Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Huse

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  I dag 1.100.000,-
  Blot 5 km fra Nørregadeteatret
  Blot 5 km fra Nørregadeteatret, Blot 5 km fra Nørregadeteatret, Maribo Torv, Gymnasiet og Naturpark Maribosøerne, ligger dette skønne tilbagetrukne parcelhus med udsigt til marker og hestefold. Ejendommen er siden 2013 gennemrenoveret med bl.a. udskiftning af køkken og badeværelse. Der er etableret et ekstra værelse, og alle værelser og stue er ligeledes blevet renoverede. Der er bekostet en del på haven, regnvands separering, ny el-tavle og flere nye el-installationer, udvidelse og renovering af garage fra 30 til 48 kvm, samt anlagt ny sydvestvendt terrasse. Ejendommen har vinduer fra 2006, Decratag fra 2003 og opvarmes med centralvarme fra oliefyr suppleret med brændeovn. Der er en aktiv beboerforening, der varetager pasning af et grønt fællesområde med boldbane, petanquebane og mindre legeplads, samt lille ski/cykelbakke. Af og til afholdes arrangementer som sommerfest, loppemarked og petanquespil. Hillested-borgere arbejder på at få fjernvarme til byen. Transport Til fods: Boligen ligger blot få minutters gang fra busser mod Nakskov, Maribo, Rødbyhavn og Stokkemarke. På Cykel: Der er cykelsti mellem Hillested og Maribo. Cykelstien er oplyst på en del af strækningen. Derudover findes der flere naturskønne cykelstier i området. I bil: I løbet af 5 minutter er du på motorvejen eller Maribo Station, og inden for 12 minutter kan du være ved Rødby Færgehavn, i Lalandia Feriecenter eller i Knuthenborg Safaripark. Maribo er kendt for Naturpark Maribosøerne, Maribo Domkirke og Maribo Jazz. Byen har et aktivt handelsliv og rummer derudover både hoteller og vandrehjem. Om sommeren summer området af arrangementer. Maribo har desuden mange sportsmuligheder, bl.a. svømmehal, motionscentre, ridefysioterapi, Team Sydhavsøerne, Maribo Roklub og Maribo Kajakklub Antal værelser : 5 Bolig : 132 m2 Grund : 1195 m2 Udbetaling : 35000 kr. Brutto : 3194 kr. Netto : 2574 kr. Bygge år : 1961 Antal plan : 1
  I dag 675.000,-
  Dejligt og velholdt rækkehus på stille og rolig vej med et fantastisk naboskab/ registreret nabohjælp
  Dejligt og velholdt rækkehus på stille og rolig vej med et fantastisk naboskab/ registreret nabohjælp, Dejligt og velholdt rækkehus på stille og rolig vej med et fantastisk naboskab/ registreret nabohjælp. Tæt på skov, indkøbsmulighed, skole, daginstitution lige om hjørnet og centrum i gåafstand (5 minutter). Huset er i 3 planer uden skråvægge, med stuk og trægulve og hvidmalede vægge. Dejlig have, både for- og baghave med masser af frugttræer, frugtbuske og blomster, ligeledes er der 3 former for terrasser og skure til henholdsvis haveredskaber (lukket) og cykler (åbent). Solen kan nydes i forhaven morgen og tidlig formiddagen og resten af dagen og aftenen er der fuld sol i baghaven, som er lukket. 1. sal indeholder 3 store gode værelser, lille fordelingsgang og bad/toilet. Stueplan indeholder stor åben stue i forbindelse med køkkenet. Fra køkkenet er der udgang til have via trappen, som også består af terrasse med stor bænk, hvor aftensolen kan nydes. Og så er der en fordelingsgang og et toilet. Kælder indeholder et rum med trægulv, som kan bruges til bl.a. kontor, forværelse, mellemgang med plads til fryser/køleskab og reoler til eks. konserves og lign, samt værksted/opbevaringsrum og til sidst en vaskerum med masser af plads til vasketøj om vinteren. Dette rum har udgang til haven. Loftet er uudnyttet og isoleret. Parkeringsmulighed er lige ude ved kantstenen. Alle naboer har stort set indkørsler, så der er masser af plads til 2 biler, hvis behov. Antal værelser : 5 Bolig : 124 m2 Grund : 280 m2 Udbetaling : 70000 kr. Bygge år : 1936 Antal plan : 1
  I dag 1.330.000,-
  Sælges med udsigt til Roskilde Fjord
  I dag 2.700.000,-
  Villa landejendom
  I dag 8.500,-
  Udlejes
  6430 Nordborg - Hus eller fritidsbolig
  I dag 195.000,-
  Bolig m. Butik erhv.
