Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Dyner

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Sælges: 2 stk. juniordyner/m puder.
  I dag 300,-
  Til salg: 2 Babydyner med puder + betræk
  I dag 250,-
  Baby dyne + pude sælges nedsat
  I dag 29,-
  Baby dyne og sengetøj sælges
  I dag 140,-
  Babydyne rigtig fin
  I dag 80,-
  Børnedyne
  I går 60,-
  Babydyne med pude
  I går 130,-
  Allergivenlig juniordyne og hovedpude
  I går 150,-
  Juniordyne
  I går 140,-
  Juniordyne.
  I går 50,-
  Dyner
  I går 300,-
  Baby dyne, hovedpude og sengetøj
  d. 14.01 150,-
  Babydyne, som ny
  d. 13.01 100,-
  junior dyne
  d. 13.01 100,-
  baby dyne og juniodyne
  d. 13.01 125,-
  Babydyne
  d. 13.01 75,-
  Babydyne
  d. 13.01 50,-
  Juniordyne - Varm helårsdyne - Høie Herkules
  d. 13.01 599,-
  Quilts of Denmark babypude - TEMPRAKON Advanced
  Quilts of Denmark babypude - TEMPRAKON Advanced, TEMPRAKON babypude fra Quilts of Denmark Quilts of Denmark har produceret en babypude, som skal give dit barn en bedre nattesøvn ved hjælp af ny teknologi, der oprindeligt er udviklet af NASA. Puden har: Aktiv temperaturregulering Antibakteriel behandling En ny dimension af god søvn TEMPRAKON er udviklet i et univers af avanceret space-teknologi. NASA udviklede oprindeligt det temperaturregulerende materiale til astronauternes rumdragter, og nu er det med til at sikre dit barn den bedste søvn hver nat. Den optimale kropstemperatur TEMPRAKON ADVANCE hjælper dig - yderst effektivt - til at få den mest optimale sovetemperatur og sørger samtidig for, at sovemiljøet får ledt fugt væk fra kroppen. Så bliver dit barn ikke forstyrret af, at det har det for varmt, for koldt eller at fugtzonen er i ubalance. ADVANCE er faktisk så effektiv, at man kan mærke den hurtigt kølende effekt, lige når man rammer puden. En mere jævn temperatur vil også give dit barn en bedre søvnkvalitet. HUSK altid at vende den aktive side mod kroppen. Bedre fugtregulering Fugt skaber grobund for bakterier. Med ny TEMPRAKON teknologi og FRESH opnås en optimal fugtregulering og dermed et bedre klima i sovemiljøet. FRESH er baseret på 100% naturlige olier fra blandt andet Neemtræet. FRESH er en aktiv behandling mod bakterier og husstøvmider, og skaber et sundere og renere klima i dit barns sovemiljø. FRESH er hygiejnisk og sikker for sundheden og er med til at give dit barn en bedre nattesøvn. Specifikationer Dyner og puder med dun og fjer må vaskes i maskine - og ofte på 60º C. Dog er en vaskemaskine med en kapacitet på 7 kg. nødvendig, da dunene ikke må presses for meget sammen under vask. Du kan med fordel anvende et skåneprogram med høj vandstand. Husk dog, at det er vigtigt, du altid læser vaskeanvisningen på hver enkelt dyne eller pude inden vask. Dyner og puder med dun og fjer skal altid tørres i tørretumbler direkte efter vask. Brug et par tennisbolde, ellers klumper dunene sammen.
