Anden race

4
Greyhoundhvalpe DKK," stueopdræt" familiehunde
 • Greyhoundhvalpe DKK," stueopdræt" familiehunde  - 2
 • Greyhoundhvalpe DKK," stueopdræt" familiehunde  - 3

Greyhoundhvalpe DKK," stueopdræt" famili...

9.000 kr.

Greyhound, hvalpe , salgsklar 13.05- Åbent "hvalpe hus" 2 påske dag, send venligst sms først! Sunde og livskraftige hvalpe, til senioren, familien og singlen der gerne vil have en hund ud over det sædvanlige, med følgende egenskaber: Rolig, venlig og nem. Kærlig overfor hele familien og gæster. God til børn. Elsker at være sammen med sin familie, og gerne andre hunde. Ikke vagtsom eller aggressiv, men har et blødt og følsomt sind. Har motionsbehov som en labrador, men elsker at få lov at løbe frit med jævne mellemrum, feks. v. strand, indhegnet areal eller hundeskov. Stille hund der sjældent gør. Nem pelspleje. Lærer nemt at gå pænt i snor. Trænbar med lidt tålmodighed; men meget tilpasningsdygtig, og nem at være sammen med. Racen er meget social. Evt. læs DKKs beskrivelse af racen ( vores erfaring er at de ikke er reserverede overfor fremmede, eller særlig sarte)- vi har selv 3 Grey. Hvalpene vil blive miljøtrænet inden salg: vant til børn, andre hunde , kat, støvsuger , bilkørsel, start trænet i at komme når man kalder og tilvænnet gåture. Sælges m DKK stamtavle, chippet, vaccineret og parasitbehandlet + gratis medlemsskab af Myndeklubben resten af 23. Ligeledes tlf. rådgivning i forhold til god start af hvalpens nye liv , samt hvalpetræf i august. Mor: Elektra DK021652019 , bedste udstillingsresultat: Exellent og BIK, Myndeklubbens skue 2019. Far: Starshinechilli DK04835/2021 ( Pensioneret topvæddeløbshund ) Da hvalpene er af løbsafstamning, er de velegnede som både familiehunde, evt. Lurecoursing samt væddeløb. Udvokset vægt 25 - 32 kg - 2 brindle, 1 blå , og 3 sorte hanner samt 3 sorte tæver. Mulighed for at besøge hvalpene efter aftale.

5471 Søndersø
i går
 • Greyhoundhvalpe DKK," stueopdræt" familiehunde  - 2
 • Greyhoundhvalpe DKK," stueopdræt" familiehunde  - 3
 • Greyhoundhvalpe DKK," stueopdræt" familiehunde  - 4
 • Greyhoundhvalpe DKK," stueopdræt" familiehunde  - 5
Goldendoodle F1B tilbydes til parring.

Goldendoodle F1B tilbydes til parring.

Andet

Goldendoodle F1B tilbydes til parring. Theo er en blanding mellem en goldendoodle F1 og en mellem puddel. Faren vejer 8 kg. Moren vejer 25 kg. Theo er to år gammel og vejer selv 13 kg. Han er en glad og energisk hund med et fantastisk sind, og samtidig god til at finde ro. Derudover er han samarbejdsvillig i trænings situationer. Han er vaccineret med alle anbefalede vaccinationer. Prisen for parring er en halv hvalps pris. Der tilbydes gratis omparring, hvis dette skulle blive nødvendigt. Kontakt mig for yderligere info eller spørgsmål.

9210 Aalborg SØ
søn.
Pomchi hund

Pomchi hund

123 kr.

Ikke gratis! Ønsker kun seriøse henvendelser. Det er med meget stor sorg og imod egne værdier, at jeg efter lang betænkningstid må erkende, at det bedste vil være, at finde et andet hjem til vores kærlige Honey. Grunden til min beslutning er at: jeg ikke kan tilbyde Honey det som er bedst for hende. Honey er en hunhund på lidt over et år. Hun er en pomchi (Pomeranian/Chihuahua blanding på ca. 5 kg. Hun er meget legesyg, elsker sine bamser, og er vant til, at putte i sengen. Honey er desuden meget tryghedssøgende og vil gerne være tæt med sine mennesker. Honey har fra helt lille været usikker, hvilket er blevet lidt bedre. Hun bliver og er meget knyttet til menneskerne omkring hende, men samtidig er hun bange for fremmede, og det tager lidt tid for hende, at finde ud af, at de ikke gør hende noget. Hendes usikkerhed resultere i, at hun ofte græder/gøer når hun er alene hjemme, påtrods af, at hun er vant til det. Ligeledes er hun temmelig usikker omkring helt små børn (Hun bor nu med et barn på 6 år, hvilket er ok) Honey er vant til både hund og kat, og trives rigtig fint i selskab med de fleste andre dyr. Krav til fremtidige hjem: Jeg søger hende et kærligt BLIVENDE hjem, og ser meget gerne, at hun er MINIMALT alene hjemme. At man er indforstået med, at Honey kræver stabilitet, masser af tid, omsorg og at hun trods sin lille størrelse har brug for forskellige former for aktivering. Jeg har brug for, at bibeholde kontakten vedr. Honey, og ser gerne at evt. fremtidige ejere kommer på besøg et par gange, så begge parter føler sig sikre i valget og Honey opbygger tilknytning. Prisen er ikke afgørende for mig - den kan vi tage privat - det vigtigste er et menneske der kan tilbyde hende mere end jeg kan. Forbeholder mig retten til, at vælge det rette match. For mere info, skriv venligst pb.

8700 Horsens
12. feb.
søger gratis lille hund

søger gratis lille hund

1 kr.

Vi søger en legekammerat til vores tæve og gerne nogle der ikke har overskud mere til deres hund Hvor den er gratis vi tilbyder et godt hjem hernede i Nakskov vi begge to og førtidspensionister er 43 år og 54 år og går hjemme og har en kæmpe have og masser af plads Vi har masser af faciliteter til at komme ud og gå med den vi har hjemmeboende børn en på 22 og en på 21 og en på 19 og en på 14 og hvis det er langt væk skulle gerne ændre må komme og aflevere den til Nakskov for har ikke bil og kørekort. vi går ture hver dag og bor kun 2 km fra dyreklenikken selvfølgelig bruges haven også vi har døren åben altid så der er mulighed for at rende ud når det passer dem. Vi har rimeligt meget ro her for børnene er voksne selvfølgelig pjatter vi meget både med hund og børn, vores lille guldklump er også meget rolig.. Ingen råben og skrigene her som skrevet går vi hverdag gennemsnittet 3-4 km hver gang..

4900 Nakskov
26. nov. 2022