Lhasa Apso

8
Hundhvalpe Lhasa Apso

Hundhvalpe Lhasa Apso

8.000 kr.

Lhasa apso hvalpe mor med stambog far ren Lhasa apso uden stambog sælges som stueopdræt. Billeder af vores pige Hvalpene vil være vaccineret, fået ormekur og chippet. være socialiseret, renlighedstrænet, være vant til katte og børn. Hvalpen er nu 5 uger og er klar til afhentning torsdag d. 21/7 hvalpen må gerne få besøg. Depositum 2000kr ved bestilling som ikke betales tilbage ved fortrydelse.

5700 Svendborg
i dag
Lhasa Apso hvalp

Lhasa Apso hvalp

8.500 kr.

En tæve søger nyt hjem, jeg er glad og livlige og lidt svær at tage billeder af. Skal være hjem med have. ring eller SMS for flere oplysninger. racerene.

9870 Sindal
i dag
Lhasa apso hvalpe

Lhasa apso hvalpe

12.000 kr.

To fantastiske Lhasa apso hvalpe, Hugo og Lillebror, er hver på udkig efter deres nye familie. Begge hvalpe har allerede hver deres dejlige personlighed, og bor sammen med deres søster Alma og mor Lilly. Hvalpene er en del af familien, og vokser op i vores stue. Hugo er brun med hvid aftegning på brystet og på poterne. Lillebror er brun med en lille hvis plet på brystet, og små hvide aftegninger på poterne. Hugo og Lillebror har ved afhentning fået ormekur, er vaccineret, chippet, og har fået lavet sundhedsbog. Mor Lilly er lysebrun og vejer 6 kg. Far Louie er gråsort, af samme størrelse, og har stamtavle. Hugo og Lillebror er klar til afhentning i Ørestad efter den 14. Juli.

2300 København S
25. jun.
Lhasa apso hvalpe

Lhasa apso hvalpe

10.500 kr.

1 hanhund reserveret - Fighter (grøn) D. 24.06.22 - hvalpetjek og chip. Alle skønne hvalpe klarede besøget til UG ????? Ingen ganespalte Ingen navle- eller lyskenbrok Ingen haleknæk Ingen underbid Begge sten på plads ved både Fighter ? og Fabian ? De skønneste hvalpe født d. 03.05.2022 De er blevet kærligt opdrættet i vores stue og hjem og når de er klar til deres nye hjem vil de være godt hjulpet på vej til renlighed, socialiseret ved både børn, voksne, hunde og ?larmende? ting som vaskemaskine, støvsuger og blender. Der er ved overdragelsen givet ormekur, chippet og der følger hvalpepakke/tillykke med din hvalp (billeder, data og lækkert legetøj etc.) Det er hvalpe med et godt sind, nysgerrig og meget rolige hvalpe, som også kan give den gas når der skal leges og læres. Kommer fra forældre med stamtavle i blandt andet DKK Der opkræves et depositum på 4.000,00 kroner, som ikke tilbagebetales.

7400 Herning
24. jun.
Lhasa apso hvalpe
  • Lhasa apso hvalpe - 2
  • Lhasa apso hvalpe - 3

Lhasa apso hvalpe

13.000 kr.

IKKE 8 MÅNEDER Lhasa apso hvalpe, født den 13/6-22 4 prinser. Ibo, Iko, Isak, Ivan og en prinsesse, der hedder Ida. IKO gul halsbånd SOLGT IVAN grøn halsbånd SOLGT IBO blå halsbånd LEDIG ISAK sort halsbånd LEDIG IDA rød halsbånd LEDIG VED INTERESSE kan du følge, Kennel Vang på Facebook, under navnet Kennel.vang hvor der løbene bliver lagt billeder ud, samt Vægtskemaer. Hvalpene er salgsklar den 8/8-22 Hvalpene er med stamtavle i DDH og bliver tilmeldt Dansk hunderegister. De bliver chippet, vaccineret, får ormekur og bliver dyrelæge undersøgt inden afrejse. Der medfølger 3 hvalpe pakker, en fra arion, en fra royal canin og en fra Kennel Vang. Dette kan du forvente af Kennel Vang. Kennel Vang, er godkendt af fødevare styrelsen og har kun fået glade hunde smilyer. Og har hundeholder uddannelsen. Vi øver renligheds træning, vi går meget op i socialisering og omgang med små og store børn og andre hunde. Hvalpene er stue opdræt og vil blive vænnet til hverdagens lyde. Og Kennel Vang tilbyder frit besøg til jeres hvalp, er salgsklar

6933 Kibæk
fre.
  • Lhasa apso hvalpe - 2
  • Lhasa apso hvalpe - 3
  • Lhasa apso hvalpe - 4
  • Lhasa apso hvalpe - 5

Lhasa Apso hvalpe

10.000 kr.

Bella og Nimka, begge avlskåret, har fået 3 hvalpe. 2 piger og 1 dreng. Da den ene pige allerede er solgt, er der nu 1.dreng og 1. pige tilbage. De vil være klar til at komme til et nyt hjem omkring 1. juli 2022. Den mørke er drengen og den lyse pigen. Drengen koster 10.000 kr. og pigen 12.000 kr. Vi bor i Kolding 2976 2666 Pigen er solgt så der er drengen tilbage.

6000 Kolding
12. jun.

Lhasa Apso hvalpe m DKK

13.000 kr.

Smukke sunde hvalpe i lækre gyldent farver m/ hvide aftegn vil vokse op sammen med os i huset, besøg af børnebørn, samt deres lille flok. Den bedste start på livet, socialisering , ormebehandling ,vaccineret, , stor hvalpepakke, sundhedstest samt DKK stamtavle ,2 års reklamationsret i følge købeloven. Altid til hjælp med råd og vejledning omkring pasning se mere på www.memenis-lhasa-apso.dk Ved seriøs interesse , ring venligst

7300 Jelling
man.

Vinterjakke til hunde

140 kr.

Min er rød Kan bruges bla. til alle bomuldshunde eller andre mindre hunde - str s/m Brugt 1 gang - let at tage på Ca til 6-9 kg

9260 Gistrup
i går
Lhasa Apso VÆREMÅDE Lhasa apsos er små, udprægede kærlige hunde, der ofte har et mistænksomt væsen. De er aktive og tager selvstændige beslutninger, men de bevæger sig ofte lidt langsommere end andre racer. De er robuste og godmodige hunde, der behøver ikke mange godbidder for at være glade. De er tætte og glatte pelsplejere, der kræver forskellige former for pelspleje hver dag. AKTIVITET OG STIMULERING Lhasa apsos elsker at være aktive, og de skal have minimum én lang gåtur om dagen. Det er vigtigt at stimulere dem mentalt også, så de ikke bliver uinteresserede og træge. TEMPERAMENT Lhasa apsos er intelligente og selvstændige hunde med et mistænksomt væsen. De er robuste og godmodige, men de kan også være lidt langsomme. HISTORIE Lhasa apsos er en gammel race, der kommer fra Tibet. De er blevet brugt som vagthunde i tusinder af år, og de har altid været elskede for deres kærlige og rolige væsen. I dag er de meget populære blandt familier, der søger en lille hund, der ikke kræver meget motion. HØJDE Hanner ca. 25 cm. Tæver en smule mindre. VÆGT 6-7 kg. FARVER Gylden, sand- eller honningfarvet, mørkegrå, skifer- eller røgfarvet, sort, hvid, brun eller flerfarvet.