Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Anden race

32
Hund søges til børnefamilie

Hund søges til børnefamilie

Købes

Rolig, voksen hund søges til børnefamilie Vi er en familie med tre børn i alderen 9-18, som i et stykke tid har været på udkig efter en god familiehund. Vi bor i rækkehus med have i Lyngby, tæt ved store grønne områder, og håbet er at finde en rolig og familievenlig hund, gerne minimum 3-4 år gammel, som også kan være alene hjemme i dagtimerne. Skulle du have eller kende til en hund, som af forskellige årsager har brug for et nyt hjem, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan love, at den vil få et godt, kærligt og trygt hjem med gode muligheder for aktiviteter i naturen.

2800 Kongens Lyngby
14. jul.
Hundehvalp

Hundehvalp

8.000 kr.

Vi har en skøn cane Corso/ presa canario blandings hval, en hun, født d 9maj, den er vokser op med andre hunde og børn. Den er sundhedstjekket, chippet, vaccineret og 3 gange ormekur. Sundhedsbog medfølger.

7000 Fredericia
fre.
Akita Inu Japansk hvalp 3 måneder

Akita Inu Japansk hvalp 3 måneder

16.000 kr.

En han hund af den japansk Akita inu-race søger en ny familie og et nyt hjem som fans af denne vidunderlige race. Hvalpen har en dejlig brun og hvid pels og født feb. 2022. Hvalpen hjemme os og vores 2 sønner, og er derfor meget børnevenlig hund. Han er social og altid mellem os; Han lærer hurtigt og vokser som den skal. Jeg er sikker på, at det vil bringe en masse glæde og stolthed til de nye ejere. Han har taget alle sine vacciner, ormekur, Rabisin og alt står på hans sundsheds notatsbog. Han er også startet i hundetræning. Vi er meget ked af at sælge vores hund da han er blevet en del af familien, men vores nyeste søn har desværre kæledyrsallergi.

4100 Ringsted
5. jul.
Cane corso/ dogo canario

Cane corso/ dogo canario

7.000 kr.

Vi har 1 skøn cane corso/ dogo canario blandings hvalpe født 9 maj. . de er født I vores hjem hvor de er vokset op med andre hunde og børn. De vil være sundhedstjekket,chippet, vaccineret og fået sundhedsbog af dyrelægen. Ormekur 3 gange. Der er 1 han tilbage.

2670 Greve
8. aug.
Lukas

Lukas

3.500 kr.

Lukas er en skøn dreng på ca 5 mdr..han blev fundet sammen med Mor Maddie og sine søskende. Ana Maria Max tog dem ind på hendes internat i Rumænien ,hvor han er vokset op. Lukas og en del af hans søskende havde hjem der ventede i England, men pga at England har lavet et midlertidigt import forbud på hunde fra Østeuropa, så sprang hans nye fam fra. derfor mgl Lukas og en del af hans søskende nu deres hel egen hundekurv og deres helt egen fam. han er en skøn ung hund, der bliver middel str som voksen..mor Maddie er 21 kg (trænger til at tabe sig lidt) far er Ukendt. han er kærlig og legesyg, vant til at være i hænder, elsker mennesker, okay med børn, vant til andre hunde i alle str og aldre. man skal påregne snor træning og renlighedstræning,da de på internatet bor i kenneler. Lukas kan komme til Dk kolding, Odense ell København d 2 Sep. han er vacc, chippet, har pas, får ormekur ect og dyrlæge thek inden afrejse som Eu lovgivning kræver. adoptionsgebyret dækker dyrlæge, chip, vacc pas, transport osv. pga hans alder er han ikke kastreret. ku du tænke dig at høre mere, eller er int i at være Lukas´s nye fam så kontakt mig gerne..træffes bedst inden kl1 4 da jeg arb eftermiddag.

7570 Vemb
8. aug.

Schæferblanding hvalpe

5.000 kr.

Leder du efter din nye bedsteven? Så har vi et godt bud. Vi har 6 hvalpe til salg, hvor 3 af dem er hanner og 3 af dem er hunner. Begge forældre til hundene er meget familie-venlige og trives super godt med børn. Hvalpene er 50% schæfer, 25% labrador og 25% rottweiler. Hvalpene er 5 uger gamle nu og vil være salgsklar d. 1 september. Hvalpene er vokset op som en del af familien og har boet i vores køkken, bryggers og have, hvor de er en del af vores daglige liv helt fra begyndelsen. De er vant til andre hunde, katte og mange børn. Inden de flytter vil de være chippet, vaccineret første gang, have fået ormekur og sundhedstjek. Vi ønsker vores hvalpe får en god familie og et godt hjem derfor forbeholder vi os retten til at vælge mellem ansøgere. Ved reservation betales 1000 kr i depositum. Resten betales ved afhentning af hunden.

