Jul og nytår

129
Galleri annoncer

Få beskedNår der er nye resultater i Jul og nytår

Lup med søgeord i
Klarborg Mai Og Max i Kokosskaller

Klarborg Mai Og Max i Kokosskaller

400 kr.

Klarborg Mai Og Max i Kokosskaller. Mai Og Max i Kokosskaller. Mai er en bette nuttet nisse drømmer altid om en hvid jul og bliver ellevild når snefnuggene daler ned. Hun skynder sig ud i sneen vender hovedet op mod himlen så snefnuggene rammer hendes lille næsetip. Max er en bette frisk og modig nisse. En snestorm standser ham ikke han elsker at trave i sneen og få røde kinder. Ø : 8 cm. Designer : Etly Klarborg. Brugt 1 gang - Perfekt stand. Ved forsendelse Betaler køber alle udgifter til porto ellers afhentes på adr.

Arden·23. jan.·

Klarborg Camilla 120 cm.

Klarborg Camilla 120 cm.

25.000 kr.

Der er en FAST pris, prisen er 25.000 kr. Hun sælges ikke for mindre, så der er ingen grund til at skrive, hvis prisen er for høj for dig. Hun er en nisse man ikke bare lige får tilbudt, så det er en sjælden mulighed at kunne få fingre i hende. Camilla er 120 cm. Og med sine knap 200 kg. Og runde former, så er hun ikke den nemmeste at flytte på, det kræver nogle stærke mænd (3-4 af dem) og at man bygger en kasse at have hende i. Da hun vipper er hun nemmest at transportere imens hun står op. Hun kan IKKE sendes, hvorfor det er nødvendigt man selv henter. Hun er ikke ny, men en ældre og meget sjælden dame, med sine skønheds fejl der kommer med årene.

Aalborg·18. jan.·

Klarborg  Trip Trap Julepynt

Klarborg Trip Trap Julepynt

75 kr.

ALT JULEPYNTET, ER KUN TAGET UD AF KASSERNE, FOR OG TAGE BILLEDER. Billede 1 Ny Julemanden 35 Års Jubilæum Pris 400,-kr Billede 2 Ny Bette Hugo og Bette Charlotte Pris 400,-kr Billede 3 Ny Nora og Arthur Pris 325,-kr Billede 4 Ny Snemænd 2021 Gertrud og Ejvin Pris 275,-kr Billede 5 Ny Rudolf og Vennerne Pris 175,-kr Billede 6 Ny Pit og Tut Pris 125,-kr Billede 7 Ny Snemænd Pris 125,-kr Billede 8 Ny Rensdyr Kalve Reino og Rolf Pris 150,-kr Billede 9 Ny Baby Sæler Sigfus og Snorre Pris 75,-kr Billede 10 Ny Baby Pingviner Pingo og Pjevs Pris 100,-kr Billede 11 Ny Baby Sæler Mulle og Muffe Pris 75,-kr Billede 12 Ny Tanya Pris 75,-kr Billede 13 Ny Troels Pris 75,-kr Billede 14 Ny Frede og Feline Pris 150,-kr Billede 15 Gl. Model Theo og Thia Halen er faldet af Thia Pris 160,-kr Sender med Dao Køber betaler Porto.

Nørre Nebel·10. jan.·

Købes Klarborg/trip trap nisse samling

Købes Klarborg/trip trap nisse samling

1.000 kr.

Købes købes Ønsker at købe store eller mindre samling af trip trap/Klarborg nisser eller andet som Etly Klarborg har lavet. Både gammel og nyt har interesse. (Er ikke interesseret i to hjerter i takt) Send gerne en besked til mig herinde med hvad du har, eller skriv en sms til 60918448 med billeder. Jeg betaler ikke overpris. Helst i Nord/Midtjylland, men resten af landet har også interesse, for den rigtigt samling af nisser 🎅🎅🎅 Billedet er bare blikfang 😊😊

Dronninglund·9. jan.·

Klarborg Malene & Marius i træhus

Klarborg Malene & Marius i træhus

650 kr.

