LEGO Super Mario Familien penguin på sneeventyr – Udvidelsessæt

LEGO Super Mario Familien penguin på sneeventyr – Udvidelsessæt

169,95 kr.

LEGO Super Mario Familien penguin på sneeventyr Elsker du spil og Super Mario? Der er masser at gå i gang med i dette sæt. Byg en klodsbygget penguin, en baby penguin og en Goomba-figur med en vinterhat – samt en ishule, en "is"-rutsjebane, der kan forvandles til en skøjtebane, 2 fiskefigurer og en slæde. Udvidelsessæt til Super Mario univers Til alle Super Mario-fans OBS: Super Mario følger ikke med i sættet Sættet indeholder 3 LEGO Super Mario karakterer: En LEGO klodsbygget pingvin, en pingvinunge og en Goomba-figur med vinterhat samt 2 fiskefigurer. Mulighed for interaktiv leg Få interaktiv leg ved at tilføje en LEGO Mario, LEGO Luigi eller LEGO Peach figur fra en LEGO Super Mario startbane (71360, 71387 eller 71403 – sælges separat), og optjen digitale mønter ved at genforene pingvinungen med sin forælder, besejre Goomba'en og meget mere. Sjov for gamere Download EGO Super Mario app'en for at finde byggevejledninger, fantasifulde idéer til forskellige måder at bygge og lege på og et sikkert forum, hvor børn kan dele deres kreationer med andre fans. Når du har bygget isbanen er den over 9 cm højt, 22 cm bredt og 12 cm dybt og kan tilføjes til andre LEGO Super Mario sæt.

WebshopCoop.dk
  Sponsoreret
  LEGO DUPLO Dagligdagens rutiner: Spisetid og sengetid

  LEGO DUPLO Dagligdagens rutiner: Spisetid og sengetid

  249,95 kr.

  Dagligdagens rutiner: Spisetid og sengetid fra LEGO DUPLO Vi skal op, vi skal spise, lege og sove. Dagligdagens rutiner er velkendte for de små, og derfor sjovt, lærerigt og genkendeligt i legen. I dette LEGO DUPLO skal de søde figurer spise og sove. Leg og lær med farverige LEGO DUPLO Byg 2 farverige huse Inkl. 4 dyr Gør byggeriet til en leg Den søde bjørneunge og killing har glade og triste ansigter, så børn, kan lære om følelser og stemninger. Små børn styrker finmotorikken, når de samler de farverige klodser og bygger de 2 legetøjshuse. Hver rutine er farvekodet for at gøre byggeriet til en leg.

  WebshopCoop.dk
   Sponsoreret
   LEGO DUPLO Drømme-legeplads

   LEGO DUPLO Drømme-legeplads

   479,95 kr.

   Drømmelegeplads fra LEGO DUPLO Town Det kilder i maven, når man glider ned ad rutsjebanen. Og der er masser af bevægelse i både vippen og gyngen på din lille DUPLO legeplads. Kreativ leg Udvikler dit barns finmotorik Tag udendørslegen indenfor Kreativ leg med klodser Udendørslegen tages indenfor et øjeblik, når du bygger din egen legeplads i LEGO DUPLO-klodser. De små figurer kan lege, møde nye venner og udforske alt fra rutsjebanen, klatrestativet og tårnet. Legepladsen har næsten alt det en rigtig legeplads har. Hval-klatrestativ, raketformet tårn, vippe, gynge og selvfølgelig en lille rutsjebane. Der er mange timers leg, når du leger med LEGO DUPLO-klodser. Kreativiteten sættes i gang og samtidig styrker de små deres finmotorik.

   WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    200 Lego duplo klodser

    200 Lego duplo klodser

    500 kr.

    Over 200 duplo lego klodser. I mange forskellige størrelser, former og farver. Der er navn med spridttusch på nogle af klodserne. Det burde kunne fjernes. Sælges samlet. Jeg har en hel masse andre annoncer med duplo klodser. Med forskellige andre lego ting. Kommer fra røgfrit hjem. Se mine mange annoncer. Jeg har mobilepay, og jeg sender med GLS/DAO. Modtager betaler porto. Hvis du er interesseret i flere af mine annoncer, så skriv annonce nr. til mig. Dette er annonce nr. 2064

    Søndersø·i går·

    Ny
    LEGO figurer 32 stk + tilbehør (Fra 70 / 80´erne)

    LEGO figurer 32 stk + tilbehør (Fra 70 / 80´erne)

    295 kr.

