Avl

25
Dævrg pudel tilbydes til parring
 • Dævrg pudel tilbydes til parring - 2
 • Dævrg pudel tilbydes til parring - 3

Dævrg pudel tilbydes til parring

1 kr.

Meget fin og elegant dværg puddel han m stambog tilbydes til parring han er med stambog Patella 00 Øjenlyst 0 fejl dna N/N Han er avlsgodkendt i DDH Han har lavet børn og lavet røde og abrikos børn Tæven SKAL være tjekket for de krav der ligger inden for racen ellers vil vi ikke låne vores han ud BEKLAGER MEN DET ER VIGTIGT for hundenes race Tæven skal være testet fri for Herbis og skal frem lægges inden parring da vores dreng kan blive steril* Ved mere info skal man ringe**

7250 Hejnsvig
tor.
Anita330
 • Dævrg pudel tilbydes til parring - 2
 • Dævrg pudel tilbydes til parring - 3
 • Dævrg pudel tilbydes til parring - 4
 • Dævrg pudel tilbydes til parring - 5
Hvid Schæfer/Samojede hvalpe

Hvid Schæfer/Samojede hvalpe

7.000 kr.

Mor - Hvid schæfer. Far - 50/50 Hvid schæfer og Samojede. Far-hund er det mest rolige gemyt. Mor-hund er en aktiv dame, der elsker spor og felt arbejde. Begge er de familiehunde. Hvalpene er stueopdrættet, og der er både børn og kat i huset. Der er 5 tæver og 3 hanner. Dette er andet kuld med mor og far hund. Skriv for yderligere oplysning. De 2 første billeder er fra første kuld ca. 8 uger gammel.

9870 Sindal
tor.
Rottweiler hvalpe nedsat en uge i pris.
 • Rottweiler hvalpe nedsat en uge i pris. - 2
 • Rottweiler hvalpe nedsat en uge i pris. - 3

Rottweiler hvalpe nedsat en uge i pris.

9.300 kr.

Tilbud Hej så har jeg sat hvalpene ned en uge tilbuddet gælder til den 7/4 kl 22. Ønsker man tilbuddet er man udelukket fra konkurancer på siden som bliver holdt når hvalpene er afsat eller 14 dage inden de er 8 uger. Halsbond med navn er man også udelukket fra men man kan dog selv bestille det gennem mig eller hundbarnet.Dk Skynd jer i har en uge. Begge forældre er HD tjekket og har begge fået karakteren B og AD, er perfekt og skuldre. deres sind er tjekket og er godkendt begge 2, de er 2 dejlige kærlige forældre og jeg har fået æren af at passe deres hvalpe og få dem solgt, tæven er min søns og han hunden er min. Skriv eller ring allerede nu og bliv skrevet op, man skal lægge depositum for at være skrevet op, depositum er 2500 kr, de bliver kun sendt tilbage, hvis der ikke er en hvalp eller en hvalp dør fra os, når først man har betalt depositum, er det tabt hvis man vil springe fra. Hvalpene vil bliver passet og plejet efter alle kunstens regler, hvalpene får en bog med billeder i med, hvor man kan læse om forældrene samt om hvalp fra fødsel til afhentning, de bliver chippet får sundhedstjek og vaccine alt er med i prisen, de får også legetøj og et lille tæppe med fra sælger. Der bliver lavet en side på facebook, hvor i kan følge dem fra fødslen til afhentning men som også kan benyttes til opslag senere i deres tilværelse, på siden vil der også komme små konkurrencer samt råd og vejledning til jer der har behov, det er et must, at alle vil være med i gruppen, hvor i kan komme til at se og snakke med hinanden efter salg. Skynd jer at melde ud om I vil have en reserveret. Mvh Charlotte og Christoffer Larsen

7361 Ejstrupholm
tor.
 • Rottweiler hvalpe nedsat en uge i pris. - 2
 • Rottweiler hvalpe nedsat en uge i pris. - 3
 • Rottweiler hvalpe nedsat en uge i pris. - 4
 • Rottweiler hvalpe nedsat en uge i pris. - 5
Avls-hanner

Avls-hanner

Andet

Vi har nogle fine avls-hanner i racerne, Labrador Retriever, Flatcoated Retriever, Toy Puddel, Mellem Puddel og Konge Puddel. Alle vores avls-hanner er undersøgt for relevante sygdomme så som HD og AA og PRA og alle er 100% i orden. Smukke racetypiske hunde med gode stambog. Jeres tæve bør være også undersøges for relevante sygdomme inden hun bør indgå i avl (feks HD/AA hos store racer). Ring og få en snak og info. om vores avls krav. Pris for parring er ca en hvalps pris.. Se flere billeder af alle vores dejlige drenge på vores hjemmeside. Vi har ofte hvalpe til salg fra vores avls hanner.

