Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

  I dag 1.295.000,-
  I dag 349.000,-
  Lækkert fritidshus ved Jammerbugten
  Lækkert fritidshus ved Jammerbugten, 3 vær., 87 m², 989 m² grund, Egevej 6, 9690 Fjerritslev. Lyst og lækkert fritidshus i lærketræ. Mellem hav og fjord og tæt på det hele i et kultur- og naturskønt fritidsområde ved Grønne Strand og Kollerup -, Klim - og Svinkløv Plantager med højt til himlen og masser af muligheder for badning, vandring, løb, cykling (også mountainbike), ridning, hundeluftning, golf, tennis, bowling m.m. Kort afstand til indkøb og detailbutikker. Læs mere på: www.visitjammmerbugten.dk. Huset er velholdt, velisoleret, velindrettet og veludstyret med kvalitetsmøbler og -inventar, som medfølger. Indretning: Gang med vaskesøjle og skabe. Stue med loft til kip og stige til 4,5 m² hems. Hvidt HTH-køkken med bordplade og hårde hvidevarer i rustfrit stål. Tre værelser med god plads til dobbeltsenge og indbyggede skabe. Toilet/badeværelse med bruseniche og sauna/”walk-in-closet” og gæstetoilet/-badeværelse med bruseniche. Lud- og sæbebehandlede trægulve i stue og værelser og klinkegulve i resten af huset. Opvarmning: Luft-til-luft varmepumpe, el-radiatorer og Morsø brændeovn. Ugeneret udemiljø med morgen-, middag- og aften-lækroge i ca. 47 m² flisebelagt gårdhave med udhus og udekøkken og på ca. 53 m² delvist overdækket træterrasse. Huset har aldrig været udlejet og er røg- og husdyrfrit. Også velegnet som helårsbolig for seniorer. Mulighed for tilkøb af ubebygget nabogrund mod syd. Kontakt os, hvis du vil vide mere - vi viser også gerne frem.
  I dag 1.195.000,-
  Dejlig sommerhus
  I dag 650.000,-
  Spændende fritidshus-sommerhus
  I dag 675.000,-
  Dejligt sommerhus på Endelave
  Dejligt sommerhus på Endelave, 4 vær., 92 m², Komfortabelt sommerhus på 92 m2 med alle moderne faciliteter, beliggende på 3.000 m2 stor naturgrund med gode læforhold i 3. række fra havet. Huset har 45 m2 solterrasse - heraf 16 m2 overdækket. Huset indeholder: · Toilet med vaskesøjle (vaskemaskine og tørretumbler) · Badeværelse med spa, sauna, brus og toilet · Bryggers med vask · Køkken med opvaskemaskine, mikroovn, køle/fryseskab. Køkkenet er åbent til stuen · Stue med fladskærmstv, dvd og musikanlæg · 1 soveværelse med dobbeltseng og solarium · 1 soveværelse med dobbeltseng · 1 soveværelse med 2 enkeltsenge · 1 aflukket alkove med dobbeltseng · 2 terrasser · Huset opvarmes ved elradiatorer og brændeovn Inkl. garage med redskabsrum, stort brændeskur og udendørslamper. Der er mulighed for udlejning via Endelaveservice. Besigtigelse efter nærmere aftale på tlf.: 30 76 58 40 eller mail skipper(at)esenet.dk. Se flere billeder af huset på Facebook! https://www.facebook.com/endelavesommerhus/ På øen Endelave er der gode muligheder for skønne naturoplevelser. Oplev f.eks Troldeskoven, Kloben hvor havet langsomt æder sig ind i øen eller Øvre, det store fredede naturområde på øens nordende. Øen har også lystbådehavn, fiskerøgeri, lægeurtehave, flyveplads, oma. I Endelave by, som ligger ca.3km fra sommerhuset, er der blandt meget andet mulighed for at nyde udsigten fra havnecafeen eller hygge sig i krostuen. Læs meget mere om øen Endelave her: · http://www.visithorsens.dk/midtjylland/aktiviteter/oeen-endelave · http://www.oenendelave.dk/ · https://www.facebook.com/endelave/
  I dag 1.195.000,-
  Sommer/ helårshus Jegum - 6840 Oksbøl
  I går 975.000,-
  Luksussommerhus eller pensionistbolig
  Luksussommerhus eller pensionistbolig, 7 vær., 119 m², Flot nyere luksus-sommerhus (2013) med havudsigt,, særdeles velegnet til helårsbeboelse,(pensionister må bruge som helårsbolig efter 1 år) beliggende i det attraktive Horne Sommerland på Sydfyn. Kort gåafstand til stranden. Horne Land er et virkelig naturskønt område, hvor der findes såvel skov, strand samt naturreservat - et "Eldorado" for naturelskere og lystfiskere. Huset var udlejet i 2016 med en indtægt på 84.000 kr. Dette dejlige og rummelige sommerhus har en imponerende flot havudsigt over det Sydfynske Øhav med Lyø og Als i horisonten. Her er ca. 4 km. til Bøjden Færgehavn med hyppig forbindelse til Als. Her er tale om et kvalitetssommerhus, hvor vinduer og døre er i mahogni. Huset er et lavenergihus og opvarmes med en varmepumpe (luft til vand), som betyder lav varmeudgift og hvor man tillige