Andre

20
2 skinny pigs, hunner

2 skinny pigs, hunner

1.700 kr.

2 skinny pigs, hunner, Da min job situation desværre har ændret sig, ser jeg mig nødsaget til at sælge mine to søde små skinny pigs - hunner. De er ca 8 mdr gamle, med stamtavler. Kommer fra et rigtig godt opdræt - man kan igennem mig få kontakten til opdrætter, og herigennem købe alt man skal bruge til dem fremadrettet (mad, snacks osv) Med til dem følger deres bur, 140cm langt, alt indmad fra buret, herunder madskål, drikkedunk, hø holder, slikskål og deres pyramide de sover i. Der er en mørk og en gylden, de er super søde og nemme at håndtere - et perfekt nybegynder kæledyr da deres temperament er super godt og de er stille og rolige. Send mig endelig en besked ved spørgsmål til pasning og pleje. Det er vigtigt, at man er indforstået med følgende ; De må ikke stå i et rum under 18 grader, da de ingen pels har til at holde sig varme. De SKAL have solcreme på, hvis de skal udenfor om sommeren. De spiser og drikker generelt mere end normale marsvin, for at have energi til at holde deres kropstemperatur oppe. De skal bades og af til, hertil har jeg en shampoo. Udover bur, og dyr følger der også nogle snacks, rigeligt med mad - både berkel og lucerne. En hel balle hø, negleklipper og shampoo.

8660 Skanderborg
tor.
Guldhamster unger

Guldhamster unger

200 kr.

Guldhamster unger, 10 unger født 12 maj, og må flytte hjemmefra 9 juni, privat opdræt og forældre helt tamme. Anbefalet bur STR. 80x50x40 cm. L-d-h, tremme afstand 0,9 cm. Hamster hjul diameter 28 cm. Guldhamstere er nemme at holde og lugter ikke, bliver 2-3 år gamle. Stk pris 200 kr. 100 kr betales ved reservation. Far og mor på billedet

8300 Odder
ons.
Sugarglider

Sugarglider

1.500 kr.

Sugarglider, 'Dyrenes bo' har 2 par Sugar glidere tilsalg. 1 par std. Grå, og mosaic glidere 1 par mosaic glidere. Jeg har bure, der kan medkøbes, samt diæt. Send en sms eller ring. På 21851013. Ved interesse. Beskeder herinde besvares ikke.

7800 Skive
16. maj.
Sugar gliders

Sugar gliders

BYD!

Sugar gliders, Hej sælger disse 3 skønne brødre Grundet vi står og skal flytte så derfor ville vi gerne have de kommer et godt sted hen De har altid levet sammen så derfor sælges de samlet Der medfølger div. Ting løbehjul sove poser osv Bur medfølger ikke De sælges til 1500kr ellers kom endelig med et bud Smid en besked herinde eller på 42952112 Kan muligvis leveres imod betaling

3060 Espergærde
16. maj.
Afrikansk pygmæ pindsvin

Afrikansk pygmæ pindsvin

500 kr.

Afrikansk pygmæ pindsvin, Sælger da det ikke går mere da hun ikke får nok opmærksom. Bur, mad og tilbehør medfølger

9800 Hjørring
16. maj.

Fedthalemus unger

200 kr.

Fedthalemus unger, Anden gnaver, Fedthalemus, 0 år 6 stk fedthalemusse unger, søger nyt hjem. De er fra d. 04/7-21 og er klar til at flytte ca. d. 22/08-21. Der er 4 hanner og 2 hunner. Fedthalemus lugter ikke at have, som andre mus. De kræver ca. det samme som en dværghamster. Dog kræver de et større bur og skal gå to sammen. 2 hanner kan sagtens gå sammen. Jeg henviser til pasningsvejledningen fra dyrenes beskyttelse; https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/sites/dyrenesbeskyttelse.dk/files/Pasningsvejledninger/Dyrenes_Beskyttelse_-_Fedthalemus_-_2013-12-18.pdf ellers så spørg gerne

3330 Gørløse
16. maj.

Egyptiske langørede Dværgpindsvin

3.000 kr.

