Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Huse

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  I dag 1.650.000,-
  Fint familiehus beliggende i den hyggelige landsby Skelund
  I dag 825.000,-
  Hus med dejlig have, pris 465000
  I dag 465.000,-
  håndværkertilbud
  I dag 375.000,-
  Lille landsted med værksted/lager sælges
  I dag 250.000,-
  2 huse - 200m2 og 130m2
  I dag Udlejes
  Hus på landet med 2,4 hkt Jord
  I dag 1.945.000,-
  Hus udlejes 5600 pejrup I dag 6.000,-
  156kvm hus i Gørløse
  156kvm hus i Gørløse, Villa, 5 vær., 156 m², 50 m² (kælder), 1585 m² (grundareal), terrasse, Stor og dejlig 1 plans villa direkte til åbne marker med vid udsigt, frisk luft og fri natur og dog nær by, transport og indkøb m.m. Villaen er beliggende på stor grund, 1585 kvm, i landzone og bl.a. grænsende op til Havelse Å. Bygget i gode traditionelle materialer, gule mursten og med en meget anvendelig, højloftet kælder, vil de fleste næppe savne plads på de + 200 kvm. Gode trafikforbindelser og i bekvem nærhed af primært Gørløse, men med Skævinge kun få kilometer væk tillige med Hillerød. Stort ankomst areal belagt med sorte granit skærver. Fine parkeringsforhold. Tillige ældre carporte. God og rummelig indretning med et praktisk layout for de fleste. Entré med bl.a værelsesafdeling med 3 gode soveværelser samt badeværelse med kar, brus og toilet. Fra entré adgang til stor lys og rummelig stue med brændeovn, samt i åben forbindelse med dejligt køkken. Fra stue adgang til stor træterrasse samt overdækket terrasse højt hævet over terræn og adgang videre til haven også herfra. Fra køkken med god bordplads, adgang til stort bryggers/grovkøkken med klinkegulv egen adgang. Fra bryggers adgang til teenage afdeling med stue/soveværelse og bad med brus og toilet samt separat adgang. Hvide vægge og lofter. I stue nyt væg-til-væg tæppe. Haven er stort set i ét plan og der medfølger legeaktiviteter for de små. For de voksne er bålpladsen klar til de sene aftener. Kælder rummer; forrum, olietank og endvidere to meget anvendelige og regulære rum belagt med store klinker, hvidpudsede vægge og hvide lofter. En rigtig dejlig og alsidigt anvendelig ejendom, opført i gode anerkendte materialer og vel vedligeholdt. Sælges af Hoyerbolig.dk
  I dag 1.895.000,-
  Lille landejendom sælges
  I dag 745.000,-
  Landsted.
  I dag 1.650.000,-
  Bolig hvor veteranbil evt kan indgå i ..
  Bolig hvor veteranbil evt kan indgå i .., Rækkehus, 3 vær., 112 m², 6 m² (kælder), 40 m² (loft), 611 m² (grundareal), garage, terrasse, . Ejerbolig midt i Allingåbro, med energimærkning C, hvor evt. veteranbil max. kr. 100.000 kan indgå i handel. Alting er tæt ved, så som skole, børnehave, indkøb, og Norddjurs Golfklub, samt offentlig transport mod Århus, Grenå og Randers flere gange om dagen. Der er ca. 15 min. kørsel til Randers i bil. Skøn bolig af rødsten med egen indkørsel, dejlig lukket flisebelagt gårdhave, og udestue, hvor er direkte adgang til carport. garage, værksted med fjernvarme og vaskehus/bryggers. Der er stålpladetag med antikondens og tilbehør i carport, garage og værksted. (i alt 78 kvm). Skøn ugenert have med drivhus, æbletræer og havedam. Grunden er 611 kvad.m. Boligen er med: entre (kan let blive til walk- in closet). Hyggelig stue med bøgeparketgulv, hvor der kan laves et ekstra værelse, hvis dette ønskes. Køkken/alrum med bøgeparket og linoleum, bordplade, armatur, komfur og emhætte fra 2015. Der er højisoleret vinduer, SÅ INGEN VEJSTØJ. Ny dør og vindue og klinkegulv fra 2016 i baggang, samt gæstetoilet, og nye sternbrædder i fibercement. Første sal er der brugbar repos med bøgeparket, soveværelse med pergogulv og skabe. Stort værelse, hvor kvisten i 2015 blev beklædt med vedligeholdelsesfri fibercement. Badeværelse med badekar og bruser. Der er en meget billig fjernvarme udgift. Det er et ikke ryger hjem. Der er mulighed for fibernet. Se boligen hos www.Nybolig kronjylland.dk, 8930 Randers, eller www. boligsiden.dk, - der kan også ringes til, tlf. 8642 6266 eller mobil til Finn Adamsen 2324 8497.
