LEGO Super Mario Familien penguin på sneeventyr – Udvidelsessæt

LEGO Super Mario Familien penguin på sneeventyr – Udvidelsessæt

169,95 kr.

LEGO Super Mario Familien penguin på sneeventyr Elsker du spil og Super Mario? Der er masser at gå i gang med i dette sæt. Byg en klodsbygget penguin, en baby penguin og en Goomba-figur med en vinterhat – samt en ishule, en "is"-rutsjebane, der kan forvandles til en skøjtebane, 2 fiskefigurer og en slæde. Udvidelsessæt til Super Mario univers Til alle Super Mario-fans OBS: Super Mario følger ikke med i sættet Sættet indeholder 3 LEGO Super Mario karakterer: En LEGO klodsbygget pingvin, en pingvinunge og en Goomba-figur med vinterhat samt 2 fiskefigurer. Mulighed for interaktiv leg Få interaktiv leg ved at tilføje en LEGO Mario, LEGO Luigi eller LEGO Peach figur fra en LEGO Super Mario startbane (71360, 71387 eller 71403 – sælges separat), og optjen digitale mønter ved at genforene pingvinungen med sin forælder, besejre Goomba'en og meget mere. Sjov for gamere Download EGO Super Mario app'en for at finde byggevejledninger, fantasifulde idéer til forskellige måder at bygge og lege på og et sikkert forum, hvor børn kan dele deres kreationer med andre fans. Når du har bygget isbanen er den over 9 cm højt, 22 cm bredt og 12 cm dybt og kan tilføjes til andre LEGO Super Mario sæt.

WebshopCoop.dk
  Sponsoreret
  LEGO DUPLO Dagligdagens rutiner: Spisetid og sengetid

  LEGO DUPLO Dagligdagens rutiner: Spisetid og sengetid

  249,95 kr.

  Dagligdagens rutiner: Spisetid og sengetid fra LEGO DUPLO Vi skal op, vi skal spise, lege og sove. Dagligdagens rutiner er velkendte for de små, og derfor sjovt, lærerigt og genkendeligt i legen. I dette LEGO DUPLO skal de søde figurer spise og sove. Leg og lær med farverige LEGO DUPLO Byg 2 farverige huse Inkl. 4 dyr Gør byggeriet til en leg Den søde bjørneunge og killing har glade og triste ansigter, så børn, kan lære om følelser og stemninger. Små børn styrker finmotorikken, når de samler de farverige klodser og bygger de 2 legetøjshuse. Hver rutine er farvekodet for at gøre byggeriet til en leg.

  WebshopCoop.dk
   Sponsoreret
   LEGO DUPLO Drømme-legeplads

   LEGO DUPLO Drømme-legeplads

   479,95 kr.

   Drømmelegeplads fra LEGO DUPLO Town Det kilder i maven, når man glider ned ad rutsjebanen. Og der er masser af bevægelse i både vippen og gyngen på din lille DUPLO legeplads. Kreativ leg Udvikler dit barns finmotorik Tag udendørslegen indenfor Kreativ leg med klodser Udendørslegen tages indenfor et øjeblik, når du bygger din egen legeplads i LEGO DUPLO-klodser. De små figurer kan lege, møde nye venner og udforske alt fra rutsjebanen, klatrestativet og tårnet. Legepladsen har næsten alt det en rigtig legeplads har. Hval-klatrestativ, raketformet tårn, vippe, gynge og selvfølgelig en lille rutsjebane. Der er mange timers leg, når du leger med LEGO DUPLO-klodser. Kreativiteten sættes i gang og samtidig styrker de små deres finmotorik.

   WebshopCoop.dk
    Sponsoreret

    Få beskedNår der er nye resultater i Barn og baby

    Lup med søgeord i
    LEGO Friends Heartlake City folkekøkken

    LEGO Friends Heartlake City folkekøkken

    519,00 kr.

