Hunde

19
Galleri annoncer
Bomulds hvalpe, rejse klar d 25 maj.

Bomulds hvalpe, rejse klar d 25 maj.

8.500 kr.

Bomulds hvalpe, rejse klar d 25 maj., Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Smukke bomulds hvalpe, klar til deres nye hjem d 24-25 maj, hvalpene er stue opdrættet, vant til at gå frit, er avis trænet, og leg i haven, de oplever vores kat, og naboens børn, de er små luxus dyr der udemærket ved hvad en sofa er, de har fået klippet negle, prøvet at komme i bad og blive føn tørret, de har fået pote klip. inden modtagelse har de fået 3 x ormekur, første vaccine, chip mærket, eu pas. Samt stamtavle hvor man kan se bedsteforældre og oldeforældre. Begge forældre er patella fri, og fri for øjnlidelser cmr2. Hvalpene søger familie hjem, vi ønsker ikke at overdraget til direkte kenneler, vi søger kun de hjem hvor man virkelig ønsker sig den skønneste lille familie hund. Vi er dansk familie bosat syd for warsawa, og kommer personlig selv med evt hvalpe, hvalpene er indført lovligt med trace dokumenter, i godkendt bil, vi er godkendt til transport i hele eu, og er godkendt og registret opdrætter. Samt vi har dansk hundeholder uddannelsen. Hvalpene kan leveres gratis til Jylland senest d 25 maj. Ring eller sms ved spørgsmål. Kontakt pr tlf. 51955913 Whatsapp 0048507807996 (gratis tale, sms) Der er 1 pige og 2 drenge tilbage i kuldet. Disp 1500kr som fratrækkes prisen. 24 måneders reklamation ret. 3 hverdags fuld returret ved uoplyste fejl. Dansk købsaftale. Vejledning og gode råd. Hvalpepakke. Import Registring.

7100 Vejle
i går
Havaton- Coton de tular & Bichon Havanais

Havaton- Coton de tular & Bichon Havanai...

14.000 kr.

Havaton- Coton de tular & Bichon Havanais, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Havaton Hvalpe. Coton de tular & Bichon Havanais hvalpe. Vores dejlige tæve har fået det skønneste kuld hvalpe. Moren er Bichon havanais. Faren er Coton de tular. Begge forældre er sunde og raske, med det skønneste sind. Begge allergi venlige racer. I kuldet er der to tæver og to hanner. Hvalpene opvokser i vores stue, så de vil ved afrejse være vant til daglige lyde. Hvalpene opvokser i en børnefamile. Vi går meget op i at hvalpene bliver socialiseret, så inden afrejse vil de have prøvet at køre bil, gå små ture og renlighedstræning vægter vi også højt. Der betales et depositum på 4000 kr ved reservation som ikke betales tilbage ved fortrydelse. Hvalpen kan flytte fra sin mor når de er 8 uger gamle, den 26/5-22 Ved afrejse vil hvalpene være dyrelæge tjekket,have fået sin første vaccine og fået 2 gange ormekur. Der medfølger en lille hvalpepakke med den lille ny. Sundhedsbog fra dyrelægen, samt indregistrering i Dansk hunderegister. 2 års købsgaranti efter købeloven medfølger.

8920 Randers NV
i går
Havaton

Havaton

15.000 kr.

Havaton, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Havaton bomuldshvalpe D 27-04 blev der født 3 skønne små hvalpe de leder efter deres kommende hjem De må flytte hjemmefra fra d 22-06 det er også muligt og blive længere. Der er 2 tæver (hvide) og en enkelt han (farvet) Begge forældre har stambog tjekket ved dyrlægen patella 0/0 samt øjenlyst. Hvalpene er allergi venlige Mor er coton de tulear Far er bichon havanais Hvalpene vil ved afrejse være chippet vaccineret fået ormekur samt lavet sundhedsbog registrering i dansk hunde register. Hvalpene er vokset op i stuen vant til andre hunde og børn. De vil blive socialiseret med køretur, skovtur,strandtur, byture Fremmede hunde. De vil være vant til og få klippet negle blive vasket samt tørret. De er allerede startet med renlighedstræning og det går så godt Der medfølger en skøn personlig hvalpe pakke med til hver enkelt hvalp. Ved reservation af hvalp betales et depositum på 3000 kr som ikke bliver tilbage betalt ved evt fortrydelse. I er meget velkommen til at komme og møde både hunde og os.

