Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Dyner

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Baby dyne og pude
  I dag 50,-
  Quilts of Denmark juniorpude - TEMPRAKON Advanced
  Quilts of Denmark juniorpude - TEMPRAKON Advanced, TEMPRAKON juniorpude fra Quilts of Denmark Quilts of Denmark har produceret en juniorpude, som skal give dit barn en bedre nattesøvn ved hjælp af ny teknologi, der oprindeligt er udviklet af NASA. Puden har: Aktiv temperaturregulering Antibakteriel behandling En ny dimension af god søvn TEMPRAKON er udviklet i et univers af avanceret space-teknologi. NASA udviklede oprindeligt det temperaturregulerende materiale til astronauternes rumdragter, og nu er det med til at sikre dit barn den bedste søvn hver nat. Den optimale kropstemperatur TEMPRAKON ADVANCE hjælper dig - yderst effektivt - til at få den mest optimale sovetemperatur og sørger samtidig for, at sovemiljøet får ledt fugt væk fra kroppen. Så bliver dit barn ikke forstyrret af, at det har det for varmt, for koldt, eller at fugtzonen er i ubalance. ADVANCE er faktisk så effektiv, at man kan mærke den hurtigt kølende effekt med det samme man rammer puden. En mere jævn temperatur vil også give dit barn en bedre søvnkvalitet. HUSK altid at vende den aktive side mod kroppen. Bedre fugtregulering Fugt skaber grobund for bakterier. Med ny TEMPRAKON teknologi og FRESH opnås en optimal fugtregulering og dermed et bedre klima i sovemiljøet. FRESH er baseret på 100% naturlige olier fra blandt andet Neemtræet. FRESH er en aktiv behandling mod bakterier og husstøvmider, og skaber et sundere og renere klima i dit barns sovemiljø. FRESH er hygiejnisk og sikker for sundheden og er med til at give dit barn en bedre nattesøvn. Specifikationer Dyner og puder med dun og fjer må vaskes i maskine - og ofte på 60º C. Dog er en vaskemaskine med en kapacitet på 7 kg. nødvendig, da dunene ikke må presses for meget sammen under vask. Du kan med fordel anvende et skåneprogram med høj vandstand. Husk dog, at det er vigtigt, du altid læser vaskeanvisningen på hver enkelt dyne eller pude inden vask. Dyner og puder med dun og fjer skal altid tørres i tørretumbler direkte efter vask. Brug et par tennisbolde ellers klumper dunene sammen.
  I dag 350,-
  Babypude - Høie Allergo
  I dag 130,-
  Juniordyne - Varm helårsdyne fra Feng Shui
  I dag 719,-
  Quilts of Denmark juniordyne - TEMPRAKON Advanced
  Quilts of Denmark juniordyne - TEMPRAKON Advanced, TEMPRAKON juniordyne fra Quilts of Denmark Quilts of Denmark har produceret en juniordyne, som skal give dit barn en bedre nattesøvn ved hjælp af ny teknologi, der oprindeligt er udviklet af NASA. Puden har: Aktiv temperaturregulering Antibakteriel behandling 300 gr. hvide dun og fjer Bæreevne målt til over 10 100% bomuldsvår En ny dimension af god søvn TEMPRAKON er udviklet i et univers af avanceret space-teknologi. NASA udviklede oprindeligt det temperaturregulerende materiale til astronauternes rumdragter, og nu er det med til at sikre dit barn den bedste søvn hver nat. Den optimale kropstemperatur TEMPRAKON ADVANCE hjælper dig - yderst effektivt - til at få den mest optimale sovetemperatur og sørger samtidig for, at sovemiljøet får ledt fugt væk fra kroppen. Så bliver dit barn ikke forstyrret af, at det har det for varmt, for koldt eller at fugtzonen er i ubalance. ADVANCE er faktisk så effektiv, at man kan mærke den hurtigt kølende effekt så snart man får dynen over sig. En mere jævn temperatur vil også give dit barn en bedre søvnkvalitet. HUSK altid at vende den aktive side mod kroppen. Bedre fugtregulering Fugt skaber grobund for bakterier. Med ny TEMPRAKON teknologi og FRESH opnås en optimal fugtregulering og dermed et bedre klima i sovemiljøet. FRESH er baseret på 100% naturlige olier fra blandt andet Neemtræet. FRESH er en aktiv behandling mod bakterier og husstøvmider, og skaber et sundere og renere klima i dit barns sovemiljø. FRESH er hygiejnisk og sikker for sundheden og er med til at give dit barn en bedre nattesøvn. Specifikationer Dyner og puder med dun og fjer må vaskes i maskine - og ofte på 60º C. Dog er en vaskemaskine med en kapacitet på 7 kg. nødvendig, da dunene ikke må presses for meget sammen under vask. Du kan med fordel anvende et skåneprogram med høj vandstand. Husk dog, at det er vigtigt, du altid læser vaskeanvisningen på hver enkelt dyne eller pude inden vask. Dyner og puder med dun og fjer skal altid tørres i tørretumbler direkte efter vask. Brug et par tennisbolde, ellers klumper dunene sammen.