9381 Sulsted
i går

staffordshire bull terrier hvalpe

8.500 kr.

4 tæver søger kærlige familier Hvalpene er født d. 13-7-22. Hvalpene er stue opdræt Vil vokse op inde i huset og blive vant til alle dagligdags lyde. I vores hjem er der børn og en anden hund ud over moren. Begge forældre er rolige, kærlige og sociale familie hunde. Moren er sort uden stamtavle. Faren er sort med stamtavle. Hvalpene er uden stamtavle. Hvalpen flytter herfra med: Vaccine, ormekur, chippet, registret i dansk hunderegister, sundhedsbog og sundhedstjekket. Hvalpene er salgsklar 7-9-2022 ved interesse kontakt Jette Hald mobil nr. 25573202 Ved reservation af en hvalp 3000 kr. i depositum.

5463 Harndrup
25. jul.

Cane Corso

8.500 kr.

Cane Corso hvalpe Født d. 7/6 En dreng tilbage. De er født og vokset op i huset blandt børn og andre hunde. Vandt til alle hverdagslyde. Chippet, vaccineret, ormekur og sundhedstjekket. Begge forældre er sunde og raske med det dejligste sind Dep. 3000,- ved reservation, refunderes ikke. Kan ikke reserveres før der har været besøg. Jeg har retten til at vælge mellem eventuelle købere. Pris 8500,- Info og flere billeder 30317279

9800 Hjørring
2. aug.

Staffordshire Bull terier

11.500 kr.

5 tæver 1 han De er 5 uger gammel de vil være slagsklare den 27-8-22 De vil vokse op i vores stue og være vant til hverdagens lyde og være sammen med 3 børn hver dag. Ved valg af en hvalp vil der skulle betales depositum på 2000 kr der ikke betales betale. Beløbet fratrækkes ved afhentning af hvalpen Uden stamtavle Mor hund har fået taget røntgen og blodprøve inden parring alt så godt ud Ved spørgsmål eller interesse skriv gerne på 28727511

6240 Løgumkloster
8. aug.

American bully pocket

15.000 kr.

Til salg en tæve American bully pocket, blue farve. Hun er 6 måneder gammel. Ved aflevering de vil have pass og certifikatet Abkc på køberens navn, chippet, ormkur og anti-rabies vaccine. Hunden vokser ved avl i Rumænien. Kan sendes video eller video call ved interesse. Kun seriøs henvendelse. I den pris er dokumenter og transport fra Rumænien til køberens adresse. Mobil nr. 31139976 Flere detaljer

6700 Esbjerg
26. jun.

Ulvehund Tamaskan Timberdog

7.500 kr.

Dejlige ulvehunde Tamaskan Timberdog søger nye græsgange Er opvokset i køkkenet de første 4 uger resterende i hestestalden De er klar til at komme hjemmefra onsdag d 3 august Billede 5 er mor Alaskan malamute /schæfer Billede 6 far Tjekkislovakisk ulvehund Billede 7-8 er helbrødre på 8 måneder fra tidligere kuld Spørg endelig ind for yderligere information Bor i Odder Mvh Jesper 6 drenge 3 piger De er vokset op med børn heste og min flok på 6 hunde

8300 Odder
24. jul.

Malteser/ powder puff

7.000 kr.

SÅ er det nu,hvalpene er 8 uger og såå klar til en ny familie. Den lille brune tæve hvalp er reserveret. Men der er stadig 1 tæve ,4 han hvalpe til salg. De er vant til alle lyde der er i et hus, de er opvokset i stuen.De kommer ud I haven mange gange om dagen og de er dygtige til at besørge ude.De er meget tillidsfulde og kærlige,.De er vænnet til at blive taget op .Voksen vægt 4-5 kg, de fælder ikke. 1billede mor, nr 2 far ,nr 3 han. nr 4 han ,nr 5 han ,nr 6 han,nr 7 tæve. nr 8 tæve. De er vac. Chippet, ormebehandlet,og i hunde register.