  Bolig m. Butik erhv., Villa, 9 vær., 570 m², 55 m² (kælder), 140 m² (loft), 689 m² (grundareal), garage, terrasse, SÆLGES / BYTTES MED ERHVERS EJENDOM MIN 1000-3000m2. . HAVES: Over 570m2 BOLIG 280 m2 MED TILHØRENDE BUTIK. 55m2 OG GARAGEANLÆG. 75m2 og dobbelt stor carport til minimum 4 biller. Loftsrum 140m2 og kælder min 55 m2 Boligen består af i stue plan, 1 stor nyere Køkken / Alrum med spiseplads, 1 stor stue, og 2 små gange med Gæstetoilet, og vaskerum, med udgang til Butikken. samt stort kontorum / Værelse. opgang til 1 sal, hvor der findes 4 børneværelser og 1 stort soveværelse, samt stort badeværelse med luksus spabad delux samt brusekabine, toilet m.m. fælles stor gang mellem værelserne med udgang til stort ny istandsat loftsrum ca. 60m2, med yderligere udgang til stort loftsrum, med spindeltrapper ned til garage anlægget med 2 porte, der findes lille toilet og af-stillerum. fra garage anlæg og køkkenet og mellemgang er der udgang stil lukket have med lille terrasse. Huset er renoveret med nyere tag/ vinduer, køkken/ bad, Luft il jord varme pumpe anlæg og gulvvarme i stueetagen, og meget mere.. Lige til flytte ind i og bo i. Kan sagtens deles op til flere boliger. Kan hvis brug for dette være køber behjælpelig, da vi har egne Murer og Tømrer til lave og fornuftige priser. TØMRER OG MURER UDLEJES! TIL LAVE OG FORNUFTIGE TIME PRISER! RING OG FORHØR NÆRMERE! PÅ TLF: 42254562. SØNDERJYSK .HANDEL OG EJENDOMSELVSKAB ApS. 6541 BEVTOFT. Denne bolig Ligger: Krügersvej 34. 6541 Bevtoft.
  I går 1.300.000,-
  Thisted, Sundby
  I dag 215.000,-
  nedlagt.landbrug,
  I dag 998.000,-
  Villa uden bopælspligt i Ebeltoft.
  I dag 1.095.000,-
  Hus i Hindborg
  Hus i Hindborg, Villa, 4 vær., 127 m², 8 m² (kælder), 50 m² (loft), 1100 m² (grundareal), terrasse, Villa tilbydes til udlejning eller salg. Højt til himlen, dejlige naturomgivelser og masser af plads er, hvad I kan se frem til med denne villa i hyggelige Hindborg. Boligen er i to etager og ligger på en 1.110 m2 stor hjørnegrund nær gode naturstier. Skoler og sportsfaciliteter findes i de to nabobyer Hem og Oddense, og ellers er der blot syv kilometer til Skive. Skolebussen stopper meget tæt på hoveddøren, og med forbindelser til Skive og Nykøbing er I slet ikke afhængige af en bil. Til gengæld kan I drage fordel af at bo i et lille, socialt samfund med fred og skøn natur lige uden for døren. Et par gange om måneden kan I tanke lageret op med god vin, økologiske fødevarer og øl hos Pedersborg Vin. Pedersborg er kendt på hele Skiveegnen, og folk strømmer til Hindborg på de særlige åbningsdage. Villaen fremstår velholdt, og største nævneværdige renovering fandt sted i 2008, hvor der blev lavet kloakering for mere end 100.000 kroner. Herudover er der skiftet en terrassedør, enkelte vinduer og fyr. Boligens tillokkende stue tæller mere end 30 m2 og strækker sig fra gavl til gavl mod syd. Men også spisekøkkenet og badeværelset er ekstra store, og tendensen fortsætter i de to værelser på førstesalen. Der er også et tredje værelse i stueplan, som dog er lidt mindre. Sidst, men ikke mindst, er der et godt bryggers og en lille kælder med et disponibelt rum, som I kan udnytte efter behov. Foran huset er der en stor, velanlagt indkørsel, og har I motorcykel eller bil kan den holde i læ i carporten ved siden af huset. I baghaven er der en dejlig, sydvendt terrasse, hvor I kan nyde solen fra formiddag til solnedgang. Resten af det store areal er udlagt i græs, hvor der nemt bliver plads køkkenhave og legestativ på samme tid. Villaen skal påregnes ny maling inden indflytning. Ring for videre interesse.
  I dag 180.000,-
  Attraktivt kvarter
  I dag 2.995.000,-
  Nedlagt gård
  I dag 895.000,-
  Bo billigt i eget hus - land idyl - lav energiforbrug

Dejligt hus indeholder badeværelse med bruseniche
  I går 350.000,-
  BO BILLIGERE END TIL LEJE!
Hyggeligt ældre hus i nærheden af Skive til salg
Huset er centralt placeret imellem Skive og Nykøbing Mors
  I går 275.000,-
  villa i pandrup midtby
  I dag 5.500,-
  Udlejes
  Dør / vinduer
  I går 5.000,-
  Møn - Idyllisk landejendom nær golfbanen
  I går 1.145.000,-
  Udlejningsejendom I
  Udlejningsejendom I, Villa, 16 vær., 480 m², 0 m² (kælder), 160 m² (loft), 759 m² (grundareal), garage, BYTTES / SÆLGES! UDLEJNINGSEJENDOM MED 7 LEJLIGHEDER OG 2 ERHVERSLEJEMÅL: Beliggende i 6270 Tønder Midt i Byen. tæt på alt. BYTTES MED ERHVERSEJENDOM / LANDEJENDOM / FABRIK / MEJERI ELLER KORN OG FODERSTOF MED TILHØRENDE BOLIG, ELLER MED TILLADELSE TIL LAVE BOLIG. Der er pt. udlejet 5 boliger, + en i stueetagen er under renovering/ istandsættelse, og 1 på 1 sal er istandsat og klar til udlejning. Erhvervs lejemålene / Garage anlæggene bruges af udlejer pt. Ejendommen består af 5 lejligheder a ca. 45 til 50m2 bestående af Stue, soveværelse og badeværelse. de 4 af dem ligger på 1 sal,. Så er der 1 lejlighed på ca. 60 m2, bestående ad stue, spisestue soveværelse bad og køkken med adgang til gårdhaven. samt 1 Lejlighed 75m2 bestående af soveværelse, værelse og stue, bad og køkken, med adgang til gårdhaven. Ejendommen er under renovering, og kan overtages som denne forefindes på nuværende tidspunkt. til ovenstående tidspunkt til 2,5MILL. Kr. momsfri. Kan overtages færdig renoveret for merpris, til i alt. 3,5 MILL. Færdig renoveret. Erhvervs lejemålet der søger skal indeholde minimum 1000m2 til 3000m2 tørre erhvervs bygninger + Kontor / Bolig. Skal buges til Bilhandel og værksted. samt lager / opmagasinering. Har egne murer og tømre så trænger ejendommen til renovering gør dette ej det store, bare de 1000m2 er tørre. og mulighed for bolig. SØNDERJYSK EJENDOMSELVSKAB ApS. 6541 Bevtoft. www.skh-aps. TLF: 42254562 / 50534562. MURER OG TØMRE UDLEJES TIL LAVPRIS !! RING OG FORHØR NÆRMERE. Sønderjysk byg. Og Ejendomme. TLF: 42254562.
