Puddel

30

Populære søgninger

ProBiotic LIVE Adult Kylling & Ris. Hundefoder til voksne. 12 kg

Sponsoreret

ProBiotic LIVE Adult Kylling & Ris. Hundefoder til voksne. 12 kg

399,20 kr.

Adult kylling og ris Funktionelt probiotisk foder med kylling til voksne hunde med et normalt aktivitetsniveau. Denne probiotiske sammensætning er udviklet til hunde med et normalt aktivitetsniveau og uden nogle specifikke helbredsmæssige problemer. Probiotika øger din hunds fordøjelse og reducerer risikoen for udvikling af allergier og hudproblemer. Sund hud og skinnende pels!

Webshop
butik-dyrlaege.dk

  Sponsoreret produkt

  Specific CXD-M Adult MEDIUM Breed. Hundefoder til voksne (dyrlæge diætfoder) 12 kg

  Sponsoreret

  Specific CXD-M Adult MEDIUM Breed. Hundefoder til voksne (dyrlæge diætfoder) 12 kg

  583,00 kr.

  SPECIFIC Adult Medium Breed har en utrolig god smag og er et letfordøjeligt foder til raske, voksne hunde af mellemstore racer fra 1-7 år. Foderet sikrer, at din hund får den korrekte mængde af proteiner, vitaminer og mineraler gennem hele dens voksne liv.

  Webshop
  butik-dyrlaege.dk

   Sponsoreret produkt

   Dværg pudler m stambog
   • Dværg pudler m stambog - 2
   • Dværg pudler m stambog - 3

   Dværg pudler m stambog

   14.000 kr.

   Hejsa vi har 2 lækrere hvalpe 1 pige 16000 kr (Peanut) og 1 dreng 14000 kr (Panda) Født den 29 Juni 2023 og må flytte efter den 25 August De leveres med stambog DDH chip 1 vaccine 3X ormebehandling kommer an på alder start pakke med foder som de plejer at få ,tæppe ,bamse og andre ting VI HER SELV MOR OG FAR OG KAN SES OG VISES NÅR I KOMMER OG SER DE SMÅ Begge forældre er øjenlyst og partella 00 og er godkendt til avl RING FOR MERE INFO.

   7250 Hejnsvig
   i dag
   Anita330
   • Dværg pudler m stambog - 2
   • Dværg pudler m stambog - 3
   • Dværg pudler m stambog - 4
   • Dværg pudler m stambog - 5
   Maltipoo

   Maltipoo

   18.000 kr.

   4 smukke maltipoo hvalpe. 1 pige (den lyse) og 3 drenge. De bor i stuen og vil blive vænnet til alle dagligdagens lyde samt børn. Ved reservation betales 4000kr som ikke betales tilbage ved fortrydelse. De er klar til at rejse fra 7 januar hvor de selvfølgelig er blevet chippet, vaccineret og har fået ormekur Pige solgt 1 dreng solgt

   7442 Engesvang
   i dag
   Dværgpudel hvalpe, grå

   Dværgpudel hvalpe, grå

   18.000 kr.

   To søde hvalpe søger hjem. En dreng og en pige. De bliver grå med tiden, men er født sorte. De er begge de mest tillidsfulde og elskværdige hunde der absolut intet frygter. De er opvokset i hjemmet sammen med mennesker, hunde, katte og papegøje. De er vant til hverdagens lyde og trænet i fyrværkeri. Mor er dværg, far er toy. Drengen bliver helt sikkert dværg, pigen er jeg ikke sikker på endnu. I stedet for at skrive en hel roman, som jeg sagtens kan, er jeg mere interesseret i at høre hvad køber kan tilbyde 😊 Ring derfor til mig så vi kan få en god snak.

   9574 Bælum
   i går
   Toypuddel
   • Toypuddel - 2
   • Toypuddel - 3

   Toypuddel

   19.000 kr.

   Lille Toypuddel pige søger dejligt og blivende hjem, hun er klar d.11/1-24, mor vejer 2.8kg - far vejer 3.0kg, begge kan ses. Hun var ene i kuldet og spiser godt, I vil være velkommen til at følge hende. Hun kommer chippet, vaccineret, ormekur og hvalpe pakke.

