Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Anden race

181
Hvalp

Hvalp

7.500 kr.

En hvalp på 6 uger er tilbage. Som gerne vil have et dejligt sted at bo. Kan det være dig. Så ring eller skriv til mig.

5466 Asperup
i går
Hvalpe

Hvalpe

6.000 kr.

Hvalpe født d. 7/8-8/8 2 tæver 5 hanner For videoer send privat besked til Line Freja Sohn på Facebook for at følge med i FB-gruppen De sorte hvalpe har brunlig og grålig skær med hvide aftegninger på bryst og poter. Salgsklar d. 2 oktober Hvalpenes slut vægt vil ligge på 25 kg. Pepsi er labrador og Alaskan husky blanding. Hun er en tålmodig hund, dejlig familie hund, glad for børn, katte og andre hunde. Hun fik sidste år d 10/11 April, 7 sunde og raske hvalpe, med en anden hanhund. Pepsi er desuden blevet røntgenundersøgt for albuer og hofter i 2021 Bounty er samojede og Eurasier blanding. Stille og rolig hund som vi har kendt i 1 års tid, bor i samme område og derfor stor mulighed for at møde ham og ikke mindst Pepsi inden hvalpene melder deres ankomst, hvis der er interesse for det. Han er også en god familie hund og er meget kendt i vores område især børn elsker ham og han elsker at blive set. Fugle nyder at sidde på hans ryg som er en stor glæde for Bounty. Dette er hans først kuld hvalpe og med hans sind kan det kun blive super dejlige og rolige hvalpe. Mere info og kontrakt sendes på mail Inden hvalpene fylder 8 uger har de fået deres: *Ormekure *Vaccineret *Blevet Oprettet i hunderegister *sundhedstjek Der vil medfølge startpakke med: *start foder+fodervejleding *legetøj *tæppe duft af mor *fødselshalsbånd *sundhedsbog *hvalpe data uge for uge *viden om hver race. Hvalpene vil inden de fylder 8 uger: *vant til børn og ældre *vant til katte *vant til andre hunde *vant til høje lyde *komme på små ture med og uden snor *øvet trappetrin Man kan møde hvalpene når de fylder 3 uger Kontakt oplysninger Line 53 80 92 13 Jon 42 70 95 10 *kontakt os hvis der skulle være spørgsmål. 4 hvalpe mangler kommende familier Vi vægter det rette hjem højere end pris

2750 Ballerup
i går
Hvalpe

Hvalpe

12.000 kr.

Mor(Lady) er 75% Staff & 25% boxer. Er rolig og kærlig i sindet samt meget glad og trives godt i menneskeligt selvskab, er vand til at omgåes andre former dyr og børn i alle aldre. Far(Blue) er ren Staff med tavle. Han er en meget kærlig, glad og blid dreng som ligeledes trives fantastisk iblandt mennesker og andre dyr samt børn. Info om hvalpe: Vi er 8 stk. 5 drenge og 3 piger som er født D.25/8-2021.Vi er klar til at få vores nye D.19/10-2021 vi befinder os i Hillerød 3400 - Hvalpende håndteres dagligt i hænder således de er vand og glad for kontakt af både mennesker,dyr og børn. - Der trænes i renlighed omkring 5 uge. - Alle hvalpe vaccineres og får obligatorisk orme kur. - Ved reservation ligges der et fast depositum på 3000 kr som fratrækkes købs prisen når hvalpen hentes (depositum er ikke refunderbart hvis man fravælger køb af hvalp) Pris: Pr. hund 12.000 kr Skriv på 91548981 Billede 1 han Billede 2 han Billede 3 hun Billede 4 mor/far Billede 5 mormor/morfar

3400 Hillerød
4. jul.
Hvalpe

Hvalpe

9.000 kr.

Har Disse 5 helt unikke hvalpe til salg. Mor er Stabyhoun far er F1 Labrador. Dem er der IKKE mange af. Så ønsker du og din familie en ny medlem så kontakt vores mad far. Dette er hvalpe som vil være aktive, nysgerrige og lærenemme. i vil få em familie medlem som vil følge jer i tykt og tyndt. I vil kunne brugen hunden til alle former for jagt, træning og aktivering som i nu ønsker jer. Den vil være aktiv når der er brug for det og slappe af i hjemmet. Jeg har en gang lavet denne parring før og har kun positive tilbage meldinger. Jeg her en Facebook gruppe med ejerne af disse smukke hunde som i ved interesse kan få lov at se. Spørg endelig løs, men ring eller skriv helst på mit nr. Jeg vil gerne have en god snak med fremtidige hvalpe køber. Der er 3 hanner og to tæver. En tæve tilbage.

8831 Løgstrup
4. aug.
Hvalpe

Hvalpe

24.500 kr.

så fik min franske bulldog pige, sine hvalpe og nu er de blevet 8 uger---> 1 smuk blå pige og 1 lækker blå dreng.. De er opvokset i stueopdræt og er vant til alle hverdagslyde. De har mødt børn i forskellige aldre.. De er super søde og nysgerrige. De er klar til nye familier og de har lige været ved dyrlægen og få deres chip og vaccine samt sundhedstjek. de har løbende i deres opvækst fået ormekur 3x I får sundhedsbog og foder med til de første par dage... de er uden stamtavle og prisen er fast. Skriv en besked her ved seriøs interesse så kan vi aftale nærmere..

5884 Gudme
5. aug.

akita hvalpe

16.000 kr.

Kennel Akitagaarden søger købere til vores næste kuld så er du interesseret kan du kontakte os :) Hvalpene vil være trænet i renlighed samt trænet i at lystre deres navne, de vil være vant til børn, katte og andre hunde når de kommer ud til deres nye familier. Hvalpene er sundhedstjekket, fået ormekur, chippet og vac. når de bliver solgt. Hvalpene vil være socialiseret i følgene inden de rejer fra os: :støvsuger :bil :andre hunde :gåtur i snor :fremmede mennesker :musik :Vaskemaskine :lyden fra tog Hvalpene vokset op i huset med os, og har dagligt adgang til have areal. Hvalpene er avlet efter DKKs avlsanbefalinger og sælges med DKK plus stambog, dvs. følgene er tjekket hos forældrene. Mor Noa: HD/A-AD/0. Far rød/hvid : HD/A-AD/0 Proceduren i Kennel Akitagaarden: Vi har en hvalpeliste hvor dem der er interesseret i en hvalp bliver skrevet op, derefter hvis der er en hvalp til rådighed ,ringer vi og aftaler et møde, så vi kan se om der en hvalp til disse personer. hvis kemien er rigtig, og folk vælger at "sætte" sig på en hvalp, indbetales der et reservations gebyr på 4000,-. Når hvalpen bliver hentet følger der en hvalpepakke med som består af lidt startfoder, legetøj og godbider samt halsbånd og snor. Prisen bliver fast sat når hvalpene er født omkring (16.000kr) Billederne er af vores to sidste kuld

5260 Odense S
18. jul.

Dejlige hvalpe.

