Puddel

8
1 Doodle hvalp - 25%springer spaniel/75%puddel
 • 1 Doodle hvalp - 25%springer spaniel/75%puddel - 2
 • 1 Doodle hvalp - 25%springer spaniel/75%puddel - 3

1 Doodle hvalp - 25%springer spaniel/75%...

13.500 kr.

1 Doodle hvalp - 25%springer spaniel/75%puddel, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 25% welsh springer spaniel, 75% puddel) Kun 1 hvalpe tilbage (en dreng) og Han er flytteklar (9 uger) Ring/skriv til 61777498 :-) I stil med cockerdoodle/cockapoo, goldendoodle og labradoodle er her et kuld springerdoodle. Dejlige gennemnussede hundehvalpe Lidt video af hvalpene: Piraten (den sidste som mangler at finde familie) https://youtu.be/nIbi3Kx3YiY Friske grene og en lege-tante: https://youtu.be/YYMsqEn0SB4 Kun 4 hvalpe tilbage: https://youtu.be/7m_14mH-9lI Drengene og pigerne: https://youtu.be/q6KbxIOREhU Nu 3 uger gamle: https://youtu.be/SRFrVeN6WRE Hvalpenes mor er en gylden doodle. Mor er ½welsh springer spaniel og ½ hvid puddel på ca. 13 kg og 42 cm høj, en skøn og tålmodig familiehund. Hvalpenes far er harlekin puddel (hvid m sort), en elskelig familiehund på ca. 7 kg og 33 cm høj. Vi forventer hvalpene bliver ca. 35-40cm i højden og med en vægt omkring 10 kg - en meget børnevenlig størrelse. Hvalpene bliver stueopdrættet og vænnet til dagligdags lyde og udfordringer. Når vejret er godt, er hvalpene i deres overdækkede løbegår med hundehus, lige uden for vores terrassedør. Når det er koldt og vådt, har vi plads til hvalpene i bryggerset eller stuen. Vores børn sørger for at hvalpene er vant til at blive nusset og klappet ad små børnehænder, så der er tale om gennemnussede menneskevante hvalpe. Når hvalpene flytter hjemmefra, har de fået ormekur, er blevet undersøgt hos dyrlæge (sundhedsbog medfølger), vaccineret, chippet og registreret i dansk hunderegister. Når hvalpene hentes, medfølger der: - Tæppe som dufter af mor - Foderpakke til den første tid - Et stykke legetøj Du er velkommen til at komme og hilse på hvalpene og mor i Ikast. Ved reservation af hvalp betales et depositum, som ikke refunderes ved fortrydelse, men som selvfølgelig modregnes i salgsprisen..

7430 Ikast
i dag
 • 1 Doodle hvalp - 25%springer spaniel/75%puddel - 2
 • 1 Doodle hvalp - 25%springer spaniel/75%puddel - 3
 • 1 Doodle hvalp - 25%springer spaniel/75%puddel - 4
 • 1 Doodle hvalp - 25%springer spaniel/75%puddel - 5
Cavapoo er rejseklar nu !
 • Cavapoo er rejseklar nu ! - 2
 • Cavapoo er rejseklar nu ! - 3

Cavapoo er rejseklar nu !

15.000 kr.

Cavapoo er rejseklar nu !, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi har simpelhen de dejligste cavapoo babyer lige nu . Deres mor er kongepuddel og deres far er cavapoo , så der er mere puddel i denne skønne mix , hvilke gør dem mere allergivenlige . Se de skønne billeder af mor og far på hjemmesiden , her er også videoer af hvalpene . Vi er rigtig godt igang med socialiseringen , og de er bare så skønne og tillidsfulde . Forventet voksenvægt ca 7-12 kg Der medfølger hvalpepakker fra Dyrefondet samt Royal Canin , og tæppe der dufter af mor og søskende . Pelsplejen giver jeg en grundig vejledning omkring . Pris for drenge er 15000 kr Og piger 17000 kr Har i spørgsmål så ring gerne . 1 dreng solgt 1 dreng reserveret ! 1 pige reserveret !

7620 Lemvig
i går
Kennel Madam Blå
 • Cavapoo er rejseklar nu ! - 2
 • Cavapoo er rejseklar nu ! - 3
 • Cavapoo er rejseklar nu ! - 4
 • Cavapoo er rejseklar nu ! - 5
Springer-doodle hvalp

Springer-doodle hvalp

13.000 kr.

Springer-doodle hvalp, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Lækker hundehvalp Springer-doodle Den 17. marts fik vores dejlige, bløde og tålmodige tæve et kuld skønne hvalpe. 75% puddel og 25% welsh springer spaniel. Der er kun 1 hvalp (en dreng), som mangler at finde familie. Han var egentlig reserveret, men grundet pludselig sygdom i familien, blev det ikke til noget. Derfor er han stadig på udkig efter sin nye familie. Han er 9 uger gammel nu, så han er helt klar til at komme med hjem, men han keder sig ikke, for 2 af hans søskende holder ham med selskab, mens de venter på at deres familie flytter i hus. Ring/skriv til 61777498 så svarer jeg gerne på spørgsmål. Mvh Sarah fra Ikast :-)

7430 Ikast
i går
Puddelhvalpe. Mellempuddel.

Puddelhvalpe. Mellempuddel.