7620 Lemvig
i dag

OLD English Bulldog / BLUE

8.000 kr.

Vores alles elskede og smukkeste Mr. Melvin søger sit allerbedste match og sit forevige hjem. Vi står desværre i den situation at vores flok ikke fungerer. Hvis der kommer nogle gode match til ham, så får du/i en uddybende tekst så du/i får det bedste indblik i hvem Melvin er. Melvin er en aktiv OEB der fylder 2 år den 7/8. Han bor på landet med 1 hektar have. Han er dèt skønneste væsen med en kæmpe personlighed. Kærlighed i uendelige mængder, han elsker katte, leg med hunde og mennesker. Aktivitet og motionsbehov. Melvin har brug for dagligt både motion og mental stimulering. Han elsker og løbe med ved siden af græsslåmaskinen. Han skal gerne have små "jobs" evt. med på cykeltur eller løb. Han elsker han at træne og bruge sit hoved. Han elsker vand, og han elsker og svømme. Så en tur i svømmehal og sø vil være et hit! Melvin elsker at komme ud og køre og er altid med på oplevelser. Melvin er sund og rask og har aldrig døjet med noget. Han er intakt, men har fået en Kemisk der varer i et år frem. Han har stamtavle og kommer fra det bedste opdræt. -Krav til nyt hjem Melvin er vant til børn på 12 og 15 år. Han skal i et aktivt hjem der kan opfylde hans behov og som elsker at ligge tæt. Han skal have god plads udendørs og boltre sig på, og være en del af familien. Han skal ikke bo med andre hanhunde, men måske en voksen hunhund. Han skal ikke bo i lejlighed. -Du/I skal have haft hund før. Send gerne til tlf hvad du/I kan tilbyde Melvin.

9460 Brovst
30. jul.

Skønne Karlo på 1 1/2 år søger familie

2.900 kr.

Karlo på 1 1/2 år er en meget smuk, mild, venlig og sjov hund, der er glad for at lege og være i selskab med sin familie. Han er også en usikker hund, der er sky i mødet med fremmede mennesker, og som kan gø af lyde udenfor mv., så det kræver tålmodighed og gode evner med hundesprog at vinde hans tillid og hjælpe ham til ro og selvtillid. Men Karlo er overhovedet ikke aggressiv på nogen som helst måde. Når man først vinder Karlos tillid, er han den sødeste og sjoveste ven og lidt af en kæk gadedreng. Karlo har fra lille hvalp boet hos samme familie hele tiden i Frederikssund på Sjælland. Karlo er højt elsket men søger af personlige årsager et nyt roligt hjem (gerne på landet) med hjerterum, tålmodighed og lyst til at lære om hundesprog med hjælp fra vores adfærdsterapeut, så der bliver arbejdet videre med tillid og selvtillid. Dette betales af foreningen Dogs of Smaro, der hjælper med formidlingen af Karlo. Der må meget gerne være en anden voksen, selvsikker hund i Karlos nye hjem. Karlo bor sammen med en tæve lige nu. Evt. børn skal være over 12 og hundevante. Karlo er desuden vant til at bo med kat. Karlo vejer ca 20-22 kilo. Og der skal være en godt indhegnet have til Karlo, da kommende familie skal være forberedt på, at Karlo ikke skal ud og gå tur, før hans selvtillid er blevet bedre. Skriv en mail til infosnabeladogsofsmaroCom eller send en sms og fortæl, hvad du kan tilbyde Karlo.

3520 Farum
2. jul.

Skønne HavaApso hvalpe

13.000 kr.

Ud af kuldet på 3 er der 2 super dejlige HavaApso piger til salg. De er født 13.07.2022. De er vant til almindelig hverdags lyde, en del besøg, børn og andre hunde. De er super søde kontakt søgende og legesyge. De er delvis renlig. De er vokset op i trykke omgivelser med en masse leg, motorisk sanse stimulering, en tur i haven, køre i bil og alt hvad man kan forstille sig en lille hvalp kan nå at opleve. De har fået ormekur, bliver vacc og chip inden salg. Der følger en lille hvalpe pakke med. Det er den cremefarvede (SOLGT) og den brune der er til salg. Den sorte bliver her. Kom nu og vælg og følg den lille til den er klar til at flytte hjemmefra, tidligst i uge 36. Depositum 3000 kr gives ikke retur hvis man springer fra.

8670 Låsby
i går

Old english bulldog hvalpe

9.500 kr.

