Kendt fra TV

106
RIGTIGE MÆND: Herrego’mad – sundere livretter

RIGTIGE MÆND: Herrego’mad – sundere livretter

30 kr.

Lindhardt & Ringhof – 2015 – 160 sider – fast bind – fin stand Søren: ”Hvis nogen siger, at de ikke kan lave mad, så er de fulde af løgn. Alle kan i det mindste følge en opskrift. Eller også tør de ikke. – og man er altså en knallert, hvis man ikke tør gå i køkkenet”. Indhold: En køkkenrevolution! – rigtige mænd laver sund mad Kogekunst for rigtige mænd Smuglergrønt og andre kneb Trænerens simple grundregler Ind i køkkenkampen Morgenmad – omeletter og andet kræs Frokost – Hvad tager man med i skurvognen? Smuglergrønt – mere grønt i maden Tilbehør – salater, dip og sovs Herrego’e livretter – nu lidt sundere Desserter – nemt og godt til kaffen Register Tak Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·14. feb.

Lene Hansson VEJEN TIL NATURLIG SUNDHED.

Lene Hansson VEJEN TIL NATURLIG SUNDHED.

Sælges

UDGÅET. I sin nye bog beskriver Lene Hansson hvordan de største livsstilssygdomme enkelt og effektivt kan forebygges ved hjælp af kostomlægning og motionsprogrammer til forebyggelse af de 10 største livsstislsygdomme, f.eks. allergi, astma, diabetes, fibromyalgi, forhøjet blodtryk, overvægt, og stress. Min hensigt med denne bog er at få dine øjne op for, at der er andre muligheder for et godt og dejligt liv uden sygdom, end du måske tror. Det vigtigste er at tolke de symptomer du har, acceptere dem som et råb fra din krop om at den behøver hjælp, handle på dem og derved undgå, at symptomerne bliver overhørt og udvikler sig til alvorlige og kroniske sygdomme. BYD.

Ringe·31. jan.

Få beskedNår der er nye resultater i Kendt fra TV

Lup med søgeord i
TV Køkkenet - de beste opskrifter gennem 25 år

TV Køkkenet - de beste opskrifter gennem 25 år

100 kr.

Ulrik Boesen. Indbundet, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Tv-programmet TV Køkkenet er et stykke historie af stor betydning for dansk madkultur i vor tid. I en periode over 25 år har mere end 100 medvirkende introduceret nye råvarer, givet glimt af fremmede køkkener, lært os metoder, givet os ideer og slået et slag for brug af gode råvarer. Vi begynder i 1966 med det mest berømte makkerpar i dansk gastronomi, som hele Danmark straks kom på fornavn med: Conrad og Axel. Vi møder også Grete Grumme, Jan & Roy Hurtigkarl, Christian Bind, Jean Louis Lieffroy, Camilla Plum, Stig Henriksen og mange flere kendte kokke. Mere end 200 opskrifter er samlet i denne bog, der samtidig giver en introduktion til de enkelte kokke.

Valby·3. okt. 2023·

James Price - Uden smør og fløde

James Price - Uden smør og fløde

125 kr.

James Price - Uden smør og fløde, NY, Forlag Lindhardt og Ringhof, sideantal 201, sælges I Uden smør og fløde giver James Price os sine bedste opskrifter på god og velsmagende hverdagsmad HELT uden smør, fløde og andre fedende ingredienser. Bogen er ikke en kur, men bygger på ideen om, at sund og alsidig kost er vejen til en mindre fed livsstil. Madglæden er fortsat i fokus og hele grundlaget for bogen. Sender gerne.

København Ø·3. aug. 2023·

Middag med familie og venner, Gordon Ramsay

Middag med familie og venner, Gordon Ramsay

150 kr.

Gordon Ramsays mission med hans nye bog er at få os til at samle familie og venner om bordet igen. Opskrifterne i bogen spænder fra den klassiske søndagsmiddag til den lette sommerfrokost, og henter inspiration fra både det franske, italienske, spanske og asiatiske køkken. Som altid tager Gordon læseren kærligt ved hånden, fra valget af de bedste råvarer og til den perfekte middag står på bordet - uden stress i køkkenet. Indb, 2009, kan sendes m DAO for 48 kr oveni til nærmeste udleveringssted

Hinnerup·11. feb. 2023·

Anne Larsens Køkken

Anne Larsens Køkken

50 kr.

Anne Larsens køkken præsenterer lettilgængelig, hjemmelavet mad i øjenhøjde med plads til både klassisk og nyt: Hjemmelavet mysli og raffinerede brunchforslag, brøndkarsesuppe og jordskokgratin, hummer og skipperlabskovs, boller i selleri og moules frites, salater, cremer og diverse dressinger, tranebærsemifreddo og pandekager med jordbær - samt et helt kapitel viet til det italienske køkken som er resultatet af et yderst frugtbart studieophold i den italienske hovedstad. Bogen er gennemillustreret med appetitvækkende fotos og indeholder godt 200 opskrifter fra madskribentens eget køkken, dvs. mad, som Anne selv holder af at spise. Opskrifterne er krydret med ofte humoristiske anekdoter fra Annes liv - et liv med rejser og gæster, mad, råvarer og opskrifter. Anne Larsens køkken er grundkogebogen til alle, der elsker god, gedigen mad - uden kringlede omveje, uden unødige kalorier - og uden dikkedarer. Redigering: Mia Rudolf Fotograf: Louise Gert Illustrationer: Louise Gert ISBN 13: 9788770553179 Forlag: People´s Press Indbinding: Hæftet Udgave: 1, Oplag: 1, Trykt i: 2008 Mål: H: 205mm B: 171mm D: 35mm V: 1150g Sider: 430 ill. i farver Sprog: Dansk

Hørsholm·30. jan. 2023·

Side:af 2