9610 Nørager
i går
Hvalpe Coton de tular/ shitzu

Hvalpe Coton de tular/ shitzu

11.000 kr.

Hvalpe Coton de tular/ shitzu, Vaccineret, Ormekur, Chippet, En han og en tæve søger nye familiemedlemmer, mor er halv shitzu og halv coton de tular og far er ægte coton de tular. De kommer af en søskendeflok på 4 fra den 13.04.2022 og er klar til at flytte hjemmefra fredag den 10.06.2022. Hvalpene er opdrættet i stuen som familiehund. Allergivenlig Lille god familiehund Vant til alle hverdagens lyde Vant græs og træterrasser For mere info skriv besked.

9700 Brønderslev
i går
Coton de tulear

Coton de tulear

10.500 kr.

Coton de tulear, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Danmarks sødeste hvalpe. Vi er nu klar til at flytte hjemmefra nu. Så er i bare, en supersød og dejlige familie der bare drømmer om at få en lille sød hund - Så kan det da kun blive en af os. Vi er selvfølgelig efterset af dyrlægen og er både chippet og vaccineret. og har fået ormekur flere gange (føj) Vil i gerne vide lidt mere om hvordan vi er så er i meget velkommen til at ringe til de søde mennesker vi bor ved, de svare gerne på alle jeres spørgsmål -Her er så lidt om vores Race: Vi er nok en af Danmarks mest populære hunde racer, sikkert fordi vi er yderst børnevenlige og ikke mindst utrolig glade for sin familie Mor coton far shihtzu

6510 Gram
i går
Lena Møller

Havaton Coton de tular & Bichon Havanais...

14.000 kr.

Havaton Coton de tular & Bichon Havanais, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Havaton Hvalpe. Coton de tular & Bichon Havanais hvalpe. Vores dejlige tæve har fået det skønneste kuld hvalpe. Moren er Bichon havanais. Faren er Coton de tular. Begge forældre er sunde og raske, med det skønneste sind. Begge allergi venlige racer. I kuldet er der to tæver og to hanner. Hvalpene opvokser i vores stue, så de vil ved afrejse være vant til daglige lyde. Hvalpene opvokser i en børnefamile. Vi går meget op i at hvalpene bliver socialiseret, så inden afrejse vil de have prøvet at køre bil, gå små ture og renlighedstræning vægter vi også højt. Der betales et depositum på 4000 kr ved reservation som ikke betales tilbage ved fortrydelse. Hvalpen kan flytte fra sin mor når de er 8 uger gamle, den 26/5-22 Ved afrejse vil hvalpene være dyrelæge tjekket,have fået sin første vaccine og fået 2 gange ormekur. Der medfølger en lille hvalpepakke med den lille ny. Sundhedsbog fra dyrelægen, samt indregistrering i Dansk hunderegister. 2 års købsgaranti efter købeloven medfølger.

8920 Randers NV
i går

Dejligste PooTon hvalp = Coton de Tulea...

18.000 kr.

