Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/1
Fabriksvej 16, 9690 Fjerritslev

Holmris hæve-/sænkebord med grå laminat og kabelbakke, 120 cm.

3.368,75 kr.

Dette Holmris hæve-/sænkebord har plade med grå laminat, og det står på et sort stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et mindre kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Det kan også være et fint bord til den studerende, da det ikke fylder ret meget, men alligevel har plads til alle de nødvendige ting såsom computer, bøger osv. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Bordets plade kan åbnes, så der bliver adgang til den kabelbakke, der er monteret under bordet. Mærke: Holmris Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i grå laminat, sort stel. Aflang gennemgang i pladen til sort kabelbakke. Mål: L:120 x D:80 x H min./max.:61/126 cm. OBS: Mindre brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

Se annoncen hos forhandleren