Klarborg Malene & Marius i træhus. Sampak med Malene og Marius i træhus, incl. mus og grødskål, samt pakker og juletræ. Marius er lidt af en charmør og får ethvert lille nisspige hjerte til at banke, når han træder ud på dansegulvet. Han forstår at flytte nissefutterne. Malene er en bette sjov og festlig nissepige, som elsker at danse. Hun får tit et grineflip, og der er en lille komiker gemt i hende. Mål på træhus: 21 x 10 x 32,5 cm. Dette design er en eneret til Kop & Kande ? Forhandles kun i landets Kop & Kande butikker og hos Klarborg. Designer : Etly Klarborg. Nyt. Købt hos Klarborg til 749,95 kr. Ved forsendelse Betaler køber alle udgifter til porto ellers afhentes på adr.

Arden·27. dec. 2023·

Klarborg Store Albert og Store Simone

Klarborg Store Albert og Store Simone

1.500 kr.

Klarborg Store Albert og Store Simone. Fredelige Albert er sød og ganske fredelig, men elsker at lave sjov og narrestreger. Når nissemor tænder stearinlys, lister han rundt bagefter og puster dem ud. Højde: 26 cm. Simone Farveglad er en bette charmetrold, hun er stille og rolig og har kreative evner. Med sine pensler og maling maler hun søde små billeder. Højde: 25 cm. Designer : Etly Klarborg. Nye. Købt til 1600 kr. Ved forsendelse Betaler køber alle udgifter til porto ellers afhentes på adr.

Arden·27. dec. 2023·

Klarborg Store Caroline og Store Anton

Klarborg Store Caroline og Store Anton

1.250 kr.

Klarborg Store Caroline og Store Anton. Æble Caroline er vild med æbler. Når hun fylder kurven, ender det altid med, at hun har så mange, at de vælter ud af kurven. Hun ved, at det er sundt at spise æbler. Højde: 25 cm. Anton Fartbølle er en nisse med masser af gang i. Han er en rigtig spilopmager gårdnisse, som tit tager sig en ridetur på gårdens små grise. Højde: 30 cm. Designer : Etly Klarborg. Nye. Kun Samlet Salg. Ser helst afhentning. Ved forsendelse Betaler køber alle udgifter til porto ellers afhentes på adr.

Arden·27. dec. 2023·

Klarborg Sebastian og Mia

Klarborg Sebastian og Mia

500 kr.

Klarborg Sebastian og Mia. Beskrivelse. Hønissen Sebastian er en bette afslappet nisse med et meget godt sovehjerte. Høkassen er hans bedste sovested, og når først han sover, kan man nemt flyve rundt med ham i høkassen. Men efter en god søvn er der virkelig gang i ham. Højde: 13cm. Bredde: 11cm. Længde: 11cm. Herlige Mia er en herlig bette nissepige, som har svært ved at sidde stille på rumpen - Hun er her og der og alle vegne. Først sent på aftenen kravler hun op i sin høkasse og går ud som et lys. Højde: 13cm. Bredde: 11cm. Længde: 11cm. Designer : Etly Klarborg. Nye. Ny Pris 599,90 Kr. Ved forsendelse Betaler køber alle udgifter til porto ellers afhentes på adr.

Arden·27. dec. 2023·

Side:af 3
Lyskæde gardin med 138 LED-lys og figurer

Coop.dk

Lyskæde gardin med 138 LED-lys og figurer

299,00

Kunstigt juletræ med 260 LED lys - Varm hvid

Coop.dk

Kunstigt juletræ med 260 LED lys - Varm hvid

1.199,00

Kunstigt juletræ med 240 LED lys i varm hvid - Plastik/metal

Coop.dk

Kunstigt juletræ med 240 LED lys i varm hvid - Plastik/metal

699,00

Sirius lyskæde med 80 LED-lys - Knirke - Klar/sølv

Coop.dk

Sirius lyskæde med 80 LED-lys - Knirke - Klar/sølv

129,00