Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Huse

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Gennemrenoveret hus
  Gennemrenoveret hus, Villa, 4 vær., 122 m², For enden af den rolige Capellas Allé, hvor piletræerne står plantet side om side, finder man denne villa. Her på vejen venter en god tilværelse med søde naboer og et trygt børnevenligt miljø, hvor ungerne kan lege med hinanden, og hvor der er kort afstand til Løjtegårdsskolen, som børnene kan færdes direkte til uden at skulle krydse nogen veje. Ligeledes er der kun 1,9 km. til lufthavnen og gå-afstand til indkøb. Villaen blev renoveret i 2010, hvor den fik lagt traditionelt rødt tegltag, 400 mm isolering, nye elinstallationer i hele huset, nye mahogni termovinduer og hoveddør samt et stort solfangeranlæg, der sikrer gratis vand og billig gulvvarme. Huset er opvarmet med varmepumpe, så hvis man vælger en grøn eludbyder, kan man leve helt CO2-neutralt. Huset står opført i to plan med gulvvarme i hele underetagen. Derudover er badeværelset på 1. salen forberedt til gulvvarme. I stueplan venter et lækkert åbent køkken fra Dansk Køkkenhåndværk, mens man omkring hjørnet har spiseafdelingen og stuen. I forlængelse af stuen er der bygget en lækker udestue ( nemt at integrere til huset) med udgang til den overskuelige have, der har enkelte blomsterbede samt et godt æbletræ. På etagen findes desuden 1 værelse, teknikrum og et gæstetoilet. På 1. salen får man et stort lyst værelse med fritliggende bjælker og loft til kip. Ved siden af ligger endnu et godt værelse foruden etagens store badeværelse. Der medfølger desuden et isoleret loftsrum, en carport samt et redskabsskur til boligen. Mulighed for at opsætte brændeovn og integrere den i solfanger-/varmepumpe-systemet for yderligere økonomiske og miljø fordele. Rigtig god planløsning med utraditionelle løsninger.
  d. 19.09 3.699.000,-
  Skøn villa
  Skøn villa, Villa, 3 vær., 96 m², Skøn villa for førstegangskøbere! Denne villa ligger på den stille vej, Hyttehusvej, der er placeret tæt på både Amager Fælled, en metrostation og Fields. Der er derfor her tale om en rigtig god beliggenhed med fine indkøbsmuligheder og naturgrønne omgivelser. Villaen er et dødsbo og er opført tilbage i år 1965. Villaen byder på en god indretning af pladsen med henholdsvis et stueplan og en kælder. Stueplanet udfolder sig med et køkken, en stue, to værelser og et badeværelse. Køkkenet har en god størrelse og tilbyder god bord- og skabsplads. I den sammenhæng er det muligt at lave køkkenet til et åbent køkken, hvis I ønsker det. Stuen er meget stor, hvilket skaber rum for indretningen af en hyggelig tv-stue og en dejlig spiseplads. Fra stuen har du også adgang til en hyggelig og charmerende overdækket terrasse. Værelserne er af gode størrelser, mens badeværelset er rummeligt og byder på mange flotte detaljer. Villaens kælder er anvendelig og byder på flere disponible rum samt endnu et stort badeværelse og et bryggers. Samtidig finder du i forbindelse med kælderen også en underjordisk garage. Denne villa er ideel for førstegangskøbere, da den tilbyder mange indretningsmuligheder og samtidig har en rigtig god placering. Dertil medfører den gode indretning endvidere, at villaen også er perfekt for den lille børnefamilie, da der er god plads at finde både indenfor og udenfor, som familiens mindste kan boltre sig i. Velkommen til Hyttehusvej!
  d. 19.09 3.499.000,-
  Villa med flot have
  d. 19.09 2.849.000,-
  Dejligt rækkehus
  Dejligt rækkehus, Rækkehus, 5 vær., 120 m², terrasse, Dejligt rækkehus i to etager med skønne udendørsfaciliteter Her er et fint rækkehus i to etager og med kun 10 år gamle facader med isolering, hvilket skaber et friskt udtryk! I det fine rækkehus er pladsen udnyttet til fulde, og det kommer til udtryk i placeringen af de forskellige rum. Udnyttelsen af pladsen skaber rum til en lille familie eller et ældre ægtepar. Pladsen udfolder sig på to etager med en udestue, en stue og et toilet. Derudover er der også et nyere stort og dejligt køkken med en masse skabsplads. På førstesalen er der hele fire værelser at slå sig løs på samt et dejligt stort bad og toilet. Der er således på førstesalen mulighed for børneværelser, soveværelser eller hvad man nu har lyst til. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser! Udenfor byder rækkehuset på en stor og dejlig terrasse, hvor det er muligt at nyde forårssolen med en kold læskedrik eller holde grillfest om sommeren med familien og vennerne. Samtidig er der på de køligere sommeraftner mulighed for at sidde i den store udestue, som rækkehuset også råder over. Rækkehuset er placeret i de dejligste omgivelser, hvor mulighederne for indkøb og skole til børnene er inden for rækkevidde. Derudover er der også transportmuligheder lige ved hånden, så man hurtigt kan komme fra A til B. Dette hyggelige rækkehus byder på en masse muligheder for at skabe et hjem til den lille familie eller det ældre ægtepar. Med de to etager og prioriteringen af de forskellige værelsers placering, bliver pladsen virkelig udnyttet til fulde. Samtidig har rækkehuset fået nye facader med isolering for 10 år siden, hvilket giver rækkehuset et friskt pust! Udover de mange værelser at boltre sig på har rækkehuset en stor og skøn terrasse, der nærmest inviterer til hygge og samvær med vennerne og familien! Rækkehuset er beliggende i et område, hvor der både er skole- og indkøbsmuligheder, samt transportmuligheder, som gør det nemt at komme fra A til B.
