Daihatsu

2
Daihatsu Rocky

Daihatsu Rocky

15.000 kr.

Daihatsu Rocky sælges. Verdens sejeste lille pick up. Må trække 3500kg på krogen. Starter og kører. Der skal foretages noget arbejde på den før den er synsklar så forvent ikke det bare lige er at køre i synshallen med den.

6650 Brørup
28. okt.
Søger hvide plade 4x4

Søger hvide plade 4x4

Købes 10.000 kr.

Hej søger en hvide plade 4x4 eller 4x4 9 person bus diesel der må godt være lidt der skal laves og skal være billig i vægtafgift Må godt være en Nissan patrol Hyundai galloper Toyota kxj 90 Jeep Suzuki grand vitara Eller anden mærke skal bare være 4x4

7441 Bording
10. dec. 2022
Daihatsu Motor Co. , Ltd. er en japansk bilproducent og den 12. største bilproducent i Japan. Virksomheden blev grundlagt i 1951 og har hovedkvarter i Ikeda, Osaka, Japan. Virksomhedens hovedaktivitet er design, udvikling, fremstilling og salg af biler, busser og motorer. Virksomhedens navn betyder "Great Brillance" eller "Stor succes". Daihatsu blev grundlagt den 27. november 1951 af Hatsudoki Seizo Co. , Ltd. som Hatsudoki Seizo Kenkyujo (Hatsudoki Engineering Research Laboratory) med henblik på forskning i motorer med kompressionstænding til lastbiler og busser. I 1954 blev Daihatsu Toho Company oprettet som et datterselskab af Hatsudoki Seizo Co. , Ltd. med henblik på at producere personbiler under navnet Daitetsu (der betyder "stor succes"). I 1960 blev selskabet uafhængigt af moderselskabet og ændrede navn til Daihatsu Motor Company Ltd. . I 1961 introducerede Daihatsu sit første minikøretøj kaldet Daitetsu Minitruck sammen med en ny motor kaldet Daitetsu F5A-motoren, som kun var beregnet til brug i dette køretøj. Køretøjet havde også en femtrins manuel gearkasse med fem gear og en uafhængig firehjulsaffjedring. I 1964 introducerede Daihatsu sin første minipersonbil, Daitetsu Mini-Van, med en ny motor, Daitetsu F6A-motoren, som kun var beregnet til dette køretøj. I 1967 introducerede Daihatsu sin første mini-personbil med en stempelmotor, da de introducerede Daitetsu Mighty, som blev drevet af en luftkølet tocylindret 471cc SOHC-motor (single overhead camshaft) med totaktsmotor, der producerede ved 6000 o/min og et drejningsmoment ved 4000 o/min. Dette køretøj var også udstyret med skivebremser foran, uafhængig affjedring, tandhjulsstyring og skruefjedre i alle fire hjul.