5.500 kr.

Dejlige hvalpe. Vi har fået 8 hvalpe, der er 4 hanner og 4 tæver. De er 8 uger d. 27 september Moren er ruhåret gravhund og cockerspaniel Faren er papillon. Moren er 3 år og 4 måned og det er hendes første og eneste kuld hvalpe, inden hun blev drægtig vejede hun 11 kg og faren er lidt mindre. Der 4 hanner de koster 5500 kr. Der er 4 tæver de koster 6000 kr. Ved valg/reservation af hvalp, betales et depositum på 1500 kr. Som modregnes købsprisen. Når hvalpene rejser hjemmefra er de vaccineret og chippet samt fået ormekur. Da det er vigtigt at vores hvalpe kommer til den helt rigtig familie/ejer, så derfor laves der en kontrakt på den enkelte hvalp. Ved interesse kan der sendes flere billeder. Så hvis du/i har lyst til at følge jeres nye hvalp, fra helt lille så send en besked.

7200 Grindsted
i går

Lækre hvalpe

10.000 kr.

Lækre beyeriske bjerg sporhund hvalpe er nu 6 uger og snart klar til nye hjem. Vi har 1 han hvalp og 4 hunner..som søger nye kærlige og aktive hjem. Om racen kan jeg sige at det er en dygtig jagt/ spor hund og ligeledes en fantastisk familie hund. Faderen til hvalpene har stamtavle mor er uden. Hunnerne koster 12.000 og hannen 10000.

6100 Haderslev
5. aug.

Spaniel hvalpe

14.500 kr.

Så er der født hvalpe hvalpe her ved os. Irsk vandspaniel. 9 august blev de født. Så de hvalpe I ser her på annoncer er fra sidste år. Da hendes hvalpe nu kun er meget små. Men de kan ses inde på siden lillebassumgaard.dk , som jeg vil opfordre jer til at gå ind på, for at se hvalpene. Den Irske vandspaniel er en sjælden race i Danmark. Racen er på størrelse med en stor Golden retriever eller labrador. Reserveret over for fremmede, men når først de er har set én an, er det den mest kælne spanielrace - elskelig og fantastisk. flere af hendes hvalpe fra forrige kuld bruges nu som service hund, skolehund og terapi hund. I skal være ligeglade med at jeres hvalp bliver forvekslet med en Goldendoodle, labradoodle... eller endda en puddel, for meget få mennesker har mødt racen. Hvalpene er ægte Irsk vandspaniel, med stambog fra Dkk. Racen beskrives som allergivenlig .... det betyder dog ikke at den ikke fælder... men den fælder ikke konstant som nogle andre hunderacer. I kan se mere inde på siden lillebassumgaard.dk . Vi er en afslappet familie, med masser af mennesker omkring os. Her er ingen hysteri og I må meget gerne ringe og høre mere om racen, eller komme forbi og møde moderen hvis I ønsker. Så vil vi svare så godt vi kan. Men kig ind på lillebassumgaard.dk, og tjek ud hvad der står derinde og tag kontakt til os, hvis det har vagt jeres interesse.

7400 Herning
ons.

Whippet hvalpe

12.000 kr.

Whippet hvalpe søger familie fra mitten af septembert. kuldet bestå af 8 hvalpe 2 drenge og 6 piger.. farven: Brindle. sort/hvis samt Blå/hvis. whippet er en rigtig skøn familie hund, som elsker børn. Det er en yders kærlig race som funger både så enkel mands hund og i flok. Det er dog en meget aktiv race speciel de først par år. Hvalpene kommer med stambog fra DDH/Sundhedsbog . Begge forælder er højt præmieret. Og som hvalpe Køber forventer jeg at du sætter dig ordenligt ind i race. for både din og hunden skyld. Og vi stå selvfølgelig også til rådighed for vejledning. Vi har en lille kennel, " stueopdræt" hvor vi vægter socialisering af hvalpen meget højt. Billeder : af mor og hvalpe, det sidste billeder er af far.

6000 Kolding
9. aug.

Gravhunde hvalpe

9.000 kr.

Vores tæve har lige fået 5 kære hvalpe som vi gerne vil have solgt. Faren er en rigtig fin jagthund fra Tyskland med gode jagtinstinkter samt en masse papirer m.m. Moren er en super dejlig familie hund med et fantastisk sind og gode jagtinstinkter. Faren og moren er begge naturfarvet, dog er hvalpene sorte, røde og naturfarvet. Det er parret nr 2 kuld, og fra sidste kuld kom også 5 super fine hvalpe, alle med et dejligt sind og sundhed. Hvalpene kan ses i Løkken, Nordjylland. Jeg kan kontaktes på 60229017, skriv/ring gerne for flere billedere eller spørgsmål.

9480 Løkken
tir.

Patterdale hvalp

7.000 kr.

Patterdale terrier hvalp (tæve) Grundet frafald fra køber, sælges denne hvalp. Dejlig lille race ca. 8 kg, og ca. 40 cm høj. Kontaktsøgende og let adresserbar. Meget børnevenlig og nem i omgang med andre hunde.

9620 Aalestrup
27. jun.

Mittelspitz hvalpe

15.000 kr.

Fra Kennel Asti-Una, DKK Stambog med godkendt avlsforældre! Bedårende, fluffy, lærenem og intelligent men også kærlig, det er en god beskrivelsen af en Mittelspitz hvalpe. En race som elsker både at være aktiv men også at sove længe og hygge! En rigtig humørbombe som får dig til at smile! Mittelspitz er en sjælne race kun ca 250 i DK. De er rigtig lærenem og kan brugs i mange hundesport, men de elsker også at kæle på sofaen! De vejer ca 10 som voksen og har en lækker fluffy pels. Vores sorte Mittelspitz hvalpe, kan rejse efter den 20 august. Hvalpene er afkom af DKK godkendt forældre. Kæmpe hvalpe pakke, vaccination, ormekur , chip mærkning og DKK stambog. Alt er 100% i orden! Hvalpene er bla. allerede i gang med at blive renlig. Kun telefoniske henvendelser. Se flere billeder på Kennel Asti-Una FB

5690 Tommerup
søn.

Labradoodle hvalpe.