kan nyde den behagelige gulvvarme, som findes i alle husets rum. Endvidere findes klimaanlæg. Sælges fuldt møbleret incl. hvidevarer og service mv.. Indretningen er: Indgangsparti/entré, veludstyret flot køkken i åben forbindelse til dejlig stor lys stue med udgang til pragtfuld terrasse (havudsigt), stort aktivitetsrum med poolbord, elektronisk dartspil mm., 3 store værelser med dobb.senge, 2 hemse, 2 badeværelser - det ene med spa, sauna mv.. Her er havudsigt fra de fleste rum. Huset har 2 overdækkede terrasser samt åbne terrasser. Det er således altid muligt at finde en læ-krog. Ejendomsværdi: kr. 2.100.000 Evt. bytte med feriebolig i udlandet. Klik på luppen øverst til venstre og se alle billederne i stort format. Ring for uforpligtende samtale eller fremvisning.
  I dag 1.995.000,-
  Hovedhus
Charmerende og rustikt sommerhus i naturskønne og rolige omgivelser med plads til 4 personer
  Hovedhus Charmerende og rustikt sommerhus i naturskønne og rolige omgivelser med plads til 4 personer, Hovedhus Charmerende og rustikt sommerhus i naturskønne og rolige omgivelser med plads til 4 personer. Huset stammer fra 1970 og er på ca 30 kvm – indeholder hyggelig stue med brændeovn, sovesofa og spisebord, soveværelse med to sovepladser, køkken med køleskab, elkomfur og ovn og separat WC. Rul-ud markise foran huset. Der er ens trægulv overalt i huset samt ældre vinduer med karakter og et par skønhedsfejl. Huset og anneks skal males i år. Der er fuldt kloakeret på grunden. Anneks Opdelt anneks på ca 10-12 kvm, hvor der er pt er værksted, opbevaring og separat rum til, at der kan færdiglaves badeværelse (pt. klargjort med cementgulv). Mangler elarbejde. Redskabskur Der er et redskabsskur på 10 kvm med haveredskaber. Stor grund på 1.363 kvm med spredte buske og træer. Fuglekvidrer, marker og ren afslapning, ro og tilstedvær. Grunden kræver meget lidt vedligeholdelse. Parkeringsplads på grunden. Pantebrev i huset kan overtages, så man kan spare på omkostningerne i forbindelse med optagelse af lån. Sommerhuset ligger i smukke og rolige omgivelser i Grevinge, Odsherred, tæt på Lammefjorden og blot en times kørsels fra København. Der er adskillige serværdigheder og attraktioner i Odsherred og omegn, bl.a. Dragshold slot (14 km), UNESCO Global Geopark med 300 km cykelruter (20 km), Sommerland Sjælland og Hempel Glasmuseum. Odsherred er desuden vært for en række begivenheder i sommerhalvåret, bl.a. Vig Festival (7-9 juli), Makrel Festival (19-21 august), Odsherreds Kunstdage (14-16 maj) mv. Bolig : 30 m2 Grund : 1363 m2 Udbetaling : 25000 kr. Brutto : 1456 kr. Netto : 1143 kr. Bygge år : 1970
  I går 278.500,-
  købes/ byttes I går Købes
  Ferielejlighed på Als
  I går 298.000,-
  Hyggelig og praktisk sommerhus
  Hyggelig og praktisk sommerhus, 2 vær., 49 m², Fredeligt beliggende på en stor grund afsides fra trafik og lignende, næsten for enden af en blind vej. Huset består af en entré, stort badeværelse, soveværelse og dejligt lyst og stort køkken/alrum.  Huset er fra 1980, men både køkken og badeværelse har fået en kraftig opdatering således indeholder køkkenet alle moderne fornødenheder og badeværelset er udstyret med brus og spa, samt vaskemaskine og tørretumbler. Stuen er udstyret med en hyggelige brændeovn, der kan varme huset op på alle tider af året. På grunden findes en indendørs pool med et nyt poolhus. Anlægget er løbende vedligeholdt med nye rør, filtre, termodug, lys og ny lavenergipumpe. Årlige omkostninger til vedligehold og drift (klor,vand og el) ca. 1.600 kr. Der er ligeledes et solidt brændeskur, samt et ældre anneks med fryser og 2 sovepladser. Grunden er plan og i det meste lagt ud i græs, hvorfor ejendommen i det store hele er meget nem at vedligeholde, der er dog plads til at sætte sit eget præg på den. Der må påregnes lidt gør det selv hist og her. Vinduespartiet mod syd trænger til udskiftning, men det skulle der være taget højde for i prisen. Alternativt kan udskiftning af vindues parti foretages efter aftale. Ejendommen ligger 5 min fra Ebeltoft og 15 min fra Grenå og Djurs sommerland. Det er et godt, praktisk og hyggeligt hus. Sælges på grund af køb af anden ejendom. Kom og se den...Det er bare hyggeligt. Bytte med Mercedes personvogn kan evt. indgå i handlen. NB: Det kan aftales at poolen fjernes - så kan poolhus bruges som hyggelig udestue.