  d. 19.09 2.200.000,-
  Midt i den fynske idyl
  Midt i den fynske idyl, Midt i den fynske idyl, finder du denne helt unikke ejendom, ”Brangstrupgaard”. Ejendommen fremstår i flotteste stil som en charmerende bindingsværksejendom, med stor parklignende have med egen sø og romantisk bro over åen. _Haven er omringet af gamle træer, som afgrænser haven fra de omkringliggende enge hvor køer og heste kan græsse. Ejendommen er totalrenoveret i 2014, og alt fremstår derfor i flot stand, med stor respekt for den oprindelige byggestil med bindingsværk, synlige loftsbjælker og nydelig bondehusvinduer. Den omfattende renovering har også medført et flot energimærke C. Ejendommen ligger for enden af en asfalteret kommunal vej, 3 km syd for Ringe, som foruden skoler, fritidsaktiviteter og stort udvalg af supermarkeder, lokker med sit hyggelige handelsliv med små butikker og torvedage. Tæt på er også Rudme med en populær friskole og et attraktivt landsbyfællesskab. Med støjvold ud mod motorvejen får man både fred og ro, og samtidig kan man på få minutter køre på motorvej mod Svendborg og Odense, som nås på 20 min. Derudover er der fin cykelsti til Ringe, som har gode bus- og togforbindelser. Stuehuset er indrettet i 2 etager, fordelt med 120 kvm på 1.sal og 181 kvm. I stueplan. Stueetagen indeholder stor entré / forstue med brændeovn og flot trappe til 1. sal, stor åbent køkken / alrum med udgang til terrassen, stor stue med egetræs plankegulv samt gæstetoilet, baggang med klinkegulv og trappe til 1. sal, spisekammer, bryggers med træpillefyr og stort badeværelse. 1. sal indeholder stor stue, soveværelse, ”walk-through-closet” og badeværelse. Endvidere er de 50 kvm af 1. salen indrettet som selvstændig lejlighed med eget køkken og to værelser. Lejligheden og den øvrige del af 1. salen er adskilt med en lydisoleret dør, som let kan åbnes således at hele etagen er sammenhængende. Sidebygningerne indeholder en stor lejlighed på 94 kvm med eget køkken og badeværelse, et stort isoleret værksted på 106 kvm og lagerbygning på 100 kvm. I forbindelse med lageret er der carport på 27 kvm. Ejendommen giver også plads til heste, med et hestehus/stald på 30 kvm som både kan anvendes til løsdrift, og lukkes af til to selvstændige bokse. Loftet giver plads til opbevaring af foder. En helt ideel ejendom for alle som gerne vil have god plads, - have mulighed for at bo sammen flere generationer, leje ud og få en ekstra indtægt, eller blot vil nyde alle landlivets glæder, kombineret med alle fordelene ved en meget bynær beliggenhed. Tag med på en fremvisning og hør om alle mulighederne Antal værelser : 9 Bolig : 301 m2 Grund : 36827 m2 Bygge år : 1800 Antal plan : 1
  I dag 3.450.000,-
  Dejligt fritidslandbrug
  I dag 2.495.000,-
  Luksuriøs villa
  Luksuriøs villa, Villa, 6 vær., 139 m², Luksuriøs Bülow og Nielsen-villa med kvalitetssikre detaljer for den moderne børnefamilie I dette rolige villakvarter er I tæt på grønne omgivelser med søde naboer omkring jer. Samtidig er I tæt på Brøndby Strand St. og det lille indkøbstorv. Herfra kan I komme til city på kun 20 min. med toget. Denne lækre Bülow og Nielsen-villa står med en stor, solbeskinnet fliseterrasse hele vejen rundt, der glider ud i en nem og overskuelig have. Til huset hører en dansk-designet carport med skur, udført i udvalgte kvalitetsmaterialer, hvor styrke, holdbarhed, æstetik og nem vedligeholdelse er i højsædet. En carport for den kræsne bilejer. Villaen står meget velholdt og komplet indflytningsklar. Der er kræset for detaljerne, som bl.a. giver jer valmtag, genvindingssystem og IHC-el. Derudover får I et indre med en flot kombination af lyse parketgulve og mørke klinkegulve med gulvvarme samt kvalitets hårde hvidevarer fra Bosch. Fire store værelser fordeler sig i huset og skaber mulighed for en separat børneafdeling med eget brusebadeværelse. Forældresoveværelset har sit eget private badeværelse med bruseniche og udgang til terrassen. Den skønne opholdsstue og køkkenalrummet smelter sammen gennem dobbelte glasdøre. Stuen byder på stor sydvestvendte karnap, der giver et fantastisk lysindfald på alle årets dage. Det åbne køkkenalrum skal opleves, et perfekt opholdssted for både familien og gæsterne. Som prikken over i'et får I et moderne, separat bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.