12.000 kr.

puddel og Labrador. Far Mellem puddel. Salgsklar den. 05.06 Klar til udland 24.07 Mod merpris på 2000 kr til pas og rabies vaccinen. Kan leveres i Stavanger og omegn. Uden mer pris. Samtidig er der mere puddel i den, hvilket gør pelsen bliver mere krøllet og sindet er roligere. Pris. 12.000 kr. Der er allerede mulighed for at se hvalpene, samt mulighed for at reservere. Hvalpene vil på salgstidspunktet, som altid være chippet, vaccineret, have gennemgået ormekur og fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde. alle hvalpe der er født efter 20/5-22 passes gratis i sommerferien.

6823 Ansager
i går
Hanna Hansen

Schæferblanding hvalpe

5.000 kr.

Leder du efter din nye bedsteven? Så har vi et godt bud. Vi har 5 hvalpe til salg, hvor 3 af dem er hanner og 2 af dem er hunner. Begge forældre til hundene er meget familie-venlige og trives super godt med børn. Hvalpene er 50% schæfer, 25% labrador og 25% rottweiler. Hvalpene er 5 uger gamle nu og vil være salgsklar d. 1 september. Hvalpene er vokset op som en del af familien og har boet i vores køkken, bryggers og have, hvor de er en del af vores daglige liv helt fra begyndelsen. De er vant til andre hunde, katte og mange børn. Inden de flytter vil de være chippet, vaccineret første gang, have fået ormekur og sundhedstjek. Vi ønsker vores hvalpe får en god familie og et godt hjem derfor forbeholder vi os retten til at vælge mellem ansøgere. Ved reservation betales 1000 kr i depositum. Resten betales ved afhentning af hunden.

9381 Sulsted
i går

Vizsla hvalpe

12.000 kr.

Vizsla, hanhund, hvalp, 8 uger , m. stamtavle. Helt parate til nye oplevelser. Rønnegaards Sveas (Costa) og Thasjanis Pilous hvalpe er nu 8 uger født 20.06.2022, og klar til at flytte hjemmefra. Der er nu kun 2 smukke og charmerende hvalpe fra stueopdræt, som søger nye hjem. Hvalpene er socialiserede, trygge, glade og kontaktsøgende. DKK stamtavle og sundhedsbog medfølger. Mor har AA hofter og excellent på udstilling. Far har AA hofter, excellent på udstilling, apporteringsprøve og schweissprøve. En ny skøn jagtkammerat eller familiehund. Ring 40266042 for mere info.

4490 Jerslev Sjælland
i dag

Labrador hvalpe

6.000 kr.

Hvalpene er klar til afhentning med det samme (9uger) Mor er ren labrador. Far er halv labrador halv schæfer 2 hunner og 1 han tilbage. Afhentning hurtigst muligt

7323 Give
man.

Labradoodle Hvalpe

10.000 kr.

Labradoodle hvalpe, 6 uger kom og mød os og mor hanner 10000,- tæver 12000,- Vi er så heldige, at vi har fået smukke Labradoodle ,hvalpe med klippepels. hanner og tæver De søger nye kærlige hjem, og familier der har tid og lyst til at få et nyt familiemedlem. Begge forældre er dejlige familie hunde, sunde og raske . Mor : Labradoodle fra Tyskland efter fuld DNA testet forældre 16 kg 45 cm bor her ved os. Far: Mørk brun Mahogni fra Tyskeland 8,5 kg 40 cm fuld DNA testet for arvelig sygdomme De elsker børn og andre hunde. Forventet vægt på hvalpene er omkring ca 8/16 kgkg 40/45 cm. De bliver socialiseret med andre hunde store som små ,katte, børn, voksne og handicappede kommer ud og køre i bil til skov og strand. hvalpene fødes og opvokser inde i vores privat hjem. Hvalpene er sundhedstjekket, chippet og vaccineret ved afrejse. fået 3 * ormekur. Når den lille rejser vil den have en stor hvalpepakke med sig til den nye start. - Guide til doodler - Foder Royal Canin - Tæppe fra mor med broderet navn - legetøj. - sundhedsbog - halsbånd - Kødben - Slik Fra opdræt med alle lovpligtige godkendelser og uddannelser. 39 år erfaring inden for opdræt. Livslang support. - Fødevarestyrelsen - Kennelmærke - Dyrelæge kontrol - Opdrætter uddannelser Hvis I tænker, at I kan blive en god familie til en af de dejlige hvalpe så skriv til os. Depositum 5000kr Vi har en Facebook gruppe hvor hvalpene kan følges. kun for hvalpekøber. www.designer-hunde.dk

7870 Roslev
i går

Weimaraner hvalpe

15.000 kr.

7 Korthårede Weimaraner hvalpe født d 11-08-2022 i kennel Northsouth 5 tæver 2 hanner Salgs klar 01.10.2022 Hvalpene er efter australske og amerikanske linien. Begge forædler er højt præmieret på udstilling -de er Champions fra forskelige lande. Faren vandt titlen som verdensmester i 2021. Begge forældre bruges meget på praktisk jagt både på små og større jagter og har altid god kontakt, selv ved drev i stører såter og vilje til at arbejde i alt slags terræn. Er super gode familie hunde og har det helt rigtige sind. Fri fra dysplasia , begge er testet fri for genetiske sygdomme. Hvalpene er fra stueopdræt, bor i hjemmet hvor de lærer alle lyde og har kontakt med børn og alt fra hverdagen. De bliver påbegyndt trænet på fløjte, og bliver præsenteret for vildt og skudtrænet. Når de er klar til at flytte hjemmefra har de fået 3x ormekur, 1xvaccination + sundhedstjek. Der følger med hvalpen når den flytter hjemmefra: Sundhedsbog udfyldt af dyrelægen, registrering i dansk hunderegister, Stamtavle fra DKK, fin hvalpepakke. Ved reservation ligges et depositum på 3000 kr. Du/i er velkommen til at komme og besøge os og tage et kig på Highway,samt se hvalpene. Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål eller lyst til at vide mere 52652264

5220 Odense SØ
tir.

Labradoodle hvalpe

10.000 kr.

