American Bully

American Bully

10.000 kr.

American Bully hanhunde bydes nu til avl. Hej med jer Vores navne er Ivar og Snow og vi kigger efter en sød tæve at tilbyde parring med. Vi er registeret i EBKC, EUROPEAN BULLY KENNEL CLUB. Ivar er søn af den kendte linje fra USA: CHRIS WHITE’s ROLLO X HARTFORD’S BERTHA Snow er søn af begge meget velkendte GRAND CHAMPION WORLDSTARR X CHAMPION HARTSFORD’S GRETA Hvis du/I tænker i har den perfekte tæve til en af os flotte og skønne fyre, så send gerne en privat besked eller sms til vores far og mor. 31565564-61734120 Vores far og mor forbeholder sig retten til at finde det rette match ud fra kemi, sundhed, fysik og linjer - enhver parring foregår kun nøje og velovervejet udefra ovenstående kriterier.. #Bully #American Bully #Bullies

Farsø·i dag·

Ny
Avl Cairn Terrier hab

Avl Cairn Terrier hab

Sælges

Jeg har en rigtig flot han cairn terrier renracet, desværre uden stamtavle, jeg gerne vil tilbyde til parring gratis. Han er lige nu kemisk kastreret, men den udløber i juni 2024. Grunden til at jeg gerne vil have ham parret er, at jeg synes bare han skal have lov til at opleve det Yderlige info: Begge testikler er faldet 7 år Hvedefarvet Robust bygget, ifølge dyrlæge lidt kraftigere knogler af racen Roligt temperament Elsker mennesker, hunde og især børn Modtager helst ikke opkald først, så skriv gerne en sms så kan vi altid aftale et opkald ved interesse. Har dog ingen bil, så du må selv hente og bringe, helst i Nordjylland

Frederikshavn·i går·

Ny
Avlstjeneste /  Bichon Havanais

Avlstjeneste / Bichon Havanais

7.500 kr.

Vores dejlige Goldie / Bichon Havanais i smuk rød farve tilbydes nu til avl. (Tilbydes til tæve med Stambog ) Stamtavle i DKK ( Godkendt i DKK & DDH) Farve: Rød. Avlsgodkendt. Øjenlysning: Flot og ingen anmærkninger PL status 0/0 Vægt 6,5 kg. 25,5 cm høj. Far : Ja. Fantastisk Familie Hund. Goldie er den dejligste og blideste han med herlig personlighed. Hviler meget i sig selv-social med andre hunde ,og gøer meget lidt, ikke engang når fremmede kommer ind. Stille og rolig Hava dreng. Vi købt ham hos fantastisk opdrætter i Spanien, han har rigtig god stambog med smukke og sunde hunde bag sig, har foto stambog som du gerne må få kopi af hvis du køber parring hos ham. Hans mor også flot rød farve. Div foto af hans dejlige hvalpe. Der bliver lavet Parringsaftale/Bevis ved parring. Pris kr.7500. betales ved parring . 1 beløb uanset antal fødte hvalpe men du skal mindst ha 2 levende fødte hvalpe. Ellers fri om parring af din tæve næste gang du ønsker. Seriøs henv.på telefon.

Randers NV·i går·

Fremhævet
Til bydes til Avl

Til bydes til Avl

3.000 kr.

Denne smukke dreng savner en pige. Navn: Rico Race: Yorkshire Terrier Tavle: Ja Alder: 5 år 1/2 Vægt: ca. 4,8 kg Slægt Han er ud af meget små forældre og bedsteforældre som vejer under 3 kg. Det er generne der har den størst betydning. Farve: Silver Temperament: sød, elsker at lege, og et meget kærlig og har et godt sind og er glad for alle. PL testet: Ja Pris: Rimelig pris Parringen foregår hos os, når det lykkes falder betalingen. I er velkomne til at komme igen 1-2 dage efter og hvis tæven går tom, tilbyder vi gratis parringer til der er gevinst.

Give·ons.·

Kongepuddel/Storpuddel med stamtavle

Kongepuddel/Storpuddel med stamtavle

6.000 kr.

