Bagebøger

63
Mad Mad Mad

Mad Mad Mad

Sælges

Gammeldags Bage og Mad opskrifter. priser fra 10kr.

6650 Brørup
man.
Amo Bagebøger

Amo Bagebøger

39 kr.

AMO Bagebøger, som nye, sælges AMO - Den store Bagebog 2 Brød, boller, kager m.m., 39,- AMO - Den store Bagebog 3 Året Rundt, 49,- AMO - Den store Bagebog 5 Surdejsbrød, Køleskabsdej m.m., 49,- AMO - Den store JULEBAGEBOG (kan bruges året rundt :-) ), 49,- AMO - Den store Fødselsdagsbagebog 49,- Samlet pris for alle 5 stk. 200,- Sender gerne.

2100 København Ø
27. nov.
My bread af Jim Lahey

My bread af Jim Lahey

100 kr.

Afhentes 2600 Glostrup My Bread Af: Jim Lahey Pris 100kr

2600 Glostrup
20. nov.
Mette blomsterbergs skønne klassikere og 2 amo bøg

Mette blomsterbergs skønne klassikere og...

50 kr.

Gode bagebøger

6100 Haderslev
14. nov.
Lækker Brunch & Super Sandwiches

Lækker Brunch & Super Sandwiches

70 kr.

Lækker Brunch & Super Sandwiches. 124 sider i stift omslag, kr. 70,- Frederikshavn, sendes for købers regning

9900 Frederikshavn
14. nov.
Pop- Cup og Muffin

Pop- Cup og Muffin

30 kr.

Diverse bagebøger. Muf-Cup-pop koster 30 kr de to andre koster 25 kr pr stk. sender gerne. Køber betaler porto.

6740 Bramming
12. nov.
Opskrifter - Fisk og skaldyr

Opskrifter - Fisk og skaldyr

80 kr.

Den store bog om fisk og skaldyr ISBN: 82-7822-137-5 Oversættelse fra engelsk: Jørgen Pedersen Redaktør: Kathy Knudsen Dansk redaktion: Kasper Monty Indhold: Alt om fisk og skaldyr En oversigt over de mange typer fisk og skaldyr Rensning og tilberedning af fisk og skaldyr Og Hundredvis af forskellige opskrifter, trin for trin 304 sider Helt ny Prisen er fast Spørgsmålet om prisforhandling bliver ikke besvaret

8260 Viby J
23. okt.
M&Ms 30 kultopskrifter

M&Ms 30 kultopskrifter

35 kr.

Super fin bog med gode opskrifter med M&Ms

5683 Haarby
7. okt.
Antikke bagebøger med historier og opskrifter.

Antikke bagebøger med historier og opskr...

500 kr.

5 bøger af forskellig alder og størrelse, mange gamle opskrifter.

5854 Gislev
7. okt.
Morten Skærved - Sønderjysk kaffebord

Morten Skærved - Sønderjysk kaffebord

75 kr.

15. juni 2020 er det 100 år siden, at Nordslesvig – det vi i dag kender som Sønderjylland – blev dansk igen. Sønderjylland havde været tysk siden krigen mellem Danmark og Tyskland i 1864, men der boede stadig mange danskere i området, som var tvunget til at gå stille med dørene med deres danske sindelag. Kaffebordet blev et fristed – et sted, hvor de danske sønderjyder kunne mødes og føle sig danske trods den tyske undertrykkelse, både i private hjem og i forsamlingshusene. Efter Første Verdenskrig stemte befolkningen i Sønderjylland sig tilbage til Danmark, og det bliver fejret i hele 2020. Mange har hørt om det sønderjyske kaffebord, men de færreste ved præcis, hvad det er. Her er muligheden for at lære det at kende på den allerbedste måde – nemlig ved at spise sig igennem det. Denne bog samler opskrifterne på det traditionelle kaffebords kager. Over 40 opskrifter – alt fra boller og kringler til skærekager og lagkager samt småkager med navne som Gode råd, Knepkager og Ingenting – og som en bonus med alle navne i lydskrift, så du kan præsentere dit bagværk på sønderjysk. Nogle af kagerne kender du måske allerede – andre af dem er unikke for Sønderjylland og end- nu andre inspireret af tyske kager. Tre af de originale kager er endda glutenfri. Alle opskrifterne er gennemarbejdet, så de passer til i dag med supermarkedsråvarer, bagepapir og moderne køkkener og ovne. På det traditionelle sønderjyske kaffebord skal serveres minimum syv slags bløde og syv slags hårde kager – og meget gerne flere. Bløde kager er alt fra boller og gærkager over skærekager til lagkager – de lægger bunden, så man har stillet den værste sult, når man kommer til de hårde kager – småkagerne – og ikke spiser sig mæt i dem. Der skal gerne flere slags kager på tallerke- nen samtidig, og alle kagerne på kaffebordet skal prøves, så man ikke fornærmer værtinden. Hardback, helt ny og ulæst

2400 København NV
30. sep.
Kringler og horn

Kringler og horn

15 kr.