  I går 2.498.000,-
  Hus sælges
  I går 490.000,-
  Bolig søges I går Lejes
  Hus central beliggende meget kort afstand til indkøbsmuligheder med nye mahogni vinduer og døre huset er på 74m2 + 22m2 udestue +
  d. 25.04 775.000,-
  Vi er blevet for gamle
  d. 25.04 2.400.000,-
  Stor villa på hovedgaden i Rask Mølle
  d. 25.04 995.000,-
  Her er både familievillaen i den absolut billige ende
  Her er både familievillaen i den absolut billige ende, Her er både familievillaen i den absolut billige ende, og familievillaen, der ligger i et af Middelfarts mest attraktive kvarterer med kort afstand til skole og idrætsfaciliteter. Der er tale om en villa, der er opført i 1978 og tilbygget i 1985. Den har 129 kvadratmeter beboelsesareal, ligger i ø-kvarteret og er karakteristisk ved sin optimale pladsudnyttelse. Der findes blandt andet 3 værelser, stor opholdsstue, lidt mindre opholdsstue/værelse samt stort køkkenalrum, hvorfra der er adgang til samtlige værelser og de to stuer. Villaen har en stor baghave, der er helt ugeneret i alle retninger. I det store køkkenalrum kan der tilsluttes brændeovn til en allerede etableret rørinstallation, der er ført til muret skorsten - har tidligere været brugt til intensiv brændeovnsfyring af sælger. En helt igennem veldisponeret familievilla med indbydende, lyse rum. Villaen er energimærket G, men udbydes til en så fordelagtig pris, at du vil have mulighed for både at købe villaen og investere i noget af det mest energibesparende opvarmningsteknik, der findes på markedet - et nyt, komplet luft-til-vand rum- og brugsvandsopvarmningssystem - uden at du vil komme til at stå med en villa, som i samlet anskaffelsespris og energiinvestering vil være dyrere end andre, konventionelt opvarmede og i øvrigt sammenlignelige villaer i nærområdet Sælger har antaget Nybolig Middelfart som ejendomsmæglerfirma til at forestå normalt ejendomsmæglerformidlet salg af ejendommen. Læs mere/kig her: http://www.nybolig.dk/villa/5500/lyoevaenget/100668/12923 - eller ring på 6441 5565 / 6161 7937 Antal værelser : 4 Bolig : 129 m2 Grund : 893 m2 Udbetaling : 75000 kr. Brutto : 6708 kr. Netto : 5472 kr. Bygge år : 1978 Antal plan : 1
  d. 25.04 1.495.000,-
  Ny renoveret villa.
  I går 1.095.000,-
  Dejligt hus lige uden for Otterup
  d. 24.04 695.000,-
  Hesteejendom med muligheder (Ny pris)
  d. 24.04 1.195.000,-
  Hus til salg i roligt område
  d. 24.04 435.000,-
  Villa med flot have
  d. 24.04 2.849.000,-
  Idylsk Bondehus udlejes
  d. 24.04 6.200,-
  Udlejes
  Dejligt rækkehus
  Dejligt rækkehus, Rækkehus, 5 vær., 120 m², terrasse, Dejligt rækkehus i to etager med skønne udendørsfaciliteter Her er et fint rækkehus i to etager og med kun 10 år gamle facader med isolering, hvilket skaber et friskt udtryk! I det fine rækkehus er pladsen udnyttet til fulde, og det kommer til udtryk i placeringen af de forskellige rum. Udnyttelsen af pladsen skaber rum til en lille familie eller et ældre ægtepar. Pladsen udfolder sig på to etager med en udestue, en stue og et toilet. Derudover er der også et nyere stort og dejligt køkken med en masse skabsplads. På førstesalen er der hele fire værelser at slå sig løs på samt et dejligt stort bad og toilet. Der er således på førstesalen mulighed for børneværelser, soveværelser eller hvad man nu har lyst til. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser! Udenfor byder rækkehuset på en stor og dejlig terrasse, hvor det er muligt at nyde forårssolen med en kold læskedrik eller holde grillfest om sommeren med familien og vennerne. Samtidig er der på de køligere sommeraftner mulighed for at sidde i den store udestue, som rækkehuset også råder over. Rækkehuset er placeret i de dejligste omgivelser, hvor mulighederne for indkøb og skole til børnene er inden for rækkevidde. Derudover er der også transportmuligheder lige ved hånden, så man hurtigt kan komme fra A til B. Dette hyggelige rækkehus byder på en masse muligheder for at skabe et hjem til den lille familie eller det ældre ægtepar. Med de to etager og prioriteringen af de forskellige værelsers placering, bliver pladsen virkelig udnyttet til fulde. Samtidig har rækkehuset fået nye facader med isolering for 10 år siden, hvilket giver rækkehuset et friskt pust! Udover de mange værelser at boltre sig på har rækkehuset en stor og skøn terrasse, der nærmest inviterer til hygge og samvær med vennerne og familien! Rækkehuset er beliggende i et område, hvor der både er skole- og indkøbsmuligheder, samt transportmuligheder, som gør det nemt at komme fra A til B.