Kongepuddel/Storpuddel med stamtavle Vores dejlige Bowie tilbydes til avl. Bowie er en rigtig familiehund på 3 år. Han er meget nysgerrig, kælen, kærlig og lærenem. Bowie er af farven fawn og en stor kongepuddel på 61 cm og 20 kg. Han har stamtavle fra Dansk Kennel Klub. Vi tilbyder Bowie til parring med både ren puddel eller til doodle-avl f.eks. golden retriever, labrador, div. doodler. Prisen for parring er 6000 kr. Skulle der mod forventning ikke komme hvalpe, tilbydes en gratis omparring. Parring kan enten foregå hos os i lukket have. Eller hos jer mod betaling af kørsel efter statens takst.

Grindsted·ons.·

Ny
Flotte Balto tilbydes til parring

Flotte Balto tilbydes til parring

4.000 kr.

Flotte Balto tilbydes til parring! Han er en blanding af en Samojed og Golden Retriever, er født den 29. april 2022. Vejer ca. 30 kg. Fra et kuld på 6 hvalpe. Alle vacciner er up-to date. Balto er en skøn, kærlig, sund og rask hund. Han er super god til børn og har en fantastisk personlighed. Balto er en erfaren herre og er far til 4 kuld. Pris for succesfuld parring kr. 4.000,-. Ingen afregning ved mislykkede parringsforsøg eller tom mave. Ved interesse kontakt mig for yderligere oplysninger og nærmere aftale.

Harlev J·tir.·

Avls-hanner

Avls-hanner

Andet

Vi har nogle fine avls-hanner i racerne, Labrador Retriever, Flatcoated Retriever, Toy Puddel, Mellem Puddel og Konge Puddel. Alle vores avls-hanner er undersøgt for relevante sygdomme så som HD og AA og PRA og alle er 100% i orden. Smukke racetypiske hunde med gode stambog. Jeres tæve bør være også undersøges for relevante sygdomme inden hun bør indgå i avl (feks HD/AA hos store racer). Ring og få en snak og info. om vores avls krav. Pris for parring er ca en hvalps pris.. Se flere billeder af alle vores dejlige drenge på vores hjemmeside. Vi har ofte hvalpe til salg fra vores avls hanner.

Ølgod·tir.·Specialdogs v Jeanette Larsen

Dværg puddel tilbydes til parring

Dværg puddel tilbydes til parring

5.000 kr.

Schreck er ægte dværgpuddel med polske stamtavle. Han er ikke registreret i Dansk kennel klub. Er testet for øjenlys er fri for dysplasi og viser ingen tegn på pantella luxation. Han har flotte rød farve. Schreck er far til flere kuld hvalpe. Han er 3 år gammel og er en fantastisk dejlig hund (5,5 kg, 35 cm). Schreck bor i Randers. Skriv hvis I ønsker at bruge ham, så kan vi aftale videre derfra. Ring eller skriv sms 21392240.

Randers NV·søn.·

Coton de tulear /malteser hvalpe sælges

Coton de tulear /malteser hvalpe sælges

13.000 kr.

Hvalpe sælges (1 tæve hvalp tilbage). Mor er ren coton de tulear med stamtavle og far er ren malteser. Begge forældre er sundhedsundersøgt ved dyrlægen inden parring. Hvalpene vil vokse op i køkkenet hvor de oplever dagligdags lyde, derudover er de vant til små børn da vi har en lille dreng på knap 1 år. Udover det vil de blive socialiseret ved at køre bil, komme udenfor osv. Det er en allergivenlig hund, altså den har ingen underuld. Den kræver en del pelspleje og så er det en venlig og god familiehund som retter sig godt ind efter familiens behov. Hvalpene vil være dyrlægetjekket, vaccineret og fået ormekur inden afrejse. De er klar til at flytte hjemmefra d. 26 april når de er 8 uger. Der betales 2000 kr ved reservation af en hvalp og resten af beløbet betales når hvalpen hentes. De sidste to billeder er af forældrene Ved interesse kontakt mig gerne på telefon.

Stenstrup·4. apr.·

Shih Tzu Vil du på date med mig

Shih Tzu Vil du på date med mig

2.500 kr.

