Anden race

4
Maltipoo mini
  • Maltipoo mini - 2
  • Maltipoo mini - 3

Maltipoo mini

18.000 kr.

De skønneste små Maltipoo hvalpe. Ibenholt sort pige Rød dreng med hvidt bryst. Mor Maltipoo på 2.4kg Far Toypuddel på 1.8kg. Begge forældre er sunde kærlige familie hunde. Hvalpene er stueopdræt og der oprettes en FB gruppe, hvor Hvalpene kan følges efter køb. Hvalpene vil blive dyrlæge tjekket og chippet og de vil få ormekure. Hvalpene for en hvalpepakke ved afrejse med noget mad og en bamse der dufter af mor. Der betales et depositum på 5000kr som modregnes købsprisen. Ved fortrydelse tilbagebetales depositummet ikke.

4490 Jerslev Sjælland
i dag
  • Maltipoo mini - 2
  • Maltipoo mini - 3
  • Maltipoo mini - 4
  • Maltipoo mini - 5
Shiton-Maltipoo Tæve. Kan overtages fra uge 10

Shiton-Maltipoo Tæve. Kan overtages fra ...

23.500 kr.

Vores smukke og skønne Lucy, har den 7/1-23 født. 2 tæver og 1 han. Vi har 1 tæve tilbage Vi er en familie med Mor/far, 2 døtre på 14 og 19 år. Lucy har født flere kuld, alle gange med far Buster. Hvalpene har vi kontakt med og følger deres liv. Lucy er Shiton, blanding af Shih Tzu & Coton de Tulear og Buster er Maltipoo, blanding af Malteser & Puddel. De kræver pelspleje, alt efter, hvad man ønsker. Vi får vores klippet 4 gange årligt. De fælder ikke og er meget allergi venlige. Flere af vores hundefamilier er allergikere og her er ingen allergi overfor hundene. Vi har beholdt en hvalp, som fylder 2 år. Se billeder af sort tæve. Hun er den mest kærlige, legesyge, glade og sjove lille hund. Hun passer hvalpene med Lucy. Det betyder meget for os, at vores hvalpe får alt det bedste i deres første levetid. Tryghed, nærvær og masser af dagligdagslyde, gør, at de små hvalpe har fået så mange oplevelser med i deres første levetid, at vi med stolthed kan sende dem hjem til deres kommende familier. Vi erfarer, at hvalpene er glade, trygge og nysgerrige når de flytter fra os, og de hurtigt og nemt finder tryghed i deres nye omgivelser. Det er for os, den vigtigste opgave, så familien får en kærlig & glad hund med hjem. Vores hvalpe vil være i mange hænder, komme med ud at køre bil og alt efter vejret komme på små ture. De vil hver dag opleve støvsugeren køre, lege med gulvmoppen og lære at komme i bad og få klippet negle mm. Hvalpene får en pakke med, hvori der er mad til den første tid, lille legeting og en klud som dufter af os. De vil få ormekur, være chippet og vaccineret samt registreret i dansk hunderegister. Depositum på 5.000 kr. ved aftale om køb. Vi går meget op i, at I er seriøse, hvis I henvender jer, da vores små pus skal hjem til de helt rigtige. Vi er her som familie for jer den første tid, hvis der er spørgsmål, små ting som vi kan hjælpe Jer med. Vi vil kunne sende billeder af vores tidligere hvalpe. De kærligste hilsner fra Lucys familie.

2605 Brøndby
23. jan.
Maltipoo

Maltipoo

10.000 kr.

maltipoo hvalpe søger nye hjem når de fylder 8uger , mor er toy puddel og malteser far der er 2 piger . Kun seriøse henvendelser!!! De er chippet fået ormekur og første vaccination og sundhedsbog ved afhentning. 1tæve seriøse henvendelser. !!!!!!

8983 Gjerlev J
7. jan.
Hund maltipoo

Hund maltipoo

14.800 kr.

Det med stort sorg at vi sælger vores Maltipoo, da vi ik har tid til ham, fordi vi begge arbejder. Han er jordens skønnest lille 5 måneders hvalp, der elsker at lege og putte på sofaen. Han er ik renlig endnu, men godt på vej. Kan være alene Max 2 timer af gangen.

7800 Skive
17. dec. 2022