Kringler og horn. Dejlige opskrifter fra Bedstemors bagebog. Hæfte. 15 sider. Kage, opskrifter, bage. Fast pris Kan sendes som brev med postnord 24 kr eller som pakke med gls uden omdeling 43 kr.

9460 Brovst
29. sep.
Varm på brød

Varm på brød

40 kr.

Lækker bagebog fra Rikke Holm. Sendes gerne, køber betaler porto.

6740 Bramming
29. sep.
Kage bøger

Kage bøger

25 kr.

Diverse bøger så man bliver helt lækkersulten. Sender gerne.

8230 Åbyhøj
27. sep.
Den Blaa Bagebog  Tørsleffs Husmoder Service

Den Blaa Bagebog Tørsleffs Husmoder Ser...

30 kr.

Den Blaa Bagebog Den røde Kogebog Den hvide frokostbog Den grønne syltebog Tørsleffs Husmoder Service stk.pris - 30 kr.

8620 Kjellerup
16. sep.
Bog: 1001 Cupcakes

Bog: 1001 Cupcakes

75 kr.

1001 Cupcakes Helt ny bog - i perfekt stand Sender gerne - køber betaler porto

9260 Gistrup
28. aug.
Blomsterbergs Lækkerier til hele familien

Blomsterbergs Lækkerier til hele familie...

125 kr.

Blomsterbergs Lækkerier til hele familien - Politikens Forlag, indbundet, ny, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
15. aug.
Greven Kammerjunken og en dragende Citronmåne

Greven Kammerjunken og en dragende Citro...

75 kr.

Sif Orellana. Indbundet, 174 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 57 kr. MobilePay. Har du brug for lidt inspiration til mad og hygge i hverdagen, så er "Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne" måske lige noget for dig. Sif Orellana står bag denne hyggelige livsstils- koge- og inspirationsbog, som indeholder opskrifter på lækkerier, som kan bruges i alle henseender. Hun giver her en hel masse gode råd, idéer og deler sjove anekdoter med de interesserede. "Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne" er en rigtigt god familiebog, som indbyder til at alle kan være med. Selvom der især er fokus på madopskrifter, er der også inspiration at hente til lege og hyggelige aktiviteter. Også Sif Orellana: * Rollinger & Roulader, 75 kr. * Spilopper & Stjerneskud, 100 kr.

2500 Valby
10. aug.
Den store Bagebog 5

Den store Bagebog 5

50 kr.

Ama, den store bagebog 5, 66 sider. Fast pris Kasse 1 Kan sendes som pakke med gls til pakkeshop 43 kr.

9460 Brovst
10. aug.

Få beskedNår der er nye resultater i Bagebøger

Lup med søgeord i
The Hummingbird bakery Kagedage

The Hummingbird bakery Kagedage

60 kr.

Tarek Malouf

8450 Hammel
5. aug.
Masser af kager

Masser af kager

45 kr.

Masser af kager I rigtig fin stand Køb 3 varer for 110 kr Ved spørgsmål skriv venligst på annoncen

9240 Nibe
1. aug.
Gyldendals bagebog

Gyldendals bagebog

45 kr.

Gyldendals bagebog I fin stand Køb 3 varer for 110 kr Ved spørgsmål skriv venligst på annoncen

9240 Nibe
1. aug.
Cupcakes & muffins

Cupcakes & muffins

50 kr.

Cupcakes & muffins Som ny Køb 3 varer for 110 kr Ved spørgsmål skriv venligst på annoncen

9240 Nibe
1. aug.
Meyers Bageri

Meyers Bageri

110 kr.

Meyers Bageri af Claus Meyer, Forlag Lindhardt og Ringhof, sideantal 223, sælges ALLE de bedste opskrifter på brød og kager fra Meyers eget bageri. Sender gerne.

2100 København Ø
27. jul.
500 Bageopskrifter

500 Bageopskrifter

125 kr.

