Labrador

6
Labrador Retriever (F1) m/stamtavle

Labrador Retriever (F1) m/stamtavle

12.000 kr.

Labrador Retriever (F1) m/stamtavle, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Labrador (F1) hvalpe. Begge forældre anvendes til jagt og er samtidig gode familiehunde til et hjem med masser af aktivitet. Hvalpene bliver socialiseret med børn/voksne. Endvidere får de kontakt med andre hunde ? store samt små. Alle er selvfølgelig chippet, vaccineret og fået ormekur. Sælges med DKK stamtavle / DKK garanti. Depositum kr. 2.000 Siden opdateres løbende med flere billeder. Hvalpene bliver socialiseret med børn/voksne. Endvidere får de kontakt med andre hunde ? store samt små. Alle er selvfølgelig chippet, vaccineret og 2 x ormekur ved afhentning. Senere afhentning er også muligt. Sælges med DKK stamtavle / DKK garanti. Siden opdateres løbende med flere billeder.

6862 Tistrup
i går
Labradorhvalpe

Labradorhvalpe

9.500 kr.

Labradorhvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Aica har fået 11 skønne labradorhvalpe, født 25. april 2022. De vokser op i vores hus og have, og bliver dagligt vejet og nusset af både børn og voksne. Alle trives og udvikler sig flot. Aica er en fantastisk blid, lærenem og social hund, som vi kan have med os alle vegne. Hun er sort, halv Formel 1 og ren labrador. Faren til hvalpene er Cato, som er en 11-årig brun labrador. Cato er den dejligste familiehund og er en formidabel jagthund, der stadig er i fuld vigør. Han er far til adskillige kuld hvalpe, som altid har været sunde og harmoniske. Hvalpene er 8 uger og klar til at flytte hjemme fra den 20. juni, og kan hentes en af dagene i uge 25 (samme uge som skolebørnene får sommerferie). Hvalpene bliver passet med sundhedstjek, vaccination, ormekur og bliver chippet inden afhentning. Derudover følger der en hvalpepakke med, hvor der bl.a. er foder til den første tid. De sidste to billeder er af helsøster Berta på knap 1,5 år.

7830 Vinderup
søn.
Labrador retriever hvalpe

Labrador retriever hvalpe

7.000 kr.

Labrador retriever hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Født d. 13/4, 6 brune tæver og 3 brune hanner, som er klar til overtagelse fra d. 8/6. Diva (mor) er en rolig og omsorgsfuld gul tæve på 3 år som elsker børn og leg i haven. Parringen er foregået med en 3 årig brun gammeldags labrador retriever som ligeledes er af godt sind og glad for leg og jagt. Ved overtagelse af hvalpen er der sørget for: 1. vaccine Sundhedstjek Ormekur Chippet Hvalpepakke Tæppe fra mor (god til hjemtransporten) Halsbånd - og naturligvis masser af socialt samvær både inde og ude af børn og voksne, lyde fra støvsuger og af dagligdagens andre aktiviteter. Der er selvfølgelig mulighed for at besøge hvalpene samt løbene billedopfølgning til at følge hvalpenes op til afhentningsdato. Ved reservation oprettes en købsaftale og der betales et depositum på 3000, som ikke refunderes ved frafald. Depositum fratrækkes købspris. Slår løbene billeder op.

9700 Brønderslev
søn.
Brune+sorte labrador hvalpe
  • Brune+sorte labrador hvalpe - 2
  • Brune+sorte labrador hvalpe - 3

Brune+sorte labrador hvalpe

7.000 kr.

