Anden race

11
Hunde hvalp

Hunde hvalp

5.000 kr.

Der er vaccination bog og pas til hvalpene .deres mor er labrador og rottweiler og dogo canário bl. Og faren ved man ikke hvad der er i men en labrador str. De er dejlige og rolige og lære nem. De er født den 22/11-22 og er klar den 17/1-23 ham der er på billedet er fra kuldet før dem11/5-22 .

6372 Bylderup-Bov
i dag
SØGER HUNDEHVALP - HAN HUND

SØGER HUNDEHVALP - HAN HUND

Købes

Hej hej Vi er en familie på 4 som søger hund. Vi har holdt øje det sidste år, men intet har faldet i vores mave fornemmelse- endnu. Vi har i forvejen en smuk labrador blanding på knap 8 år. Han er jordens mildeste hund, og kan med alle. Vi bor på en stor ejendom med massere ude areal og højt til himmelen. Vi søger: *Han hund. *Blandings hund. *Mellem/stor race *Kort håret. *Gerne med pletter/farver/ kendetegn. Eks. Til race blandinger. Labrador, boxer, formel 1, DDB, schæfer.

9541 Suldrup
23. jan.
Brune Labrador hvalpe

Brune Labrador hvalpe

9.000 kr.

Hej så er tiden kommet til at vi skal til at flyve fra reden og vi ønsker at finde nogen gode familier der vil knus elske os og give os et trygt hjem med masser af kærlighed Vi er chippet, vaccineret og har fået ormekur Der er 2 piger og 3 drenge Når vi skal rejse har vi pakket en rygsæk med lidt legetøj, godbidder og 15 kg foder fra fauna kram Lidt om os Vi er opvokset i en stue med 2 små børn, 1 kat og 2 voksne hunde udover vores mor vi har været i hænder hver dag og kommer ud flere gange om dagen for at lære den store verden at kende

4293 Dianalund
22. jan.
Kort håret / labrador
 • Kort håret / labrador - 2
 • Kort håret / labrador - 3

Kort håret / labrador

6.500 kr.

Hvalpe er født den 26-12-2022. Hvalpene er særdeles velegnet til jagt. Begge forældre er ivrige jagthunde. Far: kort håret hønsehund - Odin. Mor: Labrador - Bella.

7323 Give
15. jan.
 • Kort håret / labrador - 2
 • Kort håret / labrador - 3
 • Kort håret / labrador - 4
 • Kort håret / labrador - 5
Hvalpe

Hvalpe

9.000 kr.

Blanding hvalpe labrador / schæfer Hej vores labrador på 4 år har fået 7 drenge og 4 piger de er født den 5/1-2023. Hvis det har interesse ring eller send en sms på 55206442. De vil være salgsklare ca den 8/3-2023. 3/4 labrador og 1/4 schæfer. De må besøges en uge efter fødsels. Hun har haft 2 kuld hvalpe tidligere. 1 år mellem hver kuld hvalpe og har stadig kontakt med alle ejer til den andre hvalpe. Hvalpene og ejer af tidligere kuld kan se på facebook hvis man søger på: Nea og hendes hvalpe

5700 Svendborg
11. jan.

Stor hund søges

500 kr.

Vi er en familie på mor og far og søn på 16 år.som søger en hund af stor race. Vi bor på vores gård med masser af ha at boltre sig på. Hunden vil komme med os over alt. Og hunden vil være i hele huset sammen med os. Vi har i forvejen en ældre labrador.

7323 Give
11. jan.

hunde

7.500 kr.

hvalp bladning af Schæfer, Rottweiler, og Labrador, Jeg har denne en basse tilbage, Som søger nyt hjem da jeg snart er store nok til at flytte fra min mor, Jeg får sundhedstjek samt sundheds bog og chip inden salg (Jeg er stue hunde altså vi er ikke opvokset i en stald) og vi bliver socialiseret hver dag, Min mor kan mødes som er stille og rolig og 5 år gammel 2 hund er solgt. Og jeg med den hvide streg i ansigt og hvid næse er tilbage.

4200 Slagelse
7. jan.

Lille hund søges

8.000 kr.

LILLE/mellem hund søges:-) Jeg er 25 år og bor alene i 3500 Har en 2 værelses lejlighed på 69kvm med lille have til, og direkte ud til store skove og grønne områder - Derudover så er jeg dog også hjemme hos mine forældre min. En gang om ugen, og de har dog to hanhunde. En labrador og en Jack russel på hhv. 8 år og 8mdr. Men de sødeste hunde som intet gør - Jeg er desværre sygemeldt med depression pt. Så jeg mangler virkelig min fremtidige bedste ven, jeg kan kaste al min tid og kærlighed på - Jeg har haft hunde,katte og generelt dyr det meste af mit liv. - Jeg ønsker at træne en del så min kommende bedste ven bliver bedst muligt aktiveret <3

3500 Værløse
18. dec. 2022

Skøn Labradoodle søger kærligt hjem

14.000 kr.

Skøn Labradoodle fra januar søger kærligt hjem Sort labradoodle han, født 27/01-2021 Ludvig er en kærlig hund, som er vant til at gå sammen med andre hunde, samt vant til børn. Han er fuldt vaccineret, renlig og kan basale kommandoer. Han er en rolig hund, som stadigvæk har brug for aktivering og kan lide at lege. Han er sort, med nogle få krøller. Far er en sort puddel og mor en brun labrador. Vi forventer ikke, at han bliver større. Sælges kun til kærligt hjem, som har tid til ham. Det er et plus, hvis der er andre hunde.

8000 Aarhus C
4. dec. 2022

Søger lille cockerspaniel/spandor

10.000 kr.

Søger lille cockerspaniel. Skal være familie hund. Må gerne være krydset med labrador.

7500 Holstebro
1. dec. 2022

Hvalpe

9.000 kr.

Har Disse 5 helt unikke hvalpe til salg. Mor er Stabyhoun far er F1 Labrador. Dem er der IKKE mange af. Så ønsker du og din familie en ny medlem så kontakt vores mad far. Dette er hvalpe som vil være aktive, nysgerrige og lærenemme. i vil få em familie medlem som vil følge jer i tykt og tyndt. I vil kunne brugen hunden til alle former for jagt, træning og aktivering som i nu ønsker jer. Den vil være aktiv når der er brug for det og slappe af i hjemmet. Jeg har en gang lavet denne parring før og har kun positive tilbage meldinger. Jeg her en Facebook gruppe med ejerne af disse smukke hunde som i ved interesse kan få lov at se. Spørg endelig løs, men ring eller skriv helst på mit nr. Jeg vil gerne have en god snak med fremtidige hvalpe køber. Der er 3 hanner og to tæver. En tæve tilbage.

8831 Løgstrup
24. nov. 2022