Shih Tzu Vil du på date med mig? Jeg er allerede ”far”, og flere på vej, men jeg dater stadig gerne. Jeg hedder Hugo og er en ægte Shih Tzu (uden stamtavle), født den 28/05-2021; Vægt: 7,8 kg, Højde over ryg: 25 cm. Jeg bliver sundhedstjekket hvert år, herunder også mine led og der er ingen bemærkninger i Sunhedsbogen og så snorker jeg ikke. Min pels er helt fantastisk, mega blød og lækker. (Bjørnepels) i en skøn abrikosfarve. (sjælden farve til min race har jeg fået fortalt). Egenskab: Jeg er meget godmodigt, god til at underholde mig selv, legesyg og hilser glad på alle på min vej. Hvis mine "børn" kommer til at ligne mig, vil de sagtens kunne bo i en lejlighed, eller byzone, da jeg har rygtet "Hunden der ikke gøer". Jeg kan også sagtens være alene hjemme. Sidste billeder er af mine "børn". Scanningsbilledet endte med et kuld på 8, Fødslen forløb uden problemer. Jeg bor i hus i Holstebro med lukket have. Her kan vi hygge os, hvis vejret tillader det, ellers hygger vi os indendørs. Incl. i prisen er der: 2 parringer med 1 dags mellemrum og det foregår hos mig. Hvis det ikke lykkes for os, er der gratis date næste gang du er klar. Ring eller skriv endelig, hvis du har spørgsmål Pris: 2.500 kr.

Holstebro·4. apr.·

Fremhævet
Parring tilbydes :)

Parring tilbydes :)

2.500 kr.

Navnet er leos han er en Yorkshire terrier som er 9 måneder og er født 16/6/2023. han elsker at gå tur og lege med hans orange bold. Han er totalt fuld med enegeri og er virkelig sød. Han er mindre end en normal Yorkshire da han er en mini race. Han har dog ikke en stamtavle. Han er 100% sund og rask plus intet allergi. Han vejer cirka de 2 kilo. Han har intet erfaring. det vil lige siges jeg (17 årig datter) skriver for mine forældre da de ikke kan dansk på samme niveau som mig. Han er dog også fra Polen og han kom til Danmark i november 2023

Ikast·2. apr.·

Puddel med dkk bog standard 25 kg

Puddel med dkk bog standard 25 kg

5.000 kr.

Smukke Thor er fri for arvelige sygdomme en smuk glad sund rask udadvendt dreng normalt kan pudler være lidt nervøse Thor er som sit navn den dejligste dreng er far til 8 kuld med 9 i hver vi har selv haft et kuld han er sund og rask alle tæver er velkomne doodles pudler labrador Golden osv så længe din tæve er sund og rask fysisk og mentalt Anlæg for brun der er succes hver gang Prisen er 5000 som betales ved 1 parring kommer der kun 3 hvalpe omparring

Idestrup·2. apr.·

Få beskedNår der er nye resultater i Avl

Lup med søgeord i
Golden Retriever hanhund tilbydes til parring

Golden Retriever hanhund tilbydes til parring

Sælges

‼️ Erfaren Golden Retriever hanhund tilbydes til avl ‼️ Vi har stambogsførte Saxo på 3 år, som er den dejligste familiehund. Saxo er glad, velfungerede, rolig (og aktiv) og elsker at være omkring mennesker og andre dyr. Praktiske informationer: Registreringsnummer: DK23441/2020 Saxo og familie er bosat på Fyn, men kører gerne for det rigtige match. Send endelig gerne en privat besked for yderligere oplysninger.

Munkebo·30. mar.·

Fremhævet
Puddel tilbydes til parring

Puddel tilbydes til parring

5.000 kr.

Puddel tilbydes til parring. Milo er ægte puddel hund, men har dog ikke stamtavle. Han far har stamtavle, hvor moren ikke har stamtavle. Milo er en dværg puddel. Han vej 2.8 kg. Han er 28 cm høj over ryggen. Han er født d. 20 august 2022. Han er kærlig, lærenem og en hund som elsker små børn. Dejlig nem hund, som altid er glad. Parring foregår ved os. Prisen er 5.000 kr. I det tilfælde hvor tæven ikke bliver drægtig tilbydes der genparring gratis. Milo er ikke far til andre hvalpe. Vi bor i Silkeborg. I er meget velkommen til at skrive ved intresse ??

Silkeborg·30. mar.·

Shih Tzu (boomer)tilbydes til avl

Shih Tzu (boomer)tilbydes til avl

2.000 kr.

