Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Haven

18
Galleri annoncer
Græsfrø fra DSV, 10 kg

Græsfrø fra DSV, 10 kg

450 kr.

Specialblanding fra DSV frø. Har fået købt for mange græsfrø til mit projekt. Købt for kr. 595,- pr. sæk. Hurtigt spirende, sygdoms- og stresstolerant blanding.

6270 Tønder
tor.
Drejeblomst blomsterfrø

Drejeblomst blomsterfrø

10 kr.

Frø af hvid drejeblomst. 20 frø sælges for 10 kr. Drejeblomst er en flerårig staude, der bliver 60-80 cm og trives både i sol og halvskygge. Kan sås hele året, og sås de i vinterhalvåret, så spirer de til foråret. Sender gerne. Forsendelse koster 20 kr.

9330 Dronninglund
9. aug.
Blomsterfrø - drejeblomst

Blomsterfrø - drejeblomst

10 kr.

Drejeblomst, frø, Drejeblomst Hvid Frø af drejeblomst hvid. 20 frø sælges for 10 kr. Drejeblomst er en flerårig staude, der bliver 60-80 cm og trives både i sol og halvskygge. Kan sås hele året, og sås de i vinterhalvåret, så spirer de til foråret. Sender gerne. Forsendelse koster 20 kr.

9330 Dronninglund
24. jul.
Azukibønner

Azukibønner

9 kr.

Azukibønner er en af ??de mest proteinrige fødevarer i verden og var en af ??de første sorter, der blev dyrket som spirer. Med den kan du bringe den asiatiske flair ind i dit køkken. Uanset om det er som spirer eller som mikrogrønt, så lad dig blive forkælet med dets værdifulde ingredienser og føl dig som kejseren af ??Kina! Vores Azukibønner er testet for mikrobielle sygdomme, samt 100% økologiske. Mængden af frø pr. portion, passer til en hampefibre måtte i størrelsen: 12,5 x 12,5 cm (60-70 frø). Smag: Adzukibønner har en sødlig syrlig, let bitter smag. Spirerne smager let nøddeagtigt og går mod ærter. Ingredienser: Adzukibønner er forventningsfuldt rige på næringsstoffer og ingredienser. De hører til de mest proteinrige vegetabilske fødevarer. Den er også rig på fibre, indeholder meget jern, calcium, kalium og vitamin A, B, C og E. Det grønne i Adzukibønner er meget rig på lysin og besidder (udover tryptofan) også alle andre essentielle aminosyrer. Anvendelse: rå (ikke før 4. spiringsdag): i salater, på brød, til juice, smoothies eller som dekoration af dine retter, dampet som grøntsager eller som en del af wokpander. Bemærk: Da Adzukibønner, som navnet antyder, hører til bønnerne, må de ikke spises rå før den 4. spiringsdag. Hvis du er usikker, er det bedst at varme dem op inden du spiser. Positive egenskaber: De siges at hjælpe mod nyresygdomme, styrke bindevævet og have en tarmudrensende effekt. For mere information: www.tinygrow.dk

5220 Odense SØ
21. jul.
Juliana Drivhusbord

Juliana Drivhusbord

1.650 kr.

Juliana drivhusbord/plantebord Bordet har ingen skader eller defekter, næsten som ny plantebordet er integreret direkte i juliane drivhuset, så det tager mindst muligt plads. Det giver et ideelt sted til opbevaring af spirrende planter, krukker og lignende. Plantebordet er udformet med en høj kant, hvorved krukker og andre skrøbelige ting ikke umiddelbart kan vælte ned og gå i stykker. Ny pris 1950 kr.

6700 Esbjerg
4. aug.

Søde og saftige rabarberplanter

10 kr.