12.000 kr.

Puddelhvalpe. Mellempuddel., Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi har de sødeste mellempuddel hvalpe i sort, hvid og abrikos. Der er klar til at komme hjemmefra den 30. juni. Der er mulighed for at reservere en hvalp mod depositum på 2000,- Hvalpene bor inde ved familien og derfor vant til dagligdagens lyde og støj. De bliver kælet, leget og nusset med hver dag. De bliver derfor imødekommende, trygge og harmoniske. Søger derfor også trygge og kærlige hjem. Begge forældre haves. Når de flytter hjemmefra har de fået ormekur, dyrlægetjek, vaccination og der medfølger sundhedsbog. Kun seriøse henvendelser. Henvendelser besvares pr. sms besked eller telefon opkald på tlf.: 55208342

8860 Ulstrup
søn.
Labradoddle

Labradoddle

12.500 kr.

Labradoddle, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Så har vores Kongepuddel Bella d. 10. april fået sit sidste et kuld hvalpe - 4 piger og 3 drenge. Hvalpene bor i vores stue, så de er vant til både børn og voksne, samt trygge ved hverdagslyde som radio, støvsuger og fjernsyn. Alle hvalpene bliver: - chippet, får 3 gange ormekur, registreret i hunderegisteret og sundhedstjekket inden de flytter hjemmefra til deres nye hjem. Desuden får de foder til de første dage og et tæppe med lugten af deres mor. Da moderen er kongepuddel og faderen 3. generations labradoodles, så kan vi garantere at hvalpene er allergivenlige og ikke kommer til at fælde. Ring for at aftale et besøg, så I kan danne jer et indtryk at deres væsen, og se hvilken hvalp der passer lige til jeres familie. Skriv gerne en sms eller ring og læg besked, så I kan kontaktes, hvis vi ikke lige er ved telefonen. Jeg foretrækker personlig kontakt, så vi kan være trygge ved at sende hvalpene videre. Ved reservation tages 4000 kr. og I får adgang til en lukket FB gruppe, hvor I kan følge jeres hvalp. Der er 2 der gyldenbrune hanner - resten er gyldne eller hvide.

4180 Sorø
7. maj.

2 Super søde puddel hvalpe

12.000 kr.

2 Super søde puddel hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Har 2 stk puddel hvalpe der er 1 sort han og 1 sort hun. Køkken op drat så er meget socialiseret vant til andre hunde og katte. De er født 12-03-2022 så er klar til at flytte hjemme fra 12-05-2022.

8920 Randers NV
5. maj.

Puddel tæve

14.000 kr.

Puddel tæve, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Sød creme farvet puddel tæve på 7.5mdr søger nyt hjem. Hun er uden stamtavle og en dværg puddel, billeder kommer senere.

9550 Mariager
5. maj.

Søger Puddeldreng til date

12.345 kr.

Søger Puddeldreng til date, Hejsa Jeg er på udkig efter en lækker date til min hundepige. Drengen jeg søger skal være en mini- eller mellemstørrelse Puddeldreng i farven rød/faun/abrikos. Han skal bo i Østjylland og helst max 30 min transport fra Århus. Han skal være sund, rask og tjekket for diverse arvelige sygdomme. Min egen hundepige er cavapoo og vejer et sted ml 10-11 kg. Hun har tidligere fået det smukkeste kuld hvalpe med en puddel som far og den succes ønsker vi at gentage. Hanhunden vi datede sidst bor desværre lidt langt væk og af den grund kunne vi godt ønske os, om vi kunne finde en ligeså lækker dreng lidt tættere på hvor vi bor. Hvis du er ejer til ham vi leder efter, så kontakt os gerne. Jeg kan være svær at træffe på telefon, så send meget gerne en mail, sms eller kontakt mig via messenger under navnet Louise Teglhus. De bedste hilsner Louise Hvalpebillederne er fra vores sidste kuld.

8471 Sabro
17. apr.
Puddel VÆREMÅDE Puddelen er en glad og livlig hund, der elsker at være sammen med sin familie. Den er intelligent og nem at lære at gøre tricks, men kræver en fornuftig og konsekvent opdragelse. Den er ikke egnet som vagthund, da den ikke er særligt vagtsom. AKTIVITET OG STIMULERING Puddelen har brug for daglig motion og stimulation for at trives. Det kan fx være en tur i skoven eller et svømmetag i en pool. TEMPERAMENT Puddelen er glad og loyal over for sin familie. Den er let at motivere med godbidder og belønninger, men kan også være lidt svær at styre, hvis ikke man er konsekvent. BEHANDLING Pelsen af puddelen kræver minimal vedligeholdelse. Den skal blot børstes en gang om ugen for at fjerne hår og døde hudceller. HISTORIE Puddelen er en af de ældste hunderacer i verden og menes at stamme fra Tyrkiet. Den har været anvendt som vagthund og jagthund, men er i dag især populær som familiehund. HØJDE Storpuddel 45-62 cm. Mellempuddel 35-45 cm. Dværgpuddel 28-35 cm. Toypuddel under 28 cm. VÆGT 2-32 kg. FARVER Ensfarvet sort, hvid, brun, grå eller fawn.