Jeg hedder Bølle og jeg er 2 år gammel. Jeg kan rigtig godt li piger, - har haft én kæreste allerede, og blevet far. Nu leder jeg efter en ny at kæreste med. Jeg er Shih Tzu med Malteser (Boomer)! og vejer 7,5 kg. Jeg sender lidt billeder, så I kan se mig. Jeg har nemlig nogle rigtig flotte farver. Jeg er faktisk ret lækker, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er selvfølgelig sund og rask, og opfører mig for det meste rigtig godt. Nu er jeg jo stadig ung, men har godt med energi, og jeg er faktisk også ret intelligent. Jeg gør sjældent, men jeg logrer meget. Jeg vil rigtig gerne have besøg her i mit hjem, hvor vi kan hygge os lidt. Jeg tager 2000,- for en parring, og ved ekstra forsøg kr. 500,-. Skulle der ikke kommer babyer, så koster det ikke noget at komme igen. Har du spørgsmål, så ring eller skriv endelig

Storvorde·29. mar.·

Pomeranian til avl

Pomeranian til avl

1.500 kr.

Har denne flotte han pomeranian til parringer. Han har et super temperament og væsen. Flere parringe på sit cv, så han ved hvad det drejer sig om, og er ret effektive. En parring hvor de har hængt sammen koster 1500 kr skulle tæven gå tom er der en gratis omparring ved næste løbetid. Du kan kører frem og tilbage med din tæve til parring fra hendes 9 og 11 dag. eller du kan komme med hende på 9 dagen og hente hende igen på 12 dagen. Så sætter vi dem sammen til parring en gang om dagen mens hun er her. Se flere billeder af den flotte fyr og hans familie og tidligere hvalpe på fynsskovkatte.dk

Skårup Fyn·29. mar.·

Fremhævet
Parring tilbydes mops/fransk bulldog

Parring tilbydes mops/fransk bulldog

2.500 kr.

Ejgil 87,50% mops & 12,50% fransk bulldog ca. 12,5kg tilbyder parring af mops eller fransk bulldog tæve. Ejgil er sund og rask, døjer ikke med vejrtræknings problemer eller allergi. Vi har også hans mor i huset 75% mops og 25% fransk bulldog der også er sund og rask og heller ikke døjer med vejrtræknings problemer. Hvis jeres tæven går tom, tilbyder vi gratis omparring. Da det er Ejgil's første gang tilbydes han til en fornuftig pris, der betales ved vellykket parring 2500kr. Ejgil kommer gerne ud til tæven.

Brovst·26. mar.·

Parring tilbydes

Parring tilbydes

1.000 kr.

Min skønne skønne Batman, er ren chihuahua , han er stambogsført og avlsgodkendt i DDH. Han har simpelthen det mest rolige temperament og det blideste sind, for ikke at tale om hans lækre tykke pels og bonus er at han ikke fælder ret meget. Han elsker virkelig alle omkring sig, selv dyrlægen og alle han møder på sin vej, bliver helt forelsket i ham. Han er nok jordens største kælepot. Han finder sig i ALT og så har han en skøn personlighed. Han er helt igennem perfekt, en rigtig sund og rask og en meget tillidsfuld rolig chihuahua, og så har han rigtig gode gener som han giver videre til næste generation. Han har 6/6 saksbid og 0-0 i Patella Lux. Han er født den 16/1-16. Han er fuld dækket i forhold til sine vacciner og dyrlægetjek. Batman er RIGTIG god og MEGET erfaren i at parre og lave de dejligste hvalpe.. Det gør mig så glad at modtage alle se skønne billeder af de kuld, han har lavet, hvor de takker for at deres hvalpe har Batman som far. Han glæder sig meget til at møde din hund uanset race eller tavle :) Her kan du også se et udpluk af nogle af de hvalpe han er far til

Vejle·24. mar.·

Fremhævet
Skøn mellem puddel til parring tilbydes

Skøn mellem puddel til parring tilbydes

4.000 kr.

Vores fantastiske og lyse mellem puddel har lavet flere skønne kuld. Vi søger derfor flere søde tæver, der vil komme på besøg 😍 Han har et meget kærligt og opmærksomt sind, der fungerer rigtig godt med vores børn og andre hunde og katte i vores hjem. Han har ikke stamtavle, men begge forældre kendes. Han vejer ca. 10 kg og er 40 cm høj. Han er røntgenfotograferet AD = grad 0 HD = A. Prisen er 4.000kr for parring hos os. Der tilbydes omparring, hvis parring mod forventning ikke lykkes.

Gråsten·23. mar.·

Fremhævet
Bichon Havanaise Han

Bichon Havanaise Han

6.000 kr.