  I går 475.000,-
  Skønt feriehus, lige ved golfbane og Vadehavet.
  I går 1.345.000,-
  Skønt feriehus, lige ved golfbane og Vadehavet.
  I går 1.145.000,-
  Fritidshus, Ringkøbing fjord. Ny pris!
  d. 25.06 330.000,-
  NEDSAT! Hyggeligt sommerhus
  NEDSAT! Hyggeligt sommerhus, 2 vær., 50 m², Hyggeligt sommerhus på toppen af Djursland Renoveret charmerende sommerhus i Udbyhøj ( Djursland ) ved Randers Fjord & Kattegat. Perfekt til lystfiskeren, jægeren eller dig der søger fred og ro i flot natur. Her er du tæt på et rigt og varieret fugle og dyreliv ved hav, fjord & skov. Huset ligger på en god solrig lukket grund og har sovepladser til 5-6 personer. Ikke et typisk udlejningshus, men et fristed med plads til at være sammen. Hyggeligt indrettet med køkken i åben forbindelse m/ vinkelstue med massivt plankegulv, Morsø brændeovn, nyt køleskab, stort nyt badeværelse med bruseniche i glassten og vaskemaskine, stor lys entre med skabsplads + sovesofa , ét værelse m/ dobbeltseng og desuden 2 sovepladser i stuen. Alt er renoveret & tilbygget 2008-2010. Luft-varmepumpe samt solpaneler installeret. Overdækket træ terrasse/veranda foran huset, ugeneret flise terrasse bag huset med læ. Have m/ bålplads, legehus og lille udhus + nyt skur til cykler, brænde m.v. Hus ca 50 m2. Grund 850 m2. 500 m til vandet. Beliggende på stille blind grusvej der ender ved vandet (hvor Randers fjord munder ud i Kattegat). 1000 meter til Udbyhøj lystbådehavn hvor der om sommeren er is/grill-kiosk åben. Fantastisk natur med skov, fjord & hav. Sælges privat - advokat medvirker ved salg. (Mæglerpris 2014/2015: 695000,- Pris 2016: 599000) - sælges nu privat til spotpris 530000 - køb nu og få glæde af det resten af sommeren og efteråret. Møbler m.v medfølger. Al udvendigt træværk incl døre og vinduer er malet af proff maler i maj 2015. Flot tilstandsrapport og el-synsrapport haves og kan fremsendes efter ønske Ring / skriv for yderligere oplysninger eller fremvisning
  d. 25.06 530.000,-
  Hejlsminde, havudsigt.
  d. 24.06 1.295.000,-
  Et super flot og velholdt fritidshus i Trend
  d. 24.06 1.285.000,-
  LEDER DU EFTER ET BILLIGT HUS MED HAVE 20 MIN FRA RÅDHUSPLADSEN ?????
