Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/2
5000 Odense C

Herman Miller Embody

10.500 kr.

Hej. Jeg sælger denne splinter nye Herman Miller Embody kontorstol som lige er kommet ind af døren idag. Den er fuldt udstyret. Den er modtaget som erstatning/ombytning af en lignende stol (reklamation), men da jeg ønsker en anden model fra Herman Miller, vælger jeg at sætte denne nye stol til salg. Chaufføren som ombyttede stolen, tog papkassen med sig, men jeg har stadig den originale papkasse dertil, dog har jeg ikke mulighed for at stripse låg og bund fast til selve boksen, så det er noget at have in mente, at der selv skal sørges for dette, såfremt papkassen ønskes med. Der er 12, ja hele TOLV, års garanti på stolen, dvs. At Herman Miller dækker alle dele på stolen i 12 år, så du er altså sikret stolen i minimum 12 år. Stolen er placeret i Odense C og kan besigtiges d.d.

Flere detaljer

Varens stand
Ny
Forsendelse
Nej

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til JH skal du logge ind.