Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Anden race

5
Søger lille cockerspaniel/spandor

Søger lille cockerspaniel/spandor

10.000 kr.

Søger lille cockerspaniel. Skal være familie hund. Må gerne være krydset med labrador.

7500 Holstebro
tor.
Amerikansk cockerspaniel, 16 mdr.

Amerikansk cockerspaniel, 16 mdr.

12.000 kr.

Amerikansk cockerspaniel, kastreret hanhund, 16 mdr. gammel, stambogscertificeret, fra Kennel Galaksi i Dianalund. Sød, glad og renlig familiehund, som har modtaget hvalpe- og lydighedstræning. Har fået alle de krævede vaccinationer. Vi bliver desværre nødt til at finde et nyt kærligt hjem til ham af praktiske, familiemæssige årsager.

1799 København V
29. jul.
Hundehvalpe

Hundehvalpe

5.500 kr.

Vi har fået 8 hvalpe, der er 4 hanner og 4 tæver. De er 8 uger d. 27 september Moren er ruhåret gravhund og cockerspaniel Faren er papillon. Moren er 3 år og 4 måned og det er hendes første og eneste kuld hvalpe, inden hun blev drægtig vejede hun 11 kg og faren er lidt mindre. Der 4 hanner de koster 5500 kr. Der er 4 tæver de koster 6000 kr. Ved valg/reservation af hvalp, betales et depositum på 1500 kr. Som modregnes købsprisen. Når hvalpene rejser hjemmefra er de vaccineret og chippet samt fået ormekur. Da det er vigtigt at vores hvalpe kommer til den helt rigtig familie/ejer, så derfor laves der en kontrakt på den enkelte hvalp. Ved interesse kan der sendes flere billeder. Så hvis du/i har lyst til at følge jeres nye hvalp, fra helt lille så send en besked.

7200 Grindsted
9. aug.
cockerpoo/ cockerdoodler

cockerpoo/ cockerdoodler

18.000 kr.

Så er der skønne cockerpoo/ cockerdoodler Vores dejlige tæve Muddi har fået 9 skønne hvalpe. Muddi er en grå/sort cockerpoo af egen opdræt. Muddis mor var cockerspaniel og far kongepuddel. Muddi er parret med Vatel som er en lidt mindre abrikosfarvet cockerpoo. Som er vist på billede 11 Det er anden gang Muddi skal have hvalpe sammen med Vatel. Forventet størrelse på omkring 13-15 kg. Det bliver nogen fantastiske hunde både som familiehund men er også som arbejdeshund. De er lette at omgås og lærenemme. Vi har dem som stue opdræt og de kommer i mange hænder af både børn og voksne. De vil blive miljøtrænet, renligheds trenet og vænnet til at gå med sele mm. Jeg udbyder dem allerede nu til salg. så det kan være muligt at følge hvalpene fra start. Hvalpene får ormekur, bliver sundheds tjekke, chippet og Vaccineret før de flytter hjemme fra. Ved købs aftale betales et depositum på 4500 kr. som ikke refunderes hvis man af en eller anden årsag skulle fortryde. Og det resterende beløb ved afhentning af hvalpen. Ved interesse skriv gerne en besked hvad i kan tilbyde- og søger en hund til, så ringer jeg tilbage hvis i ønsker at blive ringet op. Eller ring efter kl. 17

8600 Silkeborg
6. aug.
Cocker doodle/cockapoo hvalpe
  • Cocker doodle/cockapoo hvalpe - 2
  • Cocker doodle/cockapoo hvalpe - 3

Cocker doodle/cockapoo hvalpe

17.500 kr.

Skønneste Hugo kan nu blive jeres. Kærlige Hugo er stueopdrættet og er en del af vor familie. Han møder andre mennesker, dyr og de får en bred socialisering. Vi træner rolig adfærd, indkald, sit, dæk, kom, lyd, renlighed, køretræning, hjemme alene, gå pænt i snor, han kommer med os på camping, strand m.m. Han er utrolig opmærksom, nysgerrig og responderer virkelig godt på træningen. Vores 3 børn sørger for at Hugo bliver vant til at blive nusset og holdt af børnehænder. Han elsker at putte, hygge og være sammen med sin familie. Han er også utrolig dygtig i mødet med andre mennesker og hunde. Mor er den kærligste familiehund, engelsk cockerspaniel, far er en utrolig sød mellem/dværg puddel (Siku fra unique-dogs.com). Begge forældre har gennemgået sundhedsundersøgelser, og er meget dejlige og kærlige familiehunde med et godt sind. De bliver en god mellemstørrelse på ca 10-15 kg og omkring 40-43 cm. Der er tale om en fantastisk familiehund, i en meget børnevenlig størrelse. Hugo har fået ormekure, og er blevet undersøgt hos dyrelægen (sundhedsbog medfølger), 8 og 12 ugers vaccineret, chippet og registreret i dansk hunderegister. Der medfølger et tæppe der dufter af mor og søskende, foderpakke til den første tid, et stykke legetøj, snor, halsbånd og EU-pas. Skønne Hugo er 13 uger og klar til at komme hjemmefra. Kuldet er på 9 hvalpe, og vi har kun dejlige Hugo tilbage. Han har fået en masse ekstra træning, og er enormt dygtig og kærlig. Kontakt Inger Marie på tlf. 20651631 ved interesse for at komme og møde ham. Pris 17.500 kr Bil 1-9: skønne Hugo Bil 10: søde mor Lucia Bil 11: kærlige far Siku Vi har lavet blog fra hvalpenes hverdag, fra fødsel til nu. Se mere på vor blog, seneste blog fra træning og hygge med Hugo: http://luciasdejligecockerdoodlehvalpe.blogspot.com/2022/08/trning-og-hygge-med-sknne-hugo.html Se mere om os på www.skovlund-gaard.dk

7490 Aulum
søn.
  • Cocker doodle/cockapoo hvalpe - 2
  • Cocker doodle/cockapoo hvalpe - 3
  • Cocker doodle/cockapoo hvalpe - 4
  • Cocker doodle/cockapoo hvalpe - 5