Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/1
2670 Greve

JULEKALENDER ; Skibet i skilteskoven

110 kr.

3 DVD SÆT ; SKIBET I SKILTESKOVEN ; Sømanden Otto bor i Skilteskoven på sit gode skib "Julia". Her lever han fredeligt med sin papegøje, Bounty, og får ugentligt besøg af landhandelens Karen-Marie. Men en dag farer borgmesterens datter Henry vild i skoven og søger nattely hos Otto. Imens har den udspekulerede duftforhandler Viggo Velva ondsindede planer med Skilteskoven. Han vil sælge "Jul på Dåse" med duften fra afbrændte træer – og alle midler tages i brug for at overtage skoven! De tre nisser, Kogle, Multe og Stub, der bor på bunden af Ottos skib, vil sammen med Henry, Karen-Marie og Otto gøre alt, for at den onde Velva ikke får gennemført sine planer. Et ægte juledrama er under opsejling. NY I FOLIE !

Flere detaljer

Medie
DVD
Varens stand
Ny
Forsendelse
Ja - køber betaler

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til ALT KAN KLARES 100% TILFREDSSTILLENDE. skal du logge ind.