  d. 19.09 3.775.000,-
  Energivenligt hus
  Energivenligt hus, Rækkehus, 5 vær., 103 m², terrasse, Energivenligt cityrækkehus med privat terrasse På den hyggelige, brostensbelagte Vognmandsgade i Randers, hvor der venter et charmerende miks mellem rolige rammer og bylivsstemning, finder du denne bolig. Et rækkehus på 103 kvadratmeter, som med sin centrale beliggenhed tilbyder en hverdag fuld af fleksibilitet. Rækkehuset blev opført i 1979 og fremstår særdeles velholdt med energimærke B. Fra hoveddøren træder du direkte ind i entréen, der både er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler. Herfra åbner dørene ind til det store stuealrum, hvor der venter en lys og indbydende atmosfære takket være de lyse lofter og vandskurede vægge. Stuen ligger desuden i åben forbindelse til hjemmets velindrettede køkken, og det giver dagslyset fri passage. Følger du trappen op til første sal, finder du hjemmets tre værelser. Det skaber de ideelle rammer både for singler, par og børnefamilier, der ligeledes får godt med opbevaringsplads på de to hemse. Til huset hører desuden en skøn terrasse. Her kan optændingstræet til brændeovnen opbevares under det lille halvtag, men du kan også åbne havelågen til det hyggelige, grønne fællesareal, hvor det er oplagt at tilbringe de solrige sommerstunder. Boligen befinder sig i en af Randers mest karismatiske gader. Her bor du i gåafstand fra samtlige af byens tilbud, som inkluderer alt fra caféliv og kulturelle tilbud til fitness og gågadens spændende butikker. En af Randers helt store forcer er, at den formår at kombinere bylivsstemning med naturarealer. Det betyder, at du blandt andet bor tæt på Tøjhushaven og Skovbakken, men du har heller ikke langt til fjorden, som åbner op for et væld af maritime sportsudfoldelser. Rækkehuset på Vognmandsgade passer med andre ord perfekt til alle, der drømmer om at bo i hjertet af Randers.
  d. 19.09 2.095.000,-
  Lækkert rækkehus
  Lækkert rækkehus, Rækkehus, 5 vær., 115 m², Lækkert, nyopført rækkehus idyllisk og centralt på Islands Brygge - perfekt for den kræsne byfamilie! Et spritnyt og eksklusivt kvarter er poppet op midt på Islands Brygge, hvor Radiorækkerne gør deres entré. Radiorækkerne er lækre og moderne rækkehuse opført i bedste kvalitet. Tom Kristensens Vej 85 giver jer dette treetagers rækkehus med redskabsskur og en dejlig terrassehave mod syd. Herude får I det hele; en flisebelagt terrasse i middagssolen, hvor I kan arrangere spisemiljø til måltider i det fri med den lille have forenden. Entréen står med skabsplads, og på modsatte side får I et gæstetoilet. Underetagen er lagt med flotte klinkegulve, der fører til det moderne, minimalistiske køkken i hjørnet af det lyse alrum. En oplagt spiseplads står mod de fuldendte glaspartier ud til haven. Førstesalen er dedikeret dagligstuen med en fransk altan og et stort soveværelse i forlængelse. Allerøverst finder I yderligere to soveværelser samt det stilrene badeværelse med en separat brusesektion, klinket med lyse og hvide sten. Hele herligheden ligger lige ud til Amager Fælleds kupperede landskab, hvor grusstierne inviterer til gåture med familien i selskab med de gæstfrie rådyr. Metroen lægger sig ved siden af med direkte rute til indre by. De bedste rammer for børnene er lige lige på den anden side af vejen, hvor skole og daginstitution lægger sig. Kun 2, 5 km. til Rådhuspladsen. I kan også tage hinanden i hænderne og springe i bølgen blå i Havnebadet eller picnicce på de grønne plæner med vandet i sigte. Bedre bliver livet i byen ikke!