    Sæt med 32 stk forskellige LEGO figurer inkl. diverse tilbehør. Inkl. cykler, skilte, værktøj, træ m.m. Alle figurerne stammer fra diverse LEGO sæt fra slut 1970´erne og op til slutningen af 1980´erne. Alt afbilledet medfølger i denne annonce. Dvs alle 32 stk figurer, inkl. tilbehør som afbilledet. Alle figurer har været opbevaret i lufttætte poser og er generelt i ok stand. Enkelte detaljer bærer dog naturligvis præg af "tidens tand". Men alt i alt er der tale om et rigtig fint velholdt sæt. Se også mine andre annoncer med salg af LEGO figurer og LEGO klodser fra samme tidsperiode ______________________________________ Kan sendes med GLS til pakkeshop for Kr. 47,- inkl. forsikring samt track & trace. Betaling mulig med Mobile Pay eller ved overførsel til bankkonto.

    Rødekro·i går·

    Ny
    LEGO Space figurer inkl. div. tilbehør & måneplade

    LEGO Space figurer inkl. div. tilbehør & måneplade

    195 kr.

    LEGO "Space" sæt med i alt 19 stk astronaut figurer samt diverse værktøj, tilbehør og en måne landskabsplade. Alle figurer og dele stammer fra diverse LEGO sæt fra slut 1970´erne og op til slutningen af 1980´erne. Alle har været opbevaret i lufttætte poser og har ikke været udsat for sollys eller anden skadelig tilstand. Enkelte detaljer bærer dog naturligvis præg af "tidens tand". Men alt i alt er der tale om et rigtig fint og velholdt sæt. Se også mine andre annoncer med salg af LEGO figurer og LEGO klodser fra samme tidsperiode ______________________________________ Kan sendes med GLS til pakkeshop for Kr. 47,- inkl. forsikring samt track & trace. Betaling mulig med Mobile Pay eller ved overførsel til bankkonto.

    Rødekro·i går·

    Ny
    LEGO Technic - 150 stk diverse dele (inkl. motor)

    LEGO Technic - 150 stk diverse dele (inkl. motor)

    175 kr.

    Sæt med 150 stk. forskellige dele fra LEGO Technic serien. Tæller blandt andet motor (ikke testet), hjul, dæk, støddæmpere og meget mere. Der er tale om mange forskellige typer af dele, som alle stammer fra diverse LEGO Technic sæt fra 1980´erne. Alle klodser/dele har været opbevaret i lufttætte poser og har ikke været udsat for sollys eller anden skadelig tilstand. Alt i alt er der tale om et rigtig fint velholdt sæt. Se også mine andre annoncer med salg af LEGO figurer og LEGO klodser fra samme tidsperiode ______________________________________ Kan sendes med GLS til pakkeshop for Kr. 47,- inkl. forsikring samt track & trace. Betaling mulig med Mobile Pay eller ved overførsel til bankkonto. Annonce oprettet: 14. april kl. 17.03

    Rødekro·i går·

    Ny
    LEGO stort sæt med hjul, gummidæk, aksler m.m.

    LEGO stort sæt med hjul, gummidæk, aksler m.m.

    195 kr.

    Stort sæt med mange forskellige LEGO gummidæk, hjul og aksler m.m. Alle delene er fra diverse LEGO sæt i perioden fra slut 1970´erne og op til midten af 1980´erne. Delene har været opbevaret godt og sikkert, men enkelte aksler bærer dog præg af rust. Dette bør dog kunne renses/rengøres uden besvær. Ellers er alt i fin stand. Se også mine andre annoncer med salg af LEGO figurer fra samme tidsperiode ______________________________________ Kan sendes med GLS til pakkeshop for Kr. 47,- inkl. forsikring samt track & trace. Betaling mulig med Mobile Pay eller ved overførsel til bankkonto.

    Rødekro·i går·

    Ny

    Få beskedNår der er nye resultater i Barn og baby

    Lup med søgeord i
    LEGO Friends Heartlake City folkekøkken

    LEGO Friends Heartlake City folkekøkken

    519,00 kr.

