Anden race

3
JAY

JAY

2.500 kr.

Jay er en smuk blandings hvalp på25 kg og 1 år. han blev fundet af min ven Ana efterladt, med sine 4 brødre i Rumænien. Ana har et internat, og bragte dem hjem.. Jay er lidt genert og skal lære folk at kende, men så han en stor kælepotte.. Jay er lige så sød og mild som han er stor. han leger med alle hunde, går okay i snor. ikke testet med katte. jay er i pleje hos mig i Randers NV..og har flyttet sig enormt siden han kom. jeg har arb med gadehunde i 16 år og selv boet og arb med gadehunde i Rumænien i 2. Jay er vant til andre hunde i alle str, han kræver en tålmodig ejer der kan træne ham og vise ham verden i hans tempo, specielt nu han er i spøgelsesalderen. Har haft ham med både i Randers midtby og Maxizoo uden problemer. alle hunde der formidles gennem mig overholder reglerne for import, jeg er registreret som importør, og de er vacc, chippet og har pas, i henhold til lovgivningen. adoptionsgebyret dækker vacc, chip, pas, transport osv. og 100 % tilfalder internatet. er du int i at vide mere om Jay er du velkommen til at kontakte mig..

7570 Vemb
i går
Jasper

Jasper

2.000 kr.

SPECIAL CASE..Jasper er en fantastisk dejlig hund på omkring 30kg som har været meget igennem..han søger derfor en fam der har overskud og en stor have. som vil give ham en kærligt hjem og en blød kurv. Jasper tror vi er 6-7 år, og 3 benet..han er super sød og fungere fint med tæver, NOGLE hanhunde er no go. han er selv en domonerende hanhund. fandt Jasper da jeg boede i Rumænien, han var blevet påkørt af en bil, og efterladt i skyggen af den lokale dyrlæge .da ingen vile påtage sig ejerskab for ham...fik beskeden 5 timer senere. racede op og hentede min veninde, og ud hvor han var efterladt. han blev kørt til min egen dyrlæge 45 min væk, som hev ham direkte på operationsbordet, efter undersøgelse og røngten. forbenet var brækket midt over næsten oppe ved skulder..første operation blev der sat plade og skruer i. 2 operation var en mindre brækket knogle i bagbenet. 3 operation blev ambutering af forbenet, da det lykkedes Jasper at bukke pladen og hive skruerne ud...hvordan han har gjort ved vi ikke, hverken myn dyrlæge eller jeg ku bukke en lign plade. men skaden var for stor til benet kunne reddes. han lader sig ikk mærke med at han er 3 benet... da jeg måtte forlade Rumænien i Dec blev han dernede hos min veninde der har et rescue..Jasper og min hanhund kan ikk sammen og kom hjem til en lejlighed. MEN det vil være synd hvis Jasper skal tilbringe resten af livet i en kennel. han er en fantastisk dejlig hund, går fint i snor. elsker at nusse. fungere fint med tæver og NOGLE hanhunde...pga hans alder og handicap er hans adoptionsgebyr kun de aktuelle udgifter til at få ham til DK. han skal et sted hen uden små børn og katte, helst et sted med indhegnet have og ikke for mange trapper. vi ved han har været gadehund da han er kendt i området han blev fundet, og lokale har fodret ham. men ingen ville påtage sig ejerskab..(muligvis pga dyrlægeregning, som en af mine fantastiske støtter dækkede) han er vacc, har pas, chip, kastreret, får ormekur, og transport

7570 Vemb
31. dec. 2022
Grace

Grace

3.500 kr.

Grace er en sød tæve på 3 år, der ønsker sig sin hele egen fam..hun bor pt hos min veninde Maria i Teius i Rumænien. men et liv i en løbegård er ikke et liv for en hund. Grace er det man kalder en gadehund, hun har dog boet hos Maria det sidste års tid og vant til at være i hænder..hun er sød og god med andre hunde..ikke tjekket med katte ell børn. hun er medium str.. Grace er vacc, chippet har pas, får ormekur, og steriliseres inden hun rejser til DK. hun overholder alle gældene regler for import af hunde. ligesom hele adoptionsgebyret går til Maria.. jeg har 20 års erfaring med rescue hunde, har boet og arbejdet med gadehunde i Rumænien. og vil altid være behjælplig i tilfælde af spørgsmål ell evt problemer. Grace ønsker sig et hjem gerne med en anden hund. børn over 5 år og gerne en have..hun er ikke vant til at gå i snor så skal læres ligesom der kan være lidt renlighedstræning.

7570 Vemb
20. nov. 2022