Avlsgodkendt Bichon Havanais hanhund tilbydes til parring. Navn: Cuban Silky Dream's Guido (kaldenavn Alfie) Født d. 24.05.2022 Farve: ifølge stambog Rødbrun m/ hvid aftegn. Hans farve er nu abrikos DKK Reg. Nr.: DK11989/2022 Alfie er en meget sød og dejlig hund med et super godt sind. Han er vant til andre hunde Alfie er avlsgodkendt af DKK dommer med resultat Excellence Hans stambog bærer det gyldne BasisPlus- logo, som betyder at han er opdrættet efter Specialklubbens og Dansk Kennel klubs anbefalinger ( begge forældre er avlsgodkendt ) Alfie er far til 3 kuld på nuværende tidspunkt - Tandstatus 2022: ingen anmærkninger. - Øjenlyst 2023: intet påvist - Patella luxation 2023 : 0/0 - Ultralyd scanning af nyrer 2023: intet påvist Pris for 2 parrringer kr. 6000. Hvis tæven går tom får man tilbudt en gratis om parring ved næste løbeperiode Han er far til 3 kuld hvalpe Ved interesse kontakt via sms: Rie Præstegaard 30 25 30 15 Majbrit Thygesen 41 10 40 66

Frørup·12. mar.·

Parring tilbydes.

Parring tilbydes.

Andet

Westerboes Sako tilbydes til parring. Super lækker brun labrador med et rigtig godt sind. Sako er stambogsført i DJR med reg.nr 20-0310-19. Sako er en fantastisk familiehund og bruges flittigt på jagt, han er meget lærenem og lydig, og elsker at være med på tur. Sako er 4,5 år gammel, vejer 28 kg og er i rigtig god form. Han er albue- og hoftelyst og er sund og rask. Sako er ikke til salg, men tilbydes til parring For yderligere info kontakt Nikolaj 23217058 eller Annette 40597336

Bogense·10. mar.·

Fremhævet
Golde Retriver - tilbydes til parring.

Golde Retriver - tilbydes til parring.

Sælges

Wilson (PrimeGlow SommerTime) er registeret i DKK (DK16161/2020) og med stamtale - far er præmieret. Født 22/7 2020 Wilson er meget flot retriever i den mørke ende af farveskalaen. Han er af jagtlinjen - vejer omkring 32 kg. Der forlægger sundhedsattest - HD: B AD:O OCD:FRI Wilson er en ualmindelig social hund, som følger med mig over det meste - også på arbejde, hvor han er et stort aktiv blandt 60 unge. Han er lærenem, godmodig og tilpasningsvillig. Han er af jagtlinjen - jeg går dog ikke på jagt - men han er meget stræk i at finde og følge spor i skov og ved strand. Derudover er han meget harmonisk og en rigtig familie/klappe/putte golden!

Hirtshals·8. mar.·

Avl/ Parring

Avl/ Parring

5.000 kr.

Parring 5000.- kr. Collie 3 år gammel. Er uden stambog. Taget røntgen af hofterne og ryg uden anmærkninger. Alle vaccinationer og de årlige sundhedstjek er i orden. Han har ingen problemer med ører eller øjne. Han er 60 cm over skulderen. Han har stort selvtillid er følsom og kærlig. Bedækning forgår hos os. Betaling sker ved bedækning - hvis tæven går tom, tilbydes endnu en bedækning. Han vil være tilrådighed hele 2024. Flere oplysninger kan fås på. 30 28 31 89

Lem St·8. mar.·

Avlshan Storpuddel/Kongepuddel

Avlshan Storpuddel/Kongepuddel

Sælges

Carlos udbydes i avlen. Han er 4 år og far til flere kuld hvalpe så han ved hvad det drejer sig om😊 Han er med fuld stamtavle i DKK, røntgen af både hofter og skulder, uden anmærkninger. Andre racer er også velkommen. Carlos er familiehund, flink mod fremmede, børn og andre hunde. Pris for en vellykket parring og heraf kommende hvalpe, er en hvalps pris ved salg. Tæven er velkommen, vi har lukket have hvor de kan lære hinanden at kende. Kom gerne og hils og se ham.

Skive·3. mar.·

Fransk bulldog han til parring

Fransk bulldog han til parring

5.000 kr.