6870 Ølgod
tor.
Specialdogs v Jeanette Larsen
Avlstjeneste / Bichon Havanais
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 2
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 3

Avlstjeneste / Bichon Havanais

7.500 kr.

Vores dejlige Goldie / Bichon Havanais i smuk rød farve tilbydes nu til avl. (Tilbydes til tæve med Stambog ) Stamtavle i Dansk Kennel Klub. Farve: Rød. Avlsgodkendt. Øjenlysning: Flot og ingen anmærkninger PL status 0/0 Vægt 6,5 kg. 25,5 cm høj. Far : Ja. Fantastisk Familie Hund. Goldie er den dejligste og blideste han med herlig personlighed. Hviler meget i sig selv-social med andre hunde ,og gøer meget lidt, ikke engang når fremmede kommer ind. Stille og rolig Hava dreng. Vi købt ham hos fantastisk opdrætter i Spanien, han har rigtig god stambog med smukke og sunde hunde bag sig, har foto stambog som du gerne må få kopi af hvis du køber parring hos ham. Hans mor også flot rød farve. Div foto af hans dejlige hvalpe. Der bliver lavet DKK-Parringsaftale ved parring. pris kr.7500. betales ved parring . 1 beløb uanset antal fødte hvalpe men du skal mindst ha 2 levende fødte hvalpe. Ellers fri om parring af din tæve næste gang du ønsker. Seriøs henv.på telefon.

8920 Randers NV
tir.
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 2
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 3
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 4
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 5
Eurasier / Samojede blandings hvalpe
 • Eurasier / Samojede blandings hvalpe - 2
 • Eurasier / Samojede blandings hvalpe - 3

Eurasier / Samojede blandings hvalpe

12.000 kr.

Fem uger gamle hvalpe, født i kærlige og trykke omgivelser med deres mor og mormor, i skønne natur omgivelser med skov i baghaven så de får rig mulighed til at tisse træne. Moderen er med stambog og er en sund eurasier. Hun er petella tjekket, knæ, hofter, albuer, øjne, skjoldbugskirtel... ja ALT er tjekket, og hun er gennemsund. Faderen er en ren samojede, sund og rask, dog uden stambog. De har før haft kuld sammen, med sundt resultat. Begge forældre er harmoniske og kærlige rolige hunde. Den er også meget velegnet som familiehund. Jeg er højskolelære, og bor i tjenestebolig på højskolens grund, så hvalpene vil være GENNEM socialiseret når de flytter hjemmefra. Inden afrejse d. 21 april, er hvalpene chippet, vaccineret, gennemgået 3 x ormekur og der medfølger sundhedsbog. Jeg kan kontaktes på 60222546 Der er både hanner og tæver.

7330 Brande
tir.
 • Eurasier / Samojede blandings hvalpe - 2
 • Eurasier / Samojede blandings hvalpe - 3
 • Eurasier / Samojede blandings hvalpe - 4
 • Eurasier / Samojede blandings hvalpe - 5
SKØN Westie han tilbydes til avl
 • SKØN Westie han tilbydes til avl - 2
 • SKØN Westie han tilbydes til avl - 3

SKØN Westie han tilbydes til avl

6.500 kr.

Skøn West highland White terrier hanhund tilbydes til avl til sunde og raske tæver. Han har stambog i DKK og er avlet efter de skønneste forældre som er højt præmieret på udstilling i både DK og udlandet. Han er 6 år og er sund og rask, har ingen allergi og har det BEDSTE temperament. Han er rolig, dejlig, sjov og rigtig nysgerrig og er den bedste familiehund der findes. Han har gået på udstilling og blev i 2016 Nordisk junior vinder. Samme år blev han også bedste baby og bedste hvalp med rigtig fin kritik. Skriv PB hvis i vil vide mere. Han er IKKE til salg !!

