Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Huse

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  NY
  Skønt, møbleret halvt dobbelthus
  I dag 26.500,-
  Udlejes
  NY
  Smuk nyrenoveret 3 værelses helt centralt i Aarhus
  image_search_result, thumbnails_search_result, bold_search_result, business_basic, business_large_image
  Smuk nyrenoveret 3 værelses helt centralt i Aarhus, Med en helt central placering på strøget i Aarhus finder man denne nyrenoverede 3 værelses lejlighed på 1. sal. Lejligheden emmer af kvalitet og stil fra man åbner entrédøren og mødes af det gennemgående, nye, smukke sildebens-gulv i fordelingsgangen, der er beliggende i åben forbindelse med køkken/alrum. Valget af mørkeblå køkkenelementer og sort granitbordplade er et modigt og meget vellykket udtryk i de ellers meget romantiske og stilrene omgivelser i lejligheden, hvor man har bibevaret den gamle charme i sildebensgulve, smukke, ældre udskæringer/stuk, brede paneler og buede vinduespartier. Lejligheden fremstår hermed med det både moderne og kontrastfyldt look, der klæder omgivelserne rigtig godt. I forbindelse med selve køkkenafdelingen er der god plads til spiseafdeling, hvor en fransk altan sørger for at lukke et godt lys ind i rummet. Der er desuden adgang til opbevarigs-/viktorialierum fra køkkenet. En smuk klassisk dobbeltdør adskiller spisestue fra dagligstue. Her finder man det smukkeste udskårne loft som, i sammenhæng med de smukke buede vinduespartier mod - , henleder fornemmelsen herskabelighed fra ejendommens oprindelse. Derudover indeholder lejligheden et stort værelse med selvsamme buede vinduespartier som i stuen samt et nyt, pænt badeværelse med brus og vaskesøjle. Lejligheden har netop, som den resterende ejendom, gennemgået en fuldstændig renovering, således alt i lejligheden er nyt. Der hører til lejligheden brugret til en større fælles-terrasse. Lejemålet overtages efter aftale for en tidsbegrænset periode på op til 2 år.
  I dag 16.000,-
  Udlejes

  8 billeder

  I dag 1.400.000,-

  8 billeder

  I dag 2.795.000,-
  NY
  81 m2 rækkehus til leje i 5270 Odense N
  I dag 8.095,-
  Udlejes
  NY
  Kortidsleje- Frederiksberg
  I dag 20.000,-
  Udlejes
  108 m2 rækkehus til leje i 5220 Odense SØ
  108 m2 rækkehus til leje i 5220 Odense SØ

  1 billede

  I dag 8.600,-
  Udlejes
  NY
  Møbleret 3 værelses i Aarhus C
  I dag 12.000,-
  Udlejes
  NY
  Smuk villa i Trørød
  I dag 19.000,-
  Udlejes
  140 m2 rækkehus til leje i 5220 Odense SØ
  140 m2 rækkehus til leje i 5220 Odense SØ

  1 billede

  I dag 9.650,-
  Udlejes
  Lækkert hus på Midtfyn Kløverbakken 15
  Lækkert hus på Midtfyn Kløverbakken 15

  3 billeder

  I dag 1.400.000,-
  Hus i Lendum /Hus i Uggerby Sælges I dag Udlejes
  NY
  6430 NORDBORG
  6430 NORDBORG

  5 billeder

  I dag 195.000,-
  Landsted.
  Landsted.

  12 billeder

  I dag 1.650.000,-
  NY
  Solid og velholdt villa nær Vesterhavet.
  Solid og velholdt villa nær Vesterhavet.

