Anden race

4
Staffordshire bull terrier

Staffordshire bull terrier

9.000 kr.

3 tæver tilbage. Salgsklar 16/8-22 Staffordshire bull terrier 6 tæver og 1 han. Alle brindle. Hvalpene er stueoodræt og vil vokse op inde i huset og blive vant til alle dagligdags lyde. I hjemmet er der børn og anden hund ud over moren. Begge forældre er rolige, kærlige og sociale familiehunde. Mor er uden Stamtavle og far med DKK tavle. Hver hvalp flytter her fra med følgende: 1. Vaccine 3x ormekur Chippet Registret i Dansk hunderegister Sundhedstjekket og sundhedsbog Hvalpepakke Ved interesse send venligst en sms eller mail med hvem i er og hvad i kan tilbyde en hvalp. Reservation af hvalp kan først gøres ved personligt fremmøde og vi forbeholder os retten til at vælge/fravælge købere. Reservationsgebyr 2000 kr. Der vil løbende komme flere billeder, som hvalpene bliver ældre.

4800 Nykøbing F
25. aug.
staffordshire bull terrier hvalpe

staffordshire bull terrier hvalpe

8.500 kr.

4 tæver søger kærlige familier Hvalpene er født d. 13-7-22. Hvalpene er stue opdræt Vil vokse op inde i huset og blive vant til alle dagligdags lyde. I vores hjem er der børn og en anden hund ud over moren. Begge forældre er rolige, kærlige og sociale familie hunde. Moren er sort uden stamtavle. Faren er sort med stamtavle. Hvalpene er uden stamtavle. Hvalpen flytter herfra med: Vaccine, ormekur, chippet, registret i dansk hunderegister, sundhedsbog og sundhedstjekket. Hvalpene er salgsklar 7-9-2022 ved interesse kontakt Jette Hald mobil nr. 25573202 Ved reservation af en hvalp 3000 kr. i depositum.

5463 Harndrup
19. sep.
Hundehvalpe

Hundehvalpe

9.000 kr.

Engelsk staffordshire/Old english bulldog hvalpe sælges. De skønneste hvalpe kan flytte hjemmefra omkring d 11/11. Mor og far er de kærligste familehunde. Pris 9000 med 2000 i dep ved reservation af hvalpen de tilbagebetales ikke ved fortrydelse. Kom og mød nellie og manses skønne kuld.

7260 Sønder Omme
i går
Skønne American Bully Hvalpe med fuld stamtavle
  • Skønne American Bully Hvalpe med fuld stamtavle - 2
  • Skønne American Bully Hvalpe med fuld stamtavle - 3

Skønne American Bully Hvalpe med fuld st...

15.000 kr.

Skønne Classic American Bully Hvalpe med fuld legal stamtavle fra American Bully Registry. Der er 10 skønne hvalpe i forskellige farver ? 7 piger og 3 drenge. De er i fantastike farver, enten chocolate tri, lilac tri, chocolate merle tri eller lilac merle tri. De er classic bullies, så de bliver ikke for store, men heller ikke for små, muskuløse og solide. De bliver sunde, atletiske og aktive. Hvalpene er stueopdræt, født og opvokset her hos os i vores hjem i Danmark, med masser af kontakt med voksne, børn og andre hunde. De er klar til deres nye hjem i midt-oktober, omkring efterårsferien. Forældrene er fantastiske eksemplarer på classic bullies. De er begge sundhedstestede. Både mor og far er fra berømte bully linjer, afstammende fra blandt andet Sunshine Bullies i Brasilien samt Magbullies, Ultrabullies, The Bullyfarah. Mor kan naturligvis ses med hvalpene, og far kan ses efter aftale. Hvalpene kommer med: - Ejerbevis og registrering af stamtavle - Dansk hunderegister oprettelse - Chip - Sundhedsbog og sundheds tjek - Ormekur x3 - Behandling mod lopper og andre parasitter - Giardia test før afhentning - Første omgang hvalpe vaccinationer - Købskontrakt Kontakt os endelig for mere information eller for at aftale besøg. Vi kan arrangere video opkald, eller I er velkomne til at komme og møde mor og hvalpe og se om de er noget for jer. # Old English Bulldog # Staffordshire bull terrier # Micro Bully # Pocket Bully # XL Bully

3480 Fredensborg
25. sep.
  • Skønne American Bully Hvalpe med fuld stamtavle - 2
  • Skønne American Bully Hvalpe med fuld stamtavle - 3
  • Skønne American Bully Hvalpe med fuld stamtavle - 4
  • Skønne American Bully Hvalpe med fuld stamtavle - 5