Chichi er 4 år på 15,5 kg med DKK stamtavle. Han er erfaren har lavet tre kulde før på 6 og 7 og 3 sunde og raske hvalpe. Parringen foregår hos os, når det lykkes falder betalingen. I er velkomne til at komme igen 1-2 dage efter. Hvis tæven går tom, tilbyder vi gratis parring af samme tæve i næste løbetid. Chichi er glad for børn og elsker at leger med andre hunde. Han er sund og rask, fuld af energi, døjer ikke med allergi eller vejrtræknings problemer. Fik taget røntgen billeder af HD,AD,OCD, DNA test og for patella luksation. Skriv en SMS/ring Pris 5000 kr.

Augustenborg·27. feb.·

Fremhævet
Flot Fransk bulldog tilbydes til parring

Flot Fransk bulldog tilbydes til parring

Andet

Flot fransk bulldog han på 2 år, født 16 januar 2022, tilbydes til parring. Hans farve er merle. Hans far er også i samme farve og er blevet brugt til parring flere gange. Hans mor er i farven brindle. Han er ud af et kuld på 5 hvalpe. Alle vaccinationer er overholdt. Han vejer ca 14 kg og er i rigtig pæn foderstand, sund og rask. Han er lige blevet far for første gang d. 26/2-24 til hele 7 smukke hvalpe. Han elsker børn og andre hunde. Er utrolig godmodig, en hyggetrold som elsker at putte(og prutte) og er legesyg. Han er uden stamtavle, da farven ikke er godkendt i Dansk Kennel Klub. Pris: 5000kr for en succesfuld parring. Går tæven tom første gang, tilbydes 1 ny parring gratis. Parring foregår hos os.

Billund·27. feb.·

Fremhævet
Fawn stor pudel

Fawn stor pudel

Andet

PARRING - IKKE SALG !! Luna Canes Abel RACE: Pudel, stor Titel - Dkjch FCI-NUMMER 172 KØN:Han FARVE: Fawn FØDT: 07.11.2022 REG.NR: DK21892/2022 HD - A AD - 0 OCD - fri Maskulin, god substans, udmærket krop og passende vinklet bag, prima brystdybde, herligt hoved med et dejligt udtryk, mørke mandelformede øjne, udmærket topknot, velplacerede ører af god længde, stærkt og veludfyldt næseparti med korrekt saksebid, udmærket front hals og overlinje, elastisk lidt åben pels men passende til alderen, bevæger sig med velbåren hale, passende fraskub, elastisk, passende stabil i fronten. 7760 hurup Thy

Hurup Thy·27. feb.·

Shih tzu prins lånes ud til parring

Shih tzu prins lånes ud til parring

Andet

Shih tzu prins, som søger en prinsesse. Han er en sund og rask unghund på 6 år. Han vejer 5,8 kg. Hans farver er Sort/hvid. Hans sind er det man kan kalde teenager fjollet. Elsker at give et nummer med hans pivdyr. Han laver sunde - raske og meget flotte hvalpe. Han har Dru stamtavle. Hans patella er 00. Så hvis denne prins kunne være lige det, du søger til din prinsesse, er du meget velkommen til at ringe eller skrive en sms. Parringsaftale laves.

Middelfart·24. feb.·

Parring Golden Retriever.

Parring Golden Retriever.

Andet

Inseminering/ parring ved fejlfri Golden Retriever. Bugatti ( Malthe) dk00774/2016. Flot Golden Retriever han godkendt til avl hos dkk.. Han er 8 år, måler ca 60 cm ved skulder og vejer 39 kg. Malthe er en erfaren herre med mange hvalpe på sit cv. Malthe er en rigtig familie hund som man kan have 100% tillid til og han fungerer socialt i alle sammenhænge. Jeg vil med min skønne hund bidrage til, vi får lavet gode sunde familiehunde. Malthe har været udstillet i marts 2022, med Britiske dommere, der beskrev ham således: Happy dog enjoying his day out, sweet head, good lengh of neck, level topline, moves out well. Registrering på hundeveb. AD status 0 OCD status godkendt. HD status A Øjenlysning Fri sidst foretaget den 19.10 2022. PRA 1 Fri. PRA 2 Fri. PRCD/PRA Fri. ICHTHYOSIS Fri. Dokumentation kan fremvises ved interesse eller tjekkes på Dkk. Sædkvaliteten bliver løbende tjekket hos dyrlægen 2-3 gange årligt. Sæden sidst tjekket den 03.12.23 og kvaliteten er god. Kan også tilbyde inseminering hvis ikke der kan parres på naturlig vis. Inseminering koster ikke ekstra. Kom og besøg Malthe, inden i beslutter om han skal være far til jeres kommende hvalpe. Vi bor nær Nibe (Nordjylland) Ring og forhør nærmere ift pris. Prisen er fair for begge parter. VIGTIGT: MALTHE ER IKKE DISPONIBEL FRA DEN 17 AUGUST TIL DEN 15 SEPTEMBER DA HAN ER I ENGLAND. På gensyn Hilsen Monica