   2620 Albertslund
   lør.
   • Toypuddel - 2
   • Toypuddel - 3
   • Toypuddel - 4
   Puddel/Cocker blandinger

   Puddel/Cocker blandinger

   7.500 kr.

   Puddel/Cocker blandinger Intelligente, allergivenlige, fældefrie hvalpe søger kærligt hjem. Vi er lige til at tage med. Vacc., chippet og ormekurbehandlet. Vi er meget dygtig til at gøre os rent udefor. Mor: Puddel/Cockerblanding Far: Dværgpuddel Henvendelse: 60686497

   6280 Højer
   lør.
   Puddel hvalpe til salg
   • Puddel hvalpe til salg - 2
   • Puddel hvalpe til salg - 3

   Puddel hvalpe til salg

   8.000 kr.

   De skønne puddel hvalpe er født den 31. oktober 2023 og må flytte hjemmefra den 26. december 2023. Mor er sort stor puddel. Hun er 52cm høj og vejer 18kg. Far er lys mellem puddel. Han er 40cm høj og vejer 10kg De er begge AD/HD fotograferet og godkendt til avl af dyrlæge. De har begge et meget kærligt og opmærksomt sind, der fungerer rigtig godt med vores børn og andre hunde og katte i vores hjem. Pudlen er en god familiehund – sjov, energisk, klog. Pudlen er kendt for sin intelligens og for, at være nem at træne. Den er livlig, aktiv, elsker sjov og har sans for det komiske. Pudlen er typisk en hunderace, der er velegnet til personer med pelsdyrsallergi. Alle hvalpe er sorte, hvoraf flere har hvidt bryst og tegn. Der er 5 hanner og 3 tæver. Hvalpene bliver chippet, vaccineret, får ormebehandlinger og skrevet op i DK hunderegister. De bliver løbende fulgt og sundhedstjekket af vores lokale dyrehospital. Hvalpene er stueopdræt og vi ejer begge forældre. Vi sætter en stor ære i at give hvalpene de bedste vilkår og derfor forbeholder vi os retten til at matche vores hvalpe med de rette køber. Prisen er 8.000kr for hanner og 9.000kr for tæver. Ved reservation skal der betales et gebyr på 2.000kr, som ikke tilbagebetales ved fortrydelse.

   6300 Gråsten
   lør.
   • Puddel hvalpe til salg - 2
   • Puddel hvalpe til salg - 3
   • Puddel hvalpe til salg - 4
   • Puddel hvalpe til salg - 5
   Rejseklar Amerikansk Cockapoo
   • Rejseklar Amerikansk Cockapoo - 2
   • Rejseklar Amerikansk Cockapoo - 3

   Rejseklar Amerikansk Cockapoo

   15.000 kr.

   Rejseklar Smukke Amerikansk Cockapoo hvalpe F1 i den smukke dyb røde farve. alle Hvalpe med klippepels. De søger nye kærlige hjem, og familier der har tid og lyst til at få et nyt familiemedlem. Begge forældre er dejlige familie hunde, sunde og raske fuld DNA testet forældre forventet str. 6-10 kg 28-35 cm De elsker børn og andre hunde. De bliver socialiseret med andre hunde store som små ,børn, voksne kommer ud og køre i bil til skov og strand. hvalpene fødes og opvokser inde i vores privat hjem. Hvalpene er sundhedstjekket, chippet og vaccineret ved afrejse. fået 3 * ormekur. Når den lille rejser vil den have en stor hvalpepakke med sig til den nye start. - Guide til doodler - Royal Canin - Tæppe fra mor med broderet navn - legetøj. - sundhedsbog - halsbånd - Kødben - Slik Hvis I tænker, at I kan blive en god familie til en af de dejlige hvalpe så skriv til os. opdrætter med 40 åre erfaring og livslang support Depositum 2000kr vi tilbyder levere også Sjælland for mere pris. vær sød at ringe eller sms da jeg ikke er her på daglig # TAK # Godkendt kennel www.designer-hunde.dk

   7870 Roslev
   lør.
   • Rejseklar Amerikansk Cockapoo - 2
   • Rejseklar Amerikansk Cockapoo - 3
   • Rejseklar Amerikansk Cockapoo - 4
   • Rejseklar Amerikansk Cockapoo - 5
   Maltipoo

   Maltipoo

   16.000 kr.