Smukke og sunde labradoodle hvalpe er nu til salg. De blev født d.20 juni og vokser op i hjem med børn. Der er 6 drenge og 4 piger. Hvalpene bor inden for og er vandt til børn. De er salgsklar d. 8 august. Hvalpene bliver chippet og vaccineret og for ormekur inden de flytter hjemme fra. Moren er vores dejlige ren labrador i gul, der bor i huset hvor hun elsker at hygge med familien især børn. Hun er 2 år gammel, vejer 20 kg og er 53 cm høj. Begge hendes forældre er sorte labrador. Faren er en abrikos farvet, med lidt hvide aftegn mellem puddel på 2 år. Målt til at være 43cm og veje 9,2 kg. Depositum for en hvalp ligger på 2000kr. Der kommer selvfølgelig nye billeder løbende. Ved interesse skriv gerne en sms :)

7900 Nykøbing M
10. aug.

Lækre hvalpe

6.500 kr.

Hvalpene er nu blevet en mdr gamle. ..er vant til alle lyde,kat og børn...moren er mops/chihuahua og faren langhåret chihuahua...1pige og 2 drenge...depositum 1500,som ikke betales tilbage hvis køber fortryder....ring for mere info på 29477199...2 sidste billeder er far og mor

9460 Brovst
søn.

Goldendoodles hvalpe

10.000 kr.

De skønneste hvalp, af ægte pudel og goldenretriver. Sorte og lyse, 3 tæver og 5 hanner. Både far og mor er sunde og raske, rolige familie hunde, som er vant til børn. Hvalpene er stueopdræt, så de er vant til hjemmets lyde, samt på større og helt små børn. Der følger selvfølgelig foder med til den første tid, legetøj de kender, tæppe som har været I hvalpegården mm. Hvalpene har selvfølgelig fået 2x ormekur, sundhedsbog, chippet og bliver registreret i ny ejers navn. Billeder: den voksne Goldendoodle er fra sidste kuld, samt billede af mor. Depositum kræves kr. 3000,-

7171 Uldum
søn.

Skønne hvalpe

10.000 kr.

Skønne hvalpe søger nye hjem 4 fantastiske hvalpe leder efter deres nye forevige hjem. De er Cane Corso / Boxer blanding og er nu 10 uger gamle og klar til at rejse hjemmefra. Mor: Cane Corso Far: Boxer De er af aktive forældre. Så du/din familie skal være indforstået med at få en aktiv hund, med et skønt og finurligt sind. De bliver ikke solgt til unge uerfarne eller til lejlighed. Der er 3 hanner og 1 tæve. De vil være chippet, vaccineret, fået obligatoriske ormekure mv. inden afrejse. Der medfølger desuden en super hvalpepakke til deres start i nye hjem. Kontakt mig endelig hvis du/i kunne have interesse i en af de skønne snuder.

7451 Sunds
19. jul.

Labradoodle hvalpe

12.000 kr.

Labradoodle hvalpe sælges Søde, kærlige familie hunde.

4500 Nykøbing Sj
4. aug.

Blandings hvalpe

8.000 kr.

Vores far engelsk bulldog og vores mor mops/cairn terrier Vi har både mor og far omkring os hver dag. ( billeder af mor og far) Vi er 5 drenge som har fødselsdag 24 juni Rød halsbånd Blå halsbånd Orange halsbånd Grøn halsbånd Sort halsbånd Vi er super fine hvalpe fra sunde og raske forældre. Vi opvokser inden for, hvor vi bliver vandt til børn og voksende. Dagligdags lyde og andre hunde. Dep 2000kr - resten betales når i hendes os Vi kommer godt afsted herfra omkring den 18 sep Vi bliver chippet, vaccineret, og får ormekur. En lille hvalpe pose følger os med

6855 Outrup
i dag

DDB Hvalpe

11.000 kr.

Dogue de Bordeaux hvalpe til salg 1 pige. Hun har et øre gang som der er groet sammen men det har ingen betydning for hende ifø dyrlægen Forældrene kommer fra rigtige gode Europæiske blodlinier. De søde små DDB'er er født d. 07.06.2022, og vil være klar til at flytte hjemmefra d. 02.08.2022 Hvalpene vil være: 1. Dyrlægekontrolleret 2. Chippet 3. Registreret i DHR 4. Vaccineret 5. Ormekur x 3 6. Sunhedsbog 7. Stamtavle (DDA) 8. PAS; efter aftale Der følger en lille hvalpepakke med. Pris: Kr. 11.000,- Bor i Herlufmagle ?

4160 Herlufmagle
3. aug.

Bichon Hvalpe

15.000 kr.

Da vores Lizzie har født 5 søde hvalpe den 26/4. 3 piger og 2 han.Vi søger nye kærlige hjem til dem.De er klart til at flytte hjemmefra fra efter 20/6 .Ring til os og høre nærmere og evt. lave aftale for et besøg. Nicole's mobil 71493859

6715 Esbjerg N
27. jul.

Pomchi Hvalpe

12.000 kr.

1 hvalp tilbage - sød mørk pige :) Pomchi hvalpe til salg - utrolig skøn blanding af pomeranian & chihuahua. Moren er pomchi (beige), og faren er ren pomeranian (sort - på de sidste billeder) 1 han og 2 tæver Klar til at flytte hjemmefra sidst i juli eller i aug ved match :) Vant til katte, store børn og andre hunde. Opvokset i privat kærligt hjem på landet. Kr. 12.000,- incl. udgifter til dyrlæge (ormekur, chip, vaccination, reg. i Dansk hunderegister og tjek mv.) Venligst kun seriøse henvendelser fra voksne købere :) Depositum kr. 2000 betales ved indgåelse af købsaftale og fratrækkes betaling ved afhentning. Kontakt gerne via FB siden: https://www.facebook.com/pomchihunde Læs om racen her: https://www.dailypaws.com/dogs-puppies/dog-breeds/pomchi

5672 Broby
tir.

Cavapoo hvalp

10.000 kr.

Det er med stor sorg, at vi grundet personlige årsager er nødt til at sælge vores dejlige cavapoo hvalp Chester på 4 mdr. Han er legesyg, kærlig, nysgerrig og social. Vant til andre hunde og børn. Er vaccineret, ormebehandlet og chippet. Vant til at køre i bil. Det vil være en fordel med en familie der ikke er væk hele dagen eller at der er en anden hund til at holde ham med selskab. Leder efter den rette ejer, så tager forbehold for at sortere i henvendelser for at skabe et godt liv for ham.