  I dag 695.000,-
  Flot parcelhus i Søhus, Bispeengen 43.
  I dag 2.198.000,-
  Huset er særdeles velegnet som investeringsobjekt mhp udlejning
  I går 1.499.500,-
  Yderst regulær og indflytningsklar bolig og istandsat fra a til z og som er beliggende tæt på dagligvareindkøb
  I går 1.250.000,-
  Stor bryggers med klinkegulve
  I går 1.095.000,-
  Lejlighed i dobbelthus
  I går 4.600,-
  Udlejes
  Dejlig villa med en fantastisk udsigt
  Dejlig villa med en fantastisk udsigt, Villa, 8 vær., 171 m², 966 m² (grundareal), altan, terrasse, Villaen ligger på Bålhøj 21 i Øster Brønderslev. Et attraktiv kvarter tæt på skole ca. 200 m og børnehave. Byen byder desuden på idrætfaciliteter, samlings-hus, købmand og diverse arrangementer gennem året. Transporttiden til Aalborg og Hjørring kan gøres på 20 min., da motorvejs-nettet kun ligger 1,5 km fra kvarteret. Villaen er fra 1981 og fremstår i flot stand. Villaen indeholder, stue ifm. Køkken-alrum, 6 værelser og 2 badeværelser, så der er plads til den store familie. Der er rustiklofter i alle rum og trægulve i alle værelser. Badeværelserne er med klinker samt bryggerset. Villaen har nyere vinduer og er nymalet både indvendig og udvendig, lige til at flytte ind i. Træterassen der vender mod syd har en fantastisk udsigt. Carport med tilhørende redskabsrum og skur, så der er rig mulighed for opbevaring. Et dejligt hus som bare skal opleves. Huset er indrettet med indgang mod øst, hvor du kommer ind i bryggerset med nyere interiør, samt vaskemaskine og tørretumler, badeværelse med nyere interiør, til højre er der adgang til 4 værelser, hvor det ene vil være perfekt til walk in closet til børnene, så skabe ikke er nødvendige på de 3 andre værelser. Til venstre for entreen går man ind i køkken/alrum med nyere køkken og hvidevarer. Stuen ligger i forbindelse med alrummet. I enden mod syd ligger der to værelser, som vil være ideel til voksen afdeling, et soveværelse og et værelse til evt. kontor. Begge værelser har skydedørsskabe, samt et nyere badeværelse med nye klinker og interiør. Kontakt Henrik Dam: 2330 1003 eller Dorte Møller 2533 4766
  I går 1.895.000,-
  Udlejningshus med god indtjening I går 845.000,-
  villa
  I går 1.295.000,-
  Ulstrup
  I går 275.000,-
  Ældre udlejningshus
  I går 385.000,-
  Mulighedernes hus
  I går 490.000,-
  GOD SOLID VILLA I går 275.000,-
  Hus/erhverv I går 675.000,-
  Vestermarken 1, Stevning 6430 Nordborg
  I går 295.000,-
  RUMMELIGT HUS! I går 330.000,-
  Bolig søges ! I går 6.000,-
  Lejes
  Ullerslev udlejes hus I går 6.800,-
  Udlejes
  Dejligt hus i Nørre Broby
  I går 1.400.000,-
  Skøn villa
  Skøn villa, Villa, 3 vær., 96 m², Skøn villa for førstegangskøbere! Denne villa ligger på den stille vej, Hyttehusvej, der er placeret tæt på både Amager Fælled, en metrostation og Fields. Der er derfor her tale om en rigtig god beliggenhed med fine indkøbsmuligheder og naturgrønne omgivelser. Villaen er et dødsbo og er opført tilbage i år 1965. Villaen byder på en god indretning af pladsen med henholdsvis et stueplan og en kælder. Stueplanet udfolder sig med et køkken, en stue, to værelser og et badeværelse. Køkkenet har en god størrelse og tilbyder god bord- og skabsplads. I den sammenhæng er det muligt at lave køkkenet til et åbent køkken, hvis I ønsker det. Stuen er meget stor, hvilket skaber rum for indretningen af en hyggelig tv-stue og en dejlig spiseplads. Fra stuen har du også adgang til en hyggelig og charmerende overdækket terrasse. Værelserne er af gode størrelser, mens badeværelset er rummeligt og byder på mange flotte detaljer. Villaens kælder er anvendelig og byder på flere disponible rum samt endnu et stort badeværelse og et bryggers. Samtidig finder du i forbindelse med kælderen også en underjordisk garage. Denne villa er ideel for førstegangskøbere, da den tilbyder mange indretningsmuligheder og samtidig har en rigtig god placering. Dertil medfører den gode indretning endvidere, at villaen også er perfekt for den lille børnefamilie, da der er god plads at finde både indenfor og udenfor, som familiens mindste kan boltre sig i. Velkommen til Hyttehusvej!