    Heartlake City folkekøkken fra LEGO Friends Lad os lave mad sammen! Byg Heartlake City folkekøkken og gå i gang med madlavningen. Masser af køkkenudstyr og ingredienser Leg med den søde kat Churro Inkl. 4 LEGO Friends figurer Lav lækker mad til alle Tag med Leo og Alba, når deres bedstemor viser dem rundt i folkekøkkenet. Leo lærer nye opskrifter, mens Alba snakker med katten Churro. Hvilken slags mad laver Leo i dag? Der er masser af køkkenudstyr og ingredienser, som kan inspirere til kreative opskrifter. Efter at have serveret den lækre mad kan Leo og Alba hænge ud med venner på tagterrassen.

    WebshopCoop.dk
     Sponsoreret
     LEGO DUPLO Disney Elsa og Bruni i Den fortryllede skov

     LEGO DUPLO Disney Elsa og Bruni i Den fortryllede skov

     279,95 kr.

     Elsa og Bruni i Den fortryllede skov fra LEGO DUPLO Elsa er og bliver et hit for de små. Dette LEGO DUPLO sæt er inspireret af "Frost 2", og de små kan lege med de elskede karakterer. Kendt fra "Frost 2" Fantasifuld leg Inkl. Elsa figur Leg i den magiske verden Lad små børn besøge den magiske verden, og leg at du tager med Elsa, salamanderen Bruni og Nokken, når de rejser gennem skoven uden at vække jordkæmpen. De mindste kan bruge Elsas snekrystal til at lyse på stien og derefter sende vennerne ud på et nyt eventyr på ryggen af den magiske vandhest.

     WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      LEGO Friends Pandekagebutik

      LEGO Friends Pandekagebutik

      79,95 kr.

      Pandekagebutik fra LEGO Friends Nyd en velsmagende snack i pandekagebutikken med Luna og Paisley. Pandekagebutikken er perfekt til kreative børn, der elsker lege butik. LEGO sættet indeholder komfur, røremaskine og meget mere Leg med den lille kanin Melody Inkl. 2 LEGO Friends figurer og masser af tilbehør Slap af og nyd pandekagerne Luna vælger sin yndlingstopping fra menuen. Paisley tilbereder pandekagerne ved hjælp af legetøjskomfuret og røremaskinen, der kan dreje. Så slapper vennerne af sammen, og nyder pandekagerne ved bordet. Hold udkig efter kaninen Melody - den elsker at kigge forbi, når der bliver lavet pandekager!

      WebshopCoop.dk
       Sponsoreret
       Kæmpe LEGO City samling

       Kæmpe LEGO City samling

       20.000 kr.

       Her er der en KÆMPE mulighed for at få bygget sin helt egen by. Masser af vejbaner, nye og gamle, sving og lige veje. Huse, politi, brandstationer, havn osv. Der er over 100 sæt (plus det løse), samt en masse lidt ældre LEGO som der ikke findes samlevejledninger til mere. Alle sæt burde være komplette, og de ligger fint i poser som er mærket op med hvilket sæt de tilhører, samt bog. De fleste samlevejledninger ligger i poserne samme med klodserne. De løser klodser er lidt blandet med ældre fra 90erne og lidt nyere, samt en masse figurer, træer osv. Kan ikke garantere at der er komplette sæt i det løse LEGO. Skulle der mangle en enkelt klods eller to i nogle af sættene, så kan de sikkert findes imellem alt det andet. Men det skulle der helst ikke, men kan jo ikke garantere det. Jeg har vedhæftet et par billeder, hvor et viser hvilke sæt der er, der er nogle store sæt imellem, men også mindre biler og både. Som sagt, så er alle poser mærket op med hvilke sæt de tilhører, så det skulle være ret nemt at gå til. Skriv hvis det kunne have interesse. Jeg kan sende flere billeder. Det sendes ikke. Der er simpelthen alt for meget. Men skal hentes tæt på Aalborg.