Dejligste PooTon hvalp = Coton de Tulear & Pudel, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores dejlige Coton de Tulear ( bomuldshund ) Karla fik hvalpe d. 17/3-22. Den dejligste lille dreng søger sit forever hjem Mor er Coton de Tulear med FCI Stambog ( den bedste på verdensplan) Far den fineste lille brune Toy Pudel, hunde af denne blanding hedder PooTon. Der er ikke så mange af dem herhjemme endnu, men i USA er den vanvittig populær, da blandingen både har Pudlens og Coton´ens fantastiske egenskaber,de er de eneste racer der er allergihunde, som en PooTon derfor også er. De fælder ikke, det er en meget glad og legesyg hund, som elsker at være aktiv og er super god til mange aktiviteter bla agility, det er en meget klog hund ligesom Pudlen. Det er en selskabshund som elsker sin familie, og vil meget gerne være hvor familien er, og så elsker den at putte ligesom Coton`en. Karla er DNA testet for alt man anbefaler at teste for, med bedste resultat. Hun kommer fra en af de mest seriøse og vindende kenneler i Europa. 2 sidste billede er Mor Karla med på, og det sidste billede er af Far. Hvalpene vokser op i trygge og meget kærlige rammer sammen med vores familie, deres Mor og deres moster Tilde. De færdes frit i huset, som de har lyst til,der udover har de en stor hvalpegård i vores køkken/alrum, hvor de kan søge tryghed og putte, her sover de om natten sammen med Mor. De er i vores hænder mange timer dagligt, får masser af kys og bliver puttet med lige fra fødslen. Fra de var 4 uger, er de kommet i haven mange gange dagligt, hvilket de elsker. De kommer ud og køre, så de bliver vant til at køre bil samt vænnet til alle hverdagens lyde. Vi vægter højt at hvalpene bliver rigtig godt socialiseret, samt får den mest trygge start på livet. De får 2 *ormekur, vaccination, bliver chippet og registreret i DK hunderegister, sundhedsbog fra dyrlægen,og en stor hvalpepakke med foder,godbidder,ben,børste,legetøj og et tæppe der dufter af mor med sig når de rejser. Jeg råder og vejleder meget gerne, alt det i har brug for, der medfølger også Livs lang "hotline"

8541 Skødstrup
ons.

coton de tulear hvalpe

10.500 kr.

coton de tulear hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 2 dejlige coton de tulear drenge 100%ægte men uden stamtavle, søger nyt hjem pr 1/6

8700 Horsens
ons.

Allergivenlige hvalpe - Shih Ton

13.000 kr.

Allergivenlige hvalpe - Shih Ton, Vaccineret, Ormekur, Chippet, De mest bedårende og legesyge allergivenlige hvalpe med kærlige og tillidsfulde forældre sælges. Mor er Shih Tzu og far er Coton de Tulear med stamtavle og morfar er Shih Tzu med stamtavle. Hvalpene vokser op midt i stuen og er en stor del af familien med børn og derved vant til at blive taget sig kærligt af, af alle i hjemmet. Renlighedstræning er påbegyndt fra uge 5 og hvalpene er allerede virkelig dygtige og besørger udenfor. Hvalpene er født den 31/3-22. De vil være klar til at flytte til deres kommende familier fra torsdag den 26/5-22 Inden da vil alle hvalpe være sundhedstjekket, vaccineret, chippet og ormebehandlet 1. og 2. gang. Der medfølger en fin hvalpepakke fra Prestige. Prisen er 13.000,- hvoraf de 3000,- er depositum, som sikrer både kommende ejer og opdrætter. Hvalpe der bør opleves, så ring endelig for at aftale tid til et besøg. Billeder af de 3 ledige tæver og deres mor.

7430 Ikast
ons.

coton de tulear

8.500 kr.

coton de tulear, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Danmarks sødeste hvalpe. Vi er nu klar til at flytte hjemmefra nu. Så er i bare, en supersød og dejlige familie der bare drømmer om at få en lille sød hund - Så kan det da kun blive en af os. Vi er selvfølgelig efterset af dyrlægen og er både chippet og vaccineret. og har fået ormekur flere gange (føj) Vil i gerne vide lidt mere om hvordan vi er så er i meget velkommen til at ringe til de søde mennesker vi bor ved, de svare gerne på alle jeres spørgsmål -Her er så lidt om vores Race mor 100% Coton Far 50% Coton 50% Westi Vi er nok en af Danmarks mest populære hunde racer, sikkert fordi vi er yderst børnevenlige og ikke mindst utrolig glade for vores familie

6510 Gram
man.
Lena Møller

Skønne Cavaton hvalpe!