  I går 3.499.000,-
  Gennemrenoveret hus
  Gennemrenoveret hus, Villa, 4 vær., 122 m², For enden af den rolige Capellas Allé, hvor piletræerne står plantet side om side, finder man denne villa. Her på vejen venter en god tilværelse med søde naboer og et trygt børnevenligt miljø, hvor ungerne kan lege med hinanden, og hvor der er kort afstand til Løjtegårdsskolen, som børnene kan færdes direkte til uden at skulle krydse nogen veje. Ligeledes er der kun 1,9 km. til lufthavnen og gå-afstand til indkøb. Villaen blev renoveret i 2010, hvor den fik lagt traditionelt rødt tegltag, 400 mm isolering, nye elinstallationer i hele huset, nye mahogni termovinduer og hoveddør samt et stort solfangeranlæg, der sikrer gratis vand og billig gulvvarme. Huset er opvarmet med varmepumpe, så hvis man vælger en grøn eludbyder, kan man leve helt CO2-neutralt. Huset står opført i to plan med gulvvarme i hele underetagen. Derudover er badeværelset på 1. salen forberedt til gulvvarme. I stueplan venter et lækkert åbent køkken fra Dansk Køkkenhåndværk, mens man omkring hjørnet har spiseafdelingen og stuen. I forlængelse af stuen er der bygget en lækker udestue ( nemt at integrere til huset) med udgang til den overskuelige have, der har enkelte blomsterbede samt et godt æbletræ. På etagen findes desuden 1 værelse, teknikrum og et gæstetoilet. På 1. salen får man et stort lyst værelse med fritliggende bjælker og loft til kip. Ved siden af ligger endnu et godt værelse foruden etagens store badeværelse. Der medfølger desuden et isoleret loftsrum, en carport samt et redskabsskur til boligen. Mulighed for at opsætte brændeovn og integrere den i solfanger-/varmepumpe-systemet for yderligere økonomiske og miljø fordele. Rigtig god planløsning med utraditionelle løsninger.
  I går 3.699.000,-
  Energivenligt hus
  Energivenligt hus, Rækkehus, 5 vær., 103 m², terrasse, Energivenligt cityrækkehus med privat terrasse På den hyggelige, brostensbelagte Vognmandsgade i Randers, hvor der venter et charmerende miks mellem rolige rammer og bylivsstemning, finder du denne bolig. Et rækkehus på 103 kvadratmeter, som med sin centrale beliggenhed tilbyder en hverdag fuld af fleksibilitet. Rækkehuset blev opført i 1979 og fremstår særdeles velholdt med energimærke B. Fra hoveddøren træder du direkte ind i entréen, der både er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler. Herfra åbner dørene ind til det store stuealrum, hvor der venter en lys og indbydende atmosfære takket være de lyse lofter og vandskurede vægge. Stuen ligger desuden i åben forbindelse til hjemmets velindrettede køkken, og det giver dagslyset fri passage. Følger du trappen op til første sal, finder du hjemmets tre værelser. Det skaber de ideelle rammer både for singler, par og børnefamilier, der ligeledes får godt med opbevaringsplads på de to hemse. Til huset hører desuden en skøn terrasse. Her kan optændingstræet til brændeovnen opbevares under det lille halvtag, men du kan også åbne havelågen til det hyggelige, grønne fællesareal, hvor det er oplagt at tilbringe de solrige sommerstunder. Boligen befinder sig i en af Randers mest karismatiske gader. Her bor du i gåafstand fra samtlige af byens tilbud, som inkluderer alt fra caféliv og kulturelle tilbud til fitness og gågadens spændende butikker. En af Randers helt store forcer er, at den formår at kombinere bylivsstemning med naturarealer. Det betyder, at du blandt andet bor tæt på Tøjhushaven og Skovbakken, men du har heller ikke langt til fjorden, som åbner op for et væld af maritime sportsudfoldelser. Rækkehuset på Vognmandsgade passer med andre ord perfekt til alle, der drømmer om at bo i hjertet af Randers.