   Vi venter Skønne små maltipoo hvalpe i Baloo farve ( Mahogni) miniature Maltipoo Dejlig lille Allergivenlig hundehvalp der ikke fælder Vi laver Danmarks smukkeste Maltipoo i meget specielle farve. fantastisk smukke hvalpe. De søde små hvalpe ( toy ) 3-5,5 kg max 26 cm opvokset i trygge rammer i centrum af huset og har mødt andre hunde, katte, børn, voksne samt alle dagligdags lyde :-) Maltipoo er et godt valg for første gang hundeejere. De er nemme at træne og lære hurtigt. Rigtig god familiehund, De trives også godt i hjem med ældre/ Børn. En fantastisk klog sjov, kærlig lille kvik lærenem hund, der er god til at tilpasse sig. Den er charmerende, sjov, glad og venlig. Elskelig lille hund, Velegnet som lejligheds hund. Hvalpene er født og opvokset i hjertet af ikke ryger hjem har lovpligtig hunde holder uddannelsen Hvalpene bliver trænet i Nytårs fyrværkeri. skriv jer op på vores ventelist nu . Her kommer hunden Baloo fra STOR hvalpe pakke. halsbånd , trøste bamse ,tæppe, fodder mm. Priser fra 16000,- til 25000,- følg os på facebook : Maltipoo4love Følg os på instagram: Maltipoo4love, doodle.dk Maltipoo4love.dk

   7870 Roslev
   fre.
   Kongepuddel

   Kongepuddel

   9.000 kr.

   Vores dejlige kongepudler, Jaloux og Noah, har d. 22.8.23 fået 8 skønne hvalpe. Vi har stadig lille Thais tilbage. Han sælges som familie hund. Flere af hans kuldsøskende er blevet solgt til at blive trænet som kommende servicehund. Thais mestre allerede indkald, og øvelsen på nuværende tidspunkt er at finde mennesket mere spændende end omgivelsernes interessante og spændende påvirkninger. Denne øvelse mestre han også. Renlighed er på plads om dagen, om natten sker der stadig uheld. I kan læse mere om os på Facebook Lone Jensen (Kennel Trygge familie hunde).

   9440 Aabybro
   tor.
   Pomchipoo
   • Pomchipoo - 2
   • Pomchipoo - 3

   Pomchipoo

   10.000 kr.

   Bella fødte en lille pige d-1/10-23. Billede nr 2 er far Toby. Billede nr 3 er Bella mor. Billlede nr 4 er storesøster men hun er ikke til salg. Pigen der er født d-1/10-23 er rejse klar d-8/12-23. Ring på 51261181.

   6933 Kibæk
   tor.
   Vagner Nielsen
   • Pomchipoo - 2
   • Pomchipoo - 3
   • Pomchipoo - 4
   dværgpuddel hvalpe salgsklare den 22. december

   dværgpuddel hvalpe salgsklare den 22. de...

   14.999 kr.

   Vores to dejlige dværgpuddel har fået to smukke dejlige tæver og to drenge,de er sunde og raske, og de er blevet sundhedstjekket af dyrlægen. forældrene er sunde og raske og er også blevet sundhedstjekket af dyrlægen, vi regner med at hvalpene kommer til at veje omkring 3kg til 5kg fordi det vejer forældrene hvalpene vil være med sundhedsbog,chippet ,vaccineret og ormekur,de er stueopdræt og socialiseret De kan blive reserveret med et lille depositum på 3000 kr de er salgsklar den 22. december drengene 14999 og tæven 16999 Moren er på billede nr 7 med hvalpene og så er faren på billedet nr 8 og på billede nr 6 er tidligere kuld med samme forældre og billede nummer 1 og 2 er tæverne og nummer 3 og 4 af drengene , hvis I vil have flere billeder eller har flere spørgsmål kan I skrive på 20866647

   8700 Horsens
   ons.
   Små mellempudler.

   Små mellempudler.

   16.000 kr.