7184 Vandel
søn.
 • SKØN Westie han tilbydes til avl - 2
 • SKØN Westie han tilbydes til avl - 3
 • SKØN Westie han tilbydes til avl - 4
 • SKØN Westie han tilbydes til avl - 5
Bichon Havanaise avlshan

Bichon Havanaise avlshan

8.000 kr.

Utrolig flot DKK basis plus alvshan med gode linjer udbydes til avl. Konrad er har et helt fantastisk sind… han er er tjekket for patella, arvelige øjensygdomme, HD og fået røntgen af hans ryg… alt uden anmærkninger… Konrad bor til dagligt sammen med hans damer. Prisen er fast, går tæven tom eller kommer der kun 2 levedygtige hvalpe er der gratis omparing. Billede 8-13 er af Konrads første kuld…. Smukke harmoniske hvalpe.

7600 Struer
24. mar.
Golden retriever hvalpe
 • Golden retriever hvalpe - 2

Golden retriever hvalpe

12.000 kr.

Goldenretriever hvalpe sælges, 10 uger gamle. Stambog,vaccineret,chipet,sundhedschekket. 1han og 1 tæve.

6440 Augustenborg
23. mar.
 • Golden retriever hvalpe - 2
Labradoodle hanner til avl

Labradoodle hanner til avl

5 kr.

Danske Labradoodler tilbyder nu fine avls-hanner til avl som alm. parring eller inseminering kun til egnede tæver. Alle vores avls-hanner er undersøgt for relevante sygdomme som HD, AD, OCD og Patella og PRA, EIC og IC er undersøgt via DNA test .Gå ind og se nogle af hannerne på vores hjemmeside www.danskelabradoodler.dk Inden du skal bruge din tæve i avl skal hun undersøges for relevante sygdomme og være fyldt 2 år - have stambog eller stamoplysninger. Ring og få en snak og info. om vores avls krav. Vi har ofte hvalpe til salg fra vores avls hanner - hvor flere af hannerne er købt hjem fra udlandet og vi har også AALAEU labradoodler. Pris hvad vi sælger vores egne hvalpe til.

8585 Glesborg
22. mar.
Avl udbydes

Avl udbydes

1.000 kr.

Smukke Italienske Morgan. Old english bulldog med tavle og fine sundhedsresultater, udbydes til avl af egnede tæver. Krav er at de har tavle og er sundhedstestet. Pris 1000 kr ved parring og 1500 kr pr levende født hvalp. Han kan mødes i Esbjerg.

6705 Esbjerg Ø
22. mar.
Fransk bulldog han til parring
 • Fransk bulldog han til parring - 2
 • Fransk bulldog han til parring - 3

Fransk bulldog han til parring

5.000 kr.

Chichi er 3 år på 15,5 kg med DKK stamtavle. Han er erfaren har lavet to kulde før på 6 og 7 sunde og raske hvalpe. Parringen foregår hos os, når det lykkes falder betalingen. I er velkomne til at komme igen 1-2 dage efter og hvis tæven går tom, tilbyder vi gratis parring af samme tæve i næste løbetid. Chichi er glad for børn og elsker at leger med andre hunde. Han er sund og rask, fuld af energi, døjer ikke med allergi eller vejrtræknings problemer. Fik taget rtg af HD,AD,OCD, tjekket DNA og for patella luksation. Skriv en SMS/ring Pris 5000 kr.

6440 Augustenborg
21. mar.
 • Fransk bulldog han til parring - 2
 • Fransk bulldog han til parring - 3
 • Fransk bulldog han til parring - 4
Børneglad Buller

Børneglad Buller

2.500 kr.

