Ude

85
Galleri annoncer
Pavillon /Havepavillon San Luis m/sidevægge og myg

Pavillon /Havepavillon San Luis m/sidevæ...

10.859 kr.

Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 1,95 m.Kiphøjde: 2,62 m.Tagdug: Galvaniseret stålSidevægge: Nylon net og 180g/m² polyester sidevæggeRamme: AluminiumRør / fittings: 76x76x1,0mmLoftpanel tykkelse: 0,4mmFarve: SortVandtæt: 100% vandtætVægt: 112,7 kg.Pavillon i lækker kvalitet og kraftige, holdbare materialerAluminiumsstel ? ingen rust, råd eller afskallingNem at samle og opstilleMange smukke detaljerInklusiv 4 sidevægge og myggenetDenne smukke pavillon vil være en elegant tilføjelse til de fleste haver, terrasser eller gårdhaver. Den elegante og solide konstruktion vil hurtigt blive det naturlige samlingspunkt for både gæster og beboere. Nyd din have i endnu højere grad, når du sidder inde i denne elegante overdækning, som beskytter dig mod både sol, regn, vind og flyvende insekter, hvis du vælger at montere de medfølgende sidevægge og myggenet. Du kan stille borde og stole, liggestole, en grill eller en jacuzzi under denne solide konstruktion. Uanset, hvad du vælger, vil en smuk havepavillon give dig læ, ro og en særlig følelse af afslapning og luksus, som kun en pavillon i denne kvalitet kan give. Den pulverlakerede ramme giver dig en stærk, holdbar og vedligeholdelsesfri pavillon fri for rust, råd eller afskalling. Pavillonen kan bruges i en række forskellige kombinationer med eller uden de medfølgende sidevægge og myggenet. Bemærk venligst det store udvalg af havemøbler og andet tilbehør som terrassevarmere, havekrukker og belysning, som vil se fantastisk ud sammen med denne pavillon. Du kan finde det alt sammen lige her på dancovershop.com.CosyLifeStyle®CosyLifeStyle® tilbyder et stort udvalg af elegante havepavilloner og pergola pavilloner, som kan skabe både stil og behagelig skygge i din have ? og samtidig give dig et helt specielt sted, hvor du både kan slappe af og samles med venner og familie. En elegant havepavillon i vedligeholdelsesfrie materialer bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt på terrassen eller et godt sted i haven - måske ved siden af en pool. Du får glæde af din havepavillon eller pergola pavillon både i løbet af dagen, hvor den giver behagelig skygge for solen - og om aftenen hvor den beskytter dig mod den faldende dug samt den kølige aftenluft. Pavillonerne med gardiner kan lukkes og skabe et skønt sted at nyde haven til langt ud på aftenen.

3150 Hellebæk
i går
Dancover
Pavillon /Havepavillon San Luis m/sidevægge og myg

Pavillon /Havepavillon San Luis m/sidevæ...

11.537,69 kr.

Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 1,95 m.Kiphøjde: 2,62 m.Tagdug: Galvaniseret stålSidevægge: Nylon net og 180g/m² polyester sidevæggeRamme: AluminiumRør / fittings: 76x76x1,0mmLoftpanel tykkelse: 0,4mmFarve: BrunVandtæt: 100% vandtætVægt: 112,7 kg.Pavillon i lækker kvalitet og kraftige, holdbare materialerAluminiumsstel ? ingen rust, råd eller afskallingNem at samle og opstilleMange smukke detaljerInklusiv 4 sidevægge og myggenetDenne smukke pavillon vil være en elegant tilføjelse til de fleste haver, terrasser eller gårdhaver. Den elegante og solide konstruktion vil hurtigt blive det naturlige samlingspunkt for både gæster og beboere. Nyd din have i endnu højere grad, når du sidder inde i denne elegante overdækning, som beskytter dig mod både sol, regn, vind og flyvende insekter, hvis du vælger at montere de medfølgende sidevægge og myggenet. Du kan stille borde og stole, liggestole, en grill eller en jacuzzi under denne solide konstruktion. Uanset, hvad du vælger, vil en smuk havepavillon give dig læ, ro og en særlig følelse af afslapning og luksus, som kun en pavillon i denne kvalitet kan give. Den pulverlakerede ramme giver dig en stærk, holdbar og vedligeholdelsesfri pavillon fri for rust, råd eller afskalling. Pavillonen kan bruges i en række forskellige kombinationer med eller uden de medfølgende sidevægge og myggenet. Bemærk venligst det store udvalg af havemøbler og andet tilbehør som terrassevarmere, havekrukker og belysning, som vil se fantastisk ud sammen med denne pavillon. Du kan finde det alt sammen lige her på dancovershop.com.CosyLifeStyle®CosyLifeStyle® tilbyder et stort udvalg af elegante havepavilloner og pergola pavilloner, som kan skabe både stil og behagelig skygge i din have ? og samtidig give dig et helt specielt sted, hvor du både kan slappe af og samles med venner og familie. En elegant havepavillon i vedligeholdelsesfrie materialer bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt på terrassen eller et godt sted i haven - måske ved siden af en pool. Du får glæde af din havepavillon eller pergola pavillon både i løbet af dagen, hvor den giver behagelig skygge for solen - og om aftenen hvor den beskytter dig mod den faldende dug samt den kølige aftenluft. Pavillonerne med gardiner kan lukkes og skabe et skønt sted at nyde haven til langt ud på aftenen.