  d. 19.09 4.548.000,-
  I dag 1.650.000,-
  Hus til leje på Sønder Lemvej, Spøttrup
  I dag 3.500,-
  Udlejes
  Hus udlejes 5600 V. Åby/pejrup
  I dag 6.300,-
  Lundebakken 4, Odense SV
  Lundebakken 4, Odense SV, Villa, 5 vær., 124 m², 818 m² (grundareal), garage, terrasse, ODENSE SV NB. udlejet/solgt ! Fin velholdt og istandsat kvalitets-villa fra 1966 beliggende på rolig villavej Lundebakken 4 i Bellinge sættes hermed til salg de næste par sommer-måneder, og lejes evt ud igen, hvis ikke det lykkes at få solgt. Hvis du kører forbi adressen i Bellinge, vil du se 15 år gammel fejlfri-kvalitets-vandskuring af huset -uden maling. Halvmurene langs den dobbelte indkørsel og ved den sydvendte terrassen vil blive repareret og belagt med zinck samt malet. Samtidigt vil huset inklusiv udhæng blive malet i løbet af august måned. Hvis du er seriøst interesseret, kan du få indflydelse på farven. Og ellers bliver alt hvidt. Mit barndomshjem siden 1972, hvor jeg var 14 år og mine forældres hjem indtil for ca 15 år siden, hvorefter jeg overtog og fik renoveret hele huset. Nu forsøger jeg at sælge efter min dejlige lejers opsigelse, og hvis du er interesseret i at leje, kan vi osse tale om det (9K pr md plus forbrug). Huset er på ialt ca 180 m2 og har 5 værelser hvoraf de to er temmelig små, og der er desuden et godt soveværelse samt et endnu større værelse. Den meget store garage rummer en slags 6. værelse og er på ialt ca 56 m2. Der er godt nærmiljø og fint naboskab. Dvs både børnehave, (ungdoms-)skole, idrætshal, læge, tandlæge samt div forretning mm er i relativ nærhed under 1 km, og bybussen holder få minutters gang fra boligen. Der er fortsat to meget fine nabo'er fra dengang. At vokse op og leve i Bellinge-området er RIGTIG godt. Mange af mine gamle skole-venner og min allernærmeste jævnaldrende familie har slået faste rødder her og fået børn, som nu har delvist forladt reden. Forrige år blev alle vinduer udskiftet med moderne træ/alu, og huset blev hulmurs-isoleret ved samme lejlighed -hidtil havde den indvendige leca-mur været tilstrækkelig, så nu er der ekstra isolering i vægge og desuden osse ekstra isolering af hele loftet. Huset opvarmes med billig Odense Fjernvarme. Ring 25 30 99 61 / 24 82 77 20 Pris-tilbud modtages. Tak.
  I dag 1.899.000,-
  Møn - Idyllisk ejendom tæt ved golfbanen
  I dag 1.050.000,-
  Vestermarken 1, Stevning 6430 Nordborg
  I dag 295.000,-
  Ældre udlejningshus
  I dag 375.000,-
  156kvm hus i Gørløse
  156kvm hus i Gørløse, Villa, 5 vær., 156 m², 50 m² (kælder), 1585 m² (grundareal), terrasse, Stor og dejlig 1 plans villa direkte til åbne marker med vid udsigt, frisk luft og fri natur og dog nær by, transport og indkøb m.m. Villaen er beliggende på stor grund, 1585 kvm, i landzone og bl.a. grænsende op til Havelse Å. Bygget i gode traditionelle materialer, gule mursten og med en meget anvendelig, højloftet kælder, vil de fleste næppe savne plads på de + 200 kvm. Gode trafikforbindelser og i bekvem nærhed af primært Gørløse, men med Skævinge kun få kilometer væk tillige med Hillerød. Stort ankomst areal belagt med sorte granit skærver. Fine parkeringsforhold. Tillige ældre carporte. God og rummelig indretning med et praktisk layout for de fleste. Entré med bl.a værelsesafdeling med 3 gode soveværelser samt badeværelse med kar, brus og toilet. Fra entré adgang til stor lys og rummelig stue med brændeovn, samt i åben forbindelse med dejligt køkken. Fra stue adgang til stor træterrasse samt overdækket terrasse højt hævet over terræn og adgang videre til haven også herfra. Fra køkken med god bordplads, adgang til stort bryggers/grovkøkken med klinkegulv egen adgang. Fra bryggers adgang til teenage afdeling med stue/soveværelse og bad med brus og toilet samt separat adgang. Hvide vægge og lofter. I stue nyt væg-til-væg tæppe. Haven er stort set i ét plan og der medfølger legeaktiviteter for de små. For de voksne er bålpladsen klar til de sene aftener. Kælder rummer; forrum, olietank og endvidere to meget anvendelige og regulære rum belagt med store klinker, hvidpudsede vægge og hvide lofter. En rigtig dejlig og alsidigt anvendelig ejendom, opført i gode anerkendte materialer og vel vedligeholdt. Sælges af Hoyerbolig.dk
  I dag 1.895.000,-
  Ulstrup
  I dag 275.000,-
  Lille landsted med værksted/lager sælges
  I går 250.000,-
  Investeringsejendom med 4 lejligheder I dag 175.000,-
  Hus på landet med 2,4 hkt Jord
  I dag 1.945.000,-
  Hus sælges
  I dag 490.000,-
  Bondehus
  I dag 595.000,-
  landbolig med erherv og plads til hes
  I dag 1.195.000,-
  PRISFALD - nedsat 50