8.500 kr.

Skønne Cavaton hvalpe!, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne Cavaton hvalpe! Hvalpene er født d 11/3 og må flytte hjemmefra d 6/5. Cavaton er en skøn allergivenlig blanding af 50/50 Cavalier King Charles Spaniel x Coton de tulear. Denne kombination af Cavalierens blide sind og silkebløde faner og Cotonens glade sind og vamsede bomuldslignende pels, giver tilsammen den perfekte lille vamsede familiehund. Hvalpene sælges fra seriøst stueopdræt med hvalpeerfaring. Mor er en ægte Cavalier King Charles spaniel på 7 kg med fine resultater for MRI scanning (SM) ?0/fri? og patella undersøgt 0/0, øjenlyst ?fri?, DNA CCS/EFS ?fri?, hjertescanning 0/1 ?godkendt?. Far er en ægte lille Coton de tulear/bomuldshund på 6 kg.?Han er fri for PRA via forældre og patella undersøgt 0/0. Hvalpene vokser op inde i vores hus med børn og masser af socialisering og et godt kvalitetsfoder. De får ormekur og bliver registreret i dansk hunderegister, bliver sundhedsundersøgt og vaccineres første gang. Der medfølger stor hvalpepakke fra royal canin samt sundhedsbog fra dyrlægen. Jeg ønsker KUN seriøse og velovervejede henvendelser fra familier med tid og overskud. Racen har brug for tæt kontakt med sin familie, og skal ikke være for meget alene hjemme. Du kan sende en SMS med beskrivelse af, hvad du kan tilbyde en hvalp samt dine præferencer, på 22 38 70 15 Når du vælger en designer eller blandingshund, så sæt dig ind i begge racers adfærd, da du kan få en, hvilken som helst kombination af racernes adfærd. Der opkræves reservationsgebyr på 5000,-

7260 Sønder Omme
man.

Coton de Tulear hvalpe sælges

Sælges

Coton de Tulear hvalpe sælges, Ægte coton de tulear hvalpe forventes salgsklare i juli 2022. Dog uden stamtavle. Molly blev scannet i dag og der er 4 hvalpe. Molly fik 3 skønne piger og 1 dejlig han i går 15. maj. De er så dejlige

6710 Esbjerg V
man.

Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt...

Sælges

Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt hjem, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Hundehvalpe søger nye kærlige familier. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra den 25. Maj 2022. De er med DKK stambøger og forældrene er fritid i 8 DNA og patella (løse knæ) og øjenlysning. Hvalpe er derfor fri via anerne. Der medfølger bog om pasning af Coton de Tulear, hvalpepakke, tæpper og bamse fra hvalpegården. Der gives grundig pasningsvejledning og medfølger socialiseringsskema. Hvalpene sælges med DKK købskontakt. Hvalpene er stueopdræt.

9400 Nørresundby
søn.

Bomuldshund hvalpe til salg

11.000 kr.

Bomuldshund hvalpe til salg, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Mor 75 % bomuldshund og 25% cavalier King Charles. Far 100 % bomuldshund. Far er avlsgodkendt med stamtavle 0/0 for patella. 1 han og 3 tæve hvalpe. Opdateret 12/5. 1 han og 2 tæver tilbage. Depositum 3000 kr, ved reservering. Returneres ikke. Klar til at forlade hjemmet 3/6 2022

9610 Nørager
12. maj.

coton de Tuléar-hvalp

6.000 kr.

