Pomeranian

4
2 Pomser drenge

2 Pomser drenge

9.500 kr.

De 2 små drenge er salgsklar de første dage af juli. De har fået begge vacciner og rabies, så de har været sammen med mor længere tid. HUSK at sætte dig ind i racen før du køber en hvalp. De chippet, vaccineret, har fået ormekur. Har et EU pas, Stambogs papir, vaccinations. Bliver registeret i Dansk hunde register og ønsker man at mødes hos en dyrlæge til tjek inden køb , kan der aftales dette. Der har du allerede spar de første 2000 på vacciner og pas osv De er fra Polen. Vi tilbyder også fragt af hvalpen max 100km fra Odense den ene vej mod betaling. Ca 3kr pr km vil det koste. + evt bro omkostninger. Alt efter aftale. Alle bliver importeret til Dk efter den danske lovgivning. LÆS mere om vores virksomhed på www.minimilla.dk Har man reserveret en skal den hentes inden for 7 dage efter ankomst til DK. Efterfølgende er det 500kr pr uge for passe og plejning af den lille. Dep på 3000kr som bortfalder ved fortrydelse. Vi har Mobilepay erhverv. Samt se alle vores godkendelser og tilladelser. Ring evt til fødevarestyrlsen og se vores kontrol rapport på findhundesmiley.dk Søg på Mini mIlla. Ring og skriv EFTER i har læst alt! Billeder af mor og far har vi også. Samt videoer.

5250 Odense SV
20. jun.
Pomchipoo

Pomchipoo

12.500 kr.

2 tæver . Kom og kik på de lækker små bamser. Ring for mail besvares ikke. Begge forældre haves. Der medfølger kopi af stambøger på far og morfar, mormor. De har nu sundhedstjek og chip. De er rejseklar d-24/6-22. Kik ind på hjemmesiden. Klik på Mille og Molly.

6933 Kibæk
i dag
Vagner Nielsen
Pomeranian

Pomeranian

15.000 kr.

This dogs is lake the clouds ! 2 hvide Pomeranian tæver søger kærlig og ansvarlige nye ejere . De er sødeste , små piger fulde af Energi , kærlighed og er meget legesyge . Pels er blød og rig . Deres Vægt er 1,3 kg nu. Som voksne bliver de ca. 2-2,5 kg De har: -3 vacciner -Ormekur -Chip -Registrering i hunderegister Depositum kr 3000 betales ved indgåelse af købsaftale og fratrækkes ved betaling ved afhentning . Du er velkommen til at kontakte mig via en besked :-) Kh Ines 31655339

7323 Give
tor.
pommeranian m stambog

pommeranian m stambog

16.500 kr.

Hejsa vi her flere kuld hvalpe af forskellige allerer kontakt mere info* Der er både piger og drenge* Så ikke alle kan flytte men vi er nogele drenge som kan flytte er flere møder og flere fædrer billede af far de sidste hvid/crem fra Ukrina og den anden party Dansk* De voksne er testet for patella og godkendt til avl ,her været udstillet og er godkendt til avl* Der er forskellige priser på hvalpene så kontakt ang pris* vi har begge forældre som kan ses på stedet og vi her hal søskende til de små fra tidliger kuld' Mor og far er patella undersøgt og er godkendt til avl på udstilling og via patelle attest alt står i hvalpenes stambøger. Der medfølger stambog DDH Købekontrakt start forsikring i Agria m sygeforsikring og ved død hvor det kun kan laves til de 10000 kr det svære og alm ansvar Mad pakke start pak ca 3 kilo tæppe + bamse + sele + snor + og meget mere Der ligges en resavationsgebyr på 5000 som ikke betales til bage vis man springer fra. 1 Orange lys Født 1 April* 1 hvid/crem party collour Født 1 April* 2 crem/zobel m maske sort og uden maske drenge Født d 21 Maj* 2 Drenge 1 party collour og 1 hvid Født d30 Maj Pige solgt i denne kuld* 3 pige og 1 dreng Født d 14 Juni der er 1 ledig dreng og 2 piger* Sidste billeder er fæderne af højt kvalitet stor pæls* RING FOR MERE INFO

7250 Hejnsvig
i dag
Anita330
Pomeranian VÆREMÅDE Den lille, krævende og uforfærdede pomeranian er en glad og selskabelig hund, som befinder sig godt blandt mennesker. Den er livlig og kontaktsøgende og elsker at være i bevægelse. AKTIVITET OG STIMULERING Det er en hund, der som alle andre sætter pris på at få lov til at bevæge sig frit. Men det er ikke en hund, der generelt fjerner sig ret langt væk fra sin ejer. Der skal ikke meget opdragelse til for at holde jagtinstinktet på et acceptabelt niveau. TEMPERAMENT Racen er meget madglad og behøver flere raske spadsereture dagligt for at holde vægten. Dens største behov er dog selskab, og den vil elske at følge ejeren overalt. HISTORIE Pomeranians opstod i Tyskland i slutningen af 1800-tallet, hvor de blev opdrættet som jagthunde. I dag er de mest populære som familiehunde. HØJDE 18-22 cm for begge køn. VÆGT 2-3 kg. FARVER Sort, brun, hvid, orange, ulvegrå, creme, creme-zobel, orange-zobel, black and tan eller broget.