  I dag 909,-
  Baby dyne- og pudesæt - Fossflakes Superior
  I dag 439,-
  Babypude - Varm helårspude fra Feng Shui
  I dag 216,-
  Juniordyne - Helårsdyne - Høie Allergo
  I dag 400,-
  Quilts of Denmark babypude - TEMPRAKON Advanced
  Quilts of Denmark babypude - TEMPRAKON Advanced, TEMPRAKON babypude fra Quilts of Denmark Quilts of Denmark har produceret en babypude, som skal give dit barn en bedre nattesøvn ved hjælp af ny teknologi, der oprindeligt er udviklet af NASA. Puden har: Aktiv temperaturregulering Antibakteriel behandling En ny dimension af god søvn TEMPRAKON er udviklet i et univers af avanceret space-teknologi. NASA udviklede oprindeligt det temperaturregulerende materiale til astronauternes rumdragter, og nu er det med til at sikre dit barn den bedste søvn hver nat. Den optimale kropstemperatur TEMPRAKON ADVANCE hjælper dig - yderst effektivt - til at få den mest optimale sovetemperatur og sørger samtidig for, at sovemiljøet får ledt fugt væk fra kroppen. Så bliver dit barn ikke forstyrret af, at det har det for varmt, for koldt eller at fugtzonen er i ubalance. ADVANCE er faktisk så effektiv, at man kan mærke den hurtigt kølende effekt, lige når man rammer puden. En mere jævn temperatur vil også give dit barn en bedre søvnkvalitet. HUSK altid at vende den aktive side mod kroppen. Bedre fugtregulering Fugt skaber grobund for bakterier. Med ny TEMPRAKON teknologi og FRESH opnås en optimal fugtregulering og dermed et bedre klima i sovemiljøet. FRESH er baseret på 100% naturlige olier fra blandt andet Neemtræet. FRESH er en aktiv behandling mod bakterier og husstøvmider, og skaber et sundere og renere klima i dit barns sovemiljø. FRESH er hygiejnisk og sikker for sundheden og er med til at give dit barn en bedre nattesøvn. Specifikationer Dyner og puder med dun og fjer må vaskes i maskine - og ofte på 60º C. Dog er en vaskemaskine med en kapacitet på 7 kg. nødvendig, da dunene ikke må presses for meget sammen under vask. Du kan med fordel anvende et skåneprogram med høj vandstand. Husk dog, at det er vigtigt, du altid læser vaskeanvisningen på hver enkelt dyne eller pude inden vask. Dyner og puder med dun og fjer skal altid tørres i tørretumbler direkte efter vask. Brug et par tennisbolde, ellers klumper dunene sammen.