coton de Tuléar-hvalp, coton de Tuléar-hvalpe, Danmarks sødeste hvalpe. Vi er nu klar til at flytte hjemmefra nu. Så er i bare, en supersød og dejlige familie der bare drømmer om at få en lille sød hund - Så kan det da kun blive en af os. Vi er selvfølgelig efterset af dyrlægen og er både chippet og vaccineret. og har fået ormekur flere gange (føj) Vil i gerne vide lidt mere om hvordan vi er så er i meget velkommen til at ringe til de søde mennesker vi bor ved, de svare gerne på alle jeres spørgsmål -Her er så lidt om vores Race: Vi hedder Coton de tulear og vi er nok en af Danmarks mest populære hunde racer, sikkert fordi vi er yderst børnevenlige og ikke mindst utrolig glade for vores familie.

2791 Dragør
26. apr.

Bomuldshunde

17.000 kr.

Bomuldshunde, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, To stk. allergivenlige (Coton de Tulear) bomuldshvalpe sælges. En dreng og en pige søger nyt hjem fra 24. maj 2022. Hvalpene er efter patella genfrie forældre og både mor og far er med stamtavle fra DHL samt avlskårede. Forældrene bor med hvalpene og kan ses. Ved køb af hvalp medfølger DHL stambog og sundhedsattest. Hvalpene er vokset op i vores stue og er derfor vant til hverdagens lyde. De er desuden socialiseret med andre hunde, kat samt børn. De er i hænder hver dag. Ved afrejse er de renlighedstrænet, chippet, vaccineret, ormebehandlet og dyrlægetjekket. Der medfølger en lille hvalpepakke med bla. vand og mad skål, mad til opstart, hvalpens legesager, halsbånd, hundesnor, hundekurv mv. Jeg vil opdatere løbende med billeder. Ring eller skriv på 22330488 eller herinde for spørgsmål til ovennævnte eller i øvrigt. Vi forbeholder os retten til at vælge mellem potentielle købere. Hilsen hundemor, Pernille Starup.

7200 Grindsted
25. apr.

Shih tzu hvalp, han. Sidste tilbage

10.000 kr.

Shih tzu hvalp, han. Sidste tilbage, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Mor er Shih tzu/Dsv og Far er Shih tzu/ Coton de tulaer Vi har 1hvalp tilbage, som er klar til at flytte hjemmefra 6 april-22 Hvalpen er han han, og er sort/hvid Hvalpene er stueopdrættet, har været en del af vores hverdagsliv på ligefod som moderen til hvalpene. Du kommer hjemmefra med en hvalp der er chippet, sundhedstjekket, vaccineret og fået ormekur. Du/I er velkommen til at ringe eller skrive, og komme og se dem ? Kontakt tlf: 21676232 eller 91969222

9800 Hjørring
23. apr.

Smuk Avlsgodkendt Bomuldshan

1.800 kr.

Smuk Avlsgodkendt Bomuldshan, Smuk Avlsgodkendt Bomuldshan til parring. Han er ægte Coton de Tulear med fin stamtavle og flot 1. placerering på DRU udstilling i juniorklasse og avlsgodkendt gennem DDA. Han er testet 0/0 for patella. Han er født i juni 2016 og har parret flere gange med stor succes, er f.eks. far til kuld på op til 8 hvalpe. Han har et utroligt dejligt sind, er rolig og kærlig og elsker at ligge og nusse på sofaen. Han er klog og lærenem og meget social. Ring gerne på 28443118 hvis du/i har spørgsmål omkring parring..:-)

9530 Støvring
20. apr.

Ældre hvalp/voksen gravhund søges

1 kr.

Ældre hvalp/voksen gravhund søges, Vi er en familie på 4 som søger efter en gravhund, da vi desværre mistede vores tidligere højt elskede hund... Meget gerne en dværg gravhund, men dette er ikke noget krav.. Alternativt kan noget i stil med en coton også være interessant :-) Hvad vi dog helst ser, er at det er en tæve. Kontakt os gerne og vis hvad i har :-)

6640 Lunderskov
30. mar.