  I går 2.095.000,-
  Dejligt rækkehus
  Dejligt rækkehus, Rækkehus, 5 vær., 120 m², terrasse, Dejligt rækkehus i to etager med skønne udendørsfaciliteter Her er et fint rækkehus i to etager og med kun 10 år gamle facader med isolering, hvilket skaber et friskt udtryk! I det fine rækkehus er pladsen udnyttet til fulde, og det kommer til udtryk i placeringen af de forskellige rum. Udnyttelsen af pladsen skaber rum til en lille familie eller et ældre ægtepar. Pladsen udfolder sig på to etager med en udestue, en stue og et toilet. Derudover er der også et nyere stort og dejligt køkken med en masse skabsplads. På førstesalen er der hele fire værelser at slå sig løs på samt et dejligt stort bad og toilet. Der er således på førstesalen mulighed for børneværelser, soveværelser eller hvad man nu har lyst til. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser! Udenfor byder rækkehuset på en stor og dejlig terrasse, hvor det er muligt at nyde forårssolen med en kold læskedrik eller holde grillfest om sommeren med familien og vennerne. Samtidig er der på de køligere sommeraftner mulighed for at sidde i den store udestue, som rækkehuset også råder over. Rækkehuset er placeret i de dejligste omgivelser, hvor mulighederne for indkøb og skole til børnene er inden for rækkevidde. Derudover er der også transportmuligheder lige ved hånden, så man hurtigt kan komme fra A til B. Dette hyggelige rækkehus byder på en masse muligheder for at skabe et hjem til den lille familie eller det ældre ægtepar. Med de to etager og prioriteringen af de forskellige værelsers placering, bliver pladsen virkelig udnyttet til fulde. Samtidig har rækkehuset fået nye facader med isolering for 10 år siden, hvilket giver rækkehuset et friskt pust! Udover de mange værelser at boltre sig på har rækkehuset en stor og skøn terrasse, der nærmest inviterer til hygge og samvær med vennerne og familien! Rækkehuset er beliggende i et område, hvor der både er skole- og indkøbsmuligheder, samt transportmuligheder, som gør det nemt at komme fra A til B.
  I går 2.200.000,-
  Luksuriøs villa
  Luksuriøs villa, Villa, 6 vær., 139 m², Luksuriøs Bülow og Nielsen-villa med kvalitetssikre detaljer for den moderne børnefamilie I dette rolige villakvarter er I tæt på grønne omgivelser med søde naboer omkring jer. Samtidig er I tæt på Brøndby Strand St. og det lille indkøbstorv. Herfra kan I komme til city på kun 20 min. med toget. Denne lækre Bülow og Nielsen-villa står med en stor, solbeskinnet fliseterrasse hele vejen rundt, der glider ud i en nem og overskuelig have. Til huset hører en dansk-designet carport med skur, udført i udvalgte kvalitetsmaterialer, hvor styrke, holdbarhed, æstetik og nem vedligeholdelse er i højsædet. En carport for den kræsne bilejer. Villaen står meget velholdt og komplet indflytningsklar. Der er kræset for detaljerne, som bl.a. giver jer valmtag, genvindingssystem og IHC-el. Derudover får I et indre med en flot kombination af lyse parketgulve og mørke klinkegulve med gulvvarme samt kvalitets hårde hvidevarer fra Bosch. Fire store værelser fordeler sig i huset og skaber mulighed for en separat børneafdeling med eget brusebadeværelse. Forældresoveværelset har sit eget private badeværelse med bruseniche og udgang til terrassen. Den skønne opholdsstue og køkkenalrummet smelter sammen gennem dobbelte glasdøre. Stuen byder på stor sydvestvendte karnap, der giver et fantastisk lysindfald på alle årets dage. Det åbne køkkenalrum skal opleves, et perfekt opholdssted for både familien og gæsterne. Som prikken over i'et får I et moderne, separat bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.