  d. 24.04 2.200.000,-
  Funkisvilla Fra 1939 NY PRIS.....
  d. 24.04 298.000,-
  Lækkert rækkehus
  Lækkert rækkehus, Rækkehus, 5 vær., 115 m², Lækkert, nyopført rækkehus idyllisk og centralt på Islands Brygge - perfekt for den kræsne byfamilie! Et spritnyt og eksklusivt kvarter er poppet op midt på Islands Brygge, hvor Radiorækkerne gør deres entré. Radiorækkerne er lækre og moderne rækkehuse opført i bedste kvalitet. Tom Kristensens Vej 85 giver jer dette treetagers rækkehus med redskabsskur og en dejlig terrassehave mod syd. Herude får I det hele; en flisebelagt terrasse i middagssolen, hvor I kan arrangere spisemiljø til måltider i det fri med den lille have forenden. Entréen står med skabsplads, og på modsatte side får I et gæstetoilet. Underetagen er lagt med flotte klinkegulve, der fører til det moderne, minimalistiske køkken i hjørnet af det lyse alrum. En oplagt spiseplads står mod de fuldendte glaspartier ud til haven. Førstesalen er dedikeret dagligstuen med en fransk altan og et stort soveværelse i forlængelse. Allerøverst finder I yderligere to soveværelser samt det stilrene badeværelse med en separat brusesektion, klinket med lyse og hvide sten. Hele herligheden ligger lige ud til Amager Fælleds kupperede landskab, hvor grusstierne inviterer til gåture med familien i selskab med de gæstfrie rådyr. Metroen lægger sig ved siden af med direkte rute til indre by. De bedste rammer for børnene er lige lige på den anden side af vejen, hvor skole og daginstitution lægger sig. Kun 2, 5 km. til Rådhuspladsen. I kan også tage hinanden i hænderne og springe i bølgen blå i Havnebadet eller picnicce på de grønne plæner med vandet i sigte. Bedre bliver livet i byen ikke!
  d. 24.04 4.548.000,-
  Energivenligt hus
  Energivenligt hus, Rækkehus, 5 vær., 103 m², terrasse, Energivenligt cityrækkehus med privat terrasse På den hyggelige, brostensbelagte Vognmandsgade i Randers, hvor der venter et charmerende miks mellem rolige rammer og bylivsstemning, finder du denne bolig. Et rækkehus på 103 kvadratmeter, som med sin centrale beliggenhed tilbyder en hverdag fuld af fleksibilitet. Rækkehuset blev opført i 1979 og fremstår særdeles velholdt med energimærke B. Fra hoveddøren træder du direkte ind i entréen, der både er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler. Herfra åbner dørene ind til det store stuealrum, hvor der venter en lys og indbydende atmosfære takket være de lyse lofter og vandskurede vægge. Stuen ligger desuden i åben forbindelse til hjemmets velindrettede køkken, og det giver dagslyset fri passage. Følger du trappen op til første sal, finder du hjemmets tre værelser. Det skaber de ideelle rammer både for singler, par og børnefamilier, der ligeledes får godt med opbevaringsplads på de to hemse. Til huset hører desuden en skøn terrasse. Her kan optændingstræet til brændeovnen opbevares under det lille halvtag, men du kan også åbne havelågen til det hyggelige, grønne fællesareal, hvor det er oplagt at tilbringe de solrige sommerstunder. Boligen befinder sig i en af Randers mest karismatiske gader. Her bor du i gåafstand fra samtlige af byens tilbud, som inkluderer alt fra caféliv og kulturelle tilbud til fitness og gågadens spændende butikker. En af Randers helt store forcer er, at den formår at kombinere bylivsstemning med naturarealer. Det betyder, at du blandt andet bor tæt på Tøjhushaven og Skovbakken, men du har heller ikke langt til fjorden, som åbner op for et væld af maritime sportsudfoldelser. Rækkehuset på Vognmandsgade passer med andre ord perfekt til alle, der drømmer om at bo i hjertet af Randers.