  PRISFALD - nedsat 50, PRISFALD - nedsat 50.000,- til nye vinduer - NU 335.000,-. Rødstens villa med eternittag, 102 m2 grundplan og fuld kælder, opført i 1965 på 983 m2 grund, der støder direkte op til åbne marker. Stueplan er indrettet med entré, køkken, bad, soveværelse og 2 sammenhængende stuer. Fra entreen nedgang til en højloftet kælder, indeholdende stort centralt vaskerum, herfra udgang til haven og adgang til viktualierum og 3 gode disponible rum, hvoraf 1 er anvendt som hobbyværksted og 2 nemt kan anvendes til beboelse. Villaen er opvarmet med naturgas og der er offentlig vand og kloak. Huset er klar til hurtig indflytning, men trænger dog snart til delvis omfugning og nogle nye vinduer. Resenstad er et aktivt lille lokalsamfund beliggende ca. 4,5 km fra Struer, 14 km fra Lemvig og 19 km fra Holstebro og Vinderup. Resenstad er en god kombination af at bo i byen og samtidig i trygge omgivelser på landet og tæt på naturen. Resenstad har en god og velfungerende integreret Friskole (fra 0.-8. klasse) og Naturbørnehave. Endvidere er der i nærområdet flere andre skoler, pasningsmuligheder, idrætshaller, indkøbsmuligheder, lystbådehavne, skovområder og badestrande m.v. Der er gode veje og cykelstier i nærområdet, samt tog- og busforbindelser mellem Lemvig, Struer, Vinderup og Holstebro. Lokal busstop lige udenfor gadedøren og ca. timedrift. Prisen er sat lavt, så der er plads til renovering og indretning efter egne ønsker og behov. Kan evt. også købes renoveret eller med ønsket tilvalg efter aftale. Eller køb den som byggegrund og byg selv dit drømmeslot. Spar udgiften til dyre handelsomkostninger og få afslag ved hurtig handel. Antal værelser : 3 Bolig : 102 m2 Grund : 983 m2 Udbetaling : 25000 kr. Brutto : 1550 kr. Netto : 1269 kr. Bygge år : 1965 Antal plan : 1
  I går 335.000,-
  Bolig hvor veteranbil evt kan indgå i ..
  Bolig hvor veteranbil evt kan indgå i .., Rækkehus, 3 vær., 112 m², 6 m² (kælder), 40 m² (loft), 611 m² (grundareal), garage, terrasse, . Ejerbolig midt i Allingåbro, med energimærkning C, hvor evt. veteranbil max. kr. 100.000 kan indgå i handel. Alting er tæt ved, så som skole, børnehave, indkøb, og Norddjurs Golfklub, samt offentlig transport mod Århus, Grenå og Randers flere gange om dagen. Der er ca. 15 min. kørsel til Randers i bil. Skøn bolig af rødsten med egen indkørsel, dejlig lukket flisebelagt gårdhave, og udestue, hvor er direkte adgang til carport. garage, værksted med fjernvarme og vaskehus/bryggers. Der er stålpladetag med antikondens og tilbehør i carport, garage og værksted. (i alt 78 kvm). Skøn ugenert have med drivhus, æbletræer og havedam. Grunden er 611 kvad.m. Boligen er med: entre (kan let blive til walk- in closet). Hyggelig stue med bøgeparketgulv, hvor der kan laves et ekstra værelse, hvis dette ønskes. Køkken/alrum med bøgeparket og linoleum, bordplade, armatur, komfur og emhætte fra 2015. Der er højisoleret vinduer, SÅ INGEN VEJSTØJ. Ny dør og vindue og klinkegulv fra 2016 i baggang, samt gæstetoilet, og nye sternbrædder i fibercement. Første sal er der brugbar repos med bøgeparket, soveværelse med pergogulv og skabe. Stort værelse, hvor kvisten i 2015 blev beklædt med vedligeholdelsesfri fibercement. Badeværelse med badekar og bruser. Der er en meget billig fjernvarme udgift. Det er et ikke ryger hjem. Der er mulighed for fibernet. Se boligen hos www.Nybolig kronjylland.dk, 8930 Randers, eller www. boligsiden.dk, - der kan også ringes til, tlf. 8642 6266 eller mobil til Finn Adamsen 2324 8497.
  I går 675.000,-
  Udsigtsvilla direkte ved vandet
  I går 2.395.000,-
  NYT: Engbækvej 30, 5672 Broby
  NYT: Engbækvej 30, 5672 Broby, Villa, 4 vær., 126 m², 55 m² (kælder), 953 m² (grundareal), garage, altan, terrasse, Attraktiv og rummelig 1 1/2-plans villa beliggende i lukket vænge og med udsigt ud over grønt område sælges. I stueetagen finder du husets dejlige køkken-alrum, en stor lys stue med pejs og med udgang til terrasse, samt gæstetoilet og entré. Fra entréen kan du tage trappen en halv etage op til soveværelset, hvorfra der er udgang til svalegang. Her er desuden 2 fine børneværelser og badeværelse med kar. En halv etage ned fra entréen kommer du til et stort brugbart kælderværelse, vaskerum og bryggers med udgang til carport. Villaen fremstår overalt velholdt, lys og moderne og har løbende gennemgået renoveringer. I 2011 blev der indlagt varme i hele stueetagens gulve og indsat lækkert køkken fra HTH samt nye hvidevarer. Taget er af tegl fra 2005. Det store vinduesparti med skydedør er fra 2014 og den indbyggede moderne pejs er fra 2012. Kun huset badeværelse fremstår med det oprindelige look fra huset blev bygget i 1979. Huset er opvarmet med naturgas. Haven er velanlagt med stor terrasse og isoleret gæstehus på knap 10 m2. Huset ligger i Vester Hæsinge, hvor der er en Lokal Brugs, slagter og gårdbørnehave. Det tager kun 5 min med skolebus til nærmeste skole. Vester Hæsinge har et fantastisk aktivt lokalområde med beboerhuset X-huset, skovsøen, Multihuset, kirke, div. foreninger mm. Det naturskønne Svanninge Bakker kan du nå på 8 min i bil. Det tager 12 min til Faaborg og ca. 25 min til Odense.