  I går 3.775.000,-
  Lækkert rækkehus
  Lækkert rækkehus, Rækkehus, 5 vær., 115 m², Lækkert, nyopført rækkehus idyllisk og centralt på Islands Brygge - perfekt for den kræsne byfamilie! Et spritnyt og eksklusivt kvarter er poppet op midt på Islands Brygge, hvor Radiorækkerne gør deres entré. Radiorækkerne er lækre og moderne rækkehuse opført i bedste kvalitet. Tom Kristensens Vej 85 giver jer dette treetagers rækkehus med redskabsskur og en dejlig terrassehave mod syd. Herude får I det hele; en flisebelagt terrasse i middagssolen, hvor I kan arrangere spisemiljø til måltider i det fri med den lille have forenden. Entréen står med skabsplads, og på modsatte side får I et gæstetoilet. Underetagen er lagt med flotte klinkegulve, der fører til det moderne, minimalistiske køkken i hjørnet af det lyse alrum. En oplagt spiseplads står mod de fuldendte glaspartier ud til haven. Førstesalen er dedikeret dagligstuen med en fransk altan og et stort soveværelse i forlængelse. Allerøverst finder I yderligere to soveværelser samt det stilrene badeværelse med en separat brusesektion, klinket med lyse og hvide sten. Hele herligheden ligger lige ud til Amager Fælleds kupperede landskab, hvor grusstierne inviterer til gåture med familien i selskab med de gæstfrie rådyr. Metroen lægger sig ved siden af med direkte rute til indre by. De bedste rammer for børnene er lige lige på den anden side af vejen, hvor skole og daginstitution lægger sig. Kun 2, 5 km. til Rådhuspladsen. I kan også tage hinanden i hænderne og springe i bølgen blå i Havnebadet eller picnicce på de grønne plæner med vandet i sigte. Bedre bliver livet i byen ikke!
  I går 4.548.000,-
  Villa med flot have
  I går 2.849.000,-
  Sulsted
  d. 18.09 785.000,-
  Byd Raffaelli Storm 42
  d. 18.09 675.000,-
   Danmarks dejligste Ø
  Danmarks dejligste Ø, Villa, 7 vær., 267 m², 1451 m² (grundareal), møbleret, altan, terrasse, Vil gerne bytte med en bil eller båd ? Udlejes på www.sommerhusdanmark.dk Hus #8019 for 8000 kr om ugen. 267 kvm. flot istandsat Feriebolig/helårsbolig Flot istandsat rummelig Feriebolig i 2 plan på idylliske Lyø i og m/udsigt til "Det Sydfynske Øhav". Her er få min. gang til Lyø bymidte og gadekæret. Lyø byder på en utrolig smuk natur og er således et "Eldorado" for lystfiskere og naturelskere og ikke mindst for de som blot vil nyde den ro og fred man oplever på denne idylliske ø. Ejendommen, som er opført i teglsten i 1981, men er netop nyrenoveret uyde og inde og bl.a. blevet vandskuret. Med de 267 kvm. bolig rummer den også mulighed for anvendelse som helårsbolig for den pladskrævende familie / bofællesskab. Boligen som fremtræder lys og pæn. Sælges fuldt møbleret med alt i service, møbler, senge mm. som fremgår af illustration, hvor fotos kan ses på internettet ! Indholder: - Stueplan: Lang fordélergang m/trappe til 1.sal, veludstyret køkken, 2 badeværelser, 4 toiletter, 7 soveværelser samt et fyrrum. - 1.sal: Her er der en dejlig hyggelig spise- opholdsstue / aktivitetsrum med billardbord, bordtennis, bordfodbold mv. samt tillige brændeovn. For enden af stuen er der åben forbindelse til en mindre køkkenafdeling. Endvidere findes der en hyggelig opholdsstue med 2 dobbelte sovesofaer - herfra udgang til overdækket balkon med flot havudsigt. Der er hyppig færgeforbindelse til Lyø, som er fælles med naboøen Avernakø. Sejltiden er henholdvis en halv eller hel time afhængig af hvilken rute man vælger. Lyø har Lystbådehavn (ca. 50 pladser) med et meget stort besøgstal specielt om sommeren. Der er ikke bygget sommerhuse på Lyø, så denne ejendom er en unik mulighed for virkelig at komme væk fra hverdagens stress og larm - her høres nærmest kun fuglefløjt. Lån evt.www.udenombanken.dk eller bytte med bil.
