Malteser

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Maltipoo babyer
  Maltipoo babyer

  20 billeder

  d. 19.10 9.000,-
  1 sød mini malteser til salg
  1 sød mini malteser til salg

  3 billeder

  d. 04.10 7.500,-

  Ønsker du en kærlig lille hund? Find søde Malteser hundehvalpe til salg på GulogGratis.dk


  Salg af søde små Malteser hvalpe

  En Malteser er en livlig og kærlig lille hunderace. Den vil gøre alt for at behage sin ejer, og den er utrolig blid og venlig. Den lille Malteser er meget legesyg og intelligent, så den elsker at lære nye tricks. Den kan let omgås med andre hunde og kæledyr. Malteseren har et helt særligt udtryk, grundet dens lange fine pels. Den bliver 21-25 cm. høj og vejer typisk 3-4 kg, hvorfor den fungerer godt i en lejlighed. Du kan også finde andre hunde, som egner sig til at bo i en lejlighed på GulogGratis.dk. Her sælges og købes eksempelvis den lille søde Cavalier King Charles, den søde Franske Bulldog, den Engelske Bulldog eller den søde lille Yorkshire Terrier. Køb eller adopter en sød hundehvalp på GulogGratis.dk.

  Læs mere
  Hundetilbehør på tilbud: Find tilbehør til din hund til en billig pris

  På GulogGratis.dk er der et stort udvalg af forskelligt hundetilbehør, som sælges billigt. Du kan købe alt lige fra billige hundehalsbånd til madskåle eller en ny hundekurv. Du kan altid gøre dig en god handel på GulogGratis.dk. Hvis du selv har en vare, som skal sælges eller gives væk gratis, kan du oprette din annonce her på hjemmesiden. Køb og sælg brugte varer på GulogGratis.dk.

  Brugte varer købes, sælges eller gives bort på GulogGratis.dk

  Ligger du inde med en masse brugte ting, som du ikke længere bruger? Så bør du overveje at oprette en annonce på GulogGratis.dk. Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger, kan du let gøre dette, og efterfølgende oprette din annonce. Du kan selv vælge om din vare skal sælges eller bortgives, men du kan også oprette en købsannonce, hvis der er noget bestemt, du søger. Det er altid let at komme i kontakt med potentielle købere her på hjemmesiden.
  Læs mindre