3150 Hellebæk
i går
Dancover
Terrassevarmere

Terrassevarmere

200 kr.

To terrassevarmere til 200 kr stykket

5792 Årslev
i går
Pavillon /Havepavillon San Jose m/sidevægge og myg

Pavillon /Havepavillon San Jose m/sidevæ...

11.453,44 kr.

Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 1,95 m.Kiphøjde: 2,82 m.Tagdug: Galvaniseret stålSidevægge: Nylon net og 180g/m² polyester sidevæggeRamme: AluminiumRør / fittings: 76x76x1,0mmLoftpanel tykkelse: 0,4mmFarve: SortVandtæt: 100% vandtætVægt: 122,25 kg.Pavillon i lækker kvalitet og kraftige, holdbare materialerAluminiumsstel ? ingen rust, råd eller afskallingNem at samle og opstilleMange smukke detaljerInklusiv 4 sidevægge og myggenetDenne smukke pavillon vil være en elegant tilføjelse til de fleste haver, terrasser eller gårdhaver. Den elegante og solide konstruktion vil hurtigt blive det naturlige samlingspunkt for både gæster og beboere. Nyd din have i endnu højere grad, når du sidder inde i denne elegante overdækning, som beskytter dig mod både sol, regn, vind og flyvende insekter, hvis du vælger at montere de medfølgende sidevægge og myggenet. Du kan stille borde og stole, liggestole, en grill eller en jacuzzi under denne solide konstruktion. Uanset, hvad du vælger, vil en smuk havepavillon give dig læ, ro og en særlig følelse af afslapning og luksus, som kun en pavillon i denne kvalitet kan give. Den pulverlakerede ramme giver dig en stærk, holdbar og vedligeholdelsesfri pavillon fri for rust, råd eller afskalling. Pavillonen kan bruges i en række forskellige kombinationer med eller uden de medfølgende sidevægge og myggenet. Bemærk venligst det store udvalg af havemøbler og andet tilbehør som terrassevarmere, havekrukker og belysning, som vil se fantastisk ud sammen med denne pavillon. Du kan finde det alt sammen lige her på dancovershop.com.CosyLifeStyle®CosyLifeStyle® tilbyder et stort udvalg af elegante havepavilloner og pergola pavilloner, som kan skabe både stil og behagelig skygge i din have ? og samtidig give dig et helt specielt sted, hvor du både kan slappe af og samles med venner og familie. En elegant havepavillon i vedligeholdelsesfrie materialer bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt på terrassen eller et godt sted i haven - måske ved siden af en pool. Du får glæde af din havepavillon eller pergola pavillon både i løbet af dagen, hvor den giver behagelig skygge for solen - og om aftenen hvor den beskytter dig mod den faldende dug samt den kølige aftenluft. Pavillonerne med gardiner kan lukkes og skabe et skønt sted at nyde haven til langt ud på aftenen.

3150 Hellebæk
i går
Dancover
God terrassevarmer

God terrassevarmer

200 kr.

Virker perfekt, 3 varmerør, man kan vælge hvor mange man vil have tændt. Lidt rustpletter.

5230 Odense M
i går

Gas regulator Inkl. Slange

150 kr.

Gas regulator Inkl. Slange Jumbo gasregulator til gasflaske Gasregulator til gasgrillen, gasovnen, terrassevarmeren med mere. Regulatoren anvendes til at sikre at det gas forbrugende apparat (f.eks. en gasgrill) får det korrekte gas tryk. Regulatoren er beregnet til 5 og 11 kg gasflasker og monteres med spændebånd dp det gas forbrugende apparat. Regulatoren er forsynet med en ON/OFF knap. • Lavtryks-regulator • Sikkerhedsgodkendt ON/OFF knap. • 29mbar • 35mm click on på glasflaske • 10mm afgangsstuds til slangemontering med spændebånd • 80cm (11mm) gasslange medfølger • 2 stk. spændebånd medfølger Der svares ikke på SMSer

8250 Egå
tir.

Terressevarmer 2 stk

400 kr.

2stk. Varmere drejer auto 180 grader strålevarme

9200 Aalborg SV
tir.

biopejs - stelton

500 kr.

Stelton explorer - Fuego - biopejs. Aldrig brugt - fremstår i original emballage. Brændstof: Bio-ethanol (rummer ½ l) - brændetid ca. 4 timer. Højde/Ø: 23 cm Anvendelse.. hygge(ude) på terrasse/altan.

9310 Vodskov
man.

Terrassevarmer hængemodel 2000W

700 kr.

Helt ny terrassevarmer til opkæng. Kun brugt en aften. Er pakket i original emballage og batterier til fjernbetjening medfølger. Kvittering haves. "UFO" terrassevarmeren konverterer 80% af energien til varme, og giver rigelig varme til alle de, der sidder rundt under den. Den har integreret LED lys, som nemt kan betjenes fra den medfølgende fjernbetjening. Lyset kan anvendes uafhængigt af halogenvarmerørne. Tilsluttes stikkontakt og giver øjeblikkelig varme. Nypris 848,-

5471 Søndersø
man.

Terresse varmer

350 kr.

