Bichon Havanais

2
Blanding af havanais og malteser
  • Blanding af havanais og malteser - 2
  • Blanding af havanais og malteser - 3

Blanding af havanais og malteser

13.000 kr.

3 søde hvalpe søger nyt kærlihjem og er klar at flytte hjemmefra til 09.07.2022 Hvalpene er blanding af havanais og malteser, hvor moderen er brun med lysegule pletter og faderen helt hvid Der er en han og 2 tæve Hvalpene er legesyge, nysgerrige og elsker kontakt med deres mennesker Alle 3 er brune med hvid potter og hvidt på brystet De har fået ormekur og de vil blive chippet, vaccineret og sundhedstjekket inden salg I må gerne komme på besøget eller skrive sms til 42379951 for mere info

9340 Asaa
i går
  • Blanding af havanais og malteser - 2
  • Blanding af havanais og malteser - 3
  • Blanding af havanais og malteser - 4
  • Blanding af havanais og malteser - 5
Købes bichon havanese eller malteser

Købes bichon havanese eller malteser

8.000 kr.

Jeg vil gerne købe en hundehvalp. Hvis du har en hvalp der er klar, kontakt mig. Hvalpen skal være chipmærket, vaccineret. Ormekur inden for de sidste 14 dage.

3900 Nuuk, Grønland
26. maj.
Bichon Havanais VÆREMÅDE Bichon Havanais er en glad, elskelig og hengiven hund med et charmerende udtryk. Den er opmærksom og lydhør over for sin ejer og trives i selskab med andre mennesker. Den kræver ikke meget egen plads og er minimalinvasiv. Den har et godt socialt temperament og er nem at opdrage. AKTIVITET OG STIMULERING Hunden har brug for regelmæssig motion og frisk luft. Det er en god ide at tilbyde den legetøj, som den kan bruge til at udfolde sig fysisk i. Den kan godt lide at klippes og børstes dagligt, så pelsen ikke vokser sig for lang. TEMPERAMENT Bichon Havanais er en glad og positiv hund, der elsker atvære sammen med mennesker. Den er nem at opdrage og har et godt socialt temperament. HISTORIE Bichon Havanais har sin oprindelse i Cuba og er en af de ældste racer inden for bichon-gruppen. Den blev oprindeligt avlet som en glad og livlig familiehund, som kunne begå sig godt i selskab med mennesker. HØJDE 23-27 cm for begge køn ifølge racestandarden. (21-29 cm tolereres) VÆGT 4, 5 - 7, 5 er idealvægten for racen. FARVER Sjældent fuldstændig rent hvid, fawn i alle afskygninger, sort, grå, havannabrun, tobaksbrun og rødbrun. Der tillades aftegninger i de nævnte farver.