  d. 24.04 2.095.000,-
  Gennemrenoveret hus
  Gennemrenoveret hus, Villa, 4 vær., 122 m², For enden af den rolige Capellas Allé, hvor piletræerne står plantet side om side, finder man denne villa. Her på vejen venter en god tilværelse med søde naboer og et trygt børnevenligt miljø, hvor ungerne kan lege med hinanden, og hvor der er kort afstand til Løjtegårdsskolen, som børnene kan færdes direkte til uden at skulle krydse nogen veje. Ligeledes er der kun 1,9 km. til lufthavnen og gå-afstand til indkøb. Villaen blev renoveret i 2010, hvor den fik lagt traditionelt rødt tegltag, 400 mm isolering, nye elinstallationer i hele huset, nye mahogni termovinduer og hoveddør samt et stort solfangeranlæg, der sikrer gratis vand og billig gulvvarme. Huset er opvarmet med varmepumpe, så hvis man vælger en grøn eludbyder, kan man leve helt CO2-neutralt. Huset står opført i to plan med gulvvarme i hele underetagen. Derudover er badeværelset på 1. salen forberedt til gulvvarme. I stueplan venter et lækkert åbent køkken fra Dansk Køkkenhåndværk, mens man omkring hjørnet har spiseafdelingen og stuen. I forlængelse af stuen er der bygget en lækker udestue ( nemt at integrere til huset) med udgang til den overskuelige have, der har enkelte blomsterbede samt et godt æbletræ. På etagen findes desuden 1 værelse, teknikrum og et gæstetoilet. På 1. salen får man et stort lyst værelse med fritliggende bjælker og loft til kip. Ved siden af ligger endnu et godt værelse foruden etagens store badeværelse. Der medfølger desuden et isoleret loftsrum, en carport samt et redskabsskur til boligen. Mulighed for at opsætte brændeovn og integrere den i solfanger-/varmepumpe-systemet for yderligere økonomiske og miljø fordele. Rigtig god planløsning med utraditionelle løsninger.
  d. 24.04 3.699.000,-
  Luksuriøs villa
  Luksuriøs villa, Villa, 6 vær., 139 m², Luksuriøs Bülow og Nielsen-villa med kvalitetssikre detaljer for den moderne børnefamilie I dette rolige villakvarter er I tæt på grønne omgivelser med søde naboer omkring jer. Samtidig er I tæt på Brøndby Strand St. og det lille indkøbstorv. Herfra kan I komme til city på kun 20 min. med toget. Denne lækre Bülow og Nielsen-villa står med en stor, solbeskinnet fliseterrasse hele vejen rundt, der glider ud i en nem og overskuelig have. Til huset hører en dansk-designet carport med skur, udført i udvalgte kvalitetsmaterialer, hvor styrke, holdbarhed, æstetik og nem vedligeholdelse er i højsædet. En carport for den kræsne bilejer. Villaen står meget velholdt og komplet indflytningsklar. Der er kræset for detaljerne, som bl.a. giver jer valmtag, genvindingssystem og IHC-el. Derudover får I et indre med en flot kombination af lyse parketgulve og mørke klinkegulve med gulvvarme samt kvalitets hårde hvidevarer fra Bosch. Fire store værelser fordeler sig i huset og skaber mulighed for en separat børneafdeling med eget brusebadeværelse. Forældresoveværelset har sit eget private badeværelse med bruseniche og udgang til terrassen. Den skønne opholdsstue og køkkenalrummet smelter sammen gennem dobbelte glasdøre. Stuen byder på stor sydvestvendte karnap, der giver et fantastisk lysindfald på alle årets dage. Det åbne køkkenalrum skal opleves, et perfekt opholdssted for både familien og gæsterne. Som prikken over i'et får I et moderne, separat bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.
  d. 24.04 3.775.000,-
  landbolig med erherv og plads til hes
  d. 24.04 1.195.000,-
  Skøn villa
  Skøn villa, Villa, 3 vær., 96 m², Skøn villa for førstegangskøbere! Denne villa ligger på den stille vej, Hyttehusvej, der er placeret tæt på både Amager Fælled, en metrostation og Fields. Der er derfor her tale om en rigtig god beliggenhed med fine indkøbsmuligheder og naturgrønne omgivelser. Villaen er et dødsbo og er opført tilbage i år 1965. Villaen byder på en god indretning af pladsen med henholdsvis et stueplan og en kælder. Stueplanet udfolder sig med et køkken, en stue, to værelser og et badeværelse. Køkkenet har en god størrelse og tilbyder god bord- og skabsplads. I den sammenhæng er det muligt at lave køkkenet til et åbent køkken, hvis I ønsker det. Stuen er meget stor, hvilket skaber rum for indretningen af en hyggelig tv-stue og en dejlig spiseplads. Fra stuen har du også adgang til en hyggelig og charmerende overdækket terrasse. Værelserne er af gode størrelser, mens badeværelset er rummeligt og byder på mange flotte detaljer. Villaens kælder er anvendelig og byder på flere disponible rum samt endnu et stort badeværelse og et bryggers. Samtidig finder du i forbindelse med kælderen også en underjordisk garage. Denne villa er ideel for førstegangskøbere, da den tilbyder mange indretningsmuligheder og samtidig har en rigtig god placering. Dertil medfører den gode indretning endvidere, at villaen også er perfekt for den lille børnefamilie, da der er god plads at finde både indenfor og udenfor, som familiens mindste kan boltre sig i. Velkommen til Hyttehusvej!