Vi sælger vores to styk teresse varmere som et reparationsobjekt de koster 350 kr for to styk.

8362 Hørning
man.

Season Heat terrassevarmer til parasol

350 kr.

Har aldrig været pakket ud.

5000 Odense C
man.

Terrassevarmer/bålfad

300 kr.

300,- pr. stk. Rustfri ståltromle der holder gnister inde og skaber en behagelig bålvarme på terrassen. Kan placeres i de fleste parasolfødder af ubrændbart materiale. Eller stilles på et par fliser.

5250 Odense SV
man.

Pavillon /Havepavillon Santa Barbara m/s...

7.474,69 kr.

Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 3,00 m.Sidehøjde: 1,96 m.Kiphøjde: 2,65 m.Tagdug: PolycarbonatSidevægge: Nylon net og 180g/m² polyester sidevæggeRamme: AluminiumRør / fittings: 76x76x1,0mmLoftpanel tykkelse: 6mmFarve: SortUV: UV 30-50+Vandtæt: 100% vandtætVægt: 57,5 kg.Pavillon i lækker kvalitet og kraftige, holdbare materialerAluminiumsstel ? ingen rust, råd eller afskallingNem at samle og opstilleVandtætte 6 mm PC plader i taget giver både ly og lysTagplader er UV-modstandsdygtigeMange smukke detaljerInklusiv 4 sidevægge og myggenetDenne smukke pavillon vil være en elegant tilføjelse til de fleste haver, terrasser eller gårdhaver. Den elegante og solide konstruktion vil hurtigt blive det naturlige samlingspunkt for både gæster og beboere. Nyd din have i endnu højere grad, når du sidder inde i denne elegante overdækning, som beskytter dig mod både sol, regn, vind og flyvende insekter, hvis du vælger at montere de medfølgende sidevægge og myggenet. Du kan stille borde og stole, liggestole, en grill eller en jacuzzi under denne solide konstruktion. Uanset, hvad du vælger, vil en smuk havepavillon give dig læ, ro og en særlig følelse af afslapning og luksus, som kun en pavillon i denne kvalitet kan give. De 6 mm PC tagplader giver en vandtæt overdækning uden at blokere for lyset. Den pulverlakerede ramme giver dig en stærk, holdbar og vedligeholdelsesfri pavillon fri for rust, råd eller afskalling. Pavillonen kan bruges i en række forskellige kombinationer med eller uden de medfølgende sidevægge og myggenet. Bemærk venligst det store udvalg af havemøbler og andet tilbehør som terrassevarmere, havekrukker og belysning, som vil se fantastisk ud sammen med denne pavillon. Du kan finde det alt sammen lige her på dancovershop.com.CosyLifeStyle®CosyLifeStyle® tilbyder et stort udvalg af elegante havepavilloner og pergola pavilloner, som kan skabe både stil og behagelig skygge i din have ? og samtidig give dig et helt specielt sted, hvor du både kan slappe af og samles med venner og familie. En elegant havepavillon i vedligeholdelsesfrie materialer bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt på terrassen eller et godt sted i haven - måske ved siden af en pool. Du får glæde af din havepavillon eller pergola pavillon både i løbet af dagen, hvor den giver behagelig skygge for solen - og om aftenen hvor den beskytter dig mod den faldende dug samt den kølige aftenluft. Pavillonerne med gardiner kan lukkes og skabe et skønt sted at nyde haven til langt ud på aftenen.

3150 Hellebæk
i går
Dancover

2 Solamagic Sundowner

7.000 kr.

Sundowner ECO+ 2000W 230/400V, 75 cm diameter Sjælden model der er meget energieffektiv og høj varmeevne, i et originalt og smukt design. Forbrugte ca. 2,85 kr for hver tændte time iflg Solamagic i 2016 (ved ikke nøjagtigt hvad det vil være i dagens priser). Sælges med ophæng Opvarmer målrettet hvad det "rammer". Effektiv og behagelig varme, bør monteres højt og kan bruges som energieffektiv opvarmning i store rum. Fem år gammel, men kun anvendt enkelte gange. Fremstår som ny. Nypris ca. 16.000 kr. Sælges for 7.000 for én, 10.000 for begge.

8700 Horsens
søn.

Appliance væghængt terassevarmer

200 kr.

5 trins terassevarmer . Det er en væghængt model. 2000 watt.

6700 Esbjerg
søn.

Stor terassevarmer til gas

200 kr.

Trænger til en god rengøring, men har stået indendørs og ikke brugt de sidste år.

6093 Sjølund
søn.

Pavillon /Havepavillon Santa Fe m/sidevæ...

17.563,50 kr.

Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 3,65 m.Sidehøjde: 1,95 m.Kiphøjde: 2,92 m.Tagdug: Galvaniseret stålSidevægge: Textilene net og 180g/m² polyester sidevæggeRamme: AluminiumRør / fittings: 120x120x1,0mmLoftpanel tykkelse: 0,4mmFarve: SortVandtæt: 100% vandtætVægt: 146,7 kg.Pavillon i lækker kvalitet og kraftige, holdbare materialerAluminiumsstel ? ingen rust, råd eller afskallingNem at samle og opstilleIndbygget ventilationsåbning i tagetMange smukke detaljerInklusiv 4 sidevægge og myggenetIndbygget tagrendesystemDenne smukke pavillon vil være en elegant tilføjelse til de fleste haver, terrasser eller gårdhaver. Den elegante og solide konstruktion vil hurtigt blive det naturlige samlingspunkt for både gæster og beboere. Nyd din have i endnu højere grad, når du sidder inde i denne elegante overdækning, som beskytter dig mod både sol, regn, vind og flyvende insekter, hvis du vælger at montere de medfølgende sidevægge og myggenet. Du kan stille borde og stole, liggestole, en grill eller en jacuzzi under denne solide konstruktion. Uanset, hvad du vælger, vil en smuk havepavillon give dig læ, ro og en særlig følelse af afslapning og luksus, som kun en pavillon i denne kvalitet kan give. Den pulverlakerede ramme giver dig en stærk, holdbar og vedligeholdelsesfri pavillon fri for rust, råd eller afskalling. Pavillonen kan bruges i en række forskellige kombinationer med eller uden de medfølgende sidevægge og myggenet. Bemærk venligst det store udvalg af havemøbler og andet tilbehør som terrassevarmere, havekrukker og belysning, som vil se fantastisk ud sammen med denne pavillon. Du kan finde det alt sammen lige her på dancovershop.com.

3150 Hellebæk
i går
Dancover

terrassevarme

250 kr.

4stk tilbage terrassevarme eller brug den som gril eller støbejerngryde eller kontrolen lejrbål børnevenlig til skumfidus velegnet til camping

6800 Varde
lør.

Bright

400 kr.

2 stk, 1000 W terrassevarmere. 1200 mm lange. Ikke brugt meget.

6070 Christiansfeld
lør.

Terrassevarmer, brændeovn, rygeovn

490 kr.

Terrassevarmer, rygeovn, grill, røgovn, brændeovn Højde: 120 cm Bredde 30 x 30 cm

7620 Lemvig
lør.

Pavillon /Havepavillon San Bruno m/sidev...

15.776 kr.

Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 1,95 m.Kiphøjde: 2,79 m.Tagdug: Galvaniseret stålSidevægge: Textilene net og 180g/m² polyester sidevæggeRamme: AluminiumRør / fittings: 120x120x1,0mmLoftpanel tykkelse: 0,4mmFarve: BrunVandtæt: 100% vandtætVægt: 142,5 kg.Pavillon i lækker kvalitet og kraftige, holdbare materialerAluminiumsstel ? ingen rust, råd eller afskallingNem at samle og opstilleIndbygget ventilationsåbning i tagetMange smukke detaljerInklusiv 4 sidevægge og myggenetIndbygget tagrendesystemDenne smukke pavillon vil være en elegant tilføjelse til de fleste haver, terrasser eller gårdhaver. Den elegante og solide konstruktion vil hurtigt blive det naturlige samlingspunkt for både gæster og beboere. Nyd din have i endnu højere grad, når du sidder inde i denne elegante overdækning, som beskytter dig mod både sol, regn, vind og flyvende insekter, hvis du vælger at montere de medfølgende sidevægge og myggenet. Du kan stille borde og stole, liggestole, en grill eller en jacuzzi under denne solide konstruktion. Uanset, hvad du vælger, vil en smuk havepavillon give dig læ, ro og en særlig følelse af afslapning og luksus, som kun en pavillon i denne kvalitet kan give. Den pulverlakerede ramme giver dig en stærk, holdbar og vedligeholdelsesfri pavillon fri for rust, råd eller afskalling. Pavillonen kan bruges i en række forskellige kombinationer med eller uden de medfølgende sidevægge og myggenet. Bemærk venligst det store udvalg af havemøbler og andet tilbehør som terrassevarmere, havekrukker og belysning, som vil se fantastisk ud sammen med denne pavillon. Du kan finde det alt sammen lige her på dancovershop.com.CosyLifeStyle®CosyLifeStyle® tilbyder et stort udvalg af elegante havepavilloner og pergola pavilloner, som kan skabe både stil og behagelig skygge i din have ? og samtidig give dig et helt specielt sted, hvor du både kan slappe af og samles med venner og familie. En elegant havepavillon i vedligeholdelsesfrie materialer bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt på terrassen eller et godt sted i haven - måske ved siden af en pool. Du får glæde af din havepavillon eller pergola pavillon både i løbet af dagen, hvor den giver behagelig skygge for solen - og om aftenen hvor den beskytter dig mod den faldende dug samt den kølige aftenluft. Pavillonerne med gardiner kan lukkes og skabe et skønt sted at nyde haven til langt ud på aftenen.

3150 Hellebæk
i går
Dancover

Camouflagepresenning 8x10m, PVC 450g/m²

3.709,75 kr.

