Dyr og tilbehør

22
Galleri annoncer
Aftager kaniner

Aftager kaniner

20 kr.

Aftager kaniner, Står du/i og ikke kan komme af med jeres kanin.. hva endten der er kommet allergi eller barnet er blevet træt af den. Så overtager jeg den gerne. Og stiller ingen spørgsmål Men i skal vide jeg selv avler slagte kaniner til mit eget hus behov og at jeres kanin/kaniner vil ende i min fryser så fremt at det heller ikke lykkedes mig at viderformidle den/dem Jeg er fra en familie a slagtere og har forstand på at aflive humant. Det vil være et krav at kaninen skal medbringe et bur da det ikke er altid at jeg selv har tomme bure og altid forsøger at finde de gode kaniner et godt hjem først. I skal bare være indforstået med hva der sker så fremt jeg ikke finder den et hjem inden for en rimelig tid. Og så betaler jeg heller intet for kaninen eller dens bur og det koster heller intet at indlevere den her hos mig. Send gerne en sms eller ring mig op. Det ikke altid gul og gratis fortæller hvis folk har skrevet på opslaget

8961 Allingåbro
i dag
Hollænder HAN Madagascar

Hollænder HAN Madagascar

375 kr.

Hollænder HAN Madagascar, Hollænder, Poul nummer 336 er renracet Hollænder Poul er udstillet til 94 point som ungdyr Født: 8.6.21 Farve: Madagaskar Kuldstørrelse: 8 Poul er øremærket og han er med afkomsattest. Han leveres med 1 kg overgangsfoder Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: HANNAH Madagaskar 93,5 point Far: HOLGER Madagaskar 93,5 point Vil egne sig til kæl, avl, slagt og udstilling. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: Staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjar Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis)

7830 Vinderup
i går
Hollænder HAN

Hollænder HAN

375 kr.

Hollænder HAN, Hollænder, PURLØG er renracet Hollænder Født: 8.6.21 Farve: Madagaskar Kuldstørrelse: 8 PURLØG er udstillet til 93,5 point PURLØG er øremærket og han er med afkomsattest. Han leveres med 1 kg overgangsfoder Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: HANNAH Madagaskar 93,5 point Far: HOLGER Madagaskar 93,5 point Vil egne sig til kæl, avl, slagt og udstilling. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: Staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjar Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis)

7830 Vinderup
i går
Hollænder HAN

Hollænder HAN

300 kr.

Hollænder HAN, Fransk vædder, Nummer 358 er renracet Hollænder Født: 28.7.21 Farve: Japaner sort/gul Kuldstørrelse: 6 358 er øremærket og han er med afkomsattest. Han leveres med 1 kg overgangsfoder Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: ALMA Madagascar Reg. 93 point Far: HOLLY Sort Vil egne sig til kæl, avl og slagt. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: Staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjar Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis)

7830 Vinderup
i går
Kaniner

Kaniner

125 kr.

Kaniner, Kaniner sælges 2 stk hanner Født i marts. 2021. 125-kr pr stk. Er krys af mellem vædder og slagte kanin. Vil også gerne byt den ene med, en anden broget han fra 2021

9690 Fjerritslev
man.

Kaninunger født d. 10/2-21 sælges

250 kr.

Kaninunger født d. 10/2-21 sælges, Anden type, Kaninunger født d. 10/2-21 De er en blanding af fransk vædder og tysk kæmpe schenke. Der er 1 han kanin og 4 hunkaniner De har et ualmindeligt godt sind og er meget tamme og kælne. De sælges enten som kælekaniner til gode hjem med mulighed for at være frikanin eller bur med stor integreret løbegård, eller som avlsdyr i forbindelse med opdræt til kæl eller slagt, og også her skal de have mulighed for integreret løbegård. De sælges ikke til brug som levende slangeføde eller til hjem, der ikke kan tilbyde dem overstående boligforhold.

7100 Vejle
man.

Fransk vædder HAN Schwarzgrannen

400 kr.

Fransk vædder HAN Schwarzgrannen, Fransk vædder, FOLMER er renracet Fransk vædder Født: 13.1.22 Farve: Schwarzgrannen Kuldstørrelse: 4 Han bliver er øremærkede og hun er med afkomsattest. Han leveres med 1 kg overgangsfoder Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: LIA Schwarzgrannen Far: ASLAN Sallander Reg. 94 point Vil egne sig til kæl, avl, slagt og evt. udstilling. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: Staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjar Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis)

7830 Vinderup
lør.

Fransk vædder HAN Sort otter

400 kr.

Fransk vædder HAN Sort otter, Fransk vædder, EVALD er renracet Fransk vædder Født: 12.1.22 Farve: Sort otter Kuldstørrelse: 7 De bliver er øremærkede og er med afkomsattest. De leveres med 1 kg overgangsfoder Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: BIANCA Sort otter Far: HUGO Sort otter Vil egne sig til kæl, avl, slagt og evt. udstilling. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: Staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjar Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis)

7830 Vinderup
lør.

Fransk vædder HUN Vildtgul

400 kr.