Bagebog 500 Bageopskrifter af Hanne Bloch, Sinna Møller, Solveig Nymann Jørgensen og Jutta Rømert, Politikens Forlag, indbundet, sælges Brød, formkager, lagkager, tærter, konditorkager, butterdej, småkager, kagehuse, kiks, ostebrød mv. Billede på vej. Sender gerne.

2100 København Ø
26. jul.
Politikens STORE BAGEBOG

Politikens STORE BAGEBOG

40 kr.

Anne Majgaard: Politikens STORE BAGEBOG 1. udgave, 1. oplag fra 2004 313 sider - Hardback - Som NY!

9000 Aalborg
2. jun.
Skønne kager & søde sager

Skønne kager & søde sager

150 kr.

Skønne kager & søde sager Af: Liv Martine & Simone Thorup Eriksen En skøn inspirationsbog Pris: 150 kr Sender med DAO eller afhentes i 6622 Bække

6622 Bække
11. maj.
Blomsterbergs skønne klassikere

Blomsterbergs skønne klassikere

60 kr.

Hardback, 267 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Konditor Mette Blomsterberg, der har fået hele Danmark til at bage, kvinder som mænd, voksne som børn - og som til efteråret igen kan opleves på landsdækkende tv i anden omgang af Den Store Bagedyst - er tilbage med en ny bog. Blomsterberg er konditor med stort K og vil med "Blomsterbergs skønne Klassikere" gerne værne om de gode gamle dyder og utroligt mange traditioner, som konditorfaget er fyldt med - og ikke mindst det gode håndværk, som faget repræsenterer. I denne bagebog præsenterer Mette for første gang sine læsere for wienerbrøds- og butterdejsopskrifter, her er lækre brød og småbrød, lagkager og tærter, flødekager og tørkager som man også kender dem fra bageren, småkager og desserter. Mange af denne bogs klassikere er således kendt og elsket i bager- og konditormunde, men her får læseren dem i Mettes fortolkning, lavet med den sædvanlige kompromisløshed og med hendes eget personlige præg. Der findes mange flere konditorklassikere, men dette er dem, Mette har valgt med sit hjerte. En mindre del af opskrifterne er gengangere fra Mettes tidligere bøger, som er med igen her, fordi Mette synes, de hører til i denne sammenhæng. "Vi skal huske at holde lidt fast i historien og passe på, at vi ikke mister os selv i farten. De her gamle opskrifter kan noget. De fungerer. Rigtig mange af de ting, som er mere trendbårne, er udsprunget af disse kager. Og jeg kan mærke, at det er noget historie, jeg har lyst til at give videre," siger Mette Blomsterberg: "Vi får også pludselig en industrialiseret perspektiv på mange af disse kager. Roulade og citronmåne og gåsebryst og othellolaglage. På en eller anden måde er de bare blevet mishandlet, men er jo alle sammen fantastiske ting, hvis de bliver lavet ordentligt. Og så er de bare rigtig gode at forkæle sig selv og familien med engang imellem."

2500 Valby
5. maj.
Fantastiske kager

Fantastiske kager

49 kr.

Mangler du inspiration - så se her "Fantastiske Kager" 240 opskrifter på lækre helt fantastiske kager 🙂 Se billedet og min lille video - 379 sider med lækkerier kr. 49

4220 Korsør
28. apr.
Krudtugler & Kanelsnegle

Krudtugler & Kanelsnegle

95 kr.

Krudtugler & Kanelsnegle af Sif Orellana, indbundet, sælges Udsolgt fra forlaget. Sender gerne.

2100 København Ø
11. apr.
Gyldendals Bagebog

Gyldendals Bagebog

95 kr.

Gyldendals Bagebog af Sigrid Fugl og Anne Skovgaard-Petersen, sælges SUPER Bagebog :-) Sender gerne.

2100 København Ø
11. apr.
Et ordentligt brød, Camilla Plum

Et ordentligt brød, Camilla Plum

90 kr.

Et ordentligt brød af Camilla Plum er en god grundbog til dig, der ønsker at bage dit eget brød. hardback, 2010, kan sendes m DAO for 41,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted (v. 727 gr)

8382 Hinnerup
31. mar.
Bagebog

Bagebog

60 kr.

Bogen rummer 500 opskrifter på alt slags bagværk. 410 sider

6740 Bramming
5. mar.
Politikens Store Bagebog

Politikens Store Bagebog

40 kr.

Anne Majgaard: Politikens Store Bagebog 1. udgave, 1. oplag 2004 313 sider - Hardback - Ny Bog! Pris: 40 kr.