4684 Holmegaard
i går

F2 Pomsky hvalpe

30.000 kr.

F2 pomsky hvalpe tilbydes snart igen! Hvalpene forventes født d. 25/8 og ventelisten er åben. Tøv ikke med at kontakte mig for yderligere info om de skønne hvalpe. Hvad er en pomsky? En pomsky er en blanding mellem en siberian husky og en pomeranian. Blandingen er en designerhund, hvilket betyder at hunden er en krydsning mellem to racerene hunde, som er kombineret for at fremelske nogle specifikke egenskaber eller træk. Her er der tale om F2 pomskyer hvilket vil sige: F2 Pomsky - er når begge forældre mor og far er F1 Pomsky (Bedstemoderen er en Husky og bedstefaren er en Pomeranian) Dette er yderst sjældent at fremskaffe i Danmark, da racen stadig er ny. Men meget elsket af alle de heldige ejere rundt om i landet. Hvalpene på billederne er hvalpe fra vores første kuld F2 pomskyer tilbage fra december 2020 og det kommende kuld hvalpe er vores sidste kuld hvalpe efter de smukke forældre Merle og Ollie. Merle ses på billede 9 og Ollie ses på billede 10. Ønskes der flere billeder, et møde eller er der bare yderligere spørgsmål til vores hvalpe eller racen så ring endelig. Jeg forbeholder mig retten til at vælge mine hvalpes forevigt hjem. Hvalpene reserveres med et depositum som ikke tilbagebetales hvis man af en årsag ikke ønsker sin hvalp alligevel.

5380 Dalby
11. aug.

Gordon Setter hvalpe

10.000 kr.

Gordon Setter hvalpe født 6 - 7 hvalpene er opdrættet I hjemmet og meget harmoniske. Der medfølger DKK stamtavle og pas. Begge forældre er udstillings og markprøve præmierede.

6100 Haderslev
i dag

Tysk Ruhår Hvalpe

9.000 kr.

TYSK RUHÅRET HØNSEHUND HVALPE ? SALGSKLAR 18.07.21 Mine forældres Hunhund fik d. 23.05.21 7 hvalpe. De søger nu nyt hjem. Vi har 6 hanhunde og 1 tæve. Hvis nogen skulle forelske sig i en skøn familiehund og jagt glad lille hvalp. Hvalpene vil være chippet, vaccineret, fået ormekur og være stambogsført. Ved interesse kontakt da gerne min far Kristian Hauge 20 12 71 30 eller min mor Else Pabst 51 78 36 50.

6040 Egtved
14. jul.

Cockerdoodle, cockapoo hvalpe

19.500 kr.

Utrolig flotte og kærlige cockerdoodle hvalpe. Mor er den kærligste familiehund, hun er Cocker spaniel, far er en utrolig sød lys dværg puddel (Siku fra unique-dogs.com). Begge forældre er meget dejlige og rolige familiehunde med et godt sind. De bliver en god mellemstørrelse på ca 10-14 kg og omkring 38- 41 cm. Der er tale om en fantastisk familiehund, i en meget børnevenlig størrelse. Hvalpene er stueopdrættet, og bliver vænnet til dagligdagens lyde. De får en bred socialisering. Vi træner rolig adfærd, sit, kom, lyd træning, samt renlighed m.m. Vores 3 børn sørger for at hvalpene bliver vant til at blive nusset og holdt af børnehænder. Så der er tale om gennemnussede og menneskevante hvalpe. Vi har en blog hvor vi løbende vil lægge billeder og videoer ud af det dejlige kuld hvalpe- så I kan følge dem fra fødsel til levering. Rosa har født 9 hvalpe, 4 skønne piger og, 5 dejlige drenge. Drengene er stadig ledige. Når hvalpene flytter hjemmefra har de fået ormekur, og blevet undersøgt hos dyrelægen (sundhedsbog medfølger), vaccineret, chippet og registreret i dansk hunderegister. Der medfølger et tæppe der dufter af mor og søskende, foderpakke til den første tid, et stykke legetøj, snor og halsbånd. Du er velkommen til at komme og hilse på hvalpene og mor i Hodsager ved Aulum . Cockerdoodle hvalpene er fra 11. Juli og klart til at komme hjemmefra d. 5. Sept. Kontakt Inger Marie på tlf. 20651631 ved interesse i en af disse skønne hvalpe. Pris 19 500 kr Se mere om os på www. Skovlund-gaard.dk I kan følge Disse Rosas kuld på linket nedenunder, jer kan I også at hvilke hvalpe der er reserveret.: http://rosassmukkecockerdoodlehvalpe.blogspot.com/2022/08/rosas-sknne-cockerdoodle-hvalpe-4-uger.html

7490 Aulum
8. aug.

Allergivenlige hvalpe - Japapoodles

13.000 kr.

- 2 tæver og en han tilbage. Fantastiske fældefri og allergi venlige familie hunde. Japapoodle hvalpe - Japansk Spids/Toy puddel. Efter ekstremt gode familie hunde. Dette er en blanding vi har haft stor succes med flere gange. Vi kan derfor stå inde for hvordan de bliver i sind og temperament. Hvalpene bliver omkring 5 kg i størrelsen, lidt mere kan ske for hanner. Hvalpe ejere beskriver hvalpene som charmerende hunde fuld af personlighed. Kærlige, hengivne og yderst inteligente. Let at træne, og nemme i opdragelse. Salgsklare i uge 34. Chippet, vaccineret og fået ormekurer ved afhentning. Der medfølger start foder til den første tid. Kom og vær med fra starten og følg jeres kommende familie medlem - vi har dørene åbne så vi finder de helt rigtige familier. Hvalpene opvokser på Egely som danner rammen for en skøn gård i Jelling med heste, andre hunde, børn, og i det hele taget et liv hvor der altid er fart på. Dette afspejler også jeres kommende familie medlem, som er en dannet lille hvalp der er klar på verden. Masser af billeder af tidligere hvalpe kan sendes, og ligeledes af mor og far hunde. Depositum: 2.000,- kr. (returneres ikke hvis man fravælger og købe). Der oprettes en Facebook gruppe hvor man kan følge sin hvalp uge til uge og være med på sidelinjen med sjove ting vi laver med hvalpene. Derudover holder vi dage hvor man kan komme og besøge sin hvalp.