Fine søde og saftige rabarberplanter, der får lange søde røde stængler, som er rigtige gode til saft, bagværk, desserter og syltetøj/grød. (MIDLERTIDIG UDSOLGT KOMMER IGEN TIL EFTERÅRET FORUDBESTILLING KAN ANGERES) Det er en god gammel sort - vi ved ikke hvilken? Da den har været her længere end vi har. Store planter i rengjort 10 liters spand koster 20 kr. Rabat 3 stk. for 50 kr. Mindre planter, men stadig fuldt rodnet med spirer i 15-20 cm potte koster 10 kr. Rabat 3 stk. for 25 kr. Hvis man bare ønsker stænglerne så har vi dem til salg når sæsonen starter til foråret, se anden annonce.

5450 Otterup
4. aug.

6 Foxtail Palmefrø inkl. levering.

100 kr.

Vi fik høstet nye "Rævehaler" i weekenden og de er pakket og klar i Odense. (Levering er gratis) Skriv i besked, svarer ikke på opkald eller sms (på arbejde) Få en liste tilsendt med alle mine 75+ forskellige sjældne frø. Skriv "liste" i kommentar eller i besked. (Betal med PayPal (sikker betaling) og få 25% rabat på alt) Se ? SpireSørens? flotte danske planter og spirevejledning billeder. 100% Spiringsgaranti. Nemt Vinterprojekt. Giv nogen en gave de ikke man købe i et plantecenter ellers. Så fik jeg igen samlet, renset, tørret, pakket, fået eksporttilladelse, importtilladelse, alle danske tilladelser og har 12 poser til salg. Mine nemmeste da de spirer 100% normalt. Ikke invasive og tilladte at importere og dyrke i Danmark. For at importere frø skal man have tilladelse. Så dem nu og så ind i garagen, kælderen eller stuen til vinter. Eller sæt en TIPI på (billeder) Foxtail er som navnet antyder, meget busket som en rævehale. De er flotte og gror ret hurtigt. Sæt event. en "tipi" på i vinter perioden. (billede) eller afskærm dem. Får de sol, varme og god muld vil de kunne gro endnu hurtigere. Alle er samlet af mig fra mit træ (billeder) Ved hård vinter stiller man dem i en kælder eller garage, så vil de komme til foråret igen. Man kan self. have den i en krukke indenfor. Event. en "tipi" til at dække dem i haven. Har andre sorter, skriv "Liste" i kommentar, så sender jeg en liste uden købetvang eller irriterende købepres. Mange af disse kan ikke købes andre steder, slet ikke i danmark/EU Jeg hjælper gerne. Alle er samlet i min have og jeg gror dem alle selv, pakker selv og sender selv. Levering er gratis. Spirer ingen kan man altid få nye tilsendt.

5220 Odense SØ
7. jul.

Salat marokkansk (malva-salat) øko-frø

8 kr.

Her i landet meget sjælden type af salat og spinat, mens den er meget almindelig og bruges meget i Japan. Den er nem at dyrke og stiller ikke særlige krav til havejorden. Frøene kan sås året rundt, planterne spirer hurtigt frem og vokser hurtigt op. Bladene kan høstes til salat og spinat når det blot ikke er frostvejr. Bladene fra de helt spæde planter er en delikatesse og anvendes som såkaldt minileaf-salat. De lidt ældre og større blade har en behagelig rund nøddeagtig smag og egnede overalt hvor man bruger salat og spinat i husholdningen. 8 frø 8 kr. En større portion frø koster 26 kr og indeholder mindst 50 frø, som dækker forbruget af denne lækre salattype i løbet af sommeren,

4000 Roskilde
23. jul.

Vidunderblomst - frø ;-)