Fransk vædder HUN Vildtgul, Fransk vædder, ELVIRA er renracet Fransk vædder Født: 12.1.22 Farve: Vildtgul Kuldstørrelse: 7 De bliver er øremærkede og er med afkomsattest. De leveres med 1 kg overgangsfoder Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: BIANCA Sort otter Far: HUGO Sort otter Vil egne sig til kæl, avl, slagt og evt. udstilling. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: Staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjar Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis)

7830 Vinderup
lør.

Hvid land/tysk kæmpe schecke

100 kr.

Hvid land/tysk kæmpe schecke, Hanner og hunner 12 stk. klar til slagt vejer ca tre kg

6200 Aabenraa
19. jan.

Kaninkød

150 kr.

Kaninkød, Kaninkød fra økologiske frilandskaniner. Frostvare. Slagtet på godkendt slagteri. Hel økologisk kanin m/indmad. Vægt 1,6-2,0 kg. Pris pr. kg Kr. 150,- (Rabat ved køb af flere)

6070 Christiansfeld
17. jan.

Slagtekaniner

80 kr.

Slagtekaniner, Frilandskaniner til slagt eller levende. Kaninerne lever fra fødsel til død i store folde hvor de lever og udfolder sig ?frit?. Se evt www.Sønderjyskefrilandskanier eller Skovgaards frilandskaniner på Facebook.

6500 Vojens
16. jan.

Store slagte kaniner sælges

100 kr.

Store slagte kaniner sælges, Store slagte kaniner samt unger og ældre også hunner sælges

5620 Glamsbjerg
13. jan.

Hollænder HUN

300 kr.

Hollænder HUN, Hollænder, Sød og nysgerrig hun Født: 28.7. Farve: Sort/gul japaner Kuldstørrelse: 6 Hun er øremærket og er med afkomsattest. Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på venlige sunde dyr. Mor: Madagascar Far: Sort Vil egne sig til kæl, avl og slagt. Hjemmeside: http://staldsteenkjaer.simplesite.com/ Instagram: staldsteenkjær Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Afkomsattest, 1 kg overgangsfoder og vejledning efter behov medfølger. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis)

7830 Vinderup
9. jan.

Fransk vædder kaniner

100 kr.

Fransk vædder kaniner, Fransk vædder, Fransk vædder på ca. 6 måneder sælges. De er opdrættet til slagt, men vi har nu fryseren fyldt og sælger derfor 7 stk. Der er hanner og hunner i forskellige farver. Kan også bruges til avl, men vi har ikke øremærket dette kuld. De er rolige af temperament og vil kunne bruges til kæl.

5853 Ørbæk
5. jan.

Fransk vædder unger

100 kr.

Fransk vædder unger, Fransk vædder, 8 ugers fransk vædder/wiener unger sælges. Af meget rolige forældre. Vil egne sig til både slagt og kæle kaniner. Mange forskellige farver haves.

7300 Jelling
24. dec. 2021

Tysk Kæmpeschecke.

100 kr.

Tysk Kæmpeschecke., Unger i alle aldre efter Tysk Kæmpeschecke i blå og sort sælges. Avl, slagt. Mail besvares ikke. 40194184

6091 Bjert
23. dec. 2021

kaniner til slagt eller levebrug sælges

80 kr.

kaniner til slagt eller levebrug sælges, Blå wiener, Kaniner til slagt eller levebrug sælges.Krydsninger hvid land + blå Wiener født 15/05-2021 vægt over 3 kg

7270 Stakroge
16. dec. 2021

Slagte el. Hobby kaniner

100 kr.

Slagte el. Hobby kaniner, 6 stk. Tilbage kaninunger. Far: belgisk kæmpe Mor: Tysk kæmpescheke Håndteret fra små. Racen er stor. Salgsklare uge 28. Kontakt 60132563

9700 Brønderslev
12. dec. 2021

SØGES! Store Kaniner

123 kr.

SØGES! Store Kaniner, SØGES pr. 1/1 - 22 SKAL kunne leveres til Langeland Store kaniner, velegnet til slagt. Ønsker 5 hunner og 1 han (billeder lagt op som eksempel)

5900 Rudkøbing
11. dec. 2021

Kaniner Sælges. Stor race.

100 kr.

Kaniner Sælges. Stor race., Kaniner sælges. Stor race. Fra 100 kr. Stk. Sælger også slagte kaniner til 60 kr kg slagtet vægt. Tlf 25673012.

5450 Otterup
9. dec. 2021

Kaninunger

150 kr.

Kaninunger, Kaninunger født 22-3. California x Fransk vædder. Velegnet til kæl eller slagt. Prisen er gældende ved 8 uger.

6500 Vojens
7. dec. 2021