7300 Jelling
5. aug.

Boomer/Pudel hvalpe

11.000 kr.

Disse skønne krøllede og legesyge sorte hvalpe er klar til at komme hjemmefra om 3 uger. Mor til hvalpene er en Boomer og faren er en pudel, hvilket giver de flotteste allergivenlige hunde. De er vant til børn og er utrolig sociale. Hvalpene vil blive tjekket ved dyrlægen inden de flytter hjemmefra. Her vil de blive vaccineret, ID-chippet og en sundhedsbog vil blive oprettet på dem. Der vil yderligere blive givet 3*ormebehandling. Kom og oplev disse fantastiske hvalpe i Vemb Der er 1 tæve og 4 hanhunde. Billede af mor og far ligger sidst i billeder. Der er et depositum på 3.000kr pr hvalp. De kan blive boende længere i tilfælde af ferier.

7570 Vemb
28. jul.

Tyskjagtterrier hvalpe

4.000 kr.

Født 7-4

9340 Asaa
i går

Cockerpoo hvalpe

15.000 kr.

1 brun/hvid han. 1 sort/hvid hun. 1 sort hun. Dejlige søde hundehvalpe. Salgsklar den 9/8-22.

4460 Snertinge
25. jul.

Mini Bulls hvalpe

12.500 kr.

Vores skønne tæve har fået 7 smukke mini Bulls. Der er dog kun 1 tilbage. Lige nu er de 7 uger. Moren er en ren Old english bulldog og faren er en ren fransk bulldog. Begge har en dejlig sind. Hvalpene bliver selvfølgelig chippet, får 3 gange ormekur og vaccineret inden de flytter hjemmefra . Desuden vil der medfølge en hvalpe pakke med diverse ting i. De er vant til børn fra dag 1 da vi har 3 børn som allerede ELSKER dem.! Så de får masser af kærlighed og opmærksomhed. Marley som er på billedet har de flotteste farver. Hun har arvet lidt fra både moren og faren. Hun er sort/hvid/tigerstriber Prisen er 12.500 kr. pr hvalp, og ved reservation skal der betales 2500kr. Hvis man fortryder får man ikke de 2500 kr tilbage igen. Når man har reserveret en hvalp får man løbende billeder så man kan følge med i udviklingen. Hvalperne er klar til at flytte hjemmefra 20. August

7752 Snedsted
man.

Bomuld/puddel Hvalpe

12.000 kr.

Super lækre uldtotter. 2 tilbage. Vi har 4 små dejlige cotonpoo hvalpe. (Mor: puddel/coton de tular. Far: coton de tular) Hvalpene er en naturlig del af familien, og bliver dagligt stimuleret og lydtrænet. De bliver renlighedstrænet både ude og inde. Inde bruger de tissebakke, og ude besørger de på græs. Hvalpene er allergivenlige og kommer ikke til at fælde. De har fået rosende ord fra dyrlægen, og sundhedsbøger uden anmærkninger. De er naturligvis chippet og vaccineret. De er klar til at flytte hjemmefra d. 17/8. Du er velkommen til at komme og besøge dem! Der er 2 hanhunde tilbage. Ved reservation betales 2000kr

8860 Ulstrup
10. aug.

Mini Bulls hvalpe

12.500 kr.

Vores skønne tæve har fået 7 smukke mini Bulls. Der er dog kun 1 tilbage. Lige nu er de 7 uger. Moren er en ren Old english bulldog og faren er en ren fransk bulldog. Begge har en dejlig sind. Hvalpene bliver selvfølgelig chippet, får 3 gange ormekur og vaccineret inden de flytter hjemmefra . Desuden vil der medfølge en hvalppakke med diverse ting i. De er vant til børn fra dag 1 da vi har 3 børn som allerede ELSKER dem.! Så de får masser af kærlighed og opmærksomhed. Prisen er 12.500 kr. pr hvalp, og ved reservation skal der betales 2500kr. Hvis man fortryder får man ikke de 2500 kr tilbage igen. Når man har reserveret en hvalp får man løbende billeder så man kan følge med i udviklingen. Hvalperne er klar til at flytte hjemmefra 20. August

7752 Snedsted
søn.

Skønne Goldendoodle hvalpe

25.000 kr.

Vi har fået et dejligt kuld Goldendoodle hvalpe. Der er reserveret 6 hvalpe og der er endnu en flot han hvalp som mangler en familie. Hos os får de alle den bedste start med træning og prægning. Se mere på deres blog. http://goldendoodleshvalpe.blogspot.com Og om os på vores hjemmeside. www.unique-dogs.com Hvalpe er født den 17. juni og er rejseklar fra den 12. august. De bliver ca 12-17 kg og 39-44 cm, en skøn mellem størrelse :0) Alle får en rigtig god opvækst hvor de bliver præget på hjemmets lyde, børn, andre hunde, kat, den store natur og får øvet deres impulskontrol så de kan kom, sit, ligge stille på armen og blive snakket med mm. Skriv en sms om hvem i er og hvad i kan tilbyde.

7540 Haderup
3. aug.

Islandsk fårehund hvalpe

1.234 kr.

Har de her søde hvalpe som søger deres for evig hjem fra den 20 sep. De er 3 tæver. De er stue opdræt og bli'r vant til børn katte og heste og anden hund. Kom og møde dem. Ved interesse skriv eller ring

6280 Højer
7. aug.

Malteser/bomulds hvalpe

9.000 kr.

kønne malteser/bomulds blandings hvalpe. Der er 2 annoncer, men disse 3 skønheder er tæver. Første billede er faren, det andet er moren. De første 2 hvalpe billeder er sødeste Pinky pie, næste 2 er Arya, sidste 2 er Erika. Alle er sunde og raske, og er blevet dyrelæge tjekket samme dag, de er født. De er selvfølgelig blevet chippet og vaccineret når de bliver solgt, og der medfølger en kom godt afsted pakke. Alle hvalpe er i hænder hver dag, både af voksne og børn. De bliver vænnet til forskellige lyde. De koster 9000, med 1000kr i depositum

4683 Rønnede
i går

Rhodesian Ridgeback hvalpe

17.000 kr.