   Verdens bedste julegave til hele familien Her har du muligheden for at få de skønneste renrace puddelhvalpe Der medfølger pasning og pelspleje i hvalpens levetid i vores salon, så Du sparer rigtig mange penge da du aldrig behøver at tage til en hundefrisør eller få din hund passet i kennel ved ferie og lignende de vil altid være velkommen her i hjemmet, det er yderst sjældent at jeg ikke er hjemme til at tage imod med åbne arme. Vi tager imod opkald døgnet rundt fra hvalpekøbere, så du/i altid kan få råd og vejledning til din hvalp/hund, når og hvis der er brug for det. Evt. møde de hunde der er solgt herfra, så i kan se hvor dejlige hunde i vil få i fremtiden og ikke kun se de skønne små og altid uimodståelige hvalpe, men også resultatet af vores arbejde med og for hvalpene Det er muligt at tale med andre der før har købt hvalp hos os, så i kan være 100% sikre på hvad vi står for og hvor langt vi vil gå for at alt går godt og problemfrit. De vil være vant til mange forskellige mennesker, plus hunde i alle størrelser, da jeg er hundefrisør, så derfor oplever de både store og små hunde, fremmede og kendte. De vil blive trænet i almindelig basis træning som man kan gøre med hvalpe, de vil være rigtig godt socialiserede, de vil blive trænet i renlighed og så vidt muligt være renlige når de er 8 uger. hvalpene er velkommen til at blive hos mig til de er 10-12 uger, da otte uger er meget ungt. Forældrene til hvalpene er to ufattelig dejlige familiehunde faren er en mellempuddel i den store ende moren er en dværgpuddel i mellem størrelse af dværg, begge søde, rare og omgængelige hunde, hvor begge er genetisk avlede fri for alle skavanker der ellers kan være i racen. hvalpene vil være være dyrlæge tjekket, de vil være vant til at være ude og indenfor, de vil blive håndteret korrekt for at få den bedst mulige mentalitet som vil kunne begå sig i alle egnede hjem Kom og mød de 2 skønne piger Reg i DHR. Født. 3/11- 8 uger d 29/12 Forv.str. 35-40cm Depositum 4000,-

   7160 Tørring
   ons.
   Maltipoo vi venter!

   Maltipoo vi venter!

   25.000 kr.

   Maltipoo4love ❤️🐾 Vi venter hvalpe i Dec Vi venter maltipoo mahognifarvet Danmarks mest kendte og ældste maltipoo opdrætter Sanne. Her kommer Baloo fra, spørg jeres børn hvis i ikke ved hvem han er gør jeres børn , vi sælger hvalpe i hele Europa . Over 40 års erfaring som opdrætter. Med livslang support . Alle vores hvalpe kommer efter fuld DNA testet forældre eller bedsteforældre , patellatestet . Alle vores hvalpe fødes og opvokser inde i vores private hjem fulgt en dagligdag med alt hvad det indebære mødt børn ,voksne, handicappede , katte og hunde i alle str. maltipoo er en munter venlig imødekommende hund der er god til at tilpasse sig . Vi har ledig hvalpe der vil være rejseklar forventet str 3-5,5 kg Hvalpene bliver selvfølgelig sundhedstjekket, chippet og vaccineret samt 3 gange ormekur inden afrejse Medfølger: *guide til maltipoo * Royal Canin * sundhedsbog *halsbånd *tæppe med navn *slik Hvis i tænker i kan blive en god familie for en lille maltipoo så skriv eller ring til os Og kom på ventelist til kommende kuld Vi har lavet Facebook grupper i kan følge jeres hvalp. Kun for hvalpekøber Fra opdrætter med alle lovpligtig godkendelse og uddannelse med over 40 års erfaring Www.Maltipoo4love.Dk

   7870 Roslev
   ons.
   Puddel Toy, black & tan

   Puddel Toy, black & tan

   18.000 kr.

   Flerfarvet Toy puddel, SmukkeSoul, farve black & tan. Han forventes at blive størrelse dværg som udvokset. SmukkeSoul har DKK stamtavle. Han sælges som familehund. Fødsels dato 17.09.2023. Begge forældre har flere forskellige sundhedsattester, alle med perfekt resultat, bl.a. patella 0/0. For yderligere info kontakt pr. telefon.

   9370 Hals
   27. nov.
   TOY PUDDEL DRENG SØGER NYT HJEM.

   TOY PUDDEL DRENG SØGER NYT HJEM.

   13.000 kr.