Sælges

Store planter, der blomstrer i flere uger. Disse frø giver blomster i en smuk, pink nuance. Vidunderblomsten åbner sine trompetformede blomster sidst på dagen (på engelsk kaldes den da også four o?clock) og blomstrer natten igennem. Hver blomst holder kun et døgn, men der kommer hele tiden masser af nye knopper og blomster. Vidunderblomsten kan dyrkes som etårig sommerblomst, men den kan også sagtens dyrkes som flerårig, da den danner knolde - som georginer. Knoldene tåler dog ikke den danske vinter og skal derfor graves op og gemmes frostfrit . Hvis man dyrker den i krukke, kan man nøjes med at opbevare krukken med knolden frostfrit. Kan sås fra februar-marts til hen på forsommeren. . Læg frøene i blød i lunkent vand natten over - det fremmer spiringen. Derefter sås de i almindeligt pottemuld i ca. 1-2 cm?s dybde og stilles ved stuetemperatur. Normalt spirer de i løbet af 8-10 dage. Hvis man forspirer tidligt, vil den allerede det første år give pænt mange blomster. Prisen er 10 kr. for 8 frø :-)

6400 Sønderborg
4. aug.

Marrokansk spinat (Malva-salat)

28 kr.

Her i landet meget sjælden type af salat og spinat, mens den er meget almindelig og bruges meget i Japan. Den er nem at dyrke og stiller ikke særlige krav til havejorden. Frøene kan sås året rundt, planterne spirer hurtigt frem og vokser hurtigt op. Bladene kan høstes som blade til frisk salat eller spinat når det blot ikke er frostvejr. Bladene fra de helt spæde planter er en delikatesse og anvendes som såkaldt minileaf-salat. De lidt ældre og større blade har en behagelig rund nøddeagtig smag og egnede overalt hvor man bruger salat og spinat i husholdningen. Kan nedfryses på samme måde som spinat. 8 frø koster 8 kr. En større portion frø indeholder ca. 50 frø koster 26 kr, som dækker forbruget af denne lækre salattype i løbet af sommeren og sår man to portioner har man også til fryseren og vinterhalvåret.

4000 Roskilde
23. jul.

Stor Siv

300 kr.

Miscanthus floridus Giganteus - Elefantgræs Du køber 1 stk. 50 cm i diameter Et fuldvoksent eksemplar af denne store græs, vil give enhver have en tropisk effekt. Selv i meget kolde og snefyldte vintre, vil elefantgræsset forblive oprejst. Denne græs er en gigant indenfor prydgræsser. I vores klimazone blomstre elefantgræssen ikke, men med dens potente positur, hvem lægger så vægt på en blomstring Den er meget hårdfør. Bladene er grønne og ca. 3 cm brede. Bliver ca. 280 - 370 cm høj. Den ideelle placering er fuld sol og fugtigt næringsrig jord. Den tåler dog mange forskellige jordtyper. Er moderat tørke tolerant. Forbliver oprejst efter storm og sne. Klippes ned, når de første spire kan ses. Klip til ca. 20 cm. Giganteus er klassikeren fra 1970´ernes haver. Den kræver meget plads, men er en utrolig prydgræs. Opret, stabil og kraftigvoksende. Vi aftaler opgravning af klump ved betaling.

7000 Fredericia
7. aug.

Plantefrø

10 kr.

83. Judaspenge (Lunaria annua) 84. Kamille, vellugtende (Matricaria recutita) 85. Marietidsel (Silybum maranium) 86. Morgenfrue (Calendula officinalis) blandede farver 87. Morgenfrue (Calendula officinalis) orange 88. Opium-valmue (Papaver somniferum) rød 89. Solsikke høj (Helianthus annuus) høje, blandede 90. Stolt kavaler (Cosmos bipinnatus) blandede farver 91. Tragtsnerle (Ipomea purpurea) blålilla 92. Vidunderblomst (Mirabilis jalapa) blandede farver 93. Vidunderblomst (Mirabilis jalapa) gul 94. Vidunderblomst (Mirabilis jalapa) hvid 95. Vidunderblomst (Mirabilis jalapa) rød 96. Voksurt (Cerinthe major ´Purpurescens´) Grøntsager: 97. Citronagurk 98. Stangbønner Vi sælger frø fra egen have. Der er fra 10 til utroligt mange frø pr. pose. Hver pose koster 10 kr. Sender gerne, det koster 12 kr i porto, der kan være mange poser i en kuvert. Vi sår gerne her tidligt forår og lader frøene passe sig selv i potter, og så spirer de, når de er klar. Dem, der gerne vil have kulde, får det, og de andre venter til det bliver lunere. Vi sår i kold udestue eller sætter dem ud beskyttet under nogle buske. Der kan være 20 billeder pr annonce, så jeg har flere annoncer med plantefrø.