Hvalpene er med DKK stamtavle og begge forældre er hhv. international og dansk champion. Hvalpene ( 1 tæve/2 hanner) er meget lovende og har et godt temperament. Opdrættet af DKK opdrætter under gældende regler. De er klar til at rejse hjemmefra med en god hvalpepakke. Kun seriøse henvendelser.

8653 Them
man.

Westie blandings hvalpe

5.000 kr.

Westie blandings hvalpe. To hvalpe tilbage. Vores dejlige Westie hund Bailey har fået 4 skønne hvalpe 1tæve og 3 hanner. (Tæven og en han er solgt) Faren er en blanding af Stabyhoun og ??moren er en Westie dog uden stamtavle, moren er meget rolige og en god familie hund, han hunden kender jeg ikke så meget til. De er født den 28 juni og klar til et nyt og dejligt hjem fra uge 35. De er født inde i stuehuset og er vant til dagligdags lyde og at blive snakket og kælet med. Hvis i er intreseret og vil købe en vil vi have en depositum på 2000 kr som ikke returneres ved fortrydelse. Det er selvfølgeligt muligt at komme og se dem. De er selvfølgelig chippet, vaccineret og fået ormebehandling inden de forlader os

6800 Varde
i går

AUSTRALIAN SHEPPERT hvalpe

10.000 kr.

AUSTRALIEN SHEPPERT hvalpe (SIDSTE HVALP) moren er en rolig, afbalanceret ægte australien sheppert (rød/hvid) med et lyseblå og et grønt/brunt øje; faren er en rolig og afbalanceret australien sheppert/border (blå-merl-farve) med lyseblå øjne har følgende til salg:1 sort/hvid tæve De opvokser i vores hjem, så de bliver socialiseret både med mennesker, kat og andre hunde. de er klar til at flytte FRA den 1.8.2022 hvis der lige er en ferie der skal afvikles, så finder vi også ud af det :) de afleveres vaccineret, chippet og med ormekur

6200 Aabenraa
11. aug.

Welsh terrier hvalpe

15.000 kr.

Welsh terrier hvalpe, 2 hanner og 1 tæve, født d. 25. juni, er klar til at flytte hjemmefra 20. august. Det er nogle tillidsfulde hvalpe, legesyge og frække som en terrier skal være. De bliver naturligvis dyrlæge tjekket, vaccineret, chippet og med stambog. Vi har selv begge forældre, moren Pi kommer fra Tyskland og hedder oprindelig Ninette von der Hohen Flur. Faren er Newton, kommer fra Norge og hedder oprindelig Reigab's wox. En typisk terrier, minder meget om Ruhåret Foxterrier, har jagtlyst ,men er samtidig rolig, glad for børn, for fremmed og andre hunde, hvis den er vænnet til det fra hvalp. Den er vagtsom men ikke voldsom gøende. En livlig og aktiv hund og en fantastisk familiehund. Den indordner sig under de givne forhold, og holder gerne social kontakt til sine mennesker. Er du interesseret så skal vi vide lidt om dig, og har du spørgsmål, så svarer vi gerne. Mvh Dorte og Egon

7900 Nykøbing M
11. aug.

AlaskanMalamut og Tervueren hvalpe

8.000 kr.

Vi har 3 piger tilbage af et kuld på 8. De er alle rød/brune lige som moderen De er klar til at flytte i nye hjem d. 11/8 Mor er en Belgisk hyrdehund ( Tervueren ) Far er en Alaskan Malamut Har i lyst til at se og opleve hvalpene, er i velkommen. Vi har begge forældre Vi bor i Ringkøbing i Vestjylland Ønskes flere oplysninger, så skriv eller ring på: 21176967 Depositum 2000,-

6950 Ringkøbing
søn.

Havapoo hvalpe sælges

13.000 kr.

Mor er Maltipoo far er Havaneser. Racen kaldes Havapoo. Hvalpene er hvide, Født 16/6. De er socialiserede, med andre dyr, køre bil, andre mennesker mm. Der er en han og en hun til salg.

9632 Møldrup
tir.

Skønne HavaApso hvalpe

13.000 kr.

Ud af kuldet på 3 er der 2 super dejlige HavaApso piger til salg. De er født 13.07.2022. De er vant til almindelig hverdags lyde, en del besøg, børn og andre hunde. De er super søde kontakt søgende og legesyge. De er delvis renlig. De er vokset op i trykke omgivelser med en masse leg, motorisk sanse stimulering, en tur i haven, køre i bil og alt hvad man kan forstille sig en lille hvalp kan nå at opleve. De har fået ormekur, bliver vacc og chip inden salg. Der følger en lille hvalpe pakke med. Det er den cremefarvede (SOLGT) og den brune der er til salg. Den sorte bliver her. Kom nu og vælg og følg den lille til den er klar til at flytte hjemmefra, tidligst i uge 36. Depositum 3000 kr gives ikke retur hvis man springer fra.

8670 Låsby
i går

Broholmer/Mastiff hvalpe

9.000 kr.

Noël har 8 skønne hvalpe fra den 7-6-22,men vi kan desværre ikke beholde dem alle sammen, så de søger et godt og blivende hjem. Og kan flytte nu. Hvalpene er de sødeste, mest nysgerrige og legesyge man kan tænke sig. Der er 6 drenge og 2 piger. De bor inde i stuen, så de er vant til hverdagens lyde. De bor i trygge rammer, hvor vi på bedste vis, sørger for at socialiserer dem. Vi gør vores bedste for, at de får den bedste start på livet. De er ude flere gange i løbet af dagen, hvor de aktiveres samt de er begyndt at søge mod døren, når de skal lave stor og småt. De er vokset op med katte, andre hunde og har mødt børn gennem tiden. De har prøvet og køre i bil samt gået i snor. Det er meget vigtigt for os, at de finder det rigtig hjem. Begge forældre er gode familie hunde, og der er mulighed for at møde moren. Moren er Doubull Mastiff Faren er Broholmer De er chippet, vaccineret, fået ormekur, sundhedsbog og bliver registreret i dansk hunderegister, i jeres navn ved køb. Der medfølger hvalpepakke med 10 kg hvalpefoder, en snor, et halsbånd og legetøj. Så kom og mød jeres nye familiemedlem. Og få en lækker familiehund, som sætter familien over alt andet. Billede 1: Dreng (Solgt) Billede 2: Dreng Billede 3: Pige Billede 4: Dreng Billede 5: Dreng (Solgt) Billede 6: Dreng Billede 7: Dreng (Solgt) Billede 8: Pige De sidste 2 billeder er Mor og Far.

