedsorienteret arbejdsmetode, hvor analyse og intuition er i balance. TRENDS til tiden er første danske udspil med konkrete bud på fremtidens trends, og hvordan man bryder dem ned og anvender dem i praktisk produktudviklingsarbejde. Bogens tese er, at begrebet intuition undertrykkes i moderne produktudvikling og markedsføring, hvor alle nye ideer skal dokumenteres og bevises inden lancering. Det har været målet at vise, at intuition og kreativitet udgør et stærkt alternativ til traditionelle analytiske idégenereringsmetoder

       Kolding·31. mar.·

       Landboliv - Gamle metoder til en bæredygtig livsstil - Indbundet

       Landboliv - Gamle metoder til en bæredygtig livsstil - Indbundet

       249,95 kr.

       Landboliv Hvordan kan jeg spare mere på mit energiforbrug og passe bedre på jordens ressourcer? Hvordan kan jeg leve mere uafhængigt af den kommercielle fødekæde og profit til gigantvirksomheder? Hvilke former for gammel selvforsyningsvisdom er gået i glemmebogen? Almindelige spørgsmål som disse fik journalist Niklas Kämpargård til at foretage små ændringer i sit eget liv for at komme tættere på naturen. I denne bog har han samlet 100 eksempler - store og små - til at inspirere dem, der har den samme længsel. Det er brugbare og praktiske råd om at begynde at holde bier, udnytte solenergi, lave sit eget naturlige førstehjælpsudstyr og meget mere. Denne vidunderlige, gennemillustrerede bog har tips til enhver - storbymennesker og landboer og alle dem midt imellem.

       WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        Nyt nordisk havedesign - Indbundet

        Nyt nordisk havedesign - Indbundet

        249,95 kr.

        Nyt nordisk havedesign Den svenske havedesigner Annika Zetterman har skrevet en bog om det nyeste inden for moderne nordisk havestil. Her er altså ikke tale om engelsk haveromantik, men en mere moderne haveform, der er i tråd med vores arbejds- og fritidsliv, vores sociale relationer og vores forhold til naturen og klimaet. De forskellige kapitler beskriver karakteristiske træk ved de nordiske designidealer og viser, hvordan disse egenskaber kan bringes til udtryk i moderne havekunst og havearkitektur. Bogens billedside viser et bredt udvalg af uderum skabt af dygtige havedesignere, landskabsarkitekter og arkitekter fra Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island. Omverdenen beundrer os i de nordiske lande for vores moderne design og den særlige nordiske og skandinaviske stil. Ofte indgår også vores skiftende klima med mørke vintre og lyse somre i fascinationen. Netop klimaet og den funktionalistiske stil har påvirket vores haver. Et fælles værdisæt for de nordiske haver Nordiske haver er forskellige i stil alt efter deres beliggenhed, men de er alle baseret på et fælles værdisæt med udgangspunkt i enkelhed og med brug af naturlige materialer, forfinede detaljer og velovervejet beplantning. Vi oplever store forskelle på årstiderne, og vi hylder denne variation, der gør, at vore haver også er i konstant forandring. Det naturlige lys ændrer sig med årstiderne. Hvis man bruger årstiderne som et kreativt værktøj og forener det med nogle grundlæggende kompositionsprincipper, har haver på vore breddegrader alle muligheder for at være spændende og æstetisk tiltalende.

        WebshopCoop.dk
         Sponsoreret
         Haven med stil - Indbundet

         Haven med stil - Indbundet

         224,95 kr.

         Haven med stil "Haven med stil" viser, hvordan du forvandler din have, uanset størrelse, til et indbydende og smukt sted med plads til både afslapning og gæster. Bogen har masser af inspiration og tips til havens forskellige rum – som terrasse, spiseplads og drivhus – samt til dekorative elementer og detaljer. Med "Haven med stil" kan du forvandle selv den mindste, lille plet til et frodigt, grønt fristed.