Vi har nogen smukke old English bulldog hvalpe. De koster 9.500kr De er 8 uger Mandag den 15/8. Og vil være klar til at flytte hjemme fra. De er vokset op i stuen sammen med os, så de er van til hverdagens lyde og dagligdag. De er van til andre hunde, katte og at komme med ud. Mor og far er vores og i kan møde dem når i kommer. Mor er black and tan og har stamtavle. Far er choko merle og uden stamtavle. De har fået ormekur Og vil være chippet og vaccineret når de afhentes. De er uden stamtavle. 1 blue merle tæve. (Solgt) 1 Black and tan tæve. 1 Black and tan han. (Solgt) 1 Brun tricolor han. (Solgt) Kontakt betaling. Depositum på 2500kr og betales ikke tilbage ved fortrydelse. I må gerne skrive eller ringe for at høre mere. 27627177

9500 Hobro
man.

Staffordshire bull terrier

9.000 kr.

3 tæver tilbage. Salgsklar 16/8-22 Staffordshire bull terrier 6 tæver og 1 han. Alle brindle. Hvalpene er stueoodræt og vil vokse op inde i huset og blive vant til alle dagligdags lyde. I hjemmet er der børn og anden hund ud over moren. Begge forældre er rolige, kærlige og sociale familiehunde. Mor er uden Stamtavle og far med DKK tavle. Hver hvalp flytter her fra med følgende: 1. Vaccine 3x ormekur Chippet Registret i Dansk hunderegister Sundhedstjekket og sundhedsbog Hvalpepakke Ved interesse send venligst en sms eller mail med hvem i er og hvad i kan tilbyde en hvalp. Reservation af hvalp kan først gøres ved personligt fremmøde og vi forbeholder os retten til at vælge/fravælge købere. Reservationsgebyr 2000 kr. Der vil løbende komme flere billeder, som hvalpene bliver ældre.

4800 Nykøbing F
18. jul.

Blandingsrace

3.500 kr.

Race: mastin mix Alder: ca. 4 måneder Generelt: Sif er en den mindste i kuldet, men er stadig den mest modige af sine søskende. Hun er den de andre søskende stiller sig bag i. Sif viser tydeligt at hun er meget nysgerrig hvalp, og ikke bange for at undersøge nye ting. Hun har desuden vokset en stor kærlighed til vand, så hun er en rigtig lille svømme hund. Sif sammen med sine søskende er utrolige lydig i form af indkald og Sif følger gerne en overalt og er meget kontakt søgende imod mennesket. Hendes sind er utrolig tillidsfuld, og kærlig og generelt bare god af sind og en typisk hvalp. Hun elsker at lege kast og hent med pinde, bolde osv. Generelt er Sif sammen med sine søskende utrolig lette og ødelægger ikke ting. Baggrund: Hvalpene boede sammen med sin mor hos tidligere ejer. Han arbejder utrolig meget, og er derved væk i længere tid ad gangen og havde venner til at fodre hundene. Dette gør hvalpene ikke har fået den menneskelig kontakt der normalt er behov for. Da hvalpene har været et uheld, i det naboens hund havde været på besøg. Er der blevet aftalt med ejere imod vi tog hvalpene at han ville få moren neutraliseret. Sif er dyrlæge tjekket, vaccineret, orme og pipette behandlet, chippet og vil få EU pas. 48 timer inden afrejse fra spanien vil hun få et dyrlæge tjek, få ormekur og pipette behandling. Hun bliver blod testet for: ? filaria - hjerteorm ? leishmania - Sandflue ? Erilicha - smitte fra flåt ? borrelia smitte fra flåt ? Rickettsia- smitte fra flåt ? Anaplasmosis carina - smitte fra flåt ? Bliver testet for parvo ved mistanke Vi har også en fb gruppe, hvor du kan se mere om os https://www.facebook.com/groups/1701059253471680/?ref=share Ved interesse i søde Sif kontaktes jeg her på Her vil du/i få tilsendt et skema til udfyldning og derefter vil du/i blive kontaktet. Hvis der skulle være andre spørgsmål, er du/i også velkommen til at skrive

2400 København NV
søn.

akita hvalpe

16.000 kr.