8981 Spentrup
i dag

allergivenlig designer hvalp

11.500 kr.

Sød chamerende køn lille hvalp 14 uger dreng sælges. sund og rask, 90% renlig. kører gerne bil. rigtig glad for børn. voksenvægt mellem 5 og 7 kg. Race sihi-poo. Der medfølger rigtig meget. For billeder og yderligere info. skriv sms. Kun seriøse henvendelser.

6230 Rødekro
26. jul.

Australian Shepherd - Aussie hvalpe

10.000 kr.

Lækre hvalpe af dejlige familiehunde udbydes nu til salg. 9 uger og må flytte hjemmefra. Dejlige bløde uldtotter. Hvalpene vokser op i landlige omgivelser, i huset og i haven. Sælges som familiehunde. Begge forældre er sunde og raske. Skønne rolige og kærlige familiehunde med et godt sind, som de har givet videre til sine hvalpe. Forældre og hvalpe er renracede. Mød mor og hendes hvalpe. Hvalpene er vaccineret, sundhedstjekket, sunde og raske, chippet og har fået 3 x ormekur. Der medfølger sundhedsbog og hvalpefoder. Følgende farver og køn, alle er født med fuld halelængde: Rød tricolore han Sort tricolore han

6300 Gråsten
11. aug.

Australian Shepherd - Aussie hvalpe

10.000 kr.

Lækre hvalpe af dejlige familiehunde udbydes nu til salg. 8 uger og må flytte hjemmefra nu. Dejlige bløde uldtotter. Hvalpene vokser op i landlige omgivelser, i huset og i haven. Kontaktsøgende, legesyge og elsker at være i hænder. Sælges som familiehunde. Begge forældre er sunde og raske. Skønne rolige og kærlige familiehunde med et godt sind, som videregivet til sine hvalpe. Forældre og hvalpe er renracede. Mød mor og hendes hvalpe. Hvalpene er vaccineret, sundhedstjekket, sunde og raske, chippet og har fået 3 x ormekur. Der medfølger sundhedsbog og hvalpefoder. Følgende farver og køn, alle er født med fuld halelængde: Rød tricolore han Sort tricolore han

6300 Gråsten
11. aug.

staffordshire bull terrier hvalpe

8.500 kr.

4 tæver søger kærlige familier Hvalpene er født d. 13-7-22. Hvalpene er stue opdræt Vil vokse op inde i huset og blive vant til alle dagligdags lyde. I vores hjem er der børn og en anden hund ud over moren. Begge forældre er rolige, kærlige og sociale familie hunde. Moren er sort uden stamtavle. Faren er sort med stamtavle. Hvalpene er uden stamtavle. Hvalpen flytter herfra med: Vaccine, ormekur, chippet, registret i dansk hunderegister, sundhedsbog og sundhedstjekket. Hvalpene er salgsklar 7-9-2022 ved interesse kontakt Jette Hald mobil nr. 25573202 Ved reservation af en hvalp 3000 kr. i depositum.

5463 Harndrup
25. jul.

American pocket bully hvalpe

20.000 kr.

American pocket Bully Hvalpe. Vi har fået de skønneste 5 American Pocket Bully hvalpe i farverne Lilac Tricolor Champagne. Blå m/ hvid Blue fawn En American Bully er familiens lille klovn :) En fin lille kompagnon man kan have med alle vegne, er god til at tilpasse sig tager imod udfordringer man stiller den og er alles ven. En moderne race som egner sig godt uanset om det er lejlighed eller hus. Hvalpene vil været vokset op med mor og far da begge haves. Hvalpene vil være vel præget og vel socialiseret. De vil være vant til at køre i bil og være vant til andre dyr. Hvalpene vil være chippet og registreret i DHR. De vil have fået 3x ormekur og de vil have fået 8 ugers vaccinen samt sundhedsbog inden afrejse. Begge forældre har ABKC stamtavle og hvalpene er registreret i ABKC og har mere end 5 generationer bag sig. Du eller i er meget velkomne til at kontakte os for yderligere info. Vi er hjemme 24/ 7

4583 Sjællands Odde
10. aug.

Fransk bulldog blandings hvalpe

8.000 kr.

ÅBENT HUS HELE UGE 30. 1 tæve tilbage Super lækker fransk-beagle blanding ( også kaldet frengle) Skønne Fransk bulldog blandings hvalpe. Mor. Fransk Bulldog - Beagle. Far. Fransk Bulldog - Beagle. Pris. 8000 kr. Dejlig robust og muskuløs hvalp/hund, der kan tåle leg og motion, men der samtidigt har et kærligt og roligt sind. Derfor kan de også varmt anbefales til familie hund. Der er allerede mulighed for at se hvalpene, samt mulighed for at reservere. Hvalpene vil på salgstidspunktet, som altid være chippet, vaccineret, have gennemgået ormekur og fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde..

6823 Ansager
i går
Hanna Hansen

Jack russel terrier hvalpe

6.000 kr.

2 Jack russel terrier hvalpe søger nye hjem. Det er to tæver. De er født d 11/7.22, klar til at flytte hjemmefra d 5/9.22. De vil være chippet, vaccineret, have fået ormekur, og have sundhedsbog med sig. Depositum 2000 kr

8800 Viborg
11. aug.

Cavapoo/Cavaoodle hvalp søges!

Købes

Hej vi er en familie på 4, som enormt gerne kunne tænkte sig et ekstra familiemedlem. Vi søger racen Cavapoo/Cavaoodle i en rødlig farve, som bla. kan ses på de forskellige billeder, og gerne en tæve. Vi har før erfaring med hunde, hvor både borderterrier og malteser har været en del af familien. I de sidste 6 mdr. har hjemmet været tomt, eftersom vores malteser på 3 år flyttede med den ældste i søskende flokken. Vi har derudover lavet en masse research, så vi har en masse viden omkring racen. Kontakt os endelig hvis i sælger sådan en hvalp! -Vi er dog ikke villige til at give det halve ud af øjne for sådan en hvalp. Prisen for os må MAKSIMUM ligge på de 15.000kr., og må ikke bo i jylland, da det er en dags kørsel for os.

4800 Nykøbing F
man.

Kun to hvalpe tilbage.

13.000 kr.

Smukke, velfungerende, raske, og super sjove hvalpe. Kun to tilbage.

2620 Albertslund
8. aug.
Side:af 4