Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Shih Tzu

5
Shih Tzu hvalpe

Shih Tzu hvalpe

12.000 kr.

Vores skønne hunde Bella og Balou har 11 juli fået 4 skønne hvalpe, 1 dreng og 3 piger. De er klar til at flytte hjemmefra 5 september, men i er velkommen til at komme og se, samt reservere jeres hvalp allerede i dag. Ved afrejse vil hvalpene være 1 gang vaccineret og chippet, samt have fået et sundhedstjek og sundhedsbog. Der vil følge et lille tæppe med som dufter af mor, far og andre søskende. Hvalpene er stueopdræt og har daglig kontakt med børn og katte. Ved reservation betales et depositum på 4000 kr, som ikke refunderes ved fortrydelse.

7540 Haderup
9. aug.
Shih tzu hvalpe

Shih tzu hvalpe

11.000 kr.

3 LÆKRE HAN HVALPE TILBAGE Nu er det muligt at reservere jeres nye bedste ven. Ægte Shih tzu hvalpe født den 21/7-22 uden stamtavle men med slægtsnavnet Golden Happiness Bearer. Salgsklare 15/9-22. Hvalpene vil være sundhedstjekket, chippet, vaccineret og behandlet med ormekur inden afrejse, der medfølger lidt foder til de første dage, samt en klud der dufter af moren. De kommer fra stueopdræt og vokser op med andre hunde og børn, hvalpene vil være socialiseret og vant til alle hverdagens lyde:-) Ved reservation betales et depositum på 3000 kr som ikke refunderes ved fortrydelse men modregnes ved afhentningen. Der er 4 drenge og 2 tæver De 2 tæver er foreløbig reserveret, samt 1 dreng Prisen 11.000 Kontakt 61415959

9260 Gistrup
10. aug.
Hunde

Hunde

12.000 kr.

Shih tzu hvalpe 1 pige og 4 drenge født d. 26/6-22 uden stamtavle. Mor er Shih tzu og far Shih tzu/Havanese. Klar til salg tidligst 26/8-22. Hvalpe vil blive tjekket, chippet, vaccineret og ormekur inden afgang, hvilket inkluderer noget mad til den første uge samt en klud, der lugter som hundemor. De kommer fra husopdræt og er opdraget med andre hunde og katte, hvalpene vil blive socialiseret og vant til alle hverdagens lyde. De er meget modige, afbalancerede, frække og klar til at gå ud i verden. Hundens mor er ekstremt omsorgsfuld, kærlig og opmærksom på deres behov. Der betales et depositum på 2.000 kr. ved booking, som ikke refunderes ved afbestilling, men modregnes ved udtjekning.

8840 Rødkærsbro
10. aug.
1 søød dejlig dreng tilbage.

1 søød dejlig dreng tilbage.

10.000 kr.

Min Mona pige fik 5 hvalpe den 6.7.22. 3 piger og 2 drenge. De er Ca salgsklar 6.9.22 Begge forældre er undersøgt for patella og løse hofter, uden anmærkninger. Ægte shih tzu. Uden stamtavle. Faderen har . Stueopdræt. Er i stuen.. Så Mona og hendes hundemor bor her.. Billede 1 mor mona Billede 2 dreng. Hvid brun og sort Billede 3 dreng sort Billede 4 pige sort med hvidt Den dag de flytter hjemmefra har de fået 3 gange ormekur. Sundhedsbog og vaccineret.. Hvalpe pakke tæppe med duft. Et depositum på 2000 .. Er velkommen til at komme se de små. Pige sort hvid reseveret Pige sort reserveret Pige brun og hvid reseveret Dreng sort Dreng brun hvid sort

5540 Ullerslev
søn.
Søde små Shih Tzu Geser

Søde små Shih Tzu Geser

8.000 kr.

Dejlige små Shih Tzu Geser, Charlie har fået 3 små hvalpe der er en blanding af racerne Shih Tzu og Pekingeser. Vi har 2 han og en tæve. Begge forældre har et meget mildt og roligt temperament. Faren er en dejlig Shih Tzu, en dejlig lille familiehund. Moren Charlie er en brun Pekingeser, også en dejlig familiehund. Fællestræk for forældrene er at de er meget mild og trives med mange mennesker. De er lette at træne og meget renlig. Hvalpene er vant til børn og flere hunde og er opdrættet i tæt kontakt med vores familie. De bliver luftet og stimuleret i vores indhegnet have. Så de er allerede vant til at være ude. Både forældrene og hvalpene er meget tillidsfulde, kontaktsøgende, kærlige og nysgerrige. De to første billeder er begge han. Det tredje billede er en hun. Den anden sidste billede er moren. Den sidste billede er faren. Depositum på 2000 kr. betales ved reservation. Beløbet bliver dog ikke tilbage betalt ved fortrydelse. Men bliver fratrukket de 7000kr ved afhentning Med i prisen er: Vaccination, chip, ormekur, og sundhedsbog fra dyrlæge, samt en hvalpepakke. Skriv eller ring endelig for mere info, og for at komme og se dem.

7400 Herning
tir.
Shih Tzu VÆREMÅDE Shih tzu'en er en livlig hund, der elsker at være sammen med sin familie. Den er kælen og imødekommende over for fremmede og er parat til at fungere som et fuldt medlem af familien fra dag ét. Den er hel udadvendt og god til at begå sig i alle miljøer. AKTIVITET OG STIMULERING Det er vigtigt at holde shih tzu'en aktiv, da den ellers kan blive lidt for glad i sofaen. Gå lange ture, træn den korte afstand og skift kosten af og til for at holde dens nysgerrighed ved lige. TEMPERAMENT Shih tzu'en er en glad og intelligent hund, der hurtigt lærer nye tricks. Den er nem at opdrage, men kan også være retbestemt, hvis det er nødvendigt. HISTORIE Shih tzu'en er en relativt ny hundrace, som først blev opdrættet i det 20. århundrede. Den er opkaldt efter det kinesiske ord for "lille hund". HØJDE Højst 27 cm. VÆGT 4, 5-8 kg. FARVER Alle farver er tilladt.