  I går 1.345.000,-
  Dejlig villa med en fantastisk udsigt
  Dejlig villa med en fantastisk udsigt, Villa, 8 vær., 171 m², 966 m² (grundareal), altan, terrasse, Villaen ligger på Bålhøj 21 i Øster Brønderslev. Et attraktiv kvarter tæt på skole ca. 200 m og børnehave. Byen byder desuden på idrætfaciliteter, samlings-hus, købmand og diverse arrangementer gennem året. Transporttiden til Aalborg og Hjørring kan gøres på 20 min., da motorvejs-nettet kun ligger 1,5 km fra kvarteret. Villaen er fra 1981 og fremstår i flot stand. Villaen indeholder, stue ifm. Køkken-alrum, 6 værelser og 2 badeværelser, så der er plads til den store familie. Der er rustiklofter i alle rum og trægulve i alle værelser. Badeværelserne er med klinker samt bryggerset. Villaen har nyere vinduer og er nymalet både indvendig og udvendig, lige til at flytte ind i. Træterassen der vender mod syd har en fantastisk udsigt. Carport med tilhørende redskabsrum og skur, så der er rig mulighed for opbevaring. Et dejligt hus som bare skal opleves. Huset er indrettet med indgang mod øst, hvor du kommer ind i bryggerset med nyere interiør, samt vaskemaskine og tørretumler, badeværelse med nyere interiør, til højre er der adgang til 4 værelser, hvor det ene vil være perfekt til walk in closet til børnene, så skabe ikke er nødvendige på de 3 andre værelser. Til venstre for entreen går man ind i køkken/alrum med nyere køkken og hvidevarer. Stuen ligger i forbindelse med alrummet. I enden mod syd ligger der to værelser, som vil være ideel til voksen afdeling, et soveværelse og et værelse til evt. kontor. Begge værelser har skydedørsskabe, samt et nyere badeværelse med nye klinker og interiør. Kontakt Henrik Dam: 2330 1003 eller Dorte Møller 2533 4766
  I går 1.895.000,-
  5 værelses villa
  I går Sælges
  Skønt hus på landet!
  I går 495.000,-
  6430 NORDBORG
  I går 195.000,-
  Udlejningsejendom I
  Udlejningsejendom I, Villa, 16 vær., 480 m², 0 m² (kælder), 160 m² (loft), 759 m² (grundareal), garage, BYTTES / SÆLGES! UDLEJNINGSEJENDOM MED 7 LEJLIGHEDER OG 2 ERHVERSLEJEMÅL: Beliggende i 6270 Tønder Midt i Byen. tæt på alt. BYTTES MED ERHVERSEJENDOM / LANDEJENDOM / FABRIK / MEJERI ELLER KORN OG FODERSTOF MED TILHØRENDE BOLIG, ELLER MED TILLADELSE TIL LAVE BOLIG. Der er pt. udlejet 5 boliger, + en i stueetagen er under renovering/ istandsættelse, og 1 på 1 sal er istandsat og klar til udlejning. Erhvervs lejemålene / Garage anlæggene bruges af udlejer pt. Ejendommen består af 5 lejligheder a ca. 45 til 50m2 bestående af Stue, soveværelse og badeværelse. de 4 af dem ligger på 1 sal,. Så er der 1 lejlighed på ca. 60 m2, bestående ad stue, spisestue soveværelse bad og køkken med adgang til gårdhaven. samt 1 Lejlighed 75m2 bestående af soveværelse, værelse og stue, bad og køkken, med adgang til gårdhaven. Ejendommen er under renovering, og kan overtages som denne forefindes på nuværende tidspunkt. til ovenstående tidspunkt til 2,5MILL. Kr. momsfri. Kan overtages færdig renoveret for merpris, til i alt. 3,5 MILL. Færdig renoveret. Erhvervs lejemålet der søger skal indeholde minimum 1000m2 til 3000m2 tørre erhvervs bygninger + Kontor / Bolig. Skal buges til Bilhandel og værksted. samt lager / opmagasinering. Har egne murer og tømre så trænger ejendommen til renovering gør dette ej det store, bare de 1000m2 er tørre. og mulighed for bolig. SØNDERJYSK EJENDOMSELVSKAB ApS. 6541 Bevtoft. www.skh-aps. TLF: 42254562 / 50534562. MURER OG TØMRE UDLEJES TIL LAVPRIS !! RING OG FORHØR NÆRMERE. Sønderjysk byg. Og Ejendomme. TLF: 42254562.
