Verdens bedste Kur 2.0_Christian Bitz/Arne Astrup

Verdens bedste Kur 2.0_Christian Bitz/Arne Astrup

75 kr.

Hardback. Fremstår som ny, da der kun har været kigget i den. VBK 2.0 tager dig i hånden gennem en 4-ugers madplan, der garanterer et vægttab på 1-2 kilo om ugen. Herefter guides du videre til bogens mere end 80 lækre og nemme opskrifter, som giver dig lyst til at leve sundere, hvilket er fundamentet for en holdbar livsstilsændring, som er essentiel for et succesfuldt og vedvarende vægttab. Nogle gange kræver det lidt ekstra at nå idealvægten, og Bitz og Astrup opstiller syv ’slankesynder’, som man skal passe på undervejs. I bogen møder du syv tidligere overvægtige, der hver især har overvundet deres ’slankesynd’, som i årevis har spændt ben for et vægttab. De fortæller om deres succesoplevelser med kostprincipperne, og du får konkrete råd og viden, der én gang for alle fjerner enhver undskyldning, så du kan blive slank for altid. Læs bl.a. om, hvordan Gitte tabte over 40 kilo ved at følge principperne og opskrifterne i VBK 2.0.

Otterup·5. apr.

Verdens bedste Kur_Christian Bitz og Arne Astrup

Verdens bedste Kur_Christian Bitz og Arne Astrup

75 kr.

Hardback Fremstår som ny, da der kun har været kigget i den. Har du – ligesom så mange andre – et ønske om et tabe nogle kilo og i det hele taget leve lidt sundere? “Verdens bedste kur” skal nok hjælpe dig! “Verdens bedste kur” er baseret på videnskabelige erfaringer inden for undersøgelser om kost og vægttab, og skrevet af de to eksperter Christian Bitz og Arne Astrup. De har udformet et helt program, der gerne skulle sikre et løbende vægttab og en kostomlægning, som med fordel kan bevares altid. Bogen er fyldt med lækre og sunde opskrifter, der er ganske simple at gå til. Samtidig er der masser af viden at hente og dermed vil bogen både gøre dig klogere, lettere og gladere.

Otterup·5. apr.

Bitz dit køkken Christian Bitz

Bitz dit køkken Christian Bitz

75 kr.

Hardback. Har kun kigget i bogen, så fremstår som helt ny. Christian Bitz er ude på at gøre dit liv både sundere og mere velsmagende med denne bog. Bitz bygger sin bog på 5 enkle principper, der går ud på at spise rigtig mad, opfatte kød som tilbehør - ikke hovedbestanddel, bruge danske råvarer, bruge sukker som krydderi og holde det helt enkelt. I samarbejde med køkken Claus Holm har han udviklet en lang række lækre opskrifter, der både er sunde, simple og lækre. "Bitz dit køkken" giver dig inspiration og nye metoder til at leve sundt.

Otterup·5. apr.

Det er mere bar' mad_Jamie Oliver

Det er mere bar' mad_Jamie Oliver

125 kr.

Hardback Bogen er som ny, da jeg har købt 2 eksemplar (havde glemt at jeg allerede havde den). Derfor den billige pris. I Det er bar' mad bruger Jamie sit "væk med alle dikkedarer og gå så i gang"-princip på alle sine madretter -- fra salater til kødretter, desserter til pasta. Han har et idiotsikkert repertoire af enkle, humørfyldte og lækre opskrifter, der kombinerer kraftig smag med friske råvarer. Samtidig undgår han al ´kulinarisk jargon´ og enhver kompliceret, tidkrævende proces, hvis ikke slutresultatet står mål med tidsforbruget. Denne bog appellerer til alle: Både dem, der vil lave lækker, moderne mad, men som vil gøre det enkelt. Og dem, der vil lave fantastiske måltider, men som ikke vil bruge al deres tid i køkkenet.

Otterup·5. apr.

Få beskedNår der er nye resultater i Kendt fra TV

Lup med søgeord i
Umoderne mad – Camilla Plum

Umoderne mad – Camilla Plum

30 kr.

Politiken bøger – 2004 – fast bind – 290 sider – pæn stand Mange, mange lækre opskrifter på f.eks. boller i karry, rungstedkage, citronfromage, svineskank med surkål, wienerschnitzel, spidskålsdolmer, stroganoff, kanelsnegle, kalvekoteletter, lam i dild, pariserbøffer, sprøde brisler, stegt flæsk med persillesauce, marmorkage, mandelrand, vildsvin i øl, ribslagkage, peberrodssauce, slåensnaps, tytkmælk, landbrød, Mornay, ølandsbrød, løgmarmelade, kryddersnapse, bankekød, høns i asparges, kyllingesteg med skilt sauce, sprængt gås, kartoffelpandekager med stegt flæsk, pommes frites, diverse omeletter, hønsesalat, Irish stew, sukkersaltet laks, torskerogn med sauce hollandaise, hornfisk i lage, fiskefrikadeller med persille, fransk løgsuppe, hvidkålssuppe med baconknas, porre-kartoffelsuppe, salade lyonnais…… Illustreret med mange fine helsidesfotos af mange retter Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·14. mar.