  10 billeder

  bold_search_result, image_search_result, thumbnails_search_result
  Solid og velholdt villa nær Vesterhavet., Villa, 6 vær., 171 m², 0 m² (kælder), 40 m² (loft), 667 m² (grundareal), garage, altan, terrasse, SOLID OG VELHOLDT VILLA CENTRALT-BELIGGENDE I STATIONSBYEN RAMME NÆR VESTERHAVET. Denne villa er med et boligareal 171 (!31 + 40)m² oplagt for en familie. Ramme er en hyggelig lille landsby med små 1000 indbyggere - her er skole, købmand, plejehjem, cykelsti til Lomborg, hvor børnehaven. Et hyggeligt lokalsamfund der gladelig tager imod nye mennesker. Huset er opført på en 667 m² stor grund i 1915 og til/ombygget i 1990. Huset er opført i røde sten, med eternittag, delvis Nye plastik/trævinduer og Nye døre. Huset opvarmes via en NY brændeovn ADURO (30-140 m2) og fjernvarme. I stueplan er huset indrettet med hele tre indgange - to entréer - det ene med opgang til 1.sal - den anden med adgang til bryggerset, hvorfra man også kan komme ind i huset. Praktisk bryggers med klinkegulv, bordarrangement med vask, masser af skabsplads og med en Ny og fin vaskemaskine. Rummeligt soveværelse med Nye hvide akustikplader Troldtekt loft. Husets badeværelse er med lyse klinker på varme gulvet, elementer med lyse låger, muret bruseniche med Ny Brusepanel. Flot køkken med massive låger og masser af skabsplads. Her er desuden plads til en mindre spiseplads. Fra køkkenet er der adgang til den ene af to stuer - denne ville være oplagt som spisestue. Vi dobbeltdør træder man ind i den store stue med brændeovn og to udgange til terrasserne - den ene Ny overdækkede terrasse mod sydvest og den anden mod vest. 1.salen er indrettet med repos/gang, Ny depotrum og to gode værelser - det ene værelse er med hyggelig overdækket altan. Et Ny laminatgulv i køkken og to entréer. Huset med en god NY isolering op på loftet, dette er næsten renoveret. Endvidere er der 24 m² garage og en dejlig ugeneret have med græsplæne og blomsterbede. Ring og bestil en uforpligtende fremvisning allerede i dag.
  I dag 495.000,-
  NY
  Møn - sommerhus?musikstudie?kreativitet?
  Møn - sommerhus?musikstudie?kreativitet?

  6 billeder

  I dag 995.000,-
  Ridecenter Sælges!
  Ridecenter Sælges!

  20 billeder

  I dag Sælges
   landejendom, bemærk ny pris
   landejendom, bemærk ny pris

  20 billeder

  I dag 349.000,-
  BILLIGT SOMMERHUS/HUS TÆT PÅ VESTERHAVET
  BILLIGT SOMMERHUS/HUS TÆT PÅ VESTERHAVET

  11 billeder

  bold_search_result, front_page_ad, image_search_result, thumbnails_search_result
  BILLIGT SOMMERHUS/HUS TÆT PÅ VESTERHAVET, Villa, 4 vær., 139 m², 1722 m² (grundareal), garage, LANDSBY VILLA PÅ 139 KVM, MED MULIGHED FOR FLEXBOLIG ORDNING ”SOMMERHUS” 3 KM FRA STRAND TIL 115.000 STORT UDHUS OG STOR HAVE. I den fredelige vestjyske by Nr. Bork sælges denne solide ejendom med stor have nu. Landsbyen Nr. Bork, der ligger ca. 3 km. fra havet, har egen skole. I forbindelse med skolen, ligger Bork Hallen. Bussen kører mange gange dagligt til f.eks. Ringkøbing og Skjern. De nuværende ejere har boet fast i huset.. Der er indkøbs-muligheder i Hemmet, Nr. Nebel og ved Bork Havn inden for en radius af 5-10 minutters kørsel. Ved Bork Havn er der også hyggeligt havnemiljø, børnevenlig badestrand, restauranter og et stort sommerhusområde. Der er ca. 10 km. til Vesterhavet og kun 3-4 km til Ringkøbing Fjord. Hvis du er lystfisker ligger Skjern å og Varde å med laks ligger 15 min. kørsel derfra. Boligen er indrettet med stueetage på 89 kvm: stor vinkelstue stue med brændeovn, køkken, baggang med trappe til 1.sal og udgang til lille udestue/indgangsparti, bryggers, badeværelse, og lille indgang mod hovedvejen. 1.sal på 50 kvm., er indrettet med fordelings gang med 3½ værelse. Der er ligeledes et meget stort udhus ca. 60 kvm., der ligger i forbindelse med huset. Haven er stor og med sten omkring huset og ved siden af dette en hyggelig have med træer, blomster og buske. Sammenhængende med dette stykke kommer man ind på et nyt stykke jord, der er blevet benyttet til fold for heste. Huset er MEGET BILLIGT og trænger til en kærlig hånd, men min morbror på 80 og hans kone har boet der indtil de drog ud på nye eventyr. Dette er der kompenseret for i prisen. Køkkenet er taget ned og der er ligeledes påbegyndt renovering i baggangen. Så er du lidt fiks på fingrene kan du få en ufatteligt billig bolig med en stort udhus, stor have og mulighed for dyrehold til meget billige penge. Huset opvarmes pt. med elradiatorer og brændeovn. Der kan selvfølgelig installeres en luft til luft varmepumpe billigt.
  I dag 110.000,-
  landbolig med erherv og plads til hes
  landbolig med erherv og plads til hes

