Coton de Tulear

2
Søde bomulds hvalpe søger nyt hjem

Søde bomulds hvalpe søger nyt hjem

12.000 kr.

Søde og friske bomuldshvalpe søger nyt hjem - flytteklar fra 8 juli Hvalpene er født 13/5 og er nu 6 uger gamle. De er ægte af racen coton de tulear også kendt som bomuldshund og er allergivenlig af race. Der er både hanner og tæve, som er stueopdrættet og er vandt til både mennesker og andre hunde. Vi har selv både hvalpenes mor og far, som også kan ses på billederne. Ved afrejse er hvalpene chippet, vaccineret og har fået ormekur. Der medfølger et sundhedsark og startpakke som indeholder foder, legetøj, tæppe mm. Derudover medfølger der også en sele og snor til hvalpene. Når en hvalp vælges lægges et depositum på 2000 kr. Vi forbeholder os retten til at sige nej, hvis vi mener at kemien ikke er til stede. I er velkommen til at kontakte os på SMS eller tlf. på 51163655, svarer ikke her på Gul og Gratis.

8270 Højbjerg
tir.
Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt hjem
  • Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt hjem - 2
  • Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt hjem - 3

Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt...

Sælges

Hundehvalpe søger nye kærlige familier. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra den 25. Maj 2022. De er med DKK stambøger og forældrene er fritid i 8 DNA og patella (løse knæ) og øjenlysning. Hvalpe er derfor fri via anerne. Der medfølger bog om pasning af Coton de Tulear, hvalpepakke, tæpper og bamse fra hvalpegården. Der gives grundig pasningsvejledning og medfølger socialiseringsskema. Hvalpene sælges med DKK købskontakt. Hvalpene er stueopdræt.

9400 Nørresundby
15. maj.
  • Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt hjem - 2
  • Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt hjem - 3
  • Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt hjem - 4
  • Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt hjem - 5
Coton de Tulear VÆREMÅDE Coton de Tulear er en rolig og tillidsfuld hund, som sætter selskab og familie højt. Den er god til at tilpasse sig nye forhold og forberedt på at give sin alles forældre et godt liv. Den er glad og sætter samme pris på alle familiemedlemmer. Den er selvstændig, men god at have i huset. AKTIVITET OG STIMULERING Denne hund har ikke et vildt jagtinstinkt og behøver ikke meget motion. Enkelte gåture dagligt vil være nok. Den elsker at ligge i solen og bliver ofte overvægtig, så hold igen med godbidderne. TEMPERAMENT Coton de Tulear er mild og lydig, men kan også være lidtstædig. HISTORIE Coton de Tulear er en oprindeligt en sydlig fransk hund, som blev brugt som køerobotter. Den fik sit navn fra byen Tulear på Madagaskar, hvor den blev opdaget. I dag findes der kun få hundrede af disse hunde i verden. HØJDE Hanner 25-30 cm. Tæver 22-27 cm. VÆGT 3, 5-6 kg. FARVER Hvid evt. med et anstrøg af lysegråt eller rødgult på ørerne.