Boxer

2
Boxer hvalpe

Boxer hvalpe

8.500 kr.

Boxer hvalpe uden stamtavle 1 tigerstribet tæve- solgt 1 tigerstribet tæve- solg 1 tigerstribet tæve - solgt 1 brun tæve- solgt 1 brun han Hvalpene er født og opvokset i stuen og er midtpunktet i familien, van til dagligdags larm og legende børn. Forældrene er begge legesyge og venlige familie hunde. Der nyder at være midtpunktet i familien. Faren haves ikke. Depositum 2000. Hvalpene vil inden afrejse blive passet med de lovmæssige regler. Salgs klare slut juli.

7000 Fredericia
22. jun.
Boxer / oeb hvalpe

Boxer / oeb hvalpe

10.500 kr.

Vores Old English/boxer pige har fået hvalpe. Faderen er vores egen Boxer (Han har A hofter). De har før beriget Danmark med deres dejlige hvalpe, kun med positiv tilbagemeldinger. Hvalpene er vaccineret, sundhedsundersøgt, chippet og ormebehandlet inden afrejse, og de får madpakke, og diverse ben og træningsbidder, foderspand og tæppe med når de flytter hjem til deres nye familier. De er klar til at flytte d. 24 juli 2022 Hvalpene er vænnet til at tisse i det fri, og de vil være socialiseret med mange børn, voksne og andre hunde inden afrejse ved en alder af 8 uger. Ved reservation af hvalp, er depositum 3500 kr (ud af prisen). Refunderes ikke ved fortrydelse. Ring eller skriv til mig ved interesse...

7400 Herning
søn.
Boxer VÆREMÅDE Boxeren er en livlig, aktiv og sporty familiehund. Den er nysgerrig og nærværende, omgængelig og glad for mennesker. Den er relativt vagtsom, men ikke højrøstet. Den er en enkel hund at opdrage, da dens kontaktvillighed gør den nem at lære at kende. AKTIVITET OG STIMULERING For at holde boxeren sund og i god form skal den dagligt have en god langtur i løsrevne områder – gerne sammen med sin familie. Den vil også elske en tur på cykel eller et løb i parken. TEMPERAMENT Boxeren er en positiv hund, der trives med socialt samvær. Den er ikke udfordrende at have i husstanden, men kan godt udvikle sig til en lidt stædig hund, hvis dens familie ikke giver den nok motion og stimulation. HISTORIE Boxeren er en relativt ung race, som blev opdrættet til at bokse med andre hunde. Den siges at være af oprindelse fra Tyskland, hvor man først begyndte at avle på racen i slutningen af 1800-tallet. HØJDE Hanner 57-63 cm. Tæver 53-59 cm. VÆGT 25-30 kg. FARVER Gul eller tigret med sort maske, eventuelt med hvide aftegninger.