  7 billeder

  I dag 1.155.000,-
  1495m2 grund med gl. hus til salg I dag 330.000,-
  Er du til rolige omgivelser i en skøn by? Vil du bo i et lækkert lyst hus med masser af plads samt et lækkert alrum
  Er du til rolige omgivelser i en skøn by? Vil du bo i et lækkert lyst hus med masser af plads samt et lækkert alrum

  8 billeder

  business_basic, image_search_result
  Er du til rolige omgivelser i en skøn by? Vil du bo i et lækkert lyst hus med masser af plads samt et lækkert alrum, Er du til rolige omgivelser i en skøn by? Vil du bo i et lækkert lyst hus med masser af plads samt et lækkert alrum, hvor du inviterer haven indenfor? Så har du nu fundet den rette bolig i dejlige Glyngøre. Boligen fremstår pæn og velholdt og er indflytningsklar. Den er opført i 1994 og er oprindelig på 137 m2 + en garage m/værksted på 36 m2. I 2005 er der lavet en fantastisk tilbygning på 49 m2 som har skabt de perfekte rammer for en familie. Desuden er der i 2008 opført et solidt cykelskur/redskabsrum på 9,5 m2 i træ. Huset er fuldmuret og indeholder 3 værelser, plus soveværelse med indbygningsskab, 2 badeværelser med brus og en pæn og præsentabel entré med tilhørende vaskerum. Derudover finder du et fantastisk køkken/alrum med glasparti ud mod haven/terrassen. Sidst men ikke mindst er der fra alrummet adgang til en stor stue på 37 m2. På 2 af husets tage er der monteret solceller. Opvarmning af huset sker via et kondenserende naturgasfyr som er opsat i 2014. Der er gulvvarme i de fleste rum i huset. Varmeudgiften for huset var i 2017 kr. 13.600. Haven er anlagt så den kræver minimum vedligeholdelse. Vi byder jer indenfor til en personlig rundvisning i huset, samt en fortælling om husets tilblivelse og lokale historier om kvarteret og byen. Du vil ikke blive skuffet. Antal værelser : 6 Bolig : 186 m2 Grund : 1098 m2 Udbetaling : 85000 kr. Brutto : 7972 kr. Netto : 6512 kr. Bygge år : 1994 Antal plan : 1
  I går 1.695.000,-
  Stort rummeligt hus i Hellerup
  Stort rummeligt hus i Hellerup

  1 billede

  I går 30.000,-
  Udlejes
  Stor velholdt villa
  Stor velholdt villa

  7 billeder

  I går 695.000,-
  NY
  Giv et bud
  Giv et bud

  19 billeder

  I går 795.000,-
  NY
  Hus/ sommerhus ved Vojens.
  I går 30.000,-
  nedlagt.landbrug,
  nedlagt.landbrug,

  12 billeder

  I går 998.000,-
  NY
  1-plans villa i Astrup, 9800 Hjørring
  1-plans villa i Astrup, 9800 Hjørring

  15 billeder

  I går 1.245.000,-
  Hus ved Farsø
  Hus ved Farsø

  5 billeder

  I går 490.000,-
  Lækker landejendom (dusør 20.000 kr!)
  Lækker landejendom (dusør 20.000 kr!)

  12 billeder

  I går 1.595.000,-
  SE HER
  SE HER

  8 billeder

  I går 250.000,-
  NY
  Lille hus. Gammel fiskerlandsby
  I går 3.600,-
  Udlejes
  Ejendom på landet
  Ejendom på landet

  8 billeder

  I går 2.495.000,-
  Udlejningsejendom I
  Udlejningsejendom I

  10 billeder

  image_search_result, thumbnails_search_result, bold_search_result, business_basic, business_large_image
  I går 2.498.000,-
  Tønder Udlejningsejd
  Tønder Udlejningsejd

  9 billeder

  image_search_result, thumbnails_search_result, bold_search_result, business_basic, business_large_image
  I går 2.500.000,-
  Ejendom Ikast
  Ejendom Ikast

  19 billeder

  I går 1.400.000,-
  Hus på landet købes.
  Hus på landet købes.