SÅ SE HER:
80 KVM fritidshus i Ballerup sælges !
2 rummelige værelser 
2 stuer en suite 
Helt nye vinduer og hoveddør
  d. 24.06 1.550.000,-
  sommerhus
  d. 23.06 1.495.000,-
  Bjerringbro skov
  d. 23.06 870.000,-
  Kolonihave m hus
  d. 22.06 115.000,-
  Sidste chance inden det går til mægler
  d. 22.06 495.000,-
  Sommerhus tæt ved Glyngøre
  d. 22.06 650.000,-
  Fritidshus fra 2011 m. panoramaudsigt.
  d. 22.06 875.000,-
  Totalrenoveret bondehus Lønstrup
  d. 21.06 2.995.000,-
  Lakolk 178
  d. 21.06 1.900.000,-
  Super lækkert finsk bjælkehus
  d. 21.06 795.000,-
  Anneks
  d. 20.06 10.000,-
  Poolhus ....... nedsat 50000kr ny pris k
  d. 20.06 1.395.000,-
  Nyere kvalitets fritidshus fra PLANET HUSE (Mars 61) beliggende St
  Nyere kvalitets fritidshus fra PLANET HUSE (Mars 61) beliggende St, Nyere kvalitets fritidshus fra PLANET HUSE (Mars 61) beliggende St. Havelse Strand med kik til vandet, for enden af lukket vej og ca. 35 minutter fra København sælges. Huset har et bebygget areal på 62 m2, er super flot og opført i 2004. Der er loft til kip i stuen og her mange gode vinduespartier, så der kommer et godt lys ind i huset. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Soveværelse med skabsvæg, gæsteværelse med skab og badeværelse med brus. Stor overdækket terrasse med eftermiddag- og aftensol. I 2006 blev der på grunden opført en ny stor carport med tegltag på i alt 33 m2, heraf udhus på 12 m2. PLANET HUSE bygger topisolerede og højteknologiske kvalitetshuse, hvorfor huset kan anvendes hele året. Huset er født med el. paneler, men fik i 2012 etableret en varmepumpe, som kan holde hele huset opvarmet til en væsentlig reduceret pris i forhold til el. panelerne. Internet er etableret i huset. Huset er løbende blevet vedligeholdt og står i meget flot stand. Alt nymalet udvendigt i 2015. Dejlig lukket have med høje træer og mange frugtbuske. Alle hårde hvidevarer, en del helt nye møbler, alt nødvendigt indbo, alt i køkkenudstyr, havemøbler, alle nødvendige haveredskaber mv. medfølger i handlen. For besigtigelse af ejendommen ring til sælger på tlf. 21601555 eller send en e-mail til hanschrc5@gmail.com Bolig : 53 m2 Grund : 1019 m2 Udbetaling : 65000 kr. Brutto : 6655 kr. Netto : 5261 kr. Bygge år : 2004
  d. 20.06 1.275.000,-
  God investering
  God investering, 2 vær., 72 m², Dejligt fritidshus beliggende ved Lalandia 7190 Billund, kun 5 min. gang fra badelandet i Lalandia og Legoland. Huset er opført i 2008 i træ og med betontagsten. Boligarealet er 72 m2 og grunden er 376 m2. Huset er indrettet med lille fordeler gang med adgang til soveværelse, værelse og badeværelse samt teknikerskab og skab, som du som husejer kan aflåse. Åbent køkken i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er udgang til overdækket sydvendt terrasse Badeværelset er med bruseniche og vaskemaskine og tørretumbler. Soveværelse med dobbeltseng + en barneseng med pusleplads, samt et værelse med to enkeltsenge. Gulvvarme i alle rum. Alt inventar er fra Tvis, og køkkenet er udstyret med kvalitets hårde hvidevarer, bl.a. mikroovn fra Blomberg, opvaskemaskine fra Brandt og ovn af mrk. Brandt. Der er internetadgang samt nyt fladskærms TV med danske og udenlandske tv-kanaler samt Lalandia's info-kanal. Endvidere forefindes redskabsrum 3 m2. Feriehuset er beregnet til 4 personer + et barn fra 0-2 år. Der er en bredbåndsløsning i huset på 100 / 100 MB.. Der er indgået aftale om udlejning med Lalandia Billund A/S med en anslået lejeindtægt for 2017 på kr. 120.000 til ejer. Køber indgår i alle sælgers rettigheder og forpligtigelser i h. t. aftalen om udlejning med Lalandia Billund A/S. Som husejer betaler du bidrag til badelandet på ca. kr. 11.000 årligt og ca. kr. 10.000 til grundejerforeningen. TV og Internet betales via grundejerforeningen, som også står for al udendørs vedligeholdelse. Huset er forsikret gennem grundejerforeningen. Ejendomsskat for 2017 udgør ca kr. 6100 Som køber betaler du eventuelle omkostninger til udarbejdelse af købsaftale/skøde samt tinglysningsafgift.