Nibe·24. feb.·

Fremhævet
Avl labradoodle doodle

Avl labradoodle doodle

1.500 kr.

Avl Labradoodle Han har det mildeste og kærligste sind. Han bor i Midtjylland ved Viborg. 18 kg og 46 cm i skulderhøjde. Han har været forbi dyrlægen til undersøgelse inden avl. Han fik i den forbindelse røntgen af hofter som var perfekte. De sidste 3 billeder er af nogle af Luffes hvalpe. Luffe har god erfaring Der er 2 modeller for parring Enten engangsbeløb på 3500,- for gennemført parring Eller 1500 for parring og derefter 500,- pr hvalp

Viborg·21. feb.·

Boxerdreng tilbydes til avl

Boxerdreng tilbydes til avl

3.500 kr.

Jeg præsenterer med stolthed min dejlige Boxerdreng til avl! Min firebenede ven er en renraset (uden stamtavle), sund og energisk hund, der er klar til at bidrage til den næste generation af skønne boxervalpe. Om : 🌈 Alder: Snart 5 år 🏆 Sundhed: Fuldt vaccineret, sundhedstjekket og røngten af hofter (A) 🧡 Temperament: Venlig, social, nysgerrig og hengiven 🎾 Aktivitetsniveau: Elsker motion, leg og indtage alt "personal space"! Han har erfaring og ved hvad han skal ;) Han befinder sig i Herning og ved parring er I velkommen til at komme flere dage i streg. Se flere billeder på instagram: morgan_theboxer_

Herning·17. feb.·

Bichon Havanais/ Malteser tilbydes til parring

Bichon Havanais/ Malteser tilbydes til parring

2.500 kr.

Baloo er 3½ år og tilbydes til parring for 2500 kr. Han er en fantastisk glad, nysgerrig og kærlig hund. Han har parret sig med to hunde med succes begge gange. (se billederne) Han er rolig, men også legesyg. Han elsker at være ude, og er ikke bange for noget. Han går glad hen til andre (også store hunde) og hilser på dem. Elsker, når både hunde, katte og mennesker vil snakke med ham. Han gør stort set ikke. Elsker at køre i bil. Kan sagtens være alene hjemme en hel dag, men er allergladest, når hans mennesker er hjemme - eller han er med os på tur. Vi regner med at hans skønne sind kan gå i arv til mange nye hundeejere. Hans mor er hvid Malteser og far er sort Bichon Havanais. Han er sund og rask, tjekket ved dyrlæge og følger sine vacciner. Han er sort med hvide poter og hvid mave og halespids. Han vejer 4,6 kg. Baloo tilbydes til parring for 2500 kr. Vi anbefaler, at I kommer med jeres tæve to gange i løbet af nogle dage, så I er sikre på, at I får hvalpe. Hvis jeres tæve går tom, tilbydes omparring ved næste løbetid. Baloo har med succes parret sig med to hunde. Ring eller skriv for mere info.

Middelfart·7. feb.·

Erfaren Dansk/Svensk Gårdhund tilbydes til avl

Erfaren Dansk/Svensk Gårdhund tilbydes til avl

3.000 kr.

Charlie er 4 år gammel vejer 12 kg og måler 45 cm i højden og 50 cm i længde. Han er raceren, uden stamtavle og erfaren avlshund. Udover hans klassiske smukke aftegn, har han også en fantastisk personlighed. Han er god til børn i alle aldre samt andre hunde. Han er legesyg/ivrig, lærenem og lydig. Parring anbefales 10-13 dagen efter løbetidens start. Mulighed for overnatning og forplejning af tæve ved parring. Pris er 3000 kr. pr. parring. Hvis parring ikke fører til drægtighed, tilbydes endnu en parring gratis.

Viborg·6. feb.·

Side:
af 2