  I går 2.498.000,-
  Stor Villa med igangværende Salon
  I går 1.700.000,-
  Lejlighed i dobbelthus
  I går 4.600,-
  Udlejes
  Sulsted
  d. 23.09 785.000,-
  landejendom ny pris d. 23.09 1.395.000,-
  Ved Årup 8 værelser d. 23.09 5.000,-
  Udlejes
  Huse købes d. 23.09 1.000.000,-
  Købes
  En sand perle med masser af charme
  En sand perle med masser af charme, En sand perle med masser af charme, sjæl og muligheder. Huset ligger i den høje ende af Ny Havnegade "den engelske gade" i den østlige del af byen. En rolig og meget smuk gade, hvor husene ligger tæt op af hinanden med alle deres forskelligheder. Tæt på Lunden, som er et hyggeligt sted med legeplads til mindre børn og hvor der spilles koncerter om sommeren med landskendte bands. Der er ikke mere end 300 m til centrum og handlemuligheder og 300 m til havneområdet, som der netop er lagt nye planer for og vedtaget af kommunen. De gamle bygninger på strandvejen skal rives ned og der skal laves nyt havnemiljø helt ud til bådehavnen.(se artikel) Huset er på 140m2 i 3 plan + 50m2 meter tør kælder. I stuen er der entre og 3 værelser. På 1 sal er der stor stue med integreret køkken. Desuden er der toilet med bad. På 2 sal er der 2 værelser. Der er trægulve over hele huset og en meget flot afsyret trappeopgang med hvide ballystre. Kælderen består af 3 rum , med udgang til både gaden og haven, plus et bruserum. Der er lige nu sat 3 nye vinduer i. En lille let have, som kan indrettes til et hyggeligt gårdmiljø. Der er lagt dræn ned på husets bagside og lagt isolation på ydervæggen. Isolering op under taget i øverste del af entreen. Alt, som kan dokumenteres med billeder. Den nordlige gavl er blevet pudset op sidste år og fremstår rigtig pæn. Der er fjernvarme i huset, fra Horsens fjernvarmeværk, som er meget billig. Et hus, med mange muligheder, hvis håndelaget, energien og økonomien er til det. Ellers er det indflytningsklar, med alle nødvendige installationer og kan overtages fra dags dato. Der vil fremstå en tilstandsrapport, en elinstallationsrapport og en energirapport. Pris: 1.900.000.....OBS NY PRIS: 1.800000 HER KAN DU LÆSE PLANERNE FOR DEN NYE HAVNEFRONT, SOM LIGGER MEGET TÆT PÅ NY HAVNEGADE... Grønt lys til storstilet byggeri i Horsens Lokalplanen for Havnefronten i Horsens er på plads. Første etape af byggeriet ventes klar i 2018 Nu kan der tages hul på arbejdet med at bygge Havnefronten ved lystbådehavnen i Horsens. Det står klart, efter lokalplanen for området er på plads.  Havnefronten kommer til at bestå af 87 ejerlejligheder, som alle får kig til vandet. Lejlighederne fordeles i seks selvstændige bygninger, og de nye boliger placeres alle i Nordhavnen på området mellem fiskerhusene og havneservice.  Første skridt er at jævne de gamle siloer og de ældre bygninger i området med jorden. Derefter bygges de første 29 lejligheder ved lystbådehavnen. Første etape af Havnefronten ventes at være klar i 2018. - Vi er glade for, at vi nu kan komme i gang med at realisere projektet, som vil være med til at udvikle havnen til gavn for hele byen. De nye boliger kommer til at forbinde byen med havnen, og de opføres i en nordiske tradition, så de fremstår lyse og lette, siger udviklingsdirektør Tony Christrup fra Arkitektgruppen i en pressemeddelelse. Det er Arkitektgruppen, som sammen med Bech Gruppen står bag projektet. - En række andre byer har haft succes med at udvikle de gamle havnearealer til nyt boligbyggeri. Det skaber liv, og danner ofte baggrund for en række fritidsaktiviteter i de områder af havnene, som tit har ligget stille hen i en årrække, siger Tony Christrup. Antal værelser : 6 Bolig : 140 m2 Grund : 173 m2 Udbetaling : 95000 kr. Brutto : 8988 kr. Netto : 7366 kr. Bygge år : 1900 Antal plan : 1
  d. 23.09 1.800.000,-
  Fyringsolie
  d. 23.09 Sælges
  Moderne arkitektegnet villa beliggende højt nær Munkebo Bakke i naturrigt område
  d. 23.09 1.795.000,-
  Smukt og klassisk hus på Strynø
  d. 22.09 398.000,-
  Klassisk villa