  1 billede

  I går 1.600.000,-
  Købes
  Algade 23 i Frifelt udlejes
  Algade 23 i Frifelt udlejes

  10 billeder

  I går 4.200,-
  NY
  Hus på Algade 47 i Frifelt 6780 udlejes
  Hus på Algade 47 i Frifelt 6780 udlejes

  10 billeder

  I går 4.100,-
  Udlejes
  NY
  BILLIG HUS 140 m2 + garage
  BILLIG HUS 140 m2 + garage

  18 billeder

  I går 265.000,-
  Rigtig fint hus istandsat efter original stil
  Rigtig fint hus istandsat efter original stil

  1 billede

  d. 18.03 23.000,-
  Udlejes
  Masser af sjæl
  Masser af sjæl

  7 billeder

  business_basic, image_search_result
  Masser af sjæl, Masser af sjæl, idyl og mulighed for at lade roen sænke sig i dette skønne hus på det sydlige Langeland. Huset er bygget i 1835. I 1990 blev en del af den gamle stald inddraget i boligen så den i dag indeholder to gode værelser. Huset er 86 kvm. Det indeholder bryggers med vaskemaskine, opvaskemaskine og den gamle, fine gruekedel. Et badeværelse med toilet, brusekabine, vask og skabe samt gulvvarme. En lille entré med hoveddør. Køkken med keramisk komfur, kølefryseskab og bevaret brændekomfur (som kan tilsluttes skorsten hvis man ønsker det). Stue med brændeovn og adgang til haven. Spiseafdeling og lille gang med døre til de to værelser. Det ene værelse er 11 kvm og indeholder en 140x200 cm seng og garderobeskab, det andet værelse er 10 kvm og indeholder to enkeltsenge. Huset opvarmes med elvarme og brændeovn. Gulvbelægning er fliser og kork i værelserne. Bag huset findes en dejlig lukket have med terrasse, siddekroge, bålsted, diverse frugttræer, bede og buske. Huset er langt hen af vejen bevaret i sin oprindelige stand. Det har masser af charme og sjæl med de små sprossevinduer, lidt lav lofthøjde, synligt bindingsværk indendørs og brændeovn. Det er nænsomt renoveret i 2016 med respekt for det oprindelige, men uden at mangle tidssvarende faciliteter som opvaskemaskine (fra 2016); køle/fryseskab (fra 2016), keramisk komfur (fra 2016) elvarme og vaskemaskine. Et godt mix af nyt og gammelt. Da der ikke er bopælspligt på Langeland, kan huset benyttes som helårs - og fritidsbolig. Der er også mulighed for at leje huset ud som fritidsbolig. I 2017 valgte vi udover at benytte huset selv, også at leje det ud privat i perioder. Vi havde sammenlagt bookinger i 3 måneder og en omsætning på ca. 50.000kr. Vi vil glæder os til at vise jer oasen på Langeland. Om området : Huset ligger ca. 200 m fra Nørreballe Nor som er fuglereservater med rigt fugleliv og skøn natur med vandresti. -Nærmeste indkøb, spisesteder, apotek og bager findes i byen Humble 3 km fra huset. -Ristinge Strand ligger indenfor cykelafstand (små 4 km væk) - en af Nordeuropas bedste badestrande med hvidt sand og klitter. -Ristinge havn er ca. 4 km væk. Her kan købes frisk fisk. - Langelands Golfklub, 18 hullers bane, befinder sig ca. 4 km væk. - Langdyssen Kong Humbles grav befinder sig ca. 5 km væk. - Langelandsfortet, et koldkrigsmuseum, finder man kun 7 km fra huset. - Skovsgaard Gods er en økologisk herregård beliggende ca. 8 km fra huset. - Dovns klint og Gulstavs klint og mose på sydspidsen af Langeland ligger ca. 10 km fra huset. Her er skøn natur med skov, strand med fiskepladser, fugleudkigssteder, shelters og en flok flotte, vilde heste. - Rudkøbing, en rigtig hyggelig handelsby med diverse butikker og spisesteder befinder sig 17 km væk. - Slotsbyen Tranekær ligger 27 km fra huset. - Svendborg med diverse aktiviteter og mulighed for shopping er 36 km væk fra huset. Derudover er der masser af dejlig natur som på det sydlige Langeland bl.a. er præget af de karakteristiske hatbakker, langdysser og selvfølgelig strande. For børn og voksne er der på Langeland aktiviteter som bl.a. turridning, segway, fiskeri, cykling, fodboldgolf og minigolf. Antal værelser : 3 Bolig : 86 m2 Grund : 1077 m2 Udbetaling : 40000 kr. Brutto : 3515 kr. Netto : 2819 kr. Bygge år : 1835 Antal plan : 1
  d. 18.03 745.000,-
  NY
  Super lækker villa i Lyngby nord for København
  Super lækker villa i Lyngby nord for København