   Vi søger hermed det bedste hjem til vores Toy Puddel dreng. Han er 3 år gammel, og rigtig flot i både udseende og farve. Vores skønne dreng har været far til et par kuld rigtig flotte hvalpe som også ses på billederne. Han har et skønt sind , er vant til andre hunde og børn , samt være alene hjemme uden problemer. HAN SÆLGES KUN GRUNDET FLYTNING. Når han kommer til sin nye familie har han selvfølgelig sundhedsbog med , han er vaccineret , fået ormekur, chippet og registreret i DHR. Han sælges ligeledes med købsaftale. For mere information om ham , kontakt os da pr. sms eller telefon.

   8751 Gedved
   25. nov.
   Hvalpe fra vores skønne minipuddel

   Hvalpe fra vores skønne minipuddel

   10.000 kr.

   Hvalpe, født d. 20.-10. og dermed klar til nyt hjem d. 15.-12. Der er kun hanner. Billede 1 er med gult halsbånd og 2 er med lyseblåt. Det er størrelsen dværg-/minipuddel, hvilket vil sige, at de forventes at blive mellem 28 og 35 cm. Der er tale om ægte pudler, så de fælder ikke og er dermed blandt de mest allergivenlige racer. Det er stueopdræt; hvalpene må være hvor vi er - ligesom de voksne hunde. Der medfølger: Foder til de første dage. Tæppe der dufter lidt af familie, hvilket skulle hjælpe dem igennem de første nætter. Tyggeben og -legetøj. De får 2 ormekure a' 3 dage, bliver chippet og sundhedsundersøgt ved dyrlægen og så giver vi første vaccination. Prisen er 10.000 hvoraf de 3.000 betales som depositum ved reservation - dette betales kun tilbage hvis sælger fortryder. De resterende 7.000 betales ved afhentning af hvalpen. Du skal være velkommen til at skrive eller ringe for at høre nærmere på tlf. 28453529 - sidstnævnte dog først efter 16:00 på hverdage.

   7000 Fredericia
   25. nov.
   Chokolade farvet puddel deler ud af sine gener

   Chokolade farvet puddel deler ud af sine...

   4.000 kr.

   4,2 kg 31 cm høj. Han er ikke til salg, kun hans gener ! Han har tysk stambog, med Chokolade/Leverfarvede gener bagud. (Harlekin er en plettet puddel) Han har patella 00 og hans sæd er nu microskop tjekket, og der er rigtig god fart over feltet. Han er øjenlyst uden nogen sygdomme. Han har et RIGTIGT godt hygge sind, og er lige så sød og kælen som han er smuk. Pris 4000 kr. Der er mulighed for inseminering hvis det ønskes, uden merpris.

   7400 Herning
   17. nov.
   Mellem puddelhvalpe

   Mellem puddelhvalpe

   12.000 kr.

   Mellem puddelhvalpe født 8. nov 2023 af kloge og kærlige forældre i sort og lys. Begge forældre haves. Forældrene er rolige af sind. Hvalpene er født sunde og raske. Hvalpene bor i stuen, hvor de får masser af opmærksomhed. De vil blive trænet i renlighed og grundlæggende kommandoer. Hvalpene er klar til at flytte til kærlige hjem den 10.1.24. Inden hvalpene flytter får de dyrlægetjek, 1. vaccination, de er chippet og der medfølger sundhedsbog. Der kan reserveres en hvalp mod depositum på 3000 kr, der fratrækkes prisen. Henvendelser besvares pr. tlf: 28600641

   8860 Ulstrup
   16. nov.

   Få beskedNår der er nye resultater i Puddel

   Lup med søgeord i
   Toy pudel hvalpe 8uger(DKK stamtavle)
   • Toy pudel hvalpe 8uger(DKK stamtavle) - 2
   • Toy pudel hvalpe 8uger(DKK stamtavle) - 3

   Toy pudel hvalpe 8uger(DKK stamtavle)

   14.000 kr.

   Alle HVALPE ER SOLGT. Små elskelig toy pudelhvalpe( 8uger) (DKK stamtavle) 2 tæver 3 hanner, De vokser op i et privat hjem, i en stor køkken/alrum, udestue, stor have. Der lægges stor vægt på en kærlig ansvarlig/omsorgsfuld pleje /socialisering/lydtræning/renlighedstræning af hvalpene. Været i bad/negleklip/børstet jævnlig. Der medfl. DKK stamtavle, købekontrakt, sundhedsbog/chip/vac? Orm behandling, dyrlæge, 4 kg. KV. hvalpe foder, bamser, tryghedshule(hunde bur) tryghedstæppe fra deres mor. De bliver orm behandlet 2 gange, og er nyvasket m. KW champo og hvalpe klippet ved afrejse. De er efter sunde/smukke/kærlige forældre Prcd/pra fri via aner (øjne) Patella lux 0/0(knæ) . De elskelig livsglade dyb sorte hvalpe(vægt 1200 g.)er nu parate til deres kommende hjerte varme familie/hjem, hvor der er tid/overskud, til en ny familie medlem. I er velkommen til flere info på tlf.20311510. Mvh Dorthe. ALLE HVALPE ER SOLGT.