  d. 24.04 3.499.000,-
  Bondehus
  d. 24.04 595.000,-
  På den gamle Grønnegade
  d. 24.04 3.400.000,-
  Stor 2 etaget lejlighed (stue og 1
  d. 24.04 4.950.000,-
  Halvt dobbelt hus 1 1/2 plan med carport og redskabsskur
  Halvt dobbelt hus 1 1/2 plan med carport og redskabsskur, Halvt dobbelt hus 1 1/2 plan med carport og redskabsskur. Beliggende i udkanten af Hørve, med kort afstand til åbne marker og grønne områder, 10 min. gang til station og dagligvarebutikker. Boligen er opført i gule mursten og med cementtegl. Boligen fremtræder moderne og velholdt og med en god indretning. Stue etage: Entre. Bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med skabs elementer fra 2007. Værelse. Dejligt køkken (fra 2007) med god skabsplads, ned sænket keramisk kogeflade med ekstra blus, emhætte, indbygget ovn, opvaskemaskine samt køleskab. Køkkenet er i åben forbindelse til fin rummelig spise/opholdsstue, hvor der er udgang til haven. Trappe til 1. sal. 1. sal: Dejlig lys stue med mulighed for åbning til oprindelig kip. 2 gode værelser. (mangler belægning på gulve, dette vil blive ordnet inden salg) Fibernet er indlagt i boligen med stik i alle værelser. Boligen opvarmes af eget gasfyr fra 2007 og varmepumpe. Energimærke C, varmeudgift årligt ca. 6400,00 kr. Der er indlagt gulvvarme i en del af stue etagen. Til boligen er der en fin lukket have samt forhave med redskabskur. Egen nummereret carport. Stor fælles græsplæne for grundejerforeningen. Udgift til grundejerforeningen: 1500,00 kr. årligt. Dette dækker udgifter til vedligeholdelse af fælles arealer samt kloarker. Overtagelse kan aftales efter købers ønske. Udbetaling kan evt. sættes ned. Kontakt os gerne for en fremvisning: Lone: 24948384 John: 52306670 e-mail: enggrob_hansen@hotmail.com Energirapport samt tilstandrapport kan fremsendes pr. mail Antal værelser : 5 Bolig : 115 m2 Grund : 255 m2 Udbetaling : 50000 kr. Brutto : 4737 kr. Netto : 3838 kr. Bygge år : 1988 Antal plan : 1
  d. 24.04 995.000,-
  Hus ved vandet til salg evt. bytte
  Hus ved vandet til salg evt. bytte, Villa, 4 vær., 131 m², 86 m² (kælder), 1440 m² (grundareal), garage, terrasse, Evt. Bytte med båd autocamper kolonihave lille lejlighed sommerhus bil eller andet spændende. 1. plan indeholder en entre, rummeligt køkken-alrum og stue samt et stort værelse. 2. plan indeholder et repos, tre soveværelser samt et badeværelse. Der er havudsigt fra alle rum, og kan man lide at sove med vinduet åbent, kan man falde i søvn til bølgernes skvulpen.. Udehuset er på 86m2 og ovenpå er der et nyrenoveret rum på ca. 40 m2 med panoramaudsigt over Knebel Vig. Det er velegnet som hobbyrum eller gæsteværelse, og da det er velisoleret kan det bruges året rundt. Haven er anlagt i etage-terrasser, hvor der er udsigt til vandet. Der findes mange frugttræer og buske, som giver rigeligt med frugt med hvert år. Der er masser af bevoksning, som pryder haven i hele sommerhalvåret. På den højest beliggende terrasse kan man se ud over Knebel Vig til Århus. Der er blevet nydt mange smukke solnedgange der! Den øvre del af haven grænser op til mark og Mols Bjerge, den nedre til vejen og vandet. I haven har man glæde af fuglelivet fra både skov, mark, have og havet! Området er smukt og idyllisk, med en hyggelig lystbådehavn 50 m fra huset. Der er et godt socialt liv; børnene kan gå til søspejder, der er badebroer og i vinterhalvåret er der en saunavogn til vinterbaderne. Man kan melde sig ind i Knebel Vig Bådelaug, som både giver mulighed for at lægge sin egen båd i vandet, og deltage i fællesspisning på havnen. Endvidere er der en god pizza- og kebabrestaurant lige ved havnen. I Knebel, som ligger 1 km væk, er der skole, institutioner, idrætshal, træningscenter med fysioterapeuter, bank, apotek, frisør, læge, tandlæge og indkøbsmuligheder mm. Der er cykelsti fra Knebel Bro til skolen Knebel. Der findes offentlig transport både mod Randers og Århus. Af større byer med mange indkøbsmuligheder kan nævnes Ebeltoft og Rønde, som begge ligger ca. 15 min. væk. Det tager ca. 40 min. at køre til Århus og Randers Flere billeder kan sendes.
  d. 23.04 2.098.000,-
  380m SÆLGES/BYTTES/LEJES KOLLEKTIV
  d. 23.04 2.850.000,-
  Hus 2006 - udsigt - 5 værelser
  Hus 2006 - udsigt - 5 værelser, Villa, 5 vær., 133 m², 870 m² (grundareal), terrasse, ÅBENT HUS 7 MAJ 12.00 - 15.00 Kingosvej 17, 8762 Flemming, Danmark Dejlig villa fra 2006 , beliggende på rolig villavej i godt kvarter med godt naboskab og mange fællesarrangementer. hurtig fibernet 900 Mb/s ejerudgift / md 1.354 kr Der er heller ikke langt til fx. Rask Mølle, hvor der både børnehaver, vuggestue, skole og Brugsen (skolebussen kører lige dertil). Skal man på motorvej tage dette 5 min, Horsens og Vejle kan nåes på ca 15 min og med fx kun 35 min til Århus. Villaen ideholder: Pæn og lækker indgang med masser af skabs- og bordplads. Herfra er der adgang til 2 gode værelser samt stort og rummeligt badeværelse med separat bruseniche og pænt vaskearrangement. Fra badeværelset er der adgang til soveværelset med faste skabe samt udgang til stuen. Stuen er et fantastisk kapitel for sig da man har masser af plads til både opholds- og spiseafdeling og især da udsigten herfra er totalt ugenert og så idyllisk med frit wiev ud over de åbner marker. Fra køkkenet er der endvidere adgang til endnu et værelse med 2 faste skabe. Haven er rigtigt placeret for solen da denne kan nydes herfra hele dagen. Haven er nem at holde da størstedelen er udlagt i græs samt en dejlig terrasse. Endvidere redskabsskur og carport. Se tilstandsrapport - Boligen fremtræder i god og vedligeholdt stand. Boligadvokatkontoret afslutter handlen på sikker vis. Så søger du en nyere villa beliggende i godt kvarter med en god planløsning og pæne materialer så er denne villa absolut en fremvisning værd.