Egyptiske langørede Dværgpindsvin, 2 drenge født 11 juni 2021. Så lykkedes det endeligt igen, at få babyer fra "de lidt mere specielle" dværgpindsvin. De har stamtavle: Mor er fra Rusland og far er af egen avl. Sælges udelukkende til mennesker, der har god erfaring med de Afrikanske hvidbugede dværgpindsvin - eller med andre arter som Tenrecs. Denne art kræver en del og vi forventer, at eventuelle købere kan vise F. eks hvad bur forhold de kan tilbyde. Vi tilbyder naturligvis mentor ordning/hjælp. Drengene går sammen pt. Og fungerer fint sammen. Prisen er 3000 pr. Stk For yderligere (videoer/billeder) skriv gerne via messenger til Betinie Andersen eller besøg vores fb side Betinieshuler Eller SMS Der kræves depositum 1000 kr. Ved reservation. De kan flytte hjemmefra nu.

5492 Vissenbjerg
13. maj.

Afrikansk hvidbuget dværgpindsvin

900 kr.

Afrikansk hvidbuget dværgpindsvin, Hej Vi er nødt til at sende 'Louis' videre til en anden kærlig familie. Louis er ca. 10 mdr. gammel. Tam, sød og rar. Vi har ikke den fornødne plads. Skriv hvis du er interesseret ... Vi vil gerne sælge ham med alt hans kendte udstyr. Men han kan også købes uden udstyr, for 900 kr. Med bur og alle hans ting 1300kr VH Frida og Jan-Ole

5210 Odense NV
12. maj.

Fritte bur

100 kr.

Fritte bur, Hej Jeg har dette fritte bur til salg, det måler H: 85 cm. B: 53 cm L: 99 cm. Det er fint og kun lidt brugt, han også bruges til andre dyr. Med venlig hilsen Jette Christensen

6854 Henne
10. maj.

Pasning af gnavere

50 kr.

Pasning af gnavere, Står du og mangler pasning af din gnavere, så kan jeg måske hjælpe. Jeg har altid haft gnavere, både opvokset med og selv haft. Jeg tilbyder pasning i eget hjem eller hos mig i midtbyen Esbjerg. Blive kælet og fuld opmærksomhed. Jeg bor i et dejligt område med skov og sø. Egen foder, bur etc. skal ejer selv arrangere. Jeg tager kr. 50,- pr. døgn, hvis det er hos mig. Og kr. 80,- hvis gnaveren skal passes i deres eget hjem. Så står du og mangler pasning, så kontakt mig på tlf. 25326141, kun sms.

6700 Esbjerg
8. maj.

Sugar glider med bur

800 kr.

Sugar glider med bur, Sælger denne dejlige dreng. Han er 1 år gammel. Bur og alle hans ting medfølger. Heriblandt sovepose, bondingspose og hjul.

7260 Sønder Omme
7. maj.

Dværg Pindsvin

BYD!

Dværg Pindsvin, Jeg sælger mit pindsvin, da jeg desværre må erkende at jeg ikke har tid til at give ham det han fortjener mere, og derfor gerne vil finde nogen som kan give ham al den tid og kærlighed han fortjener. Chip er et afrikansk hvidbuget dværg pindsvin. Han er 3 år gammel, så han er ved at være en ældre herre. Han har et STORT sove hjerte og er ikke genert for at fortælle dig hvor utilfreds han er når man vækker ham, men når han først er oppe er det hurtigt glemt til fordel for nysgerrig og eventyr! Jeg har både papirer og stamtavle på ham. Bur og alt tilbehør følger selvfølgelig med.

5620 Glamsbjerg
4. maj.

Til avler

8 kr.