Produktspecifikationer:Bredde: 8,00 m.Længde: 10,00 m.Materiale: PVC 450g/m²Farve: CamouflageUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 38 kg.Camouflagepresenning til mange formålLet og holdbarVandtætKan bruges udendørs permanentCamouflagepresenning til en lang række formål i forbindelse med fritid, hobby eller arbejde. Presenningen er oplagt til alle former for udendørsaktiviteter, hvor den vil fungere perfekt som erstatning for et telt, markise, solsejl eller som effektiv beskyttelse mod regn. Presenningen vil være oplagt at bruge, hver gang du skal gemme eller blot beskytte forskelligt udstyr eller andet udendørs. Camouflagedesignet gør, at presenningen falder perfekt sammen med omgivelserne i de fleste udendørsomgivelser. Den særlige presenning vil også fungere som en flot udsmykning ved fester og messer, når du gerne vil skabe en særlig stemning og følelse af udeliv/natur/militær.Dancover tilbyder et stort udvalg af udendørsprodukter På Dancovershop.com kan du finde alle mulige forskellige slags kvalitetsprodukter til brug ved udendørs aktiviteter, blandt andet en serie med camouflagedesign med telte, presenninger, camouflagenet og vores velkendte FleXtents® foldetelte. Vi tilbyder desuden opbevaringstelte, campingtelte og campingudstyr sammen med et bredt udvalg af møbler, parasoller, terrassevarmere, belysning og andre produkter til udeliv. Har du spørgsmål til vores produkter, kontakt venligst vores Xperter på Dancovershop.com via e-mail, telefon eller Chat.

3150 Hellebæk
i går
Dancover

Camouflagepresenning Woodland 2x3m, 120g...

140,13 kr.

Produktspecifikationer:Bredde: 2,00 m.Længde: 3,00 m.Materiale: 100% Polyester, polyethylen belægning, 120g/m²Farve: CamouflageVandtæt: 100% vandtætVægt: 0,72 kg.Camouflagepresenning til mange formål Let og holdbar Vandtæt Kan bruges udendørs permanent Camouflagepresenning til en lang række formål i forbindelse med fritid, hobby eller arbejde. Presenningen er oplagt til alle former for udendørsaktiviteter, hvor den vil fungere perfekt som erstatning for et telt, markise, solsejl eller som effektiv beskyttelse mod regn. Presenningen vil være oplagt at bruge, hver gang du skal gemme eller blot beskytte forskelligt udstyr eller andet udendørs. Camouflagedesignet gør, at presenningen falder perfekt sammen med omgivelserne i de fleste udendørsomgivelser. Den særlige presenning vil også fungere som en flot udsmykning ved fester og messer, når du gerne vil skabe en særlig stemning og følelse af udeliv/natur/militær. Dancover tilbyder et stort udvalg af udendørsprodukter På Dancovershop.com kan du finde alle mulige forskellige slags kvalitetsprodukter til brug ved udendørs aktiviteter, blandt andet en serie med camouflagedesign med telte, presenninger, camouflagenet og vores velkendte FleXtents® foldetelte. Vi tilbyder desuden opbevaringstelte, campingtelte og campingudstyr sammen med et bredt udvalg af møbler, parasoller, terrassevarmere, belysning og andre produkter til udeliv. Har du spørgsmål til vores produkter, kontakt venligst vores Xperter på Dancovershop.com via e-mail, telefon eller Chat. Bemærk venligst: Alle fotos er beskyttet af copyright!

3150 Hellebæk
i går
Dancover

Terrassevarmer

250 kr.

2 stk terrassevarmer. Aldrig brugt. Farve: sort Størrelse: 107 cm lang - 7,5 cm bred Sælges for250 kr pr. styk.

6100 Haderslev
fre.

Pavillon /Havepavillon Santa Barbara m/s...

8.462,12 kr.

Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 1,96 m.Kiphøjde: 2,65 m.Tagdug: PolycarbonatSidevægge: Nylon net og 180g/m² polyester sidevæggeRamme: AluminiumRør / fittings: 76x76x1,0mmLoftpanel tykkelse: 6mmFarve: SortUV: UV 30-50+Vandtæt: 100% vandtætVægt: 71,9 kg.Pavillon i lækker kvalitet og kraftige, holdbare materialerAluminiumsstel ? ingen rust, råd eller afskallingNem at samle og opstilleVandtætte 6 mm PC plader i taget giver både ly og lysTagplader er UV-modstandsdygtigeMange smukke detaljerInklusiv 4 sidevægge og myggenetDenne smukke pavillon vil være en elegant tilføjelse til de fleste haver, terrasser eller gårdhaver. Den elegante og solide konstruktion vil hurtigt blive det naturlige samlingspunkt for både gæster og beboere. Nyd din have i endnu højere grad, når du sidder inde i denne elegante overdækning, som beskytter dig mod både sol, regn, vind og flyvende insekter, hvis du vælger at montere de medfølgende sidevægge og myggenet. Du kan stille borde og stole, liggestole, en grill eller en jacuzzi under denne solide konstruktion. Uanset, hvad du vælger, vil en smuk havepavillon give dig læ, ro og en særlig følelse af afslapning og luksus, som kun en pavillon i denne kvalitet kan give. De 6 mm PC tagplader giver en vandtæt overdækning uden at blokere for lyset. Den pulverlakerede ramme giver dig en stærk, holdbar og vedligeholdelsesfri pavillon fri for rust, råd eller afskalling. Pavillonen kan bruges i en række forskellige kombinationer med eller uden de medfølgende sidevægge og myggenet. Bemærk venligst det store udvalg af havemøbler og andet tilbehør som terrassevarmere, havekrukker og belysning, som vil se fantastisk ud sammen med denne pavillon. Du kan finde det alt sammen lige her på dancovershop.com.CosyLifeStyle®CosyLifeStyle® tilbyder et stort udvalg af elegante havepavilloner og pergola pavilloner, som kan skabe både stil og behagelig skygge i din have ? og samtidig give dig et helt specielt sted, hvor du både kan slappe af og samles med venner og familie. En elegant havepavillon i vedligeholdelsesfrie materialer bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt på terrassen eller et godt sted i haven - måske ved siden af en pool. Du får glæde af din havepavillon eller pergola pavillon både i løbet af dagen, hvor den giver behagelig skygge for solen - og om aftenen hvor den beskytter dig mod den faldende dug samt den kølige aftenluft. Pavillonerne med gardiner kan lukkes og skabe et skønt sted at nyde haven til langt ud på aftenen.