  I dag 320,-
  Babydyne - Helårsdyne - Høie Allergo
  I dag 252,-
  Juniordyne - Varm helårsdyne - Happy Bear By EuroDun
  I dag 503,-
  Quilts of Denmark babydyne - TEMPRAKON Advanced
  Quilts of Denmark babydyne - TEMPRAKON Advanced, TEMPRAKON babydyne fra Quilts of Denmark Quilts of Denmark har produceret en babydyne, som skal give dit barn en bedre nattesøvn ved hjælp af ny teknologi, der oprindeligt er udviklet af NASA. Puden har: Aktiv temperaturregulering Antibakteriel behandling 150 gr. hvide dun og fjer Bæreevne målt til over 10 100% bomuldsvår En ny dimension af god søvn TEMPRAKON er udviklet i et univers af avanceret space-teknologi. NASA udviklede oprindeligt det temperaturregulerende materiale til astronauternes rumdragter, og nu er det med til at sikre dit barn den bedste søvn hver nat. Den optimale kropstemperatur TEMPRAKON ADVANCE hjælper dig - yderst effektivt - til at få den mest optimale sovetemperatur og sørger samtidig for, at sovemiljøet får ledt fugt væk fra kroppen. Så bliver dit barn ikke forstyrret af, at det har det for varmt, for koldt eller at fugtzonen er i ubalance. ADVANCE er faktisk så effektiv, at man kan mærke den hurtigt kølende effekt så snart man får dynen over sig. En mere jævn temperatur vil også give dit barn en bedre søvnkvalitet. HUSK altid at vende den aktive side mod kroppen. Bedre fugtregulering Fugt skaber grobund for bakterier. Med ny TEMPRAKON teknologi og FRESH opnås en optimal fugtregulering og dermed et bedre klima i sovemiljøet. FRESH er baseret på 100% naturlige olier fra blandt andet Neemtræet. FRESH er en aktiv behandling mod bakterier og husstøvmider, og skaber et sundere og renere klima i dit barns sovemiljø. FRESH er hygiejnisk og sikker for sundheden og er med til at give dit barn en bedre nattesøvn. Specifikationer Dyner og puder med dun og fjer må vaskes i maskine - og ofte på 60º C. Dog er en vaskemaskine med en kapacitet på 7 kg. nødvendig, da dunene ikke må presses for meget sammen under vask. Du kan med fordel anvende et skåneprogram med høj vandstand. Husk dog, at det er vigtigt, du altid læser vaskeanvisningen på hver enkelt dyne eller pude inden vask. Dyner og puder med dun og fjer skal altid tørres i tørretumbler direkte efter vask. Brug et par tennisbolde, ellers klumper dunene sammen.
  I dag 699,-
  Juniorpude - Høie Allergo
  I dag 130,-
  Juniordyne - Vinter - Høie Herkules Termo
  I dag 559,-
  Junior dyne- og pudesæt - Helårsdyne - Fossflakes Superior
  I dag 503,-
  Juniordyne - Varm helårsdyne - Høie Herkules
  I dag 400,-
  Juniorpude - Varm helårspude fra Feng Shui
  I dag 256,-
  Baby Dan Drømmepuden
  I dag 50,-
  Baby dyne + pude sælges nedsat
  I dag 29,-
  Silver Luxwell juniordyne
  I dag 250,-
  babydyne og pude inkl. sengetøj og lagen
  I dag 250,-
  Babydyne
  I går 40,-
  Ringsted Dun - allegro junior dyne
  d. 08.12 150,-
  Junior dyne og pude
  d. 07.12 125,-
  Juniordyne.
  d. 07.12 50,-
  Juniordyne i Gåsedun
  d. 06.12 125,-
  Høje juniordyne
  d. 06.12 300,-
  2 stk. juniordyner
  d. 05.12 65,-
  Juniordyne
  d. 05.12 120,-
  Junior dyne med pude
  d. 05.12 80,-
  Babydyne, gåsedun
  d. 05.12 75,-
  Heste sengebetræk
  d. 05.12 80,-
  Den kongelig dyne
  d. 04.12 100,-
  Dyne og pude
  d. 04.12 50,-
  Dyner
  d. 04.12 300,-
  Danica juniordyne
  d. 02.12 100,-
  Junior dyne og pude
  d. 02.12 100,-
  Juniordyne d. 02.12 300,-
  Junio
  d. 01.12 60,-
  Juniordyne m/pude incl. 5 sæt Sengetøj
  d. 30.11 325,-
  junior dyner
  d. 30.11 200,-
  Babydan seriøs kids juniordyne 100x140
  d. 30.11 550,-
  Lækker 100% gåsedunsdyne + gåsedunspude
  d. 30.11 250,-
  Helt nyt baby tæppe i pakken til salg
  d. 29.11 100,-
  Junior dyne Sirius og pude
  d. 28.11 200,-
  baby dyne og juniodyne
  d. 28.11 125,-
  Junior dyne
  d. 28.11 200,-
  Babydyner
  d. 27.11 350,-
  Juniordyne + pude
  d. 27.11 100,-
  Junior dyne- og pudesæt
  d. 24.11 100,-
  Junior dyne- og pudesæt
  d. 24.11 100,-
  Juniordyne
  d. 24.11 120,-
  Temprakon junior dyne og pude d. 23.11 500,-
  Babydyne + pude
  d. 22.11 100,-
  Juniordyne
  d. 22.11 100,-
  Protac junior kugledyne
  d. 22.11 2.000,-
  Slee-bee pose d. 21.11 100,-
  Kugle dyne (PROTAC)
  d. 21.11 2.000,-
  Junior dyne
  d. 21.11 300,-
  Baby dyne
  d. 21.11 200,-