Collie

6
Colliehvalpe
  • Colliehvalpe - 2
  • Colliehvalpe - 3

Colliehvalpe

8.000 kr.

Colliehvalpe til salg efter rare og kloge forældre, der har vist at de laver nogle rigtig dejlige og nemme familie hunde. Hvalpene er klar til nye hjem 5/7. Der er 1 zobel han, 3 billeder og 1 zobel tæve, 3 billeder i den rækkefølge . Ormebehandlet 3 gange, dyrlægetjekket uden bemærkninger, sundhedsbog og chippet. Beskriv venligst lidt om de forhold I har til at holde hund. Kun henvendelse pr mail/besked. Hvalpene har en FB gruppe for hvalpekøberne, hvor man kan følge deres udvikling indtil de flytter hjemmefra.

6980 Tim
i dag
  • Colliehvalpe - 2
  • Colliehvalpe - 3
  • Colliehvalpe - 4
  • Colliehvalpe - 5
Collie hvalpe

Collie hvalpe

10.000 kr.

1 sød tæve sælges. Den er 5 uger nu og er klar til at flytte hjemmefra d. 17/7 Den får ormekur, bliver vaccineret og chippet inden den er klar til at flytte hjemmefra. Du får et stykke legetøj, et tæppe med mors duft og hvalpefoder med når du henter din hvalp. Både mor og far bor i huset. Det er stueopdræt. Hunden er uden stambog. Depositum på 3000kr Tager kun imod henvendelser via telefon på nummeret 21484410. Du er velkommen til at stille spørgsmål osv. Kun seriøse henvendelser.

7441 Bording
i går
collie hvalpe

collie hvalpe

10.000 kr.

Vi har 8 collier til salg. Både mor og far er rene collier (ikke minicollie, men den store race). Vi har 5 tæver og 3 hanner. Hvalpene vil være vant til børn, kat og hunde når de skal ud til deres nye hjem. Lige ledes vil de være vant til luftning i have, støvsugning og andre hverdagslyde. Hvalpene vil have fået deres 8 ugers undersøgelse, være chippet og have fået ormekur inden de kommer ud til deres nye hjem og deres sundhedsbog medfølger. Der vil blive lagt et depositum på 3.000 kr ved reservation, som ikke bliver tilbagebetalt hvis køber springer fra. Skriv eller ring for interesse på 60484705.

5690 Tommerup
lør.
Americans Collie hvalp

Americans Collie hvalp

12.000 kr.

Den 26. maj 2022 gav vores tæve os 7 søde American Collie-hvalpe. De små kan flytte ud fra den 26.juli 2022. der er 5 hanner og 2 tæver. vores små kæmper vokser op midt i vores familie, såvel som med andre hunde og katte. I tilfælde af kærlighed ved første blik kan vores hvalpe reserveres med et depositum på 3000dkk. Når vores små flytter ind i deres nye familie, fra den 26. juli 2022, bliver de vaccineret/chippet/ormekuret. vores hvalpe er MDR1 (+/+), CEA (+/+)-(+/-). vores forældre er blevet testet for eventuelle arvelige sygdomme på forhånd og er i bedste velgående. Vær venlig at forstå, at vi også vil gerne vide noget om dig og vores små ikke bare opgive det. Desværre bliver dette ofte omtalt som Uvenlighed vurderet. Men vi vil have det passer og så kan det ske at vi har en Annuller ansøgere af hensyn til alle involverede. Tag venligst ikke dette personligt. Vh

6990 Ulfborg
man.
Dejlige hvalpe

Dejlige hvalpe

7.500 kr.

Dejlige blandings hvalpe. Far er fins lapp mor er collie . Det er en blanding jeg ikke har set før. Jeg har begge forældre. De er født i dag hun fik 4 men den ene er solgt. De mister 7500kr og bed reservation betales der 2000kr som ikke betales tilbage. Hvis man fortryder.

5466 Asperup
i går

Collie

Købes

Ønsker tævehvalp. Farve ligemeget - stambog uden betydning bare hvalpen er ægte. Skal være chippet og have sundhedsbog.

9370 Hals
20. maj.
Collie VÆREMÅDE Racen er først og fremmest en familiehund, der er kontaktsøgende, kærlig og venlig. Den ypperlige klassiske collie er en hund, der har et højt havebehov og tager sig godt af børn. Den behøver meget motion, og den kan sagtens aktiveres mange nye ting. AKTIVITET OG STIMULERING Collien er en aktiv hund, som elsker at løbe, og det er vigtigt, at dens daglige motion passer til dens temperament. Den kan godt lide at træne, men skal have en målrettet eksploderede for at vise sit potentiale. TEMPERAMENT Den er særdeles følsom over for sin ejer og dens omgivelser og skal derfor behandles omhyggeligt. Den haret enormt behov for at blive holdt i gang mentalt og fysisk, og er ikke egnet til de mere rolige hundeejere. HISTORIE Collien er en af de ældste hunderacer, og dens oprindelse er ukendt. Den er sandsynligvis blevet til gennem blandinger af flere racer, og den første skrevne reference til racen findes i 1800-tallet. HØJDE Hanner 56-61 cm. Tæver 51-56 cm. VÆGT 20-34 kg. FARVER Zobel, trefarvet eller blue merle med hvide aftegninger. Den hvide farve må dog ikke være dominerende.