  1 billede

  d. 18.03 30.000,-
  Udlejes
  Dejligt hus i Bindslev
  Dejligt hus i Bindslev

  4 billeder

  bold_search_result, front_page_ad, image_search_result, thumbnails_search_result
  Dejligt hus i Bindslev, Villa, 2 vær., 95 m², 60 m² (kælder), 650 m² (grundareal), garage, terrasse, Hus til salg Pænt, solidt og vedligeholdt hus i Bindslev. Se billeder osv på: https://mosbjergvej14.skoleblogs.dk Her er mulighed for at erhverve et solidt hus til den rigtige pris. Bindslev er en attraktiv landsby med egen børnehave, skole og indkøb. Der er cirka 5 km til Tversted og Tannisbugts gode strande. Solidt hus, med 95 kvm beboelse, beliggende lige i udkanten til Bindslev. Der er 2 min gang til centrum. Huset har en dejlig og lukket have med stor træterrasse hvor mange måltider kan nydes. 1.sal er indrettet med værelse, soveværelse, toilet og fordelingsgang. I stueplan er der nyere pænt badeværelse med brusehjørne og køkken kombineret med stue. Omfattende renovering af huset i 2005 med blandt andet nyt køkken og badeværelse. Fra stue/køkken er der udgang til den dejlige have, hvor der er sol hele dagen. Nyere døre og gulv i huset fra 2011. I kælderen er der vaskerum, opbevaringsrum, værksted og grovkøkken med komfur. Nyere gulvfliser overalt i kælder. Kælderen er på ca 60 kvm og er ikke godkendt til beboelse. I haven er der desuden en hyggelig træhytte som kan bruges til fx drivhus og lysthus på en gang. Den blev bygget i 2015. Vi har valgt at have møbler og plantekasser i træhytten/drivhuset. Vi kalder den for retrostuen. (Se billeder under fanen ”Hus og have”). Træhytten er på 10 kvm. Den har træalu termoruder og gennemsigtigt tag på den sydvendte side. Stor indkørsel med plads til mange biler. Stor garage på 25 kvm. som bruges til mange andre ting end netop bilen. Varmekilder: Tarm oliefyr, Morsø brændeovn, samt kvalitets varmepumpe af mærket Panasonic fra 2016. Opvarmning er på ca. 12.000 kroner om året. Nyere 1200 l olietank i garagen med tankattest. Grundareal: 650 kvm. Ejerudgift pr. måned 1439 kr. (Beregningen er foretaget udfra følgende tal. Ejemdomsskat incl renovation og rottebekæmpelse: 6354kr. Ejendomsværdiskat: 4700kr. Husforsikring: 4016kr. Antenne grundpakke: 2198kr)
  d. 17.03 595.000,-
  NY
  UDSIGTSVILLA – PÅ TOPPEN AF AALBORG
  UDSIGTSVILLA – PÅ TOPPEN AF AALBORG

  2 billeder

  d. 17.03 Sælges
  Stor Villa med igangværende Salon
  Stor Villa med igangværende Salon

  1 billede

  d. 17.03 1.700.000,-
  Bondehus
  Bondehus

  4 billeder

  d. 17.03 12.345.678,-
  Super lækker og istandsat murermestervilla
  Super lækker og istandsat murermestervilla

  1 billede

  d. 17.03 21.500,-
  Udlejes
  Fantastisk flot liebhaver villa i hjertet af Charlottenlund, 10 minutter fra København
  Fantastisk flot liebhaver villa i hjertet af Charlottenlund, 10 minutter fra København

