Anden model

24
1966 Ford Salesman Award

1966 Ford Salesman Award

1.500 kr.

Her er et sjældent udbudt stykke Ford historie, der ikke findes mange af. Det syttende 300-500 Club Banquet blev afholdt d.22.april 1967 i Lansing Michigan, for at hylde de sælgere der havde solgt mellem 300 og 500 Ford biler det foregående år. Ud over en aften i underholdningens tegn, modtog deltagerne en forsølvet skål, ligesom der kunne vælges mellem andre præmier, afhængig af salgstal. Programmet for aftenen, herunder oversigten over supplerende præmier samt skålen har ligget urørt hen siden, og fremtræder i rigtig fin stand. Skålen ligger forsat i æske med papir omkring. Forsølvningen er træt og bør gøres om hvis det skal stå rigtig skarpt. Men måske er der større værdi i at lade den blive som den er. Skålens diameteren er ca. 24 cm., så mulighederne er mange hvis den tages i brug. En sjældenhed og et must have - særligt hvis du har en Ford fra 66.

Frederiksberg·18. feb.

Ford ltd fra MIDT OM NATTEN

Ford ltd fra MIDT OM NATTEN

90.000 kr.

Ford Ltd Cabriolet. Aut. 1972. Her er et stykke film historie som selveste Kim Larsen og Erik Balling har cruiset rundt i, i Midt om natten. En bil som starter første gang hver sommer, efter vinterhi. Den 7,5 liters motor med de 240HK (målt på rullefelt) Spær bagtøj, elektronisk tænding. Brummer flot ud af de rustfri afgangsrør, og du kan med det samme mærke at du sidder i et stykke Danmarks historie. Som alle andre ældre modeller har den selvfølgelig lidt patina, men det vil en hobby mekaniker sagtens kunne få bugt med. Den er nysynet og gik igennem uden anmærkninger i 2015. Skambud og testpiloter frabedes. NYSYNET UDEN ANMÆRKNINGER!

Silkeborg·15. jan.·

personsbil-Camper til lille kort med 8 pladser

personsbil-Camper til lille kort med 8 pladser

215.000 kr.

Jeg har hentet bilen i Portland Oregon USA, hvor de ikke salter deres veje så derfor er den ubehandlet i undervognen og fri for rust, så man kan se hvad man køber.Den har kørt 134000 mill, det er 214000 km. Bilen er nysynet som personbil så den kan køres af alle med Alm, kørekort og man kan af/ monter sæder efter behov, Den må trække 3000 kg på krogen så mulighed for en stor campingvognen eller hestetrailer. Bilen er indrette med et stof sofabagsæde med plads til 3 personer som også kan vippes ud til en stor dobbelt seng, Midterste sæde række er et 3 persons sæde i læder , fra en nyre Land Rover, da det er med ISO-FIX beslag til 2 barnestole og mitte sædet kan vippes ned til bord med kopholder, for evt camping kan det nemt afmonteres og et lille køkken vil kune monteres bag førersædet. De 2 forstole er i læder og på drejesokkel og der er også et stofsæde der kan monteres imellem forstolene så man kan side 3 i forreste række , ja der er muligheder nok !! Der er også lige blevet sat tagbøjler på men en stor markise så der er tørvejret nå man sider i Højer side ved skydedøren og ski box er der også komme på så masser af plads til ting .Den er veteran nu og har en årlig vægtafgift på kun 3200 kr og en kaskoforsikring på 1200 kr v8 og automatgear så skøn ferie bil lige klar til tur. Ring 40303840 hvis det er noget en evt delvis bytte handel kan også være en mulighed mvh Mikael

Græsted·16. nov. 2023·

Få beskedNår der er nye resultater i Anden model

Lup med søgeord i
Ford Motor Company er en amerikansk multinational bilproducent med hovedkvarter i Dearborn, Michigan, en forstad til Detroit. Virksomheden blev grundlagt af Henry Ford og blev registreret den 16. juni 1903. Virksomheden sælger biler og erhvervskøretøjer under mærket Ford og de fleste luksusbiler under mærket Lincoln. Det ejer også den brasilianske SUV-producent Troller, den australske performancebilproducent FPV og den hollandske sportsvognsfabrikant Shelby Cars International. Fords tidligere britiske datterselskaber Jaguar og Land Rover blev solgt til Tata Motors i marts 2008. Ford ejede den svenske bilproducent Volvo fra 1999 til 2010. I 2011 indstillede Ford Mercury-mærket, som siden 1938 havde markedsført luksusbiler på indgangsniveau i USA, Canada, Mexico og Mellemøsten. Ford har siden 1938 markedsført luksusbiler i USA, Canada, Mexico og Mellemøsten. Ford er den næststørste amerikanske bilproducent (efter General Motors) og den femtestørste i verden (efter Toyota, VW, Hyundai Kia og General Motors). Ved udgangen af 2010 var Ford den femte største bilproducent i Europa. Virksomheden blev børsnoteret i 1956, men Ford-familien fortsatte med at kontrollere 40 % af de stemmeberettigede aktier indtil juli 1999, hvor de måtte sælge dem på grund af antitrustlove.