Brune+sorte labrador hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Små lækre bamser søger nyt hjem fra uge 26. Der er 7 drenge og 1 enkelt pige. Der er 2 sorte drenge, 1 sort pige og 5 brune drenge. De er opdrættet i stuen med voksne og børn men med ro omkring dem, de vil være trænet i ? toilet ? besøg, der er næsten altid en hjemme, så de ikke får lov til at bide i ting og tisse overalt. Mor er brun med gode jagtgener, utrolig kærlig og blid. Far er sort med et utrolig roligt sind også meget kælen. Hvalpene vil få bamse, foder, snacks, ormekur til første gang ved ny ejer med herfra. De vil selvfølgelig også have fuld sundhedsbog. Der vil være et depositum på 2.500 kr som ikke vil blive betalt tilbage ved frasigelse. Vi vil gerne have et besøg af evt købere mindst 1 gang. Vi bor i Nordjylland under 9300 Sæby. Ring eller sms på 27891455

9300 Sæby
søn.
  • Brune+sorte labrador hvalpe - 2
  • Brune+sorte labrador hvalpe - 3
  • Brune+sorte labrador hvalpe - 4
Formel 1 hvalpe, 1 sort og 1 brun han

Formel 1 hvalpe, 1 sort og 1 brun han

8.000 kr.

Formel 1 hvalpe, 1 sort og 1 brun han, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Den mest kærlige og fantastiske Formel 1 labrador har fået 8 hvalpe. Der er to hanner tilbage. Den ene er sort og den anden har en lidt brun farve. Hvalpene er snart 6 uger, og de er alle godt i gang med renlighedstræningen, og de gør det alle virkelig godt. Hvalpene vokser op blandt os, og dermed bliver de socialiseret dagligt blandt både børn og voksne. De er også i gang med socialisering blandt andre hunde, da de dagligt har leg med både mor, mormor og deres moster. Begge forældre er meget rolige og utrolig kærlige familie hunde, og de er meget lærenemme. De er begge utroligt gode sammen med både børn og voksne. Faren er en meget dygtig jagthund, med fine papirer. Hvalpene har fået to gange ormekur, og de får den sidste når de bliver 7 uger. De bliver naturligvis pgså chippet, vaccineret og får sundhedsbog. Der betales 3.500,- kr. i depositum ved reservation af en hvalp

6710 Esbjerg V
tor.

Brune labradorhvalpe

12.000 kr.

Brune labradorhvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Mollie har d 25/4 fået 9 hvalpe, 4 tæver og 5 hanner. Mollie er en brun labrador af gammel type, stambogsført i DJR. Faren er også stambogsført i DJR og DKK. Han er også brun og af gammeldags type. Hvalpene bliver stambogsført i DJR. Mollie er en kærlig familiehund der er vant til børn og andre dyr. Hun er vandglad, mild og lærevillig. Hvalpene er født og bor i huset med resten af familien som er 2 voksne og 4 børn. Mollie har HD B/albue 0, PRA og Kataraktfri. OCD fri. Far HD A/Albue 0. Hvalpene bliver vaccineret, chippet, dyrlæge kontrolleret og får ormekur. Ønsker du en brun labradorhvalp sidst i juni, er du velkommen til at kontakte os.

5771 Stenstrup
12. maj.
Labrador VÆREMÅDE Labradorer er rolige og familieorienterede hunde, der er gode til at lære. De er altid glade for at være i selskab med mennesker og kan nemt lære nye tricks. De er meget pelsplejende hunde, der skal børstes dagligt, og de elsker at gå tur. AKTIVITET OG STIMULERING Labradorer er aktive hunde, som har brug for at blive stimuleret mentally og fysisk. De elsker at gå tur og at lege. TEMPERAMENT Labradorer er meget venlige og tillidsfulde hunde, der ikke er bange for noget. De er nemme at opdrage og er gode til at lære nye tricks. BEHANDLING Labradorer har en tæt pels, som kræver en daglig børstning. HISTORIE Labradorer er oprindeligt opdrættet som fiskerhunde og bruges i dag primært som familiehunde. HØJDE Hanner 56-57 cm. Tæver 54-56 cm. VÆGT 25-34 kg. FARVER Ensfarvet sort, gul eller brun.