3150 Hellebæk
i går
Dancover

Camouflagepresenning Woodland 3x5m, 120g...

281,44 kr.

Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 5,00 m.Materiale: 100% Polyester, polyethylen belægning, 120g/m²Farve: CamouflageVandtæt: 100% vandtætVægt: 1,8 kg.Camouflagepresenning til mange formål Let og holdbar Vandtæt Kan bruges udendørs permanent Camouflagepresenning til en lang række formål i forbindelse med fritid, hobby eller arbejde. Presenningen er oplagt til alle former for udendørsaktiviteter, hvor den vil fungere perfekt som erstatning for et telt, markise, solsejl eller som effektiv beskyttelse mod regn. Presenningen vil være oplagt at bruge, hver gang du skal gemme eller blot beskytte forskelligt udstyr eller andet udendørs. Camouflagedesignet gør, at presenningen falder perfekt sammen med omgivelserne i de fleste udendørsomgivelser. Den særlige presenning vil også fungere som en flot udsmykning ved fester og messer, når du gerne vil skabe en særlig stemning og følelse af udeliv/natur/militær. Dancover tilbyder et stort udvalg af udendørsprodukter På Dancovershop.com kan du finde alle mulige forskellige slags kvalitetsprodukter til brug ved udendørs aktiviteter, blandt andet en serie med camouflagedesign med telte, presenninger, camouflagenet og vores velkendte FleXtents® foldetelte. Vi tilbyder desuden opbevaringstelte, campingtelte og campingudstyr sammen med et bredt udvalg af møbler, parasoller, terrassevarmere, belysning og andre produkter til udeliv. Har du spørgsmål til vores produkter, kontakt venligst vores Xperter på Dancovershop.com via e-mail, telefon eller Chat. Bemærk venligst: Alle fotos er beskyttet af copyright!

3150 Hellebæk
i går
Dancover

Camouflagepresenning Woodland 5x6m, 120g...

555,75 kr.

Produktspecifikationer:Bredde: 5,00 m.Længde: 6,00 m.Materiale: 100% Polyester, polyethylen belægning, 120g/m²Farve: CamouflageVandtæt: 100% vandtætVægt: 3,6 kg.Camouflagepresenning til mange formål Let og holdbar Vandtæt Kan bruges udendørs permanent Camouflagepresenning til en lang række formål i forbindelse med fritid, hobby eller arbejde. Presenningen er oplagt til alle former for udendørsaktiviteter, hvor den vil fungere perfekt som erstatning for et telt, markise, solsejl eller som effektiv beskyttelse mod regn. Presenningen vil være oplagt at bruge, hver gang du skal gemme eller blot beskytte forskelligt udstyr eller andet udendørs. Camouflagedesignet gør, at presenningen falder perfekt sammen med omgivelserne i de fleste udendørsomgivelser. Den særlige presenning vil også fungere som en flot udsmykning ved fester og messer, når du gerne vil skabe en særlig stemning og følelse af udeliv/natur/militær. Dancover tilbyder et stort udvalg af udendørsprodukter På Dancovershop.com kan du finde alle mulige forskellige slags kvalitetsprodukter til brug ved udendørs aktiviteter, blandt andet en serie med camouflagedesign med telte, presenninger, camouflagenet og vores velkendte FleXtents® foldetelte. Vi tilbyder desuden opbevaringstelte, campingtelte og campingudstyr sammen med et bredt udvalg af møbler, parasoller, terrassevarmere, belysning og andre produkter til udeliv. Har du spørgsmål til vores produkter, kontakt venligst vores Xperter på Dancovershop.com via e-mail, telefon eller Chat. Bemærk venligst: Alle fotos er beskyttet af copyright!

3150 Hellebæk
i går
Dancover

Terasse varmer

200 kr.

Varmer godt

5800 Nyborg
fre.

Terrassevarmer til el

500 kr.

Patio Heater terrassevarmer til el. Model SH 1265 E. H=66 cm, D=32 cm. 1 år gammel. Den har kun stået indendørs. Sælges da vi har købt en væghængt model. Nypris kr.1499,- Fremstår som ny.