   7800 Skive
   14. nov.
   • Toy pudel hvalpe 8uger(DKK stamtavle) - 2
   • Toy pudel hvalpe 8uger(DKK stamtavle) - 3
   • Toy pudel hvalpe 8uger(DKK stamtavle) - 4
   • Toy pudel hvalpe 8uger(DKK stamtavle) - 5
   5 smukke puddel hvalpe
   • 5 smukke puddel hvalpe - 2
   • 5 smukke puddel hvalpe - 3

   5 smukke puddel hvalpe

   16.000 kr.

   5 smukke puddel hvalpe sælges. De er klar til at flytte hjemmefra d. 9 december 2023. Mor er dværg puddel på 6,5 kg. Og far er toy puddel på 3 kg. Hvalpene er født og vokset op i vores stue, og er blevet socialiseret, og vant til alle hverdagens lyde. De bliver vaccineret, chippet og får ormekur inden de flytter hjemmefra. Der er 3 tæver og 2 drenge. Prisen er fra 16.000,- til 20.000,- Ring eller skriv på 60154472 for mere information.

   5700 Svendborg
   12. nov.
   • 5 smukke puddel hvalpe - 2
   • 5 smukke puddel hvalpe - 3
   • 5 smukke puddel hvalpe - 4
   Smuk kongepuddel tilbydes

   Smuk kongepuddel tilbydes

   2.900 kr.

   Vores lækre chokolade brune, raske,(øjenlyst samt patella grad 0), smukke dkk stambogsførte kongepuddel, tilbydes nu til avl. Han har det skønneste rolige sind, er sød og blid overfor alt og alle inklusiv børn og katte :-) Parring foregår hos os i vores lukkede have. I er selvfølgelig velkommen til at komme og møde ham, inden i beslutter jer for, om det er ham der skal være far til jeres hvalpe. Om din tæve er puddel, labrador, setter, cocker, schæfer eller.... Så er han klar :-) Går jeres tæve tom, er der selvfølgelig gratis omparring, næste gang hun er i løbetid. Se mere om os, og vores skønne hunde på vores hjemmeside: https://kennel-skolehuset.dk. Prisen for en parring er 2900 kr som betales ved første fuldbyrdet parring.

   6933 Kibæk
   5. nov.
   Hundehvalpe

   Hundehvalpe

   7.500 kr.

   En han hundehvalpe søger et nyt hjem

   8210 Aarhus V
   30. okt.
   Parring tilbydes ved smuk kongepuddel

   Parring tilbydes ved smuk kongepuddel

   2.900 kr.

   Kongepuddel , hund, 2 år Vores smukke dkk kongepuddel tilbydes nu til avl. Ikke salg, kun hans gener ;0). Han har det skønneste rolige sind, er sød og blid. Han er sund og rask (øjenlyst og patella grad 0)og med dkk stambog. Parring foregår hos os i vores lukket have. I er selvfølgelig velkommen til at komme og møde ham, inden i beslutter jer for, om det er ham der skal være far til jeres hvalpe. Om din tæve er puddel, labrador, setter, cocker, schæfer eller.... Så er han klar :-) Går jeres tæve tom, er der selvfølgelig gratis omparring, næste gang hun er i løbetid. Prisen for en parring er 2900 kr som betales ved første fuldbyrdet parring.

   6933 Kibæk
   29. okt.
   Sort Dværg pudel dreng

   Sort Dværg pudel dreng

   12.000 kr.

   Dejlig dreng søger sin egen familie. Født d. 11.5.23 Han er super godt socialiseret. Vant til børn, andre hunde. Kan gå pænt i snor. Han har DKK stamtavle, vaccineret, ormekur sundhedsbog. Og en dejlig hvalpepakke med legetøj, foder, snor og sele. Godbidder osv Du/i er meget velkommen til at komme og se ham.