    Heartlake City folkekøkken fra LEGO Friends Lad os lave mad sammen! Byg Heartlake City folkekøkken og gå i gang med madlavningen. Masser af køkkenudstyr og ingredienser Leg med den søde kat Churro Inkl. 4 LEGO Friends figurer Lav lækker mad til alle Tag med Leo og Alba, når deres bedstemor viser dem rundt i folkekøkkenet. Leo lærer nye opskrifter, mens Alba snakker med katten Churro. Hvilken slags mad laver Leo i dag? Der er masser af køkkenudstyr og ingredienser, som kan inspirere til kreative opskrifter. Efter at have serveret den lækre mad kan Leo og Alba hænge ud med venner på tagterrassen.

    WebshopCoop.dk
     Sponsoreret
     LEGO DUPLO Disney Elsa og Bruni i Den fortryllede skov

     LEGO DUPLO Disney Elsa og Bruni i Den fortryllede skov

     279,95 kr.

     Elsa og Bruni i Den fortryllede skov fra LEGO DUPLO Elsa er og bliver et hit for de små. Dette LEGO DUPLO sæt er inspireret af "Frost 2", og de små kan lege med de elskede karakterer. Kendt fra "Frost 2" Fantasifuld leg Inkl. Elsa figur Leg i den magiske verden Lad små børn besøge den magiske verden, og leg at du tager med Elsa, salamanderen Bruni og Nokken, når de rejser gennem skoven uden at vække jordkæmpen. De mindste kan bruge Elsas snekrystal til at lyse på stien og derefter sende vennerne ud på et nyt eventyr på ryggen af den magiske vandhest.

     WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      LEGO Friends Pandekagebutik

      LEGO Friends Pandekagebutik

      79,95 kr.

      Pandekagebutik fra LEGO Friends Nyd en velsmagende snack i pandekagebutikken med Luna og Paisley. Pandekagebutikken er perfekt til kreative børn, der elsker lege butik. LEGO sættet indeholder komfur, røremaskine og meget mere Leg med den lille kanin Melody Inkl. 2 LEGO Friends figurer og masser af tilbehør Slap af og nyd pandekagerne Luna vælger sin yndlingstopping fra menuen. Paisley tilbereder pandekagerne ved hjælp af legetøjskomfuret og røremaskinen, der kan dreje. Så slapper vennerne af sammen, og nyder pandekagerne ved bordet. Hold udkig efter kaninen Melody - den elsker at kigge forbi, når der bliver lavet pandekager!

      WebshopCoop.dk
       Sponsoreret
       LEGO Castle 375 m.m Den Gule Borg m.m 700 stk.

       LEGO Castle 375 m.m Den Gule Borg m.m 700 stk.

       395 kr.

       Sæt med 700 stk. gule LEGO klodser, der primært stammer fra 2 sæt af LEGO varenummer 375 "Den gule borg" fra 1970´erne. Der er dog også inkluderet dele/klodser fra andre LEGO sæt fra samme tidsperiode. Mange forskellige og sjældne dele. Tæller blandt andet flere hejseværktøjer og forskellilge skovle m.m. Alle klodser har været opbevaret i lufttætte poser og er generelt i fin stand. De har ikke været udsat for sollys eller anden form for skadelig tilstand. Der medfølger en original byggevejledning til LEGO sættet 375. Den er fuldt ud læsbar, men bærer dog bræg af "tidens tand" og er en del slidt. Se også mine andre annoncer med salg af LEGO figurer og LEGO klodser fra samme tidsperiode ______________________________________ Kan sendes med GLS til pakkeshop for Kr. 57,- inkl. forsikring samt track & trace. Betaling mulig med Mobile Pay eller ved overførsel til bankkonto.

       Rødekro·i går·

       Ny
       LEGO 600 stk sorte div. klodser (Fra 70´er & 80´er

       LEGO 600 stk sorte div. klodser (Fra 70´er & 80´er

       295 kr.