  d. 13.01 280,-
  Juniorpude - Varm helårspude fra Feng Shui
  d. 13.01 320,-
  Quilts of Denmark babydyne - TEMPRAKON Advanced
  Quilts of Denmark babydyne - TEMPRAKON Advanced, TEMPRAKON babydyne fra Quilts of Denmark Quilts of Denmark har produceret en babydyne, som skal give dit barn en bedre nattesøvn ved hjælp af ny teknologi, der oprindeligt er udviklet af NASA. Puden har: Aktiv temperaturregulering Antibakteriel behandling 150 gr. hvide dun og fjer Bæreevne målt til over 10 100% bomuldsvår En ny dimension af god søvn TEMPRAKON er udviklet i et univers af avanceret space-teknologi. NASA udviklede oprindeligt det temperaturregulerende materiale til astronauternes rumdragter, og nu er det med til at sikre dit barn den bedste søvn hver nat. Den optimale kropstemperatur TEMPRAKON ADVANCE hjælper dig - yderst effektivt - til at få den mest optimale sovetemperatur og sørger samtidig for, at sovemiljøet får ledt fugt væk fra kroppen. Så bliver dit barn ikke forstyrret af, at det har det for varmt, for koldt eller at fugtzonen er i ubalance. ADVANCE er faktisk så effektiv, at man kan mærke den hurtigt kølende effekt så snart man får dynen over sig. En mere jævn temperatur vil også give dit barn en bedre søvnkvalitet. HUSK altid at vende den aktive side mod kroppen. Bedre fugtregulering Fugt skaber grobund for bakterier. Med ny TEMPRAKON teknologi og FRESH opnås en optimal fugtregulering og dermed et bedre klima i sovemiljøet. FRESH er baseret på 100% naturlige olier fra blandt andet Neemtræet. FRESH er en aktiv behandling mod bakterier og husstøvmider, og skaber et sundere og renere klima i dit barns sovemiljø. FRESH er hygiejnisk og sikker for sundheden og er med til at give dit barn en bedre nattesøvn. Specifikationer Dyner og puder med dun og fjer må vaskes i maskine - og ofte på 60º C. Dog er en vaskemaskine med en kapacitet på 7 kg. nødvendig, da dunene ikke må presses for meget sammen under vask. Du kan med fordel anvende et skåneprogram med høj vandstand. Husk dog, at det er vigtigt, du altid læser vaskeanvisningen på hver enkelt dyne eller pude inden vask. Dyner og puder med dun og fjer skal altid tørres i tørretumbler direkte efter vask. Brug et par tennisbolde, ellers klumper dunene sammen.
  d. 13.01 999,-
  Junior dyne- og pudesæt - Helårsdyne - Fossflakes Superior
  d. 13.01 629,-
  Juniordyne - Helårsdyne - Høie Allergo
  d. 13.01 350,-
  Juniorpude - Høie Allergo
  d. 13.01 130,-
  Quilts of Denmark juniorpude - TEMPRAKON Advanced
  Quilts of Denmark juniorpude - TEMPRAKON Advanced, TEMPRAKON juniorpude fra Quilts of Denmark Quilts of Denmark har produceret en juniorpude, som skal give dit barn en bedre nattesøvn ved hjælp af ny teknologi, der oprindeligt er udviklet af NASA. Puden har: Aktiv temperaturregulering Antibakteriel behandling En ny dimension af god søvn TEMPRAKON er udviklet i et univers af avanceret space-teknologi. NASA udviklede oprindeligt det temperaturregulerende materiale til astronauternes rumdragter, og nu er det med til at sikre dit barn den bedste søvn hver nat. Den optimale kropstemperatur TEMPRAKON ADVANCE hjælper dig - yderst effektivt - til at få den mest optimale sovetemperatur og sørger samtidig for, at sovemiljøet får ledt fugt væk fra kroppen. Så bliver dit barn ikke forstyrret af, at det har det for varmt, for koldt, eller at fugtzonen er i ubalance. ADVANCE er faktisk så effektiv, at man kan mærke den hurtigt kølende effekt med det samme man rammer puden. En mere jævn temperatur vil også give dit barn en bedre søvnkvalitet. HUSK altid at vende den aktive side mod kroppen. Bedre fugtregulering Fugt skaber grobund for bakterier. Med ny TEMPRAKON teknologi og FRESH opnås en optimal fugtregulering og dermed et bedre klima i sovemiljøet. FRESH er baseret på 100% naturlige olier fra blandt andet Neemtræet. FRESH er en aktiv behandling mod bakterier og husstøvmider, og skaber et sundere og renere klima i dit barns sovemiljø. FRESH er hygiejnisk og sikker for sundheden og er med til at give dit barn en bedre nattesøvn. Specifikationer Dyner og puder med dun og fjer må vaskes i maskine - og ofte på 60º C. Dog er en vaskemaskine med en kapacitet på 7 kg. nødvendig, da dunene ikke må presses for meget sammen under vask. Du kan med fordel anvende et skåneprogram med høj vandstand. Husk dog, at det er vigtigt, du altid læser vaskeanvisningen på hver enkelt dyne eller pude inden vask. Dyner og puder med dun og fjer skal altid tørres i tørretumbler direkte efter vask. Brug et par tennisbolde ellers klumper dunene sammen.