  d. 18.09 1.195.000,-
  Søndersøvej 270 5462 Morud
  d. 18.09 585.000,-
  Udlejningsejendom I
  Udlejningsejendom I, Villa, 16 vær., 480 m², 0 m² (kælder), 160 m² (loft), 759 m² (grundareal), garage, BYTTES / SÆLGES! UDLEJNINGSEJENDOM MED 7 LEJLIGHEDER OG 2 ERHVERSLEJEMÅL: Beliggende i 6270 Tønder Midt i Byen. tæt på alt. BYTTES MED ERHVERSEJENDOM / LANDEJENDOM / FABRIK / MEJERI ELLER KORN OG FODERSTOF MED TILHØRENDE BOLIG, ELLER MED TILLADELSE TIL LAVE BOLIG. Der er pt. udlejet 5 boliger, + en i stueetagen er under renovering/ istandsættelse, og 1 på 1 sal er istandsat og klar til udlejning. Erhvervs lejemålene / Garage anlæggene bruges af udlejer pt. Ejendommen består af 5 lejligheder a ca. 45 til 50m2 bestående af Stue, soveværelse og badeværelse. de 4 af dem ligger på 1 sal,. Så er der 1 lejlighed på ca. 60 m2, bestående ad stue, spisestue soveværelse bad og køkken med adgang til gårdhaven. samt 1 Lejlighed 75m2 bestående af soveværelse, værelse og stue, bad og køkken, med adgang til gårdhaven. Ejendommen er under renovering, og kan overtages som denne forefindes på nuværende tidspunkt. til ovenstående tidspunkt til 2,5MILL. Kr. momsfri. Kan overtages færdig renoveret for merpris, til i alt. 3,5 MILL. Færdig renoveret. Erhvervs lejemålet der søger skal indeholde minimum 1000m2 til 3000m2 tørre erhvervs bygninger + Kontor / Bolig. Skal buges til Bilhandel og værksted. samt lager / opmagasinering. Har egne murer og tømre så trænger ejendommen til renovering gør dette ej det store, bare de 1000m2 er tørre. og mulighed for bolig. SØNDERJYSK EJENDOMSELVSKAB ApS. 6541 Bevtoft. www.skh-aps. TLF: 42254562 / 50534562. MURER OG TØMRE UDLEJES TIL LAVPRIS !! RING OG FORHØR NÆRMERE. Sønderjysk byg. Og Ejendomme. TLF: 42254562.
  d. 18.09 2.498.000,-
  Helgenæs
  d. 18.09 2.995.000,-
  Bondehus
  d. 18.09 595.000,-
  landbolig med erherv og plads til hes
  d. 18.09 1.195.000,-
  Mulighed for mindre hestehold eller den pladskrævende hobby
  d. 18.09 995.000,-
  Populært og roligt villa område
  d. 18.09 795.000,-
  Hus i landlige omgivelser ved Bindslev
  d. 17.09 675.000,-
  6430 NORDBORG
  d. 17.09 195.000,-
  Hus til salg
  d. 17.09 775.000,-
  Nedlagt gård
  d. 17.09 895.000,-
  landejendom ny pris d. 17.09 1.395.000,-
  Flot herskabsvilla nær Aalborg
  d. 17.09 1.845.000,-
  Stor Villa med igangværende Salon
  d. 17.09 1.700.000,-
  Indflytningsklar huset med 3 Kwp solcelleanlæg
  d. 17.09 600.000,-
  2 plans villa i centrum af Vejen meget tæt på skole
  d. 17.09 850.000,-
  Landejedom tæt på Randers fjord
  d. 16.09 5.500,-
  Udlejes
  Huse købes d. 16.09 1.000.000,-
  Købes
  Fyringsolie
  d. 16.09 Sælges
  Dejligt byhus, nem have i Grenaa centrum
  d. 15.09 2.495.000,-