       600 stk. diverse LEGO klodser, alle i sort farve. Der er tale om mange forskellige typer af klodser, som alle stammer fra diverse LEGO sæt fra 1970´erne og 1980´erne. Alle klodserne har været opbevaret i lufttætte poser og har ikke været udsat for sollys eller anden skadelig tilstand. Alt i alt er der tale om et rigtig fint velholdt sæt. Se også mine andre annoncer med salg af LEGO figurer og LEGO klodser fra samme tidsperiode ______________________________________ Kan sendes med GLS til pakkeshop for Kr. 57,- inkl. forsikring samt track & trace. Betaling mulig med Mobile Pay eller ved overførsel til bankkonto.

       Rødekro·i går·

       Ny
       LEGO 300 stk div. røde klodser (Fra 70´er & 80´er)

       LEGO 300 stk div. røde klodser (Fra 70´er & 80´er)

       195 kr.

       300 stk. diverse LEGO klodser, alle i rød farve. Tæller blandt andet flere chassisrammer til biler m.m. Der er tale om mange forskellige typer af klodser, som alle stammer fra diverse LEGO sæt fra 1970´erne og 1980´erne. Alle klodserne har været opbevaret i lufttætte poser og er generelt i ok stand. Alt i alt er der tale om et rigtig fint velholdt sæt. Se også mine andre annoncer med salg af LEGO figurer og LEGO klodser fra samme tidsperiode ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ Kan sendes med GLS til pakkeshop for Kr. 47,- inkl. forsikring samt track & trace. Betaling mulig med Mobile Pay eller ved overførsel til bankkonto.

       Rødekro·i går·

       Ny
       Lego Star Wars

       Lego Star Wars

       1.000 kr.

       Lego Star Wars sælges. 7 sæt sælges - gerne samlet. Alle sæt er komplette med figurer og vejledninger - 4 originale og 3 printet vejledninger. Ingen æsker, leveres i poser. I god stand. Fra ikke-ryger hjem. SÆLGES SAMLET FOR 1.000 kr. Følgende sæt indgår: 75000 (ikke billed), sælges separat for 200 kr. 75001 (ikke billed), sælges separat for 200 kr. 75006, sælges separat for 100 kr. 7749, sælges separat for 200 kr. 7956, sælges for separat for 200 kr. 8083, sælges separat for 100 kr. 8089, sælges for separat for 350 kr. Sendes gerne - køber betaler fragt.

       Grenaa·i går

       Ny
       LEGO Batman Sæt 30525 fra Lego (str. 16 x 18 cm)

       LEGO Batman Sæt 30525 fra Lego (str. 16 x 18 cm)

       32 kr.

       Uåbnet LEGO polybag sæt med Batman tema, indeholder en Batman figur og maskine. Polybaggen har varenummer 30525. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Lego Farve: Multifarvet Størrelse: 16 x 18 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·i går·Orderly Shop

       Ny
       LEGO Friends skoletaske fra LEGO (str. 29 x 26 x 10 cm og 42 x 32 x 15 cm)

       LEGO Friends skoletaske fra LEGO (str. 29 x 26 x 10 cm og 42 x 32 x 15 cm)

       126 kr.

       Rummelig skoletaske fra LEGO Friends i pink og lilla med cupcake og sødekor. Har en stor hovedlomme og forlomme samt to siderum, justerbare skulderstropper og navneskilt. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: LEGO Farve: lilla Størrelse: 29 x 26 x 10 cm og 42 x 32 x 15 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·i går·Orderly Shop

       Ny
       LEGO Super Mario Dorries skibsvrags-eventyr – Udvidelsessæt

       LEGO Super Mario Dorries skibsvrags-eventyr – Udvidelsessæt

       379,95 kr.