Til avler, Sælger en masse af de her drikke nips, og kan bruges til dryp system, har over 100 stk og tager 8kr stk. som er et sæt Og hvis du køber flere finder vi en pris Hvis du er blevet træt af at fylde vand hver dag i en hel masse bure, så skal du kun fylde en spand/ balje hvor der køre et vand rør ud fra. Meget simpelt.

8300 Odder
26. apr.

Sugarglider

1.800 kr.

Sugarglider, Fra Privat hobbyopdræt Vi har lidt forskellige Sugar Glider også kaldet Flyvepungegern til salg. Vi sælger kun til personer med viden om disse dyr og henviser til dyrenes beskyttelses anbefaling omkring bur størrelse. Der findes mange forskellige sider på nettet, hvor man kan læse om dem bla. sugarglider.com Priserne er forskellige afhængig af farve og køn og ligger fra 1500 og op, pr stk. Leutistic fra 4500 kr til 5500 Mosaic fra 3800 til 5000 Platin fra 4200 til 5500 White face fra 1800 til 2500 Black Beauty fra 2000 til 2500 Pt. Har vi et par drengegrupper der gerne vil flytte samlet, da de har boet sammen altid. Enkelte avlspar par. Dyrene er registreret i dyredatabasen.dk Vores side på fb hedder BetiniesHuler Fremvisning kun ved seriøse henvendelser. Vi kan ofte hjælpe med transport rundt i hele DK

5492 Vissenbjerg
25. apr.

Kanin+bur

Gives væk

Kanin+bur, Kanin på ca 1,5 år. Køn: Dreng. Navn: Mandela. Gives væk gratis+ bur og foder. Har ikke selv tiden til at passe den, så derfor håber jeg der er en der kan tage vare for ham, og give ham et godt hjem.

6200 Aabenraa
18. apr.

2 Sugar Gliders + Bur

3.000 kr.

2 Sugar Gliders + Bur, Jeg sælger mine 2 Suger Glideres De er sunde og sociale Willow er 6 år gammel, almindelig grå. Personlighed: Forsigtig og med tid vil falde i søvn på din hånd. Oreo er 2 år gammel, Black Beauty. Personlighed: Energisk og bliver pisse sur hvis du vækker hende, men tilgiver dig hvis du giver hende mad. De sælges sammen Buret og alt tilbehøret følges med hvis ønsket.

3600 Frederikssund
17. apr.

Sugar glider

1.500 kr.

Sugar glider, Hej...... Jeg har en dejlig og sød sugar glider familie på 6, 2 hunner og 3 hanner og en baby. Jeg ønsker at sælge dem for jeg flytter til en ny lejlighed hvor man ikke må have dyr, har haft dem i et år det startede med bare 2 en han og en hun som har fået flere og flere, de spiser normalt og lever normalt, de er sunde og raske...... Prisen på en er 1500 kr. Men hvis du vil have alle 6 så er prisen 6500 kr. 7000 kr med buret og en masse legetøj, drikke og mad skåle. Prisen kan diskuteres men seriøse hendvendelser tak.

2100 København Ø
13. apr.

Marsvin og alt du behøver af tilbehør

1.000 kr.

Marsvin og alt du behøver af tilbehør, Jeg sælger mine to hun marsvin. De er begge 1 år gammel. Jeg sælger dem med bur, legetøj (3 ting), 2 madskåle, 1 vanddunk, 1 pose hø, 1 kugle der holder på hø, 2 huse, negleklipper, snacks. De fejler ingenting, sælger dem fordi jeg ikke har tiden til dem mere dsv.

4622 Havdrup
8. apr.

Sugar gliders med bur

2.250 kr.

Sugar gliders med bur, 1.1 med en halv stor unge 2 år gamle Ungen er ca 5 måneder

4600 Køge
4. apr.

Sugar glider

1.400 kr.

Sugar glider, sælger denne super fine sugar glider med bur for flere spørgsmål skriv privat :)

7800 Skive
3. apr.