Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/1
2670 Greve

JULEKALENDER ; Snefald (4 dvd sæt)

120 kr.

4 DVD SÆT ; SNEFALD ; Selma er 9 år og har siden forældrene døde i en ulykke, boet hos den ganske strenge nabo Ruth, som bare midlertidig skulle have haft ansvaret for Selma og hendes hund Casper. Selma drømmer om at have en ægte familie og skriver derfor et brev til julenissen. På magisk vis havner brevet i Snefald, en lille landsby som ligger i en anden dimension, helt isoleret i et enormt snelandskab. Efter et skænderi med Ruth havner Selma pludselig selv i Snefald, hvor både overraskelser, farer og magi venter. Snefald er egentlig norsk (Snøfall) og vist første gang på NRK til julen 2016, men siden fordansket og vist på Danmarks Radio i 2017. Audio: Dansk DD5.1 Undertekster: Dansk + Dansk synstolkning Spilletid: ca. 570 minutter (ca. 9½ timer)

Flere detaljer

Medie
DVD
Varens stand
Ny
Forsendelse
Ja - køber betaler

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til ALT KAN KLARES 100% TILFREDSSTILLENDE. skal du logge ind.