Collie

3
Shetland sheepdog  tæve

Shetland sheepdog tæve

12.000 kr.

Shetland sheepdog tæve, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Super fin Shelty tæve er klar til at flytte hjemmefra. Hun er enebarn dog er hun vokset op sammen med familien og 3 hunde og katte. Hun er en super dejlig hund , glad , tillidsfuld , legesyg og fuld af energi. Hun er socialiseret på bedste vis. Har kørt bil, dyppet poterne i Limfjorden, haft sele og snor på. Mødt fremmede hunde. Født og opvokset inde sammen med familien og hverdagens lyde. Hun er efter zobel mor og tricolor far. Uden tavle Forventes at komme til at ligne mor med de fine sorte dækhår. Hun er passet med alt, kvalitets hvalpefoder, ormekure, 1. Vaccine og er chippet samt sundhedstjek med sundhedsbog. Da hun er vant til at der er andre dyr hun kan lege med foretrækkes køber med andre dyr. Evt en ældre hund. Der medfølger 3kg foder, træningsgodbider,en sele et tryghedstæppe med de vante dufte. For yderligere oplysninger Tlf 28260660 Den kan ses i videbæk eller Roslev

7400 Herning
i går
Collie hvalpe

Collie hvalpe

12.000 kr.

Collie hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 3 tæver. Mor: amerikansk/engelsk Far:amerikansk. Farve: zobel/hvid De er chippet, vaccineret og har fået ormekur inden de flytter hjemmefra, tidligst d 4 juni. Vant til andre hunde og børn. Køkkenopdræt... hvalpene er altid en del af familien, og vant til at være i hænder. Mor er en rigtig familiehund der holder styr på hvor alle er.

9600 Aars
lør.
Collie Tæve 9mdr

Collie Tæve 9mdr

10.000 kr.

Collie Tæve 9mdr, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi bliver desværre nød til at skal af med vores kære Lexie, da vi nu i alle 7mdr vi har haft hende har prøvet at få vores ene chihuahua til acceptere hende, men det bliver slet ikke bedre, og de kommer kun til at skal være mere alene hjemme, pga ændringer i vores dagligdag. Lexi er en super sød og glad hund. Elsker andre hunde.Lidt forsigtig til at starte med, men aldrig agrassiv. Går til hundetræning engang ugentligt som bliver brugt lidt i hverdagene. Der følger over 15kg royal canain foder med. 2stk hunde senge og en stor hunde pude. Sele og hundesnor og div legetøj. Vi søger et sted til hende hvor der tid til hende og god plads hun kan være på da hun elsker at være ude, så et sted med en have hun kan komme ud i.

5690 Tommerup
lør.
Collie VÆREMÅDE Racen er først og fremmest en familiehund, der er kontaktsøgende, kærlig og venlig. Den ypperlige klassiske collie er en hund, der har et højt havebehov og tager sig godt af børn. Den behøver meget motion, og den kan sagtens aktiveres mange nye ting. AKTIVITET OG STIMULERING Collien er en aktiv hund, som elsker at løbe, og det er vigtigt, at dens daglige motion passer til dens temperament. Den kan godt lide at træne, men skal have en målrettet eksploderede for at vise sit potentiale. TEMPERAMENT Den er særdeles følsom over for sin ejer og dens omgivelser og skal derfor behandles omhyggeligt. Den haret enormt behov for at blive holdt i gang mentalt og fysisk, og er ikke egnet til de mere rolige hundeejere. HISTORIE Collien er en af de ældste hunderacer, og dens oprindelse er ukendt. Den er sandsynligvis blevet til gennem blandinger af flere racer, og den første skrevne reference til racen findes i 1800-tallet. HØJDE Hanner 56-61 cm. Tæver 51-56 cm. VÆGT 20-34 kg. FARVER Zobel, trefarvet eller blue merle med hvide aftegninger. Den hvide farve må dog ikke være dominerende.