Min Franske Bullerbasse vil gerne møde nogle damer så han kan give sine gener videre Han har et fantastisk sind Elsker børn Hvis tæven går tom kan den samme tæve parres gratis i næste løbetid Betaling når parringen er overstået

6400 Sønderborg
21. mar.
Golden avl

Golden avl

Sælges

Skøn og rolig lys Golden retriever han udlånes til avl. Far til flere kuld og været brugt i avl i nu 4 år. Nico er 7 år og rolig af sind. Han er ægte med DKK stambog. Alle kuld har været sunde og raske hvalpe. Parring kan aftales uden eller med parringskontrakt Ved parringskontrakt gives der gratis omparring 0-1 hvalp (kan bruges på samme eller anden tæve) og er gældende 1 år. Ingen pris pr hvalp. Fast parrings pris

6500 Vojens
20. mar.
Skøn mellem puddel til parring tilbydes
 • Skøn mellem puddel til parring tilbydes - 2
 • Skøn mellem puddel til parring tilbydes - 3

Skøn mellem puddel til parring tilbydes

3.000 kr.

Vores skønne og lyse mellem puddel bliver klar til parring indenfor kort tid. Vi søger derfor skønne tæver, der kan give ham noget erfaring. Han har et meget kærligt og opmærksomt sind, der fungerer rigtig godt med vores børn og andre hunde og katte i vores hjem. Han har ikke stamtavle, men virkelig gode gener. Ligesom han vil blive avlsgodkendt af dyrlæge. Prisen er 3000kr, men skal kun betales, hvis der er gevinst(dokumenteres med scanning af tæven senest 4 uger efter parring.

6300 Gråsten
17. mar.
 • Skøn mellem puddel til parring tilbydes - 2
 • Skøn mellem puddel til parring tilbydes - 3
 • Skøn mellem puddel til parring tilbydes - 4
 • Skøn mellem puddel til parring tilbydes - 5
Golden udlånes til avl

Golden udlånes til avl

1.300 kr.

Dkk hund og godkendt til avl. Modtager kun Dkk tæver Skriv for reg nr og yderligere info

9800 Hjørring
15. mar.
Hundeparring
 • Hundeparring - 2
 • Hundeparring - 3

Hundeparring

1.234 kr.

Hej Jeg hedder Eddie, er 2 år gammel og vejer 32 kg. Jeg er en dejlig familiehund og er også dygtig til jagt. Min ejer synes, det er ved at være tid til at føre mine gener videre. Så hvis du har en lækker tæve, som er klar til at få nogle hvalpe, så kontakt endelig mine ejere?? Pris for parring aftales nærmere ved interesse.

6880 Tarm
5. mar.
 • Hundeparring - 2
 • Hundeparring - 3
 • Hundeparring - 4
 • Hundeparring - 5
Brun Labrador han til parring

Brun Labrador han til parring

1.234 kr.

Mangler i en flot brun Labrador han, til parring med jeres tæve, så er Thor klar. Pris: En hvalps pris.

4571 Grevinge
1. mar.

Få beskedNår der er nye resultater i Avl

Lup med søgeord i
Staffordshire Bull terrie.
 • Staffordshire Bull terrie. - 2
 • Staffordshire Bull terrie. - 3

Staffordshire Bull terrie.

1.000 kr.

Stor, massiv og flot han tilbydes til avl. Har flotte blod linjen. Moderen haves i hjemmet, som er import avls tæve fra Spanien med flotte papir. Afregning kan tilbydes på forskellige måder. Enten en hvalps pris. Eller 4500,- og 1000 ,- . pr født hvalp. Hvis i har en anden betalings løsning er jeg til at snakke med.

6100 Haderslev
26. feb.
 • Staffordshire Bull terrie. - 2
 • Staffordshire Bull terrie. - 3
 • Staffordshire Bull terrie. - 4
 • Staffordshire Bull terrie. - 5
Golden Retriever tilbydes til parring

Golden Retriever tilbydes til parring

Andet

Golden Retriever tilbydes til parring. Simba er 4 år gammel og har det skønneste sind. Han kan med alle hunde, og elsker børn. Simba har stamtavle men det er ikke et must for os at tæven har stamtavle Simba er far til flere store kuld hvalpe. Han er besøgshund gennem Trygfonden og stortrives med det. Parringen foregår hos os (nær Randers). Hvis det har interesse kan jeg kontaktes på: 24622585