  1 billede

  d. 17.03 26.000,-
  Udlejes
  Utroligt hyggeligt hus med fantastisk udsigt udover Øresund samt grønne arealer
  Utroligt hyggeligt hus med fantastisk udsigt udover Øresund samt grønne arealer

  1 billede

  d. 17.03 12.500,-
  Udlejes
  Nybygget rækkehus
  Nybygget rækkehus

  1 billede

  d. 17.03 15.467,-
  Udlejes
  charmerende og nyt rækkehus
  charmerende og nyt rækkehus

  1 billede

  d. 17.03 17.900,-
  Udlejes
  Rækkehus med have og altan
  Rækkehus med have og altan

  1 billede

  d. 17.03 15.667,-
  Udlejes
  89 m2 rækkehus til leje i 5220 Odense SØ
  89 m2 rækkehus til leje i 5220 Odense SØ

  1 billede

  d. 17.03 7.750,-
  Udlejes
  366 m2 villa til leje i 2920 Charlottenlund
  366 m2 villa til leje i 2920 Charlottenlund

  1 billede

  d. 17.03 52.000,-
  Udlejes
  Fantastisk villalejlighed i Hellerup
  Fantastisk villalejlighed i Hellerup

  1 billede

  d. 17.03 35.000,-
  Udlejes
  I lukket lomme på stille villavej
  I lukket lomme på stille villavej

  8 billeder

  business_basic, image_search_result
  d. 17.03 1.945.000,-
  Huset ligger på en hjørnegrund i landsbyen Københoved
  Huset ligger på en hjørnegrund i landsbyen Københoved

  8 billeder

  business_basic, image_search_result
  Huset ligger på en hjørnegrund i landsbyen Københoved, Huset ligger på en hjørnegrund i landsbyen Københoved. Der er 2 grunde til huset. Mest udlagt som græsplæne og med enkelte træer og bede. Huset er hulmursisoleret og opdateret med papiruld for få år siden. Der er dobbelt carport med tilhørende redskabsskur og stort fliseareal foran huset med stor halvcirkel foran hoveddør med tilhørende granit trappe. Lys med sensor overalt. Der er nyanlagt kloakering med separering af spildevand og regnvand. Desuden er alle vandrør i huset skiftet. Stueplan består af stor dobbeltstue med egetæppe og dobbeltdøre til spiseafdeling og dør til entre. Der er 4 gamle vinduer med indbyggede forsatsrammer og et nyere vindue mod haven. Køkkenalrum er renoveret i 2004 og består af Kvikkøkken med 5 cm sort granit bordplade og Siemens ovn og komfur. I køkkenet er det oprindelige vindue restaureret. I Spiseafdelingen er vinduet mod haven udskiftet ligesom i stuen. Der er gulvvarme med trægulv. I køkkenet er der en smal dør ud til entre, og modsat er der udgang til nyrenoveret bryggers med gulvvarme, Her er det elementer fra IKEA. Der er lille toilet med ny dør og Ifö toliet og klinker. Gulvvarme i bryggers og toilet. Gulvet i bryggers er laminat. Der er ny glasdør til vaskerum med nyere Bosch gasfyr. Klinker i vaskerum. Væggen mod ydermur er isoleret. Fra bryggers er der ny glasdør til stort rum med isolerede vægge og dør der giver udgang til overbygget terrasse. På 1 sal er der fordelergang til husets 4 værelser: 2 store og 2 mindre med skråvægge. Her ligger husets badeværelse med IKEA element og vask. De oprindelige lyseblå fliser er malet. Der er isoleret dør ud til ubenyttet loftrum. I fordelergangen er der loftslem med adgang til loftrum Send gerne bud efter flere billeder. Der er link til Boliga, hvor du kan se BBR meddelelsen: http://www.boliga.dk/bbrinfo/998bf3cd-c6c6-40ed-a901-0ed73361d4be Antal værelser : 7 Bolig : 152 m2 Bygge år : 1915 Antal plan : 1
  d. 17.03 1.150.000,-
  Huset ligger tæt på Østkysten på en rolig villavej
  Huset ligger tæt på Østkysten på en rolig villavej

  7 billeder

  d. 17.03 485.000,-
  Fantastisk lille ejendom
  Fantastisk lille ejendom

  8 billeder

  d. 17.03 245.000,-