  d. 13.01 500,-
  Babypude - Varm helårspude fra Feng Shui
  d. 13.01 270,-
  Juniordyne - Varm helårsdyne - Happy Bear By EuroDun
  d. 13.01 399,-
  Juniordyne - Varm helårsdyne fra Feng Shui
  d. 13.01 899,-
  Quilts of Denmark juniordyne - TEMPRAKON Advanced
  Quilts of Denmark juniordyne - TEMPRAKON Advanced, TEMPRAKON juniordyne fra Quilts of Denmark Quilts of Denmark har produceret en juniordyne, som skal give dit barn en bedre nattesøvn ved hjælp af ny teknologi, der oprindeligt er udviklet af NASA. Puden har: Aktiv temperaturregulering Antibakteriel behandling 300 gr. hvide dun og fjer Bæreevne målt til over 10 100% bomuldsvår En ny dimension af god søvn TEMPRAKON er udviklet i et univers af avanceret space-teknologi. NASA udviklede oprindeligt det temperaturregulerende materiale til astronauternes rumdragter, og nu er det med til at sikre dit barn den bedste søvn hver nat. Den optimale kropstemperatur TEMPRAKON ADVANCE hjælper dig - yderst effektivt - til at få den mest optimale sovetemperatur og sørger samtidig for, at sovemiljøet får ledt fugt væk fra kroppen. Så bliver dit barn ikke forstyrret af, at det har det for varmt, for koldt eller at fugtzonen er i ubalance. ADVANCE er faktisk så effektiv, at man kan mærke den hurtigt kølende effekt så snart man får dynen over sig. En mere jævn temperatur vil også give dit barn en bedre søvnkvalitet. HUSK altid at vende den aktive side mod kroppen. Bedre fugtregulering Fugt skaber grobund for bakterier. Med ny TEMPRAKON teknologi og FRESH opnås en optimal fugtregulering og dermed et bedre klima i sovemiljøet. FRESH er baseret på 100% naturlige olier fra blandt andet Neemtræet. FRESH er en aktiv behandling mod bakterier og husstøvmider, og skaber et sundere og renere klima i dit barns sovemiljø. FRESH er hygiejnisk og sikker for sundheden og er med til at give dit barn en bedre nattesøvn. Specifikationer Dyner og puder med dun og fjer må vaskes i maskine - og ofte på 60º C. Dog er en vaskemaskine med en kapacitet på 7 kg. nødvendig, da dunene ikke må presses for meget sammen under vask. Du kan med fordel anvende et skåneprogram med høj vandstand. Husk dog, at det er vigtigt, du altid læser vaskeanvisningen på hver enkelt dyne eller pude inden vask. Dyner og puder med dun og fjer skal altid tørres i tørretumbler direkte efter vask. Brug et par tennisbolde, ellers klumper dunene sammen.
  d. 13.01 1.299,-
  Juniordyne - Vinter - Høie Herkules Termo
  d. 13.01 299,-
  Babydyne - Helårsdyne - Høie Allergo
  d. 13.01 200,-
  Baby dyne- og pudesæt - Fossflakes Superior
  d. 13.01 549,-
  Babypude - Høie Allergo
  d. 13.01 130,-
  Hæklet barnevognstæppe d. 12.01 150,-
  Babydyne
  d. 11.01 75,-
  Junior dyne og pude fra flora Danica
  d. 11.01 250,-
  2 sæt dyne og pude
  d. 09.01 200,-
  Junio
  d. 09.01 60,-
  diamant fiberdyne 100x140 m/5 betræk
  d. 08.01 200,-
  Kids
  d. 07.01 50,-
  Danica babydyne
  d. 07.01 100,-
  Dyne pude sæt
  d. 06.01 60,-
  Juniordyne
  d. 06.01 150,-
  Junior dyne og 2 puder
  d. 06.01 200,-
  Junior sengetøj
  d. 06.01 200,-
  Baby-dyner m. puder d. 04.01 250,-
  Juniordyne
  d. 04.01 100,-
  Babydyne
  d. 03.01 100,-
  Happy Kids Baby Dundyne
  d. 02.01 300,-
  Baby Dyne og pude incl  2 linnedsæt
  d. 01.01 400,-
  Södahl junior betræk
  d. 01.01 150,-
  Sebra junior betræk
  d. 01.01 150,-
  2 stk Junior dyner + 1 pude
  d. 01.01 250,-
  Baby dyne/hovedpude 2 størelser (150kr
  d. 31.12 Sælges
  Dejlig juniordyne
  d. 30.12 100,-
  Baby dyne/pude sæt og sengelinned d. 28.12 200,-
  Sovepose/dyne
  d. 28.12 75,-
  Dyne og pudesæt
  d. 27.12 200,-
  Junior dyne (Ringsted dun)
  d. 26.12 100,-
  Junior vinterdyne (Ringsted dun)
  d. 26.12 150,-