5600 Faaborg
i går

Broccoli

3 kr.

Denne økologiske broccoli er en anden superfood blandt spirer og mikrogrøntsager. På grund af dets nyopdagede ingredienser, anses den for at være en kilde til stærkere immunforsvar. Vores broccolifrø er testet for mikrobielle sygdomme, samt 100% økologiske. Mængden af frø pr. portion, passer til en hampefibre måtte i størrelsen: 12,5 x 12,5 cm (600-650 frø). Smag: Broccoli mikrogrønt smager af broccoli med sin krydrede, pikante smag, som også minder lidt om kinakål. Ingredienser: Broccolien er kendetegnet ved et højt indhold af antioxidanten sulforafan, et sundhedsmæssigt værdifuldt sennepsglykosid (op til 100 gange højere, end modne broccoligrøntsager). Den indeholder sennepsolie og svovlforbindelser (kaldet glucosinolater). Derudover indeholder broccoli mikrogrønt rigeligt med mineraler: chrom, jern, fluor, jod, kalium, calcium, kobber, mangan, magnesiumnatrium, fosfor og zink. Ud over dette, så indeholder mikrogrønten også vitaminer som: B1, B2, B3, B6, C, E, K og provitamin A, som samt de værdifulde sekundære plantestoffer: flavonoider, isoflavonoider, glucosinolater, polyfenoler, sennepsolier og caroten. Anvendelse: Rå: i salat, på brød, til juice, smoothies, urtekvark eller som dekoration af dine retter. Dog er der ingen begrænsninger på, hvordan man vil nyde sin mikrogrønt. Positive egenskaber: antibakteriel, afgiftende, anti-inflammatorisk, sænker blodsukkeret. For mere information: www.tinygrow.dk

5220 Odense SØ
21. jul.

Rucola

4 kr.

Rucola ? også kaldet salatrucola ? er hovedsageligt kendt i det italienske køkken som en krydret salatingrediens. Den hører til de slimdannende frø, så man bør ikke dække frøene til for at spire og sprøjte dem dagligt med vand. Vores rucolafrø er testet for mikrobielle sygdomme, samt 100% økologiske. Mængden af frø pr. portion, passer til en hampefibre måtte i størrelsen: 12,5 x 12,5 cm (1500-1700 frø). Smag: Som de fleste kålplanter har den friske rucola en aromatisk og krydret smag. Da rucolagrøn har en ret intens smag, er en lille mængde nok til at give retter eller salater dens nøddeagtige aroma. Ingredienser: Den indeholder en masse sennepsolier, folinsyre, er rig på vitamin A, B1, B2, B3, C og D samt mineralerne kalium, calcium og fosfor. Anvendelse: rå: i salater, på brød, smoothies, urtekvark og passer særligt godt til middelhavskøkkenet. Bemærk: Der dannes hvide mikrorødder, som venligst ikke forveksles med skimmelsvamp. Hvis du lider af problemer med skjoldbruskkirtlen, bedes du kun bruge dette mikrogrønt i meget små doser, da det har et meget højt jodindhold. Positive egenskaber: Stimulerer fordøjelsen, diuretikum, inkluderet folinsyre er nødvendig for den problemfrie funktion af røde blodlegemer og immunceller. Det siges også at forebygge hjerteanfald, slagtilfælde og demens. For mere information: www.tinygrow.dk

5220 Odense SØ
21. jul.

Plante frø

10 kr.