Kennel Akitagaarden søger købere til vores næste kuld så er du interesseret kan du kontakte os :) Hvalpene vil være trænet i renlighed samt trænet i at lystre deres navne, de vil være vant til børn, katte og andre hunde når de kommer ud til deres nye familier. Hvalpene er sundhedstjekket, fået ormekur, chippet og vac. når de bliver solgt. Hvalpene vil være socialiseret i følgene inden de rejer fra os: :støvsuger :bil :andre hunde :gåtur i snor :fremmede mennesker :musik :Vaskemaskine :lyden fra tog Hvalpene vokset op i huset med os, og har dagligt adgang til have areal. Hvalpene er avlet efter DKKs avlsanbefalinger og sælges med DKK plus stambog, dvs. følgene er tjekket hos forældrene. Mor Noa: HD/A-AD/0. Far rød/hvid : HD/A-AD/0 Proceduren i Kennel Akitagaarden: Vi har en hvalpeliste hvor dem der er interesseret i en hvalp bliver skrevet op, derefter hvis der er en hvalp til rådighed ,ringer vi og aftaler et møde, så vi kan se om der en hvalp til disse personer. hvis kemien er rigtig, og folk vælger at "sætte" sig på en hvalp, indbetales der et reservations gebyr på 4000,-. Når hvalpen bliver hentet følger der en hvalpepakke med som består af lidt startfoder, legetøj og godbider samt halsbånd og snor. Prisen bliver fast sat når hvalpene er født omkring (16.000kr) Billederne er af vores to sidste kuld

5260 Odense S
18. jul.

Broholmer/Mastiff hvalpe

9.500 kr.

Noël har 8 skønne hvalpe fra den 7-6-22,men vi kan desværre ikke beholde dem alle sammen, så de søger et godt og blivende hjem. Og kan flytte nu. Hvalpene er de sødeste, mest nysgerrige og legesyge man kan tænke sig. Der er 6 drenge og 2 piger. De bor inde i stuen, så de er vant til hverdagens lyde. De bor i trygge rammer, hvor vi på bedste vis, sørger for at socialiserer dem. Vi gør vores bedste for, at de får den bedste start på livet. De er ude flere gange i løbet af dagen, hvor de aktiveres samt de er begyndt at søge mod døren, når de skal lave stor og småt. De er vokset op med katte, andre hunde og har mødt børn gennem tiden. De har prøvet og køre i bil samt gået i snor. Det er meget vigtigt for os, at de finder det rigtig hjem. Begge forældre er gode familie hunde, og der er mulighed for at møde moren. Moren er Doubull Mastiff Faren er Broholmer De er chippet, vaccineret, fået ormekur, sundhedsbog og bliver registreret i dansk hunderegister, i jeres navn ved køb. Der medfølger hvalpepakke med 10 kg hvalpefoder, en snor, et halsbånd og legetøj. Så kom og mød jeres nye familiemedlem. Og få en lækker familiehund, som sætter familien over alt andet. Billede 1: Dreng (Solgt) Billede 2: Dreng Billede 3: Pige Billede 4: Dreng Billede 5: Dreng (Solgt) Billede 6: Dreng Billede 7: Dreng (Solgt) Billede 8: Pige (Reserveret) De sidste 2 billeder er Mor og Far.

8981 Spentrup
søn.

Hundehvalpe

11.000 kr.

Vi har de meste dejligste og kloge og legesyge små vidunder de elsker andre dyr og er nysgerrige og tillidsfulde er op vokset i store have med dens udfoldelser er opvokset sammen med mor og far er sunde og raske det er en bl.a. af malteser/Shih Tzu( mor faren er en Yorksh terri sælges kun til dem der kan give den kærlighed de har brug for kun seriøse hendvendelser

4690 Haslev
2. aug.

Goldendoodle F1

18.000 kr.

Dejlig store Goldedoodle F1 hvalpe De bliver ca 27-37 kg og ca 57-70 cm i ryghøjde som voksen. Kærlige, tilpas legesyg og naturlig stabil hvalpe. Så søger i en skøn familiehund, så se meget mere på hjemmesiden https://www.specialdogs.dk/storys-store-goldendoodle-f1-foedt-den-11-9-2021/e

6870 Ølgod
i går
Specialdogs v Jeanette Larsen

Hundehvalp bullmastiff

10.000 kr.

Bullmastiff og rottweiler mix - (Mastweiler) Rigtig flot hundehvalp tilsalg. Glad, modig, vagtsom, nysgerrig, lærenem og fyldt med energi. Kan også anskaffe billede af moren. Har selv faren og har fået en hvalp fra kuldet som hermed skal ha fundet en ny famile. Han har været ude på en gård de første 3 måneders tid nu er han kommet hjem Til hans far for at finde sit forener hjem? Regner med 50-60kg fuld voksen. Kan kontaktes på telefonen?