  d. 23.04 1.360.000,-
  Skøn landejendom 3,3 Ha med anneks
  Skøn landejendom 3,3 Ha med anneks, Landejendom, 5 vær., 183 m², 0 m² (kælder), 35954 m² (grundareal), terrasse, Hobby landbrug på ca. 7 tønder land, beliggende mellem Høng og Gørlev. Ejendommen er roligt beliggende med skøn udsigt over det åbne landskab med et rigt dyreliv, ca. 3/4 del af jorden er bortforpagtet 1 år ad gangen for kr. 5.000,00, samt forpagter rydder sne på adgangsvejen til ejendommen. 2 pæne hestfolde foran ejendommen. Beboelse på ialt 147 kvm. som indh.: Entre, pæn stor vinkelstue med ny brændeovn, udgang til haven og overdækket terrasse, spisekøkken med hårde hvidevarer, disp. rum, stort badeværelse med bruseniche, karbad, toilet og nedfældet håndvask, stort bryggers med adgang til stalden indrettet med hesteboxe, fyrrum med 800 liter akkumuleringstank i forbindelse med den store udendørs luft til vand varmepumpe. Mellemgang med trappe til 1 sal. indh. fordelingsgang, 2 store værelser med dejlig udsigt til de åbne marker, 1 disponibelt rum, kan evt. indrettes til toilet af ny ejer, mulighed for opdeling af det 30 kvm. store værelse til 2. 36 kvm. stort godt isoleret annex indrettet til beboelse og indh.: entre, pænt værelse, badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask, stue med thekøkken, hems og udgang til haven. Annex opvarmes med varmepumpe Udhus på 68 kvm. indh. værksted vognport m.v. og med nye tagplader. Sælger udskifter taget over stalden inden overtagelse. En ejendom velegnet til hestehold m.v. Villa beliggende Kalundborg-Slagelse-Fyn( max 10 km fra Nyborg-Odense) med stor stue (ca 40-50 m2), 4 værelser, evt. 2 toiletter og P- plads til bil og båd, kan evt. indgå i et mageskifte, pris max. kr. 900.000,- Energimærke C. Flere billeder på ejendomsfirmaet vestsjælland, kontaktperson Steen Nordrum Blæsbjerg mobil: 2445 2423 http://www.ejdv.dk/emner/23-Pileagervej-15-4281-G%C3%B8rlev/
  d. 23.04 1.395.000,-
  Udlejningsejendom/ pension
  d. 23.04 1.070.000,-
  Hus udlejes i Hornsyld by
  d. 23.04 7.000,-
  Udlejes
  Hus på 114 m3 4 værelses
  d. 23.04 Udlejes
  Hesteejendom d. 23.04 1.300.000,-
  Tiltalende villa i 1½ plan
  Tiltalende villa i 1½ plan, Tiltalende villa i 1½ plan, og som ligger i et roligt vænge med havudsigt og sti til vandet, kan overtages snarest eller senere efter aftale. Kun få minutters gang til Ærøs bedste badestrand, marina, færge, indkøb og den gamle, eventyrlige bydel. Huset er opført i 1974, i gule tegl og med eternittag. Opvarmning ved fjernvarme. Selve boligarealet er 147 m2. Dertil kommer garage og udhuse på i alt 60 m2, opført i 1991. Grundarealet er 633 m2. Stueetagen indeholder vindfang/entré med åben garderobe og garderobeskab, trappe til tagetage, gæstetoilet, stor dejlig vinkelstue med plankegulv og med udgang til overdækket terrasse, stort køkken med spiseafdeling og havudsigt samt bryggers med skabsvæg og separat brusebad. Tagetagen er indrettet med stor repos/alrum med havkig, soveværelse med havudsigt, med skabsvæg og ekstra garderobeskab, stort lyst værelse med udgang til overdækket balkon, yderligere gæste- eller arbejdsværelse, ekstra depotrum samt badeværelse med kar og store indbyggede skabe. Garagen i gule sten rummer tillige bagindgang til bryggers samt depot/viktualierum. I forlængelse heraf er der tilbygget værksted og udhus. Haven er solrig og overkommelig, og forhaven med havudsigt. Alt i alt en meget rummelig og tiltalende ejendom i et dejligt kvarter og med let adgang til både by og natur. Og så er der venlige og gode naboer! Kontakt gerne sælger for aftale om besigtigelse på mobil 30 88 16 75, fastnet 44 49 41 04 eller 43 71 76 70. Send også gerne en e-mail på advokat@besked.com eller taggatz@privat.dk. Antal værelser : 4 Bolig : 147 m2 Grund : 633 m2 Udbetaling : 65000 kr. Brutto : 6108 kr. Netto : 4885 kr. Bygge år : 1974 Antal plan : 1
  d. 23.04 1.255.000,-
  Lyst og venligt hus der ligger i rolige omgivelser
  d. 23.04 2.350.000,-
  Silkeborg - Bo med skoven som nabo