  Klassisk villa, Villa, 4 vær., 170 m², 0 m² (kælder), 77 m² (loft), 882 m² (grundareal), På Hirsevej i det mest eftertragtede område i skønne Jyllinge, ligger denne klassisk 2-plans villa, villaen ligger højt, tæt ved vandet hvor der er badebro og lysbådehavn. Der er kort afstand til indkøbsmuligheder, skole med sikker skolevej, sportsfaciliteter, svømmehal lystbådehavn samt smuk natur og et hyggeligt havnemiljø. det hele nås til fods eller på cykel, og når benene trænger til et hvil, så holder bussen bare få skridt fra boligen. Ejendommen byder på en dejlig have med grønne plæner og hyggelige terrasser, som både har plads til familiehygge og sociale arrangementer, og når aftenbrisen melder sin ankomst, kan I trække i læ under den overdækkede terrasse og nyde dagens sidste timer. Indenfor fordeler villaen sig over to plan, på 1. sal får I 3 store og et mindre værelse, udgang fra to værelser til stor altan med "kig" til fjorden samt stort badeværelse. I stueplan, et dejligt køkkenalrum, to stuer " en suite" (kan evt. opdeles i stue og værelse), den ene med pejs og udgang til den 40 m2 delvis overdækkede terrasse, praktisk bryggers, gæstetoilet, yderligere er der et stort isoleret disponibelt rum på 16 kvm, med udgang til have, der kan bruges til værelse eller hjemmekontor. Villaen har en nutidig og gennemført flot indretning, hvilket især kommer til udtryk i køkkenet, et skønt, lyst og velindrettet rum og et stilsikkert design, som giver direkte udsigt over spiseafdelingen. Overalt i boligen er der et behageligt lysindfald, og der er ingen tvivl om, at man nemt kan finde sig til rette her! Huset er renoveret 2006 - 2013 : Nyt naturgas varme og radiatorer, nye vinduer, nye døre inde og ude, el (delvis), trægulv/fliser stueplan, nyt køkken, nyt gæstetoilet.
  d. 22.09 3.598.000,-
  hus / sommerhus med stor lade til salg
  d. 22.09 950.000,-
  Ejendom på landet
  d. 22.09 2.495.000,-
  Hus/erhverv d. 22.09 675.000,-
  Landsted.
  d. 22.09 1.650.000,-
  Udlejningsejendom/ pension
  d. 22.09 1.070.000,-
  Ejendom Ikast
  d. 22.09 1.400.000,-
  Supergodt tilbud, begrænset tid..
  d. 22.09 299.000,-
  Vil du bo i en aktiv landsby mellem Herning / Videbæk
  d. 22.09 1.695.000,-
  Hus med byens bedste udsigt! Energimærke C
  d. 22.09 1.100.000,-
  Villa på stille vej
  d. 22.09 3.199.000,-
  Dejligt rækkehus
  d. 22.09 1.998.000,-
  Villa på naturgrund
  d. 22.09 1.895.000,-
  Hus med lukket have
  d. 22.09 3.495.000,-
  Rummelig 2 etager
  Rummelig 2 etager, Rækkehus, 4 vær., 80 m², 257 m² (grundareal), Dejligt og rummeligt, toetagers rækkehus med sydvendt have og hele 160 samlede m2 I Helsingørs nordvestlige kant ligger dette 160 m2 store rækkehus på Lærkevej 12. Den attraktive beliggenhed giver jer de smukke, grønne omgivelser ved Helsingør Golfklub og det vidtstrakte skovbryn, som grænser op til. Det rolige kvarter danner også ideelle rammer for børnefamilien, hvor de små trygt kan løbe og lege ad den lukkede vej. Her er I tæt på både erhvervs- og ungdomsskole med idrætsparken lige i nærheden og busforbindelse blot nede på den tværliggende vej. Også folkeskolen er i kort cykelafstand fra hjemmet, ligesom stranden, den gamle bydel, stationen og gågaden med alskens butiksliv og indkøb kan nås på en cykeltur. Rækkehuset står med to etager, der fordeler sig på et stueplan og en anvendelig kælderetage med mange gode rum samt fyr- og vaskerum og et gæstetoilet. Her er masser af plads til at indrette med værelser, hobbyrum eller fællesstue lige efter jeres ønsker og behov. Bare sæt fantasien fri. Fortil giver ejendommen jer en flisebelagt terrasse med plads til cafebord og -stole og skur til møbler og redskaber. Imens ligger den skønne baghave klar med både grønne plænearealer, skur forenden samt endnu en solbeskinnet terrasse i forlængelse af den sydvendte udestue - alt sammen omkranset af hæk. Kom indenfor i stueetagen, hvor I får to værelser, der lægger sig om det store, åbne stuealrum, hvor I har rig mulighed for at skabe både sofasektion og spisestue. Fra stuen kan I træde ud i den lyse udestue, hvis store glaspartier giver både varme og solskin ind i rummet. Køkkenet står i åben forlængelse af den oplagte spisestue i en L-vinkel med træfarvede elementer. Det lyse badeværelse placerer sig over for værelserne med separat bruseniche og god opbevaringsplads. Dette hjem er lige til familien med børn, som får både have og mange gode m2 at boltre sig på. Vi glæder os til at give jer en fremvisning.
  d. 22.09 2.199.000,-
  Rødstens villa
  d. 21.09 Sælges
  Hus på landet Ny pris
  d. 21.09 200.000,-