9000 Aalborg
29. sep.

Ude lamper

500 kr.

Ude lamper til stearinlys til have eller ,hoveddør enkel glas skal skiftes

5620 Glamsbjerg
29. sep.

Camouflagepresenning 4x6m, PVC 450g/m²

1.180,38 kr.

Produktspecifikationer:Bredde: 4,00 m.Længde: 6,00 m.Materiale: PVC 450g/m²Farve: CamouflageUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 12 kg.Camouflagepresenning til mange formålLet og holdbarVandtætKan bruges udendørs permanentCamouflagepresenning til en lang række formål i forbindelse med fritid, hobby eller arbejde. Presenningen er oplagt til alle former for udendørsaktiviteter, hvor den vil fungere perfekt som erstatning for et telt, markise, solsejl eller som effektiv beskyttelse mod regn. Presenningen vil være oplagt at bruge, hver gang du skal gemme eller blot beskytte forskelligt udstyr eller andet udendørs. Camouflagedesignet gør, at presenningen falder perfekt sammen med omgivelserne i de fleste udendørsomgivelser. Den særlige presenning vil også fungere som en flot udsmykning ved fester og messer, når du gerne vil skabe en særlig stemning og følelse af udeliv/natur/militær.Dancover tilbyder et stort udvalg af udendørsprodukter På Dancovershop.com kan du finde alle mulige forskellige slags kvalitetsprodukter til brug ved udendørs aktiviteter, blandt andet en serie med camouflagedesign med telte, presenninger, camouflagenet og vores velkendte FleXtents® foldetelte. Vi tilbyder desuden opbevaringstelte, campingtelte og campingudstyr sammen med et bredt udvalg af møbler, parasoller, terrassevarmere, belysning og andre produkter til udeliv. Har du spørgsmål til vores produkter, kontakt venligst vores Xperter på Dancovershop.com via e-mail, telefon eller Chat.

3150 Hellebæk
i går
Dancover

Camouflagepresenning 6x8m, PVC 450g/m²

2.315,63 kr.

Produktspecifikationer:Bredde: 6,00 m.Længde: 8,00 m.Materiale: PVC 450g/m²Farve: CamouflageUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 23 kg.Camouflagepresenning til mange formålLet og holdbarVandtætKan bruges udendørs permanentCamouflagepresenning til en lang række formål i forbindelse med fritid, hobby eller arbejde. Presenningen er oplagt til alle former for udendørsaktiviteter, hvor den vil fungere perfekt som erstatning for et telt, markise, solsejl eller som effektiv beskyttelse mod regn. Presenningen vil være oplagt at bruge, hver gang du skal gemme eller blot beskytte forskelligt udstyr eller andet udendørs. Camouflagedesignet gør, at presenningen falder perfekt sammen med omgivelserne i de fleste udendørsomgivelser. Den særlige presenning vil også fungere som en flot udsmykning ved fester og messer, når du gerne vil skabe en særlig stemning og følelse af udeliv/natur/militær.Dancover tilbyder et stort udvalg af udendørsprodukter På Dancovershop.com kan du finde alle mulige forskellige slags kvalitetsprodukter til brug ved udendørs aktiviteter, blandt andet en serie med camouflagedesign med telte, presenninger, camouflagenet og vores velkendte FleXtents® foldetelte. Vi tilbyder desuden opbevaringstelte, campingtelte og campingudstyr sammen med et bredt udvalg af møbler, parasoller, terrassevarmere, belysning og andre produkter til udeliv. Har du spørgsmål til vores produkter, kontakt venligst vores Xperter på Dancovershop.com via e-mail, telefon eller Chat.

3150 Hellebæk
i går
Dancover

Terassevarmer

450 kr.

GRAD Elektrisk terrassevarmer: effekt 1000, 1500 og 2000 W, teleskop stang

7400 Herning
29. sep.

Terrassevarmer med gasflaske

500 kr.

Terrassevarmer - bordmodel - højde 1 m sælges. Næsten fuld 11 kg gasflaske incl regulator medfølger.

7500 Holstebro
29. sep.

Terassevarmer

250 kr.

9240 Nibe
29. sep.

Terrassevarmer

200 kr.

Terrassevarmer i ubrudt emballage sælges billigt

9492 Blokhus
29. sep.

Terrassevarmer

800 kr.

Hortus Patio Heater Hænge Model Helt ny, aldrig brugt og i original indpakning Inklusiv fjernbetjening Infrarød Halogen 1800W 230V - 50H Ø: 60 cm

5881 Skårup Fyn
29. sep.

Terrassevarmer

375 kr.

Terrassevarmeren har kun været brugt 5 gange. Med den her enkle, men effektive terrassevarmer behøver du ikke at gå inden døre, men du kan læne dig tilbage i din havestol og nyde de dejlige aftener sammen med dem, du holder af. Uanset om du har altan, terrasse eller er rykket ind i dit orangeri. Byttes gerne med havemøbler, bambus havebord eller lignende!

7500 Holstebro
29. sep.

Camouflagepresenning 5x7m, PVC 450g/m²

1.713,56 kr.