       LEGO Super Mario Dorries skibsvrags-eventyr Elsker du spil og Super Mario? Der er masser at gå i gang med i dette sæt. Byg Dorries sunkne skibsvrags-eventyr og bliv klar til masser af sjov. Udvidelsessæt til Super Mario univers Til alle Super Mario-fans OBS: Super Mario følger ikke med i sættet Sættet er over 17 cm højt, 30 cm bredt og 21 cm dybt i sin grundform. Det kan ombygges og blandes med andre LEGO Super Mario sæt Æsken indeholder 4 LEGO klodsbyggede figurer af Super Mario-karakterer: Dorrie, en Cheep Cheep, Cheep Chomp og Blooper. Sjove funktioner Drej platformen for at afsløre nøgleblokken, der er skjult i muslingeskallen, og åbn skattekisten for at få fat i ædelstenen. Blokken giver belønninger, og Cheep Chomp'en kan tygge på en interaktiv figur i munden og udløse sjove digitale reaktioner. Mulighed for interaktiv leg Ved at tilføje flere LEGO Super Mario sæt til din samling, kan dette sæt bruges til interaktiv leg. En genial måde at få mere glæde af sættet! Du kan fx. ride på en Dorrie med en interaktiv LEGO Mario, LEGO Luig eller LEGO Peach figur. Bemærk at disse figurer ikke medfølger. Startbane 71360, 71387 eller 71403 er påkrævet for interaktiv leg og spil. Brug LEGO Super Mario app'en Find byggevejledning til sættet i LEGO Super Mario app'en, der også rummer kreative idéer til forskellige måder, børn kan bygge og lege på, og som er en sikker platform, hvor børn kan dele deres kreationer.

       WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        LEGO City Vejplader

        LEGO City Vejplader

        169,95 kr.

        Vejplader fra LEGO City Giv dine LEGO biler veje at køre på og tilføj et realistisk udseende til din LEGO City by. Byg-selv-sættet indeholder selvlysende gadelygter, trafiklys, vejskilte, vejbanestriber, fartbump, en fodgængerovergang, træer og grønne områder. Forbind og udvid din by med vejpladerne Inkl. gadelygter, trafiklys, vejskilte, fartbump og fodgængerovergang Download app'en "LEGO Byggevejledninger" Sjov byggeleg til vejbyggere Lad dine børn bygge deres egen by op med byggesættet, som i kombination med andre LEGO sæt lægger op til timevis af kreativ leg, der stimulerer fantasien og sætter gang i lege baseret på den virkelige verden. Gratis app LEGO City byggesættet indeholder en byggevejledning, men du kan også downloade Instructions PLUS, som er en del af den gratis app "LEGO Byggevejledninger" til smartphones og tablets. Den interaktive byggeguide rummer zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der hurtigt gør børn til mesterbyggere!

        WebshopCoop.dk
         Sponsoreret
         LEGO Super Mario Yoshi'ernes fantastiske skov

         LEGO Super Mario Yoshi'ernes fantastiske skov

         79,95 kr.

         Yoshi'ernes fantastiske skov fra LEGO Super Mario Hjælp figurerne af Pink Yoshi og Gul Yoshi med at passe Yoshi'ens æg, pluk æbler fra træet, og læg dem i en kurv. Sættet indeholder LEGO Super Mario legetøjsfigurer af Pink Yoshi og Gul Yoshi samt en klodsbygget skov med æbletræ og Yoshi'ens æg-element. Super Mario udvidelsessæt Inkl. 2 klodsbyggede figurer: Pink Yoshi og Gul Yoshi OBS: Super Mario følger ikke med i sættet Når du har bygget skoven er Yoshi'ernes over 7 cm høj, 11 cm bred og 7 cm dyb og kan tilføjes til andre LEGO Super Mario sæt. Mulighed for interaktiv leg Få interaktiv leg ved at tilføje en LEGO Mario, LEGO Luigi eller LEGO Peach figur fra en LEGO Super Mario startbane (71360, 71387 eller 71403 – sælges separat). Når en interaktiv figur hopper på actionelementet, vises et æg på dens digitale skærm. Vug den interaktive figur som en baby for at klække det digitale æg, og se på figurens maveskærm, hvilken Yoshi du får. Lav så et hop og en saltomortale for at høre Yoshi'ens stemme. Find byggevejledning til dette udvidelsessæt i LEGO Super Mario app'en, som også rummer inspiration til forskellige måder at bygge og lege på.

         WebshopCoop.dk
          Sponsoreret
          Blandet Roblox Julefigurer med tilbehør (str. 8 cm)

          Blandet Roblox Julefigurer med tilbehør (str. 8 cm)

          93 kr.

          Sættet indeholder diverse LEGO elementer og figurer med juletema, herunder julemand, snemand, juletræ, og rensdyr figurer samt tilbehørsdele som kane, pakker, og diverse dekorative elementer. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: LEGO Farve: Flerfarvet Størrelse: 8 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·i går·Orderly Shop

          Fremhævet
          Side:
          af 83