63. Skønhedsøje (Coreopsis grandiflora) 64. Solhat (Rudbeckia fulgida) 65. Sporebaldrian (Centranthus ruber) rødlilla 66. Staudesalvie (Salvia nemorosa 'Violetkönigin) 67.Sten-ærenpris (Veronica prostrata) 68. Stenurt, japansk (Sedum cauticola) 69. Stokrose (Alcea sp.) blandet 70. Stokrose (Alcea sp.) lyserød 71. Strand-limurt (Silene maritima) 72. Sæbeurt, lav (Saponaria ocymoides) 73. Tjærenellike (Lychnis viscaria) 74. Viol, plettet (Viola sororia 'Freckles') 75. Vår-fladbælg (Lathyrus vernus) lilla 76. Vår-fladbælg (Lathyrus vernus) lyserød Enårige/sommerblomster: 77. Appelsintagetes (Tagetes tenuifolia) 78. Citrontagetes (Tagetes tenuifolia) 79. Fløjlsblomst (Tagetes sp.) blandet 80. Forglemmigej (Myosotis sp.) blå og hvid 81. Guldvalmue, californisk (Eschscholzia californica) 82. Hjulkrone (Borago officinalis) Vi sælger frø fra egen have. Der er fra 10 til utroligt mange frø pr. pose. Hver pose koster 10 kr. Sender gerne, det koster 12 kr i porto, der kan være mange poser i en kuvert. Vi sår gerne her tidligt forår og lader frøene passe sig selv i potter, og så spirer de, når de er klar. Dem, der gerne vil have kulde, får det, og de andre venter til det bliver lunere. Vi sår i kold udestue eller sætter dem ud beskyttet under nogle buske. Der kan være 20 billeder pr annonce, så jeg har flere annoncer med plantefrø.

5600 Faaborg
i går

Plante frø

10 kr.

43. Lupin (Lupinus hybrid) lyserød med mørkere fane 44. Løvehale (Phlomis russeliana) 45. Løvstikke (Levisticum officinale) 46. Mandstro, russisk (Eryngium planum) 47. Marieklokke (Campanula medium) blandede farver 48. Middagsblomst (Delosperma sp.) pink 49. Montbretia (Crocosmia sp.) rød 50. Nellikerod (Geum hybrid) orange 51. Potentil, gul (Potentilla recta) 52. Potentil, indisk (Potentilla nepalensis) 53. Potentil, rød (Potentilla atrosanguinea) 54. Pragtkærte (Gaura lindheimeri) 55. Pragtskær (Liatris spicata) Lampepudser, hvid 56. Pragtskær (Liatris spicata) Lampepudser, lilla 57. Purpursolhat (Echinacea purpurea) mørkrosa 58. Purpursolhat (Echinacea purpurea) orangerød 59. Raketblomst (Kniphofia uvaria) kæmperaketblomst 60. Ridderspore (Delphinium hybrid) blålilla 61. Rypelyng (Dryas octopetala var. Integrifolia) 62. Skov-valmue (Meconopsis cambrica) valmuesøster Vi sælger frø fra egen have. Der er fra 10 til utroligt mange frø pr. pose. Hver pose koster 10 kr. Sender gerne, det koster 12 kr i porto, der kan være mange poser i en kuvert. Vi sår gerne her tidligt forår og lader frøene passe sig selv i potter, og så spirer de, når de er klar. Dem, der gerne vil have kulde, får det, og de andre venter til det bliver lunere. Vi sår i kold udestue eller sætter dem ud beskyttet under nogle buske. Der kan være 20 billeder pr annonce, så jeg har flere annoncer med plantefrø.

5600 Faaborg
i går

Plante frø

10 kr.