8381 Tilst
25. jun.

Powder puff/Malteser

7.000 kr.

Den lille brune tæve hvalp er reserveret. 5 dejlige hvalpe, 1tæve 4 hanner, det er stueopdræt,så de er vant til alt muligt støj.De kommer ud i haven mange gange om dagen, og de er ret dygtige til at besørge ude.De er opvokset på prima hvalpe foder og tykmælk. Voksen vægt 4-5 kg, og de fælder ikke. Di 2 første billeder er mor og far,3 -4er tæver, resten er han hvalpe. De er vac.chippet,i hundereg, og ormebehandlet.

7620 Lemvig
man.

Australian Shepherd drenge

15.000 kr.

Vi er nødt til at skille os af med vores dreng af tidsmæssige årsager han er en rigtig bjørn og så sød han hører meget godt men er stadig lidt legesyg han er top sund og han er født den 17.07.21 i Tyskland han er ASCA regerstiert men papirerne har vi endnu ikke ansøgt om hvilket ikke er noget problem for alt er tilgængeligt vi har en komplet genvurdering af forældrene hvad du kan se alt han er til alle mennesker og dyr totalt sød han er vokset op med børn, katte, heste og høns hvis du er interesseret kan du skrive til mig med glæde Han er ikke kastreret og har allerede lavet smukke unger

6682 Hovborg
i dag

Australian Shepherd - Aussie hvalpe

10.000 kr.

Lækre hvalpe af dejlige familiehunde udbydes nu til salg. 9 uger og må flytte hjemmefra. Dejlige bløde uldtotter. Hvalpene vokser op i landlige omgivelser, i huset og i haven. Sælges som familiehunde. Begge forældre er sunde og raske. Skønne rolige og kærlige familiehunde med et godt sind, som de har givet videre til sine hvalpe. Forældre og hvalpe er renracede. Mød mor og hendes hvalpe. Hvalpene er vaccineret, sundhedstjekket, sunde og raske, chippet og har fået 3 x ormekur. Der medfølger sundhedsbog og hvalpefoder. Følgende farver og køn, alle er født med fuld halelængde: Rød tricolore han Sort tricolore han

6300 Gråsten
tor.

Australian Shepherd - Aussie hvalpe

10.000 kr.

Lækre hvalpe af dejlige familiehunde udbydes nu til salg. 8 uger og må flytte hjemmefra nu. Dejlige bløde uldtotter. Hvalpene vokser op i landlige omgivelser, i huset og i haven. Kontaktsøgende, legesyge og elsker at være i hænder. Sælges som familiehunde. Begge forældre er sunde og raske. Skønne rolige og kærlige familiehunde med et godt sind, som videregivet til sine hvalpe. Forældre og hvalpe er renracede. Mød mor og hendes hvalpe. Hvalpene er vaccineret, sundhedstjekket, sunde og raske, chippet og har fået 3 x ormekur. Der medfølger sundhedsbog og hvalpefoder. Følgende farver og køn, alle er født med fuld halelængde: Rød tricolore han Sort tricolore han

6300 Gråsten
tor.

Mini Labradoodle F1B

18.000 kr.

Perfekte familiehunde, væsensstabile og legesyge puttehunde :-) Dette er brune mini Labradoodle F1B. Hvalpene vil som voksen blive ca 8-13 kg og ca 38-43 cm i ryghøjde. De fleste bliver dog ca 8-9 kg og 38-40 cm. Vi går som professionelle opdrættere og hundetræner gennem 27 år, meget op i at præge hvalpene optimalt de første 8 uger. De opvokser i familiære omgivelser med de lyde og aktiviteter der høre til et liv i en familie, ikke stald opdræt. Vi går også meget op i at "opdrage" hvalpene optimalt fra starten, så de ikke får upraktiske vaner, bla hilse 100% roligt, ikke hoppe op, ikke bide, ikke besørge indendørs, gerne dele kødben, acceptere negleklip og pelspleje, mv Se meget mere om på vores hjemmesiden... https://www.specialdogs.dk/balis-mini-labradooodle-f1b-foedt-den-17-2-2022/

6870 Ølgod
lør.
Specialdogs v Jeanette Larsen

Labradoodle hvalpe

10.000 kr.