         WebshopCoop.dk
          Sponsoreret
          Erhvervs pædagogisk uddannelse bøger

          Erhvervs pædagogisk uddannelse bøger

          400 kr.

          Knud Illeris - LÆRING Knud Illeris - Transformativ læring og identitet. Knud Illeris - Kompetence, hvad, hvorfor, hvordan ? Hans Chr. Ralking, Thomas Tylen, Erik B. Yde - Proffession LÆRER pædagogik. Hans Chr. Ralking, Thomas Tylen, Erik B. Yde - Proffession LÆRER didaktik. Hans Chr. Ralking, Thomas Tylen, Erik B. Yde - Proffession LÆRER metodik. Hilbert Meyer, Werner Jank - Didaktiske modeller. Knud Illeris, Noemi Katsnelson, Jens Christian Nielsen, Birgitte Simonsen, Niels Ulrik Sørensen. UNGDOMSLIV - (mellem individualisering og standardisering)

          Hobro·25. mar.

          Retorik i Retten

          Retorik i Retten

          100 kr.

          Bedre forelæggelse, afhøring og procedure. Janus Beyer. Softcover, 256 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. I retten er det vigtigt at være velformuleret, skarp og præcis, og det er netop hvad bogen "Retorik i Retten" guider dig til at blive. Bogen er skrevet som en hjælp til alle, der vil blive bedre til at gennemføre en hovedforhandling og som mangler redskaber til at kunne argumentere målrettet til sagens problemstillinger, til at tilbage modpartens argumentation og til bedst muligt at holde den røde tråd. "Retorik i Retten" er en spændende bog, der er formidlet i et klart og forståeligt sprog. Den tager udgangspunkt i en række eksempler fra både kendte og ukendte straffesager og er derfor nem at sætte sig ind i for vedkommende, der snart skal møde i retten.

          Valby·23. mar.·

          Fri Doping - et forsvar for en ny dopingpolitik

          Fri Doping - et forsvar for en ny dopingpolitik

          75 kr.

          Thomas Søbirk Petersen. Softcover, 113 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Dopingdebatten er præget af tunnelsyn. Det er blevet et mantra, at doping er umoralsk og at det derfor bør straffes med bøder, udelukkelse eller fratagelse af titler. Kritik – eller blot diskussion – af den gældende dopingpolitik er så godt som ikke eksisterende. Med Fri Doping giver Thomas Søbirk Petersen et kritisk eftersyn af den gældende dopingpolitik og ikke mindst de argumenter, som den bygger på. I bogen bliver grundlaget set efter i sømmene og udfordret af relevant videnskabelig forskning. Sigtet er således at give debatten om doping en fair trial. Emnet er et, som mange har en holdning til, men er desuden af samfundsmæssig vigtighed, da forbuddet imod bestemte stoffer og metoder i sportens verden har stor betydning for en lang række menneskers gøren og laden, fx sportsfolk, pårørende, trænere, sportsledere, idrætsmedicinere, medicinalfirmaer, sponsorer og sportsjournalister.

          Valby·22. mar.·

          Praksisfilosofi

          Praksisfilosofi

          200 kr.

          Faglig refleksion på tværs af professioner. Carsten Pedersen. Hardback, 412 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Pædagoger, lærere, socialarbejdere, sundhedsprofessionelle - alle der har med mennesker at gøre i deres arbejde - kender det. Man har netop befundet sig i en vanskelig og måske konfliktfyldt arbejdssituation. Tankerne kører rundt i hovedet på en. Man har en klar fornemmelse af, at situationen med fordel kunne have været håndteret anderledes. Men hvad skete der egentligt? Og hvad var i og på spil? Denne bogs grundide er, at sådanne situationer er guld værd. De er porten til såvel faglig som organisatorisk udvikling – ligesom de kan udgøre et fælles sagligt grundlag for arbejdet på tværs af fagområder og professioner.

          Valby·19. mar.·

          Side:
          af 25