21. Fingerbøl (Digitalis purpurea) blandede farver 22. Fingerbøl (Digitalis purpurea) hvidlig 23. Fingerbøl (Digitalis purpurea) purpurfarvet 24. Græslilje, gul (Sisyrinchium californicum) 25. Gyldenlak ( Erysimum cheiri) blandede farver 26. Hampstokrose (Althea cannabina) 27. Haveklinte (Lychnis coronaria) hvid 28. Haveklinte (Lychnis coronaria) rødlilla 29. Jakobstige (Polemonium caeruleum 'Blue Pearl') 30. Kalkkarse (Arabis collina rosea) 31. Klokke, nøgleblomstret (Campanula glomerata) 32. Knopurt, stor (Centaurea scabiosa) 33. Kodriver (Primula sp.) blandede farver 34. Kokarde (Gaillardia aristata 'Kobold') 36. Kæmpevalmue (Papaver orientale) rødorange 37. Kæmpeverbena (Verbena bonariensis) 38. Latyrus, flerårig (Lathyrus latifolius) hvid, uden duft 39. Latyrus, flerårig (Lathyrus latifolius) lyserød, uden duft 40. Lupin (Lupinus hybrid) blandede farver 41. Lupin (Lupinus hybrid) blåviolet med rødviolet fane Vi sælger frø fra egen have. Der er fra 10 til utroligt mange frø pr. pose. Hver pose koster 10 kr. Sender gerne, det koster 12 kr i porto, der kan være mange poser i en kuvert. Vi sår gerne her tidligt forår og lader frøene passe sig selv i potter, og så spirer de, når de er klar. Dem, der gerne vil have kulde, får det, og de andre venter til det bliver lunere. Vi sår i kold udestue eller sætter dem ud beskyttet under nogle buske. Der kan være 20 billeder pr annonce, så jeg har flere annoncer med plantefrø.

5600 Faaborg
i går

Staudefrø

10 kr.

1. Akeleje, almindelig (Aquilegia vulgaris) fyldt violet-hvid 2. Akeleje, almindelig (Aquilegia vulgaris) fyldt lyserød 3. Akeleje, almindelig (Aquilegia vulgaris) fyldt hvid-lyserød 4. Akeleje, almindelig (Aquilegia vulgaris) blå-hvid 5. Akeleje, almindelig (Aquilegia vulgaris) enklet blå 6. Akeleje, almindelig (Aquilegia vulgaris) enkelt violet 7. Akeleje, almindelig (Aquilegia vulgaris) enkelt lyserød-hvid 8. Akeleje, almindelig (Aquilegia vulgaris) fyldt rødviolet-hvid 9. Akeleje, almindelig (Aquilegia vulgaris) blandet 10. Anemone, blå (Hepatica nobilis) 11. Anisisop (Agastache sp.) indianermynte, blade lugter og smager af lakrids 12. Bakkenellike (Dianthus deltoides ?Albus?) hvide blomster 13. Bakkenellike (Dianthus deltoides) pink-røde blomster 14. Balkan-anemone (Anemone blanda) 15. Bjergmynte (Calamintha nepeta) 16. Blåhat, makedonsk (Knautia macedonica) 17. Blåøje (Sisyrinchium angustifolium ?Album?) hvide blomster 18. Blåøje (Sisyrinchium angustifolium) blå blomster 19. Dagøje (Heliopsis helianthoides var. Scabra) 20. Engelsk græs (Armeria maritima) pink Vi sælger frø fra egen have. Der er fra 10 til utroligt mange frø pr. pose. Hver pose koster 10 kr. Sender gerne, det koster 12 kr i porto, der kan være mange poser i en kuvert. Vi sår gerne her tidligt forår og lader frøene passe sig selv i potter, og så spirer de, når de er klar. Dem, der gerne vil have kulde, får det, og de andre venter til det bliver lunere. Vi sår i kold udestue eller sætter dem ud beskyttet under nogle buske. Der kan være 20 billeder pr annonce, så jeg har flere annoncer med plantefrø.

5600 Faaborg
i går