Smukke og sunde labradoodle hvalpe er nu til salg. De blev født d.20 juni og vokser op i hjem med børn. Der er 6 drenge og 4 piger. Hvalpene bor inden for og er vandt til børn. De er salgsklar d. 8 august. Hvalpene bliver chippet og vaccineret og for ormekur inden de flytter hjemme fra. Moren er vores dejlige ren labrador i gul, der bor i huset hvor hun elsker at hygge med familien især børn. Hun er 2 år gammel, vejer 20 kg og er 53 cm høj. Begge hendes forældre er sorte labrador. Faren er en abrikos farvet, med lidt hvide aftegn mellem puddel på 2 år. Målt til at være 43cm og veje 9,2 kg. Depositum for en hvalp ligger på 2000kr. Der kommer selvfølgelig nye billeder løbende. Ved interesse skriv gerne en sms :)

7900 Nykøbing M
10. aug.

Mittelspitz hvalpe

15.000 kr.

Fra Kennel Asti-Una, DKK Stambog med godkendt avlsforældre! Bedårende, fluffy, lærenem og intelligent men også kærlig, det er en god beskrivelsen af en Mittelspitz hvalpe. En race som elsker både at være aktiv men også at sove længe og hygge! En rigtig humørbombe som får dig til at smile! Mittelspitz er en sjælne race kun ca 250 i DK. De er rigtig lærenem og kan brugs i mange hundesport, men de elsker også at kæle på sofaen! De vejer ca 10 som voksen og har en lækker fluffy pels. Vores sorte Mittelspitz hvalpe, kan rejse efter den 20 august. Hvalpene er afkom af DKK godkendt forældre. Kæmpe hvalpe pakke, vaccination, ormekur , chip mærkning og DKK stambog. Alt er 100% i orden! Hvalpene er bla. allerede i gang med at blive renlig. Kun telefoniske henvendelser. Se flere billeder på Kennel Asti-Una FB

5690 Tommerup
søn.

American pocket bully hvalpe

20.000 kr.

American pocket Bully Hvalpe. Vi har fået de skønneste 5 American Pocket Bully hvalpe i farverne Lilac Tricolor Champagne. Blå m/ hvid Blue fawn En American Bully er familiens lille klovn :) En fin lille kompagnon man kan have med alle vegne, er god til at tilpasse sig tager imod udfordringer man stiller den og er alles ven. En moderne race som egner sig godt uanset om det er lejlighed eller hus. Hvalpene vil været vokset op med mor og far da begge haves. Hvalpene vil være vel præget og vel socialiseret. De vil være vant til at køre i bil og være vant til andre dyr. Hvalpene vil være chippet og registreret i DHR. De vil have fået 3x ormekur og de vil have fået 8 ugers vaccinen samt sundhedsbog inden afrejse. Begge forældre har ABKC stamtavle og hvalpene er registreret i ABKC og har mere end 5 generationer bag sig. Du eller i er meget velkomne til at kontakte os for yderligere info. Vi er hjemme 24/ 7

4583 Sjællands Odde
10. aug.

Old English Bulldog

15.000 kr.

Old English Bulldog Bertha fødte 9 skønne hvalpe den 2 august, der er 6 drenge og 3 piger. Forældrene er gået igennem røgten inden avl og har fået flotte resultater, som selvfølgelig kan vises. De har før lavet et fantastisk kuld sammen. Mor Bertha er af den atletiske type. Hun er en aktiv pige som elsker at træne og lære nye ting. Hun nyder lange ture i skoven, men kan også sagtens ligge og flade ud på sofaen en hel dag. Far Elvis er af den mere brede type, men han er også meget aktiv, elsker at lege med bold og gør det uden problemer. Han kan også sagtens være på lange ture i skoven, men vil nu hellere spille bold eller snorke på sofaen. Hvalpene vil vokse op inde i stuen og blive vant til hverdagens lyde. Der vil blive lagt vægt på socialisering og lydtræning. Inden afrejse vil hvalpene være chippet, vaccineret og fået ormekur, de får EU pas, EKC stamtavle og en hvalpepakke med. Hvalpene koster 15.000 kr, ved reservation af hvalp skal der ligges et depositum på 3000 kr som ikke tilbage betales ved fortrydelse. Har det vækket jeres interesse eller har i spørgsmål, så er i velkommen til at skrive eller ringe og hører mere.

8963 Auning
9. aug.