Barn og baby

7
Børnegynge

Børnegynge

150 kr.

Børnegynge, Teaktræ børnegynge kraftig model til ophæng sælges

8382 Hinnerup
ons.
Babygynge til ophæng

Babygynge til ophæng

30 kr.

Babygynge til ophæng, Babygynge med tov til ophæng

9210 Aalborg SØ
søn.
Babyslynge

Babyslynge

250 kr.

Babyslynge, Lys Skildpadde/Mei Tai med råhvide stropper og bagside. Forside i sandfarvet hør. Stropperne er forede hvor de har kontakt med barnet for ekstra komfort. Slyngen passer alle størrelser barn og voksne og kan bruges til barnet ikke gider at bæres mere. De brede skulderstropper gør, at vægten fordeles bedre og du undgår ømme nakkemuskler og de ekstra lange hoftestropper kan bindes foran, hvilket giver bedre lændestøtte og bedre komfort når man sidder ned. Slyngen har hovedstøtte som kan vippes op og strammes ind, hvis barnet falder i søvn og der er en praktisk strop til sut, legetøj etc. Kan vaskes på 40 grader. Kun brugt et par gange da vi havde flere og denne blev glemt i skabet.

8882 Fårvang
21. nov.
Diddymos vikle

Diddymos vikle

300 kr.

Diddymos vikle, Rigtig flot fasvævet vikle fra Diddymos i økologisk bomuld. Viklen, der er stribet i blå og natur, er str. 7 og 5,20 m lang svarende til en bruger højde omkring 1,80 m. Instruktionsvejledning medfølge. Vikle med vejledning sælges for 300 kr.

5690 Tommerup
21. nov.
Babyslynge fra ergobaby sælges

Babyslynge fra ergobaby sælges

300 kr.

Babyslynge fra ergobaby sælges, Rigtig god og ergonomisk babyslynge fra Ergobaby som kan bruges fra baby er nyfødt til ca. 3 år. Fra kæledyrsfrit og røgfrit hjem. Instruktionsbog medfølger.

6340 Kruså
15. nov.

Babyslynge

250 kr.

Babyslynge, Sælger denne elastiske slynge fra Slynger. Vi har været rigtigt glade for den, og synes derfor en anden skal have glæde af den. Den er ca. 6 meter lang og er uden pletter

9300 Sæby
18. okt.

Slynge, Trille

50 kr.

Slynge, Trille, Fin babyslynge med muligheder for at bære baby på forskellige måder.

8210 Aarhus V
15. okt.