Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Gravhund

3
Langhåret dværg gravhunde hvalpe til salg
 • Langhåret dværg gravhunde hvalpe til salg - 2
 • Langhåret dværg gravhunde hvalpe til salg - 3

Langhåret dværg gravhunde hvalpe til sal...

9.500 kr.

Langhåret dværggravhunde uden stamtavle til salg De er klar til at flytte hjemmefra den 1/9 Hvalpene er stueopdræt, de vil være chippet, vaccineret og have fået ormekur inden de flytter. Det hører en pose hvalpefoder, legetøj mm. når de bliver hentet Der er 3 hvalpe, 2 hanner og en tæve Jytte(Moren): Rød/brun/sort Jørgen(Faren): Cremefarvet Jeg kan kontaktes på tlf: 27126488 Reservation sker efter møde

9760 Vrå
tir.
 • Langhåret dværg gravhunde hvalpe til salg - 2
 • Langhåret dværg gravhunde hvalpe til salg - 3
 • Langhåret dværg gravhunde hvalpe til salg - 4
 • Langhåret dværg gravhunde hvalpe til salg - 5
Gravhund hvalp

Gravhund hvalp

10.000 kr.

Så er der kun 1 lille lækker han hund tilbage ud af 9 styk. Langhåret dværg. Black and tan. Prisen er 10.000 kr for ham. Og han er klar til at komme hjemme fra torsdag I uge 28. Han er chippen ormekur og vaccineret med første stik. Han for en lille start pakke med samt et tæppe som har har lagt og sovet med.

6000 Kolding
7. jul.
Gravhunde hvalpe
 • Gravhunde hvalpe - 2
 • Gravhunde hvalpe - 3

Gravhunde hvalpe

12.500 kr.

Første hvalp er flyttet hjemmefra. Salgsklare langhåret gravhunde hvalpe - 4 han hvalpe. Hvalpene er chippet, sundhedstjekket og vaccineret samt fire gange ormekur - alle hvalpe får stor ros fra dyrlæge. Opvokset sammen med forældre som der kan ses på billederne i hus med alle dagligdagens lyde samt vant til bilkørsel. Udfordret på afhentning/kørsel så kan der evt aftales kørsel. Befinder sig i Terndrup. Der vil følge mad med til de første dage, tæppe og første halsbånd. Hvis der ønskes at reservere en hvalp, så betales der depositum på 2500 kr som bliver modregnet salgsprisen. Der er ikke sket reservation før der er betalt depositum.

9575 Terndrup
i dag
 • Gravhunde hvalpe - 2
 • Gravhunde hvalpe - 3
 • Gravhunde hvalpe - 4
 • Gravhunde hvalpe - 5
Gravhund VÆREMÅDE Gravhunden er en rolig, selvstændig hund, der ikke kræver mange timers daglig stimulation. Den er god til at arbejde ud og er udpræget jagthund. Den kan have svært ved at lære nye ting, men er let at parre og har et godt samarbejde med sin ejer. AKTIVITET OG STIMULERING Gravhunden skal have regelmæssig motion for at holde sig i form. Det kan være alt fra en lang gåtur til lidt mere aktiv jagt. Selvom den ikke er særlig aktiv, er den alligevel glad for at komme ud og lege. TEMPERAMENT Racen er intelligent og sætter pris på at have et kortvarigt samarbejde med sin ejer. Den har et godt temperamentog er rolig i hjemmet. HISTORIE Gravhunden er en meget gammel race, der stammer fra det nordlige Europa. Den blev i sin tid anvendt til at grave op aflevende dyr, hvilket navnet også antyder. I dag er den primært jagthund. HØJDE 15-25 cm. VÆGT Højst 9 kg. FARVER Korthåret og langhåret er enten ensfarvet rød, rødgul eller gul med eller uden sorte hårspidser, sort eller brun med rustbrune eller gule aftegninger, merlefarvet eller tigret. Ruhåret er desuden lys til mørk vildtfarvet.