  Silkeborg - Bo med skoven som nabo, Villa, 5 vær., 163 m², 42 m² (kælder), 1000 m² (grundareal), garage, terrasse, I det naturskønne, børnevenlige og attraktive Hvinningdal finder du denne arkitekttegnede og fuldmurede kvalitetsvilla for enden af en lukket vej. Villaen fremstår gedigen og indflytningsklar. Området byder på et godt nærmiljø for børnefamilien og et godt naboskab. Grunden grænser op til legeplads/sportsplads og direkte adgang til skøn natur. Veletablerede stisystemer der giver børnevenlig adgang til både Buskelundskolen og Hvinningdalskolen samt flere daginstitutioner. Derudover er der kort afstand (1 km.) til indkøbsmuligheder, offentlig transport samt få minutters kørsel til Silkeborg centrum og 7 min. kørsel til motorvejen Herning og Århus. Villaen er løbende moderniseret og fremstår i dag i en yderst velholdt og indflytningsklar stand. Indretningen er tidsløs og funktionel. Villaen har en gennemgående stil med bl.a. Uno form-elementer, vandskurede vægge, gipslofter, parketgulve, granitgulve og gulvvarme. Tegltaget er skiftet i 2009 til engoberet glaseret tegl med undertag og samtidig blev der lavet ekstra isolering og zink tagrender. Køkken er renoveret i 2004 med Uno form elementer. Stuen er renoveret i 2004 med gulvvarme og gipslofter. Badeværelset er renoveret i 2004 med bla væghængt toilet, håndklædetørrer og Uno form elementer. Vinduerne er udskiftet i 2009 til Velfac. Yderdørene er udskiftet i 2012. Villaen har en spændende indretning, som indeholder bryggers med granitklinkegulv og gulvvarme, mange HTH-elementer og plads til vaskemaskine. Køkken/alrum med Uno form elementer med sokkelskuffer og granitklinkegulv, vandskurede vægge, gulvvarme, gipsloft, Opholdsstue med glasparti i forlængelse til køkken/alrum. Stuen har gulvarme, parketgulv, gipsloft, vandskurede vægge, brændeovn og stort glasparti mod syd. Herfra udgang til syd-/vestvendt ugenerte terrasser. Værelsesafdeling med 4 værelser med indbyggede skabe. Moderniseret badeværelse med klinker, væghængt toilet, gulvvarme, håndklædetørrer, bruseniche og Uno form skabe. Link www.rudboelvej48.dk
  d. 22.04 3.195.000,-
  Få meget hus for pengene !
Grundareal 1990 m2
Stor
  Få meget hus for pengene ! Grundareal 1990 m2 Stor, Få meget hus for pengene ! Grundareal 1990 m2 Stor, rummelig og velholdt villa i 2 plan, beliggende på landet i lokalt bysamfund. Opført i 1949, til-/ombygget i 1983. 1. sal og hovedhus gennemrenoveret i 1993. Nyrenoveret svalegang. Nyt tegltag i 2013 med vedligeholdelsesfri udhæng og zinktagrender. Beliggende 12 km nord for billund, med kun 7 km til den midtjyske motorvej. God attraktiv lille skole, gode pasningsmuligheder , gode idrætsfaciliteter og foreningliv, område med shelter, bålhytte,legeplads og andre udendørsfaciliteter , tilflyttere fra Billund , Vejle og andre steder som gerne vil bo i området p.g.a. stor socialt sammenhold og arrangement , vandrestier og smuk natur ved Omme Å , tæt på lufthavn , legoland , lalandia , Givskud Zoo , Vejle Ådal og kun 1 time fra Vesterhavet , ligger centralt for mange jobmuligheder indenfor en halv times kørsel , gode kirker i sognet hvor der ofte er fulde huse , måske p.g.a. nytænkende og anderledes Gudstjenester , i det hele taget et område hvor folk kommer hinanden ved og hjælper hinanden - det nære samfund hvor nye tages godt imod og føler sig velkommen. Stueplan: 4 rummelige værelser, 2 bad/toilet, køkken, viktualierum, kælder/teknikrum og stue 1. sal: Toilet, garderoberum og 2 værelser med hems. Fra det ene værelse er der udgang til svalegang og fra gangen er der udgang til tagterrasse. Der er adgang til 1. sal af både invendig og udvendig trappe. Garage på 28 m2, med tilhørende redskabsrum på 6 m2 og forgang på 6 m2. Huset er ikke energimærket da der er fællesvarmeanlæg med nabo. Pris på nyt energivenligt varmeanlæg 125.000,- Anslået varmeudgift når dette er etableret 20.000,- Hvis ny ejer selv vil stå for etablering af varmeanlæg er prisen 1.025.000,- Antal værelser : 6 Bolig : 240 m2 Udbetaling : 65000 kr. Brutto : 6092 kr. Netto : 5059 kr. Bygge år : 1949 Antal plan : 1
  d. 22.04 1.150.000,-
  paracelhus til salg
  d. 21.04 490.000,-
  solid bungalow
  d. 21.04 795.000,-
  Stor Villa med igangværende Salon
  d. 21.04 1.700.000,-
  hus / sommerhus med stor lade til salg
  d. 21.04 950.000,-
  Fyringsolie
  d. 21.04 Sælges