   8940 Randers SV
   9. nov.
   hundehvalpe

   hundehvalpe

   12.000 kr.

   så har vi få ægte puddel hundehvalpeN DER ER 4 HVID OG 2 BRUN

   8210 Aarhus V
   13. jun.
   Hunde hvalp søges

   Hunde hvalp søges

   Købes

   Jeg søger en mellem til lille hund ikke nødvendigvis en racehund det må gerne være en blandings hund men med roligt sind ikke for højt aktivitets niveau eller gø. Jeg håber nogen kan hjælpe ???

   8930 Randers NØ
   27. jun.
   Hund

   Hund

   6.000 kr.

   Solgt

   7800 Skive
   13. dec. 2022
   Toy puddel søges

   Toy puddel søges

   Købes 100 kr.

   Min kæreste og jeg søger en toy puddel i lys brun / rød, abrikos, som vi kan kaste vores kærlighed på. Efter mange års ønske, er vi nu økonomisk og tidsmæssigt klar til at få en lille pelsmus med i familien. Har du er kuld på vej? Så må du meget gerne kontakte os her eller på 26111097.

   2300 København S
   4. dec. 2022
   Toy puddel

   Toy puddel

   8.000 kr.

   Rigtig sød tæve hvalp på 6 mdr. søger sit nye blivende hjem. Gerne i hjem med andre hund. Hun er frisk og elsker og blive brugt. Hun er meget lærenem. Lærte og sidde på ingen tid. Er renlig. Men skal ud tit som en hvalp jo skal. Hun kan enes med alle. Hun skal ud til et blivende hjem, og gerne med have. Hun er to farvet. Abrikos med hvid. Vi har moren. Hun er en lille toy puddel.

   8752 Østbirk
   2. dec. 2022
   Toy puddel SØGES

   Toy puddel SØGES

   Købes 100 kr.

   TOY PUDDEL SØGES Omsorgsfuldt og ansvarsbevidst par på udkig efter en ny bedsteven efter vi mistede vores hund gennem 15 år. Vi er på udkig efter en puddel tæve (Max 4 kg). Vi har en masse kærlighed og tid at give af og vi har mulighed for at tage vores nye familiemedlem med på job, så hun vil sjældent være alene hjemme. Vi bor tæt på park og vand, så der vil være mulighed for en masse dejligt gåture i vores nabolag. Vi krydser fingre for at det lykkes! Mange kærlige hilsner, Jacob og Simone

   1610 København V
   30. nov. 2022
   Virbac HPM Adult Dog Large & Medium. Hundefoder til voksne (dyrlæge diætfoder) 16 kg

   Sponsoreret

   Virbac HPM Adult Dog Large & Medium. Hundefoder til voksne (dyrlæge diætfoder) 16 kg

   839,00 kr.

   Kompletfoder til voksne hunde af store og mellemstore racer (fra 13 mdr. under 25 kg voksen vægt) (fra 19 mdr. over 25 kg voksen vægt). HPM voksen foder til store og mellemstore racer o. 25 kg voksenvægt, indeholder alt, hvad din voksne hund har brug for af energi, proteiner, vitaminer og mineraler, for at bibeholde den optimale kropsvægt, sunde tænder og led.

   Webshop
   butik-dyrlaege.dk

    Sponsoreret produkt

    Eukanuba Adult Large Breed. Tørfoder til voksen stor hunderace med kylling 12 kg.

    Sponsoreret

    Eukanuba Adult Large Breed. Tørfoder til voksen stor hunderace med kylling 12 kg.

    299,00 kr.

    Vigtige fordele Naturlige kilder til omega-6 & 3 til sund hud og pels SPECIALUDVIKLEDET FORMEDE FODERPILLER MED DENTADEFENSE-TANDTEKNOLOGI TIL AT HJÆLPE MED AT HOLDE TÆNDERNE RENE OG SUNDE Antioxidant (E- og C-vitamin) til at fremme immunsystemet Kostfibre (FOS) og roepulp til at fremme en sund fordøjelse L-carnitin til at hjælpe med at holde vægten Calcium og glucosamin til at fremme sunde knogler og led

    Webshop
    butik-dyrlaege.dk

     Sponsoreret produkt