Produktspecifikationer:Bredde: 5,00 m.Længde: 7,00 m.Materiale: PVC 450g/m²Farve: CamouflageUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 17 kg.Camouflagepresenning til mange formålLet og holdbarVandtætKan bruges udendørs permanentCamouflagepresenning til en lang række formål i forbindelse med fritid, hobby eller arbejde. Presenningen er oplagt til alle former for udendørsaktiviteter, hvor den vil fungere perfekt som erstatning for et telt, markise, solsejl eller som effektiv beskyttelse mod regn. Presenningen vil være oplagt at bruge, hver gang du skal gemme eller blot beskytte forskelligt udstyr eller andet udendørs. Camouflagedesignet gør, at presenningen falder perfekt sammen med omgivelserne i de fleste udendørsomgivelser. Den særlige presenning vil også fungere som en flot udsmykning ved fester og messer, når du gerne vil skabe en særlig stemning og følelse af udeliv/natur/militær.Dancover tilbyder et stort udvalg af udendørsprodukter På Dancovershop.com kan du finde alle mulige forskellige slags kvalitetsprodukter til brug ved udendørs aktiviteter, blandt andet en serie med camouflagedesign med telte, presenninger, camouflagenet og vores velkendte FleXtents® foldetelte. Vi tilbyder desuden opbevaringstelte, campingtelte og campingudstyr sammen med et bredt udvalg af møbler, parasoller, terrassevarmere, belysning og andre produkter til udeliv. Har du spørgsmål til vores produkter, kontakt venligst vores Xperter på Dancovershop.com via e-mail, telefon eller Chat.

3150 Hellebæk
i går
Dancover

Terrassevarmer gulvstander

375 kr.

Terrassevarmer, gulvstander, Sotsnipe, afbryder, 1200 W, uden-/indenfor brug, energieffektive infrarøde Golden-rør. Vægtet base, så ej tippe. Væltesikring så slukker. Model 6431100, aluminium. Måler Ø 20 cm og Højde 64 cm. Kun brugt få gange, så meget velholdt og velfungerende. Kan afhentes.

7000 Fredericia
28. sep.

Terrassevarmer

200 kr.

Terrasse varmer

5800 Nyborg
28. sep.

Terrassevarmer

Sælges

Helt ny terrassevarmer, stadig i original indpakning, aldrig brugt.

9681 Ranum
25. sep.

teresse varmer

500 kr.

Teresse varmer sælges. Der er en defekt som skal laves inden man kan bruge den så den sælges som et projekt.

8362 Hørning
23. sep.

Terrasse-varmer

200 kr.

Sælges

5853 Ørbæk
20. sep.

Terrassevarmer

600 kr.

NY - Aldrig brugt. OBS: til gas (gasflaske medfølger IKKE)

5300 Kerteminde
19. sep.

Terrassevarmer

400 kr.

Som ny

6731 Tjæreborg
18. sep.

Terassevarmer

150 kr.

hænger i udestue og har kun været tændt få gange

5700 Svendborg
18. sep.

Joel terassevarmer

475 kr.

Terrasse varmer på ben 2 meter høj ny

5000 Odense C
18. sep.

Terrassevarmer el

650 kr.

Hortus EL terrassevarmer.gulv model Virker perfekt med 3 varmeinstillinger og kan justeres i højden. giver god varme på altan eller indenfor.

4600 Køge
17. sep.

Terrassevarmer

150 kr.

Terrassevarmer sælges Uden regulator og gasflaske 150 kr

5210 Odense NV
16. sep.

Strålevarmer

100 kr.

Nobilux 1500. Til f.eks. overdækket terrasse eller værksted.

6800 Varde
16. sep.

Terrassevarmer

200 kr.

Aldrig brugt, rusten, til gas,regulator og slange med

6800 Varde
tir.

Terrassevarmer

300 kr.

Terrassevarmer 3x300W sælges

5300 Kerteminde
13. sep.

Byd, Virker ok

1.234 kr.

Virker ok.

6670 Holsted
12. sep.

Terrassevarmer silverline 900 IPX4

300 kr.

Silverline terrassevarmer 900 IPX4, der er 2 stykker til sælg, priser 300 kr. Pr. Styk. Brugt 1 gang

2640 Hedehusene
10. sep.

Ny ikke brugt Varme lampe

499 kr.

Ny ikke brugt varme lampe i forpakning ( ny pris 649.-Kr)

5260 Odense S
10. sep.

2 Terrassevarmere

500 kr.

Sælger disse to terrassevarmere da vi ikke har behov for dem og aldrig bruger dem. De fungere som de skal og kommer begge med deres egne fjernbetjening. Hvis du har spørgsmål og er interesseret tøv ikke og spørg ad.

5260 Odense S
9. sep.

Terrasse varmer med grill

700 kr.

Lavet på et smedeværksted. Og i 4mm tykkelse og ristene i 6mm varmebestandig rustfri

9293 Kongerslev
9. sep.

Ny

500 kr.

Aldrig brugt.

6000 Kolding
5. sep.

Dimplex OPH13

400 kr.

Terrassevarmer Dimplex OPH13. Fungerer perfekt, brugt 2 sæsoner i sommerhus.

8361 Hasselager
5. sep.
Side:af 2