       Hals·i dag·

       Ny
       LEGO Super Mario Dorries skibsvrags-eventyr – Udvidelsessæt

       LEGO Super Mario Dorries skibsvrags-eventyr – Udvidelsessæt

       379,95 kr.

       LEGO Super Mario Dorries skibsvrags-eventyr Elsker du spil og Super Mario? Der er masser at gå i gang med i dette sæt. Byg Dorries sunkne skibsvrags-eventyr og bliv klar til masser af sjov. Udvidelsessæt til Super Mario univers Til alle Super Mario-fans OBS: Super Mario følger ikke med i sættet Sættet er over 17 cm højt, 30 cm bredt og 21 cm dybt i sin grundform. Det kan ombygges og blandes med andre LEGO Super Mario sæt Æsken indeholder 4 LEGO klodsbyggede figurer af Super Mario-karakterer: Dorrie, en Cheep Cheep, Cheep Chomp og Blooper. Sjove funktioner Drej platformen for at afsløre nøgleblokken, der er skjult i muslingeskallen, og åbn skattekisten for at få fat i ædelstenen. Blokken giver belønninger, og Cheep Chomp'en kan tygge på en interaktiv figur i munden og udløse sjove digitale reaktioner. Mulighed for interaktiv leg Ved at tilføje flere LEGO Super Mario sæt til din samling, kan dette sæt bruges til interaktiv leg. En genial måde at få mere glæde af sættet! Du kan fx. ride på en Dorrie med en interaktiv LEGO Mario, LEGO Luig eller LEGO Peach figur. Bemærk at disse figurer ikke medfølger. Startbane 71360, 71387 eller 71403 er påkrævet for interaktiv leg og spil. Brug LEGO Super Mario app'en Find byggevejledning til sættet i LEGO Super Mario app'en, der også rummer kreative idéer til forskellige måder, børn kan bygge og lege på, og som er en sikker platform, hvor børn kan dele deres kreationer.

       WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        LEGO City Vejplader

        LEGO City Vejplader

        169,95 kr.

        Vejplader fra LEGO City Giv dine LEGO biler veje at køre på og tilføj et realistisk udseende til din LEGO City by. Byg-selv-sættet indeholder selvlysende gadelygter, trafiklys, vejskilte, vejbanestriber, fartbump, en fodgængerovergang, træer og grønne områder. Forbind og udvid din by med vejpladerne Inkl. gadelygter, trafiklys, vejskilte, fartbump og fodgængerovergang Download app'en "LEGO Byggevejledninger" Sjov byggeleg til vejbyggere Lad dine børn bygge deres egen by op med byggesættet, som i kombination med andre LEGO sæt lægger op til timevis af kreativ leg, der stimulerer fantasien og sætter gang i lege baseret på den virkelige verden. Gratis app LEGO City byggesættet indeholder en byggevejledning, men du kan også downloade Instructions PLUS, som er en del af den gratis app "LEGO Byggevejledninger" til smartphones og tablets. Den interaktive byggeguide rummer zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der hurtigt gør børn til mesterbyggere!

        WebshopCoop.dk
         Sponsoreret
         LEGO Super Mario Yoshi'ernes fantastiske skov

         LEGO Super Mario Yoshi'ernes fantastiske skov

         79,95 kr.

         Yoshi'ernes fantastiske skov fra LEGO Super Mario Hjælp figurerne af Pink Yoshi og Gul Yoshi med at passe Yoshi'ens æg, pluk æbler fra træet, og læg dem i en kurv. Sættet indeholder LEGO Super Mario legetøjsfigurer af Pink Yoshi og Gul Yoshi samt en klodsbygget skov med æbletræ og Yoshi'ens æg-element. Super Mario udvidelsessæt Inkl. 2 klodsbyggede figurer: Pink Yoshi og Gul Yoshi OBS: Super Mario følger ikke med i sættet Når du har bygget skoven er Yoshi'ernes over 7 cm høj, 11 cm bred og 7 cm dyb og kan tilføjes til andre LEGO Super Mario sæt. Mulighed for interaktiv leg Få interaktiv leg ved at tilføje en LEGO Mario, LEGO Luigi eller LEGO Peach figur fra en LEGO Super Mario startbane (71360, 71387 eller 71403 – sælges separat). Når en interaktiv figur hopper på actionelementet, vises et æg på dens digitale skærm. Vug den interaktive figur som en baby for at klække det digitale æg, og se på figurens maveskærm, hvilken Yoshi du får. Lav så et hop og en saltomortale for at høre Yoshi'ens stemme. Find byggevejledning til dette udvidelsessæt i LEGO Super Mario app'en, som også rummer inspiration til forskellige måder at bygge og lege på.