9000 Aalborg
22. feb.
Nutidsmad og Husførelse af Carla Meyer

Nutidsmad og Husførelse af Carla Meyer

100 kr.

Nutidsmad og Husførelse af Carla Meyer - 100 kr. Brød kager kræs - danske husmødres bagebog af Ejner Ringgaard - 200 kr.

8620 Kjellerup
5. feb.
Det Søde Liv i et flykøkken

Det Søde Liv i et flykøkken

149 kr.

Det Søde Liv i et flykøkken af Konditor Erik Ejsenhardt, tidligere SAS Service Partner m.fl., indbundet, sælges Masser af opskrifter på lækre Kager & Brød :-) Sender gerne.

2100 København Ø
14. jan.
Lækre brød, Sigrid Fugl mfl

Lækre brød, Sigrid Fugl mfl

50 kr.

hardback, 2007, kan sendes m DAO for 39,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted (v. 406 gr)

8382 Hinnerup
7. jan.
Hello Cupcake kagebog

Hello Cupcake kagebog

50 kr.

Stor tyk bog, med masser af skønne cupcake ideer..

8450 Hammel
5. jan.
Bagning med Spelt

Bagning med Spelt

95 kr.

Bagning med Spelt af den islandske bager Frida Sophia Bödvarsdottir, sælges Mange gode bageopskrifter.

2100 København Ø
3. jan.
Amo Den store bagebog 3

Amo Den store bagebog 3

50 kr.

97 sider, indbundet Som ny

5230 Odense M
28. dec. 2022
Sweet Maria's Italian Cookie Tray, Maria Bruscino

Sweet Maria's Italian Cookie Tray, Maria...

50 kr.

Sweet Marias italienske kagebakke præsenterer 65 opskrifter på de lækre, festlige kager, der lyser ethvert italiensk hjem, i ferien og hele året rundt. Maria Bruscino Sanchez åbnede Sweet Marias bageri, da hun var bare 26 år gammel og specialiserede sig i autentiske italienske kager og kager lavet af afleverede familieopskrifter. Resultatet har været en blomstrende forretning, og denne meget specielle kogebog. De uimodståelige modtagere spænder fra drop, formede og fyldte cookies; biscotti; taralle og kiks; pizeller og meget mere. Let at forberede og perfekt til enhver lejlighed Uanset om du voksede op i et italiensk hjem eller bare ville ønske, at du gjorde det, er denne vidunderlige samling sikker på at blive en cookie-elskers favorit - en du vender tilbage til igen og igen. Bogen er paa Engelsk

6280 Højer
25. dec. 2022
Chokolade, Tilburg, Irène Van

Chokolade, Tilburg, Irène Van

40 kr.

Chokolade, Tilburg, Irène Van, Antal sider: 39 Indbinding: Hardback. Tilstand: Fejlfrit eksemplar, som nyt, aldrig brugt

6280 Højer
24. dec. 2022
Amerikansk brød & bagværk

Amerikansk brød & bagværk

65 kr.

Amerikansk brød & bagværk af Morten Skærved, sælges Indeholder mange spændende bageopskrifter. Billede på vej.

2100 København Ø
24. dec. 2022
BRØD af Wenche Frølich

BRØD af Wenche Frølich

100 kr.

Bogen "Brød" af Wenche Frølich, sideantal 145, uindb., sælges Super skøn bagebog med masser af opskrifter fra ind- og udland - Ciabatta, Nan, Havrebrød, Baguette, Landbrød, Focaccia, Blini, Fougasse, Valnøddebrød, Croissant, Tebirkes etc........... Og lækre opskrifter på tilbehør f.eks. pesto, hummus, tzatziki og mexikansk salsa. Billede på vej. SENDER GERNE.

2100 København Ø
24. dec. 2022
KitchenAid opskrifter til hverdag & fest

KitchenAid opskrifter til hverdag & fest

100 kr.

Ny og ubrugt KitchenAid opskrifter til hverdag og fest bagebog sælgers. Fast pris kr. 100,- + evt. GLS forsendelses kr. 39,-

5856 Ryslinge
23. dec. 2022
Den Store Bagebog 2

Den Store Bagebog 2

50 kr.

Den Store Bagebog 2. Amo. Brugt få gange. Ved forsendelse betaler køber alle udgifter til porto ellers afhentes der på Adr.

9510 Arden
22. dec. 2022
Et Ordentligt Brød af Camilla Plum

Et Ordentligt Brød af Camilla Plum

125 kr.