Lene Hansson VEJEN TIL NATURLIG SUNDHED.

Lene Hansson VEJEN TIL NATURLIG SUNDHED.

Sælges

UDGÅET. I sin nye bog beskriver Lene Hansson hvordan de største livsstilssygdomme enkelt og effektivt kan forebygges ved hjælp af kostomlægning og motionsprogrammer til forebyggelse af de 10 største livsstislsygdomme, f.eks. allergi, astma, diabetes, fibromyalgi, forhøjet blodtryk, overvægt, og stress. Min hensigt med denne bog er at få dine øjne op for, at der er andre muligheder for et godt og dejligt liv uden sygdom, end du måske tror. Det vigtigste er at tolke de symptomer du har, acceptere dem som et råb fra din krop om at den behøver hjælp, handle på dem og derved undgå, at symptomerne bliver overhørt og udvikler sig til alvorlige og kroniske sygdomme. BYD.

Ringe·7. mar.

RIGTIGE MÆND: Herrego’mad – sundere livretter

RIGTIGE MÆND: Herrego’mad – sundere livretter

30 kr.

Lindhardt & Ringhof – 2015 – 160 sider – fast bind – fin stand Søren: ”Hvis nogen siger, at de ikke kan lave mad, så er de fulde af løgn. Alle kan i det mindste følge en opskrift. Eller også tør de ikke. – og man er altså en knallert, hvis man ikke tør gå i køkkenet”. Indhold: En køkkenrevolution! – rigtige mænd laver sund mad Kogekunst for rigtige mænd Smuglergrønt og andre kneb Trænerens simple grundregler Ind i køkkenkampen Morgenmad – omeletter og andet kræs Frokost – Hvad tager man med i skurvognen? Smuglergrønt – mere grønt i maden Tilbehør – salater, dip og sovs Herrego’e livretter – nu lidt sundere Desserter – nemt og godt til kaffen Register Tak Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·14. feb.

TV Køkkenet - de beste opskrifter gennem 25 år

TV Køkkenet - de beste opskrifter gennem 25 år

100 kr.

Ulrik Boesen. Indbundet, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Tv-programmet TV Køkkenet er et stykke historie af stor betydning for dansk madkultur i vor tid. I en periode over 25 år har mere end 100 medvirkende introduceret nye råvarer, givet glimt af fremmede køkkener, lært os metoder, givet os ideer og slået et slag for brug af gode råvarer. Vi begynder i 1966 med det mest berømte makkerpar i dansk gastronomi, som hele Danmark straks kom på fornavn med: Conrad og Axel. Vi møder også Grete Grumme, Jan & Roy Hurtigkarl, Christian Bind, Jean Louis Lieffroy, Camilla Plum, Stig Henriksen og mange flere kendte kokke. Mere end 200 opskrifter er samlet i denne bog, der samtidig giver en introduktion til de enkelte kokke.

Valby·3. okt. 2023·

Middag med familie og venner, Gordon Ramsay

Middag med familie og venner, Gordon Ramsay

150 kr.

Gordon Ramsays mission med hans nye bog er at få os til at samle familie og venner om bordet igen. Opskrifterne i bogen spænder fra den klassiske søndagsmiddag til den lette sommerfrokost, og henter inspiration fra både det franske, italienske, spanske og asiatiske køkken. Som altid tager Gordon læseren kærligt ved hånden, fra valget af de bedste råvarer og til den perfekte middag står på bordet - uden stress i køkkenet. Indb, 2009, kan sendes m DAO for 48 kr oveni til nærmeste udleveringssted

Hinnerup·11. feb. 2023·

Anne Larsens Køkken

Anne Larsens Køkken

50 kr.

Anne Larsens køkken præsenterer lettilgængelig, hjemmelavet mad i øjenhøjde med plads til både klassisk og nyt: Hjemmelavet mysli og raffinerede brunchforslag, brøndkarsesuppe og jordskokgratin, hummer og skipperlabskovs, boller i selleri og moules frites, salater, cremer og diverse dressinger, tranebærsemifreddo og pandekager med jordbær - samt et helt kapitel viet til det italienske køkken som er resultatet af et yderst frugtbart studieophold i den italienske hovedstad. Bogen er gennemillustreret med appetitvækkende fotos og indeholder godt 200 opskrifter fra madskribentens eget køkken, dvs. mad, som Anne selv holder af at spise. Opskrifterne er krydret med ofte humoristiske anekdoter fra Annes liv - et liv med rejser og gæster, mad, råvarer og opskrifter. Anne Larsens køkken er grundkogebogen til alle, der elsker god, gedigen mad - uden kringlede omveje, uden unødige kalorier - og uden dikkedarer. Redigering: Mia Rudolf Fotograf: Louise Gert Illustrationer: Louise Gert ISBN 13: 9788770553179 Forlag: People´s Press Indbinding: Hæftet Udgave: 1, Oplag: 1, Trykt i: 2008 Mål: H: 205mm B: 171mm D: 35mm V: 1150g Sider: 430 ill. i farver Sprog: Dansk

Hørsholm·30. jan. 2023·

Side:
af 2