8930 Randers NØ
24. feb.
Brun labrdor tilbydes til parring

Brun labrdor tilbydes til parring

Sælges

Brun labrador uden stamtavle tilbydes til parring/avl. Bjørn er 5 år gammel (april 2017). Han er en glad, kærlig og rolig familiehund med et dejligt sind. Han er i god form og med en vægt på 26 kg. Bjørn har prøvet det 5 gange før. Først med vores egen tæve, hvor de hang sammen 3 gange på 3 forsøg. (Der kom 8 hvalpe d 23 november, 2021), samt 4 gange med 4 andre tæver, hvor de også hang sammen. (2. parring gav 9 hvalpe, 3. parring gav 7 hvalpe, 4. parring gav 10 hvalpe og 5 parring 11 hvalpe). Et af billederne er vores eget kuld, med Bjørn som far. Ved interesse, ring eller skriv en besked, så kan vi forhåbentlig få lavet en aftale til din/jeres tæve. Kun seriøse henvendelser.

6740 Bramming
21. feb.
Kongepuddel/Storpuddel

Kongepuddel/Storpuddel

Andet

Carlos udbydes i avlen. Han er snart 3 år og far til et kuld hvalpe så han ved hvad det drejer sig om ? Han er med fuld stamtavle i DKK, røntgen af både hofter og skulder, uden anmærkninger. På billeder kan Carlos mor også ses, hun bor sammen med Carlos. Mor er sort og hans far hvid. Andre racer er også velkommen. Carlos er familiehund, flink mod mennesker og andre hunde, til daglig arbejder han som besøgshund på et Plejecenter, han har det bedste og rareste sind. Pris for en vellykket parring og heraf kommende hvalpe, er en hvalps pris ved salg. Tæven er velkommen, vi har lukket have hvor de kan lære hinanden at kende. Kom gerne og hils og se ham.

7800 Skive
13. feb.
Pomeranian til avl

Pomeranian til avl

1.500 kr.

Har disse flotte han pomeranian til parringer. De har et super temperament og væsen. Flere parringe på deres cv, så de ved hvad det drejer sig om, og er ret effektive. En parring hvor de har hængt sammen koster 1500 kr skulle tæven gå tom er der en gratis omparring ved næste løbetid. Du kan kører frem og tilbage med din tæve til parring fra hendes 9 og 11 dag. eller du kan komme med hende på 9 dagen og hente hende igen på 12 dagen. Så sætter vi dem sammen til parring en gang om dagen mens hun er her. Se flere billeder af de flotte fyre og deres familie og tidligere hvalpe på fynsskovkatte.dk

5881 Skårup Fyn
11. feb.
Cavador hanhund søges til avl

Cavador hanhund søges til avl

Købes

Hanhund Cavador: labrador / cavalier King Charles søges til 2 år gammel tæve. Hun vejer 15 kg og er født i Nordsjælland og er 3. Generation.

6630 Rødding
8. feb.
Parring tilbydes
 • Parring tilbydes - 2
 • Parring tilbydes - 3

Parring tilbydes

5.000 kr.

Super smuk og atletisk Fransk Bulldog tilbyder parring.. Farve: Lilac Tan Vægt: 13 kg Avlsgodkendt:✔️ Han er naturligvis sundhedstjekket og avlsgodkendte af dyrlæge, uden anmærkninger. Ingen allergi eller tendens hertil, har ikke øjn eller luftvejsproblemer og er testet fri for patellaluxation 0/0 Dyrlægen har udtalt, at han er meget fin/sund hund og han vil bidrage positivt til racen. En meget kærlig og godmodig herre, der kan løbe og lege, hoppe og springe, gå laaaange ture på 5-10 km uden problemer. Der laves selvfølgelig kontrakt på parringen, jeg ser gerne hundene mødes min. to gange. - Går tæven tom, tilbydes gratis omparring til samme tæve ved næste løbetid🐾 Bor 7441 Bording (mellem Herning og Silkeborg) 5000kr Ved inseminering kan dette hjælpes med på min arbejdsplads Egelund Dyreklink 8800 viborg -dog for mindre mere pris Se mere på Facebook Kennel Happy Bulldogs

7441 Bording
8. feb.
 • Parring tilbydes - 2
 • Parring tilbydes - 3
 • Parring tilbydes - 4
 • Parring tilbydes - 5