  d. 19.06 1.540.000,-
  dejligt sommerhus ved bovbjerg
  d. 19.06 1.100.000,-
  SÆLGES
  d. 19.06 375.000,-
  Super flot nyrenoveret sommerhus .
  d. 19.06 665.000,-
  Dejligt sommerhus med udsigt over Ho bugt på 3000 m2 stor natur grund
  d. 19.06 1.390.000,-
  Dejligt sommerhus på stor solrig grund tæt på Smidstrup strand
  d. 17.06 895.000,-
  Ældre nydeligt sommerhus på sjælden udsigtsgrund
  d. 17.06 800.000,-
  Hønsinge lyng tæt på strand
  d. 16.06 399.000,-
  På Helles Klint
  d. 16.06 1.945.000,-
  Svensk västkyststuga træhus på 39 m2
  d. 16.06 480.000,-
  Dejligt sommerhus ved Søndbjerg Strand
  d. 15.06 820.000,-
  Dejlig velbeliggende solrig ugenert have 800 m2
  d. 15.06 865.000,-
  sommerhus fra 1932 med den bedste beliggenhed i vesterhave strand
  d. 15.06 2.345.000,-
  Sommerhuset er gennemgående renoveret i perioden 2007-2011 og malet igen i 2017
  d. 15.06 455.000,-
  Sommerhus ved Dalby salg / leje
  d. 14.06 545.000,-
  Unikt beliggende kvalitesbjælkehus på gammel grund i hyggeligt ældre sommerhusområde
  Unikt beliggende kvalitesbjælkehus på gammel grund i hyggeligt ældre sommerhusområde, Unikt beliggende kvalitesbjælkehus på gammel grund i hyggeligt ældre sommerhusområde, tæt ved skov og strand. 400 m til strand med badebro og gode fiskemuligheder, få minutters kørsel til hyggelige Præstø som nærmeste handelsby, tæt på flere golfbaner samt under 1 times kørsel fra København. Huset er opført i gedigne materialer og fremstår utroligt lækkert, lyst og spændende. Alle lysindfald er udnyttet optimalt, så man føler sig godt tilpas i alle rum, ligesom indretningen udnytter al plads. Ludbehandlede plankegulve samt hvidpigmenterede vægge indvendigt fremhæver en rar atmosfære i de lyse rum. Det store åbne køkken i åben forbindelse med stuen er husets naturlige samlingspunkt og har fine indretningsmuligheder. Der er 3 gode værelser samt et dejligt badeværelse med spabad. Huset er helårsisoleret og installeret med Nilan varmepumpe/ ventilation samt elvarme. Køkkenet er lækker kvalitet samt design fra Svane. Alle hvidevarer er højkvalitet fra Siemens og Thermatex. Carport med redskabsrum samt fin overdækket terrasse. Huset har fungeret som udstillingshus og er derfor aldrig taget i brug til beboelse, hvorfor alt fremstår spritnyt. En sand perle af de sjældne med unik atmosfære og dejlig beliggenhed, der bør ses. Fremvisning efter aftale med ejer på tlf. 40 15 54 13. Bolig : 88 m2 Grund : 1283 m2 Udbetaling : 75000 kr. Brutto : 8317 kr. Netto : 7709 kr. Bygge år : 2006
  d. 14.06 1.495.000,-
  Dejligt sommerhus med pool
  d. 13.06 1.450.000,-
  Sommerhus købes d. 13.06 Købes
  LILLE SOMMERHUS
  d. 12.06 300.000,-
  Arkitekttegnet sommerhus
  d. 12.06 1.995.000,-
  Sommerhus i Sverige
  d. 10.06 799.000,-
  Sommerhus / kolonihave
  d. 10.06 350.000,-
  Sommerhus på Rømø
  d. 09.06 1.699.000,-
  Sommerhus Sælges
  d. 09.06 495.000,-
  Totalrenoveret og indflytningsklar sommerhus på 72 m2 med helt nyt tag plus udestue på 15 m2
  d. 09.06 1.285.000,-
  Sjællands måske bedste badestrand!
Skønt lille gammelt strandhus på tør og "højtliggende" måske byggegrund på 499 kvm
  d. 09.06 598.000,-
  Sommerhuset er på 48 m2 + alkove samt en 12 m2 overdækket terrasse
  d. 09.06 1.795.000,-
  Idyllisk landsted i mindre bebyggelse i Tandselle på Als - tæt ved golf bane og Mommark havn og strand
  d. 09.06 495.000,-
  Sommerhus.Danmarks bedste beliggenhed !
  d. 08.06 395.000,-