         WebshopCoop.dk
          Sponsoreret
          LEGO Ninjago Minifigur fra LEGO (str. 15 cm)

          LEGO Ninjago Minifigur fra LEGO (str. 15 cm)

          52 kr.

          Uåbnet LEGO Ninjago minifigur-pakke med temaet 'Masters of Spinjitzu'. Pakken indeholder en minifigur med tilbehør. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: LEGO Farve: Multifarvet Størrelse: 15 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·i dag·Orderly Shop

          Fremhævet
          LEGO Ninjago byggesæt (str. 15 cm)

          LEGO Ninjago byggesæt (str. 15 cm)

          54 kr.

          Uåbnet LEGO Ninjago byggesæt i emballage. Indeholder LEGO-figurer og tilbehør. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: LEGO Farve: Flere farver Størrelse: 15 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·i dag·Orderly Shop

          Fremhævet
          LEGO Nexo Knights - 30378 Shrunken Headquarters fra LEGO (str. 15 cm)

          LEGO Nexo Knights - 30378 Shrunken Headquarters fra LEGO (str. 15 cm)

          52 kr.

          Uåbnet LEGO sæt fra temaet Nexo Knights, modelnummer 30378, kaldet 'Shrunken Headquarters'. Sættet er fuldstændigt og indpakket i den originale foliepakke. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: LEGO Farve: Flere Størrelse: 15 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·i dag·Orderly Shop

          Fremhævet
          Legoklodser fra Lego (str. 25 x 15 cm)

          Legoklodser fra Lego (str. 25 x 15 cm)

          109 kr.

          9 personer, 4 køretøjer, flammer. Politi, brandvæsen. Jeg ved ikke om enkelte dele mangler. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Lego Farve: Multi Størrelse: 25 x 15 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·i dag·Orderly Shop

          Fremhævet
          UDLEJES - Lego Ferrari

          UDLEJES - Lego Ferrari

          120 kr.

          Leveres usamlet. HVORDAN LEJER JEG? Du lejer dette produkt gennem Hygglo ved at klikke på “Se annoncen hos forhandleren”, hvor der herefter kan sendes spørgsmål og lejeanmodninger til udlejeren. Hygglo er Nordens største udlejeningsplatform, hvor du kan leje (næsten) alt. Betaling sker gennem Hygglo og alt er forsikret. Det er en nem og sikker måde at leje de ting, du har brug for, uden besværet ved at eje dem - og så er det oftest også billigere.

          Dyssegård·i dag·Hygglo

          Fremhævet
          UDLEJES - Lego Mindstorms

          UDLEJES - Lego Mindstorms

          80 kr.

          Uden batterier. HVORDAN LEJER JEG? Du lejer dette produkt gennem Hygglo ved at klikke på “Se annoncen hos forhandleren”, hvor der herefter kan sendes spørgsmål og lejeanmodninger til udlejeren. Hygglo er Nordens største udlejeningsplatform, hvor du kan leje (næsten) alt. Betaling sker gennem Hygglo og alt er forsikret. Det er en nem og sikker måde at leje de ting, du har brug for, uden besværet ved at eje dem - og så er det oftest også billigere.

          Dyssegård·i dag·Hygglo

          Fremhævet
          Side:
          af 82