Et Ordentligt Brød af Camilla Plum, indbundet, Gyldendal, sælges Camillas grundbog om surdej, gamle kornsorter og det dejligste brød (Nypris 267,50). Sender gerne.

2100 København Ø
21. dec. 2022
Koge og Bage bøger

Koge og Bage bøger

300 kr.

Koge og Bage bøger, 5 stk store bøger, Der er 3 bøger fra Bo Bedre og det er:: . Bo Bedres Bagebog, Kogebog og Fremmed Mad, Så er der også:: : Billedkogebogen og Småretter & Salater, De 2 bøger er begge af:: Ellis Tardini, Bøgerne er pæne og som nye, Sælges kun samlet for 300-,

9850 Hirtshals
19. dec. 2022
Den store fødselsdags bagebog.

Den store fødselsdags bagebog.

65 kr.

Mp 50 kr - ALDRIG BRUGT.

6200 Aabenraa
8. jan.
Bo bedres opskrifter

Bo bedres opskrifter

20 kr.

Bo bedres opskrifter bøger pr.stk. 20kr alle tre 50 kr.

6840 Oksbøl
9. dec. 2022
Let og lækkert Brød

Let og lækkert Brød

90 kr.

Der er opskrifter på både rugbrød, franskbrød, grovbrød, madbrød og morgenbrød af Sigrid Fugl og Anne Skovgaard-Petersen. Se billeder for indhold m.m. Bogen fremstår som ny, i hardback og illustreret i farver.

4690 Haslev
6. dec. 2022
Politikens nye Bagebog

Politikens nye Bagebog

75 kr.

Politikens nye Bagebog af Anne Majgaard - indbundet, sælges

2100 København Ø
4. dec. 2022
Bag Brød

Bag Brød

45 kr.

Super god bog med opskrifter på lækkert brød. Er som ny. Kan afhentes i Randers SØ eller Viby J (Århus kun enkelte hverdage). Se også mine andre annoncer...

8960 Randers SØ
4. dec. 2022
Skønt Bagværk - Søde kager og lækre brød

Skønt Bagværk - Søde kager og lækre brød

65 kr.

Skønt Bagværk - Søde kager og lækre brød, indbundet, mange lækre opskrifter, ubrugt, af Mark Cavanagh indledning af Bridget Jones sælges

2100 København Ø
3. dec. 2022
Lækre brød - Gyldendal 2007

Lækre brød - Gyldendal 2007

49 kr.

123 sider

8620 Kjellerup
2. dec. 2022
Brød & Kager - A piece of cake

Brød & Kager - A piece of cake

95 kr.

A piece of cake" af Leila Lindholm, indbundet, ny, sælges Indeholder de allerbedste brød og kager. Sender gerne.

2100 København Ø
29. nov. 2022
Kager, desserter & konfekt med hjertet

Kager, desserter & konfekt med hjertet

20 kr.

Kager, desserter & konfekt med hjertet købt hos Odense marcipanfabrik i anledning af Odense Marcipans 100 års jubilæum - en bog med inspiration til alt fra desserter, kager og konfekt til forskellige traditioner og anledninger, som f.eks jul, nytår, påske, fastelavn og mange andre skønne anledninger. En god bog med nemme opskrifter, der indbyder til at tage børnene med i køkkenet Bogen kan hentes i Vejle eller København og sendes gerne gerne, køber betaler forsendelsen.

7120 Vejle Øst
28. nov. 2022
Bagebog :

Bagebog :

50 kr.

bagning, Den Blaa Bagebog, 300 opskrifter, morgenbrød, wienerbrød, kiks, brød, kager, udgivet før 1949, 31. oplag, 128 sider

2820 Gentofte
28. nov. 2022
Gyldendals BRØDBOG

Gyldendals BRØDBOG

95 kr.

Gyldendals brødbog af Sigrid Fugl og Anne Skovgaard-Petersen, indbundet, sideantal 165, sælges Alletiders bagebog :-) Billede på vej.

2100 København Ø
23. nov. 2022
Amo - Den store fødselsdags bagebog.

Amo - Den store fødselsdags bagebog.

50 kr.

Amo - Den store fødselsdags bagebog. Afhentes i Horsens, Herning, Århus efter aftale.

8700 Horsens
21. nov. 2022
Morgenmad mine 100 bedste opskrifter

Morgenmad mine 100 bedste opskrifter

25 kr.

Morgenmad mine 100 bedste opskrifter Indbundet 95 sider illustreret med farvefotos

8930 Randers NØ
17. nov. 2022
Side:af 2