Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Sandkasse

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Sandkasse med låg og siddeplads
  I dag 300,-
  Sandkasse med låg
  I går 150,-
  Plus sandkasse
  I går 200,-
  Hvidt sand/strandsand
  d. 20.01 25,-
  Sandkasse i træ
  Sandkasse i træ, Træ sandkasse med net Fyld sand i sandkassen og find skovl, spand og forme frem. For nu skal der bygges høje sandslotte og laves lækre sandkager til mor og far. Brug oceaner af tid med sjov leg i sandkassen og sæt det medfølgende net på, når du er færdig med at lege. Inklusiv sort sandkassenet som nemt trækkes på Smarte indbyggede siddepladser Kan bruges som blomsterbed når børnene er store Sjov sandkasseleg Se lige mig mor! Jeg kan bygge et kæmpe sandslot. Vil du smage min sandkage mor? Jeg kan også lave en kop sandkaffe. En sandkasse er guld værd for børn, som kan bygge og forme sand i flere timer. Sandleg opfordrer dels til sjov rolleleg, men også til kreativ leg. Den sekskantede sandkasse er lavet i trykimprægneret fyrretræ. Brug det medfølgende sorte sandkassenet og undgå at katten bruger sandkassen som kattebakke samt at blade og andet skidt kommer ned i sandet. Sandkassen leveres usamlet med monteringsvejledning. Køb ca. 250-300 kg til sandkassen. Der leveres til hele landet, dog undtaget ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund, for at chaufføren kan levere. Det forbliver chaufførens beslutning, hvor aflæsning vil foregå. Som regel gælder aflæsning ved nærmeste faste vej. Det er naturligt, at man som kunde ønsker varen leveret så tæt på det sted, hvor varen skal opbevares, som muligt, men erfaringsmæssigt ved chaufføren alt om, hvornår en aflæsning bliver risikabel, hvornår den kan føre til knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Vi beder Dem derfor respektere chaufførens afgørelse og acceptere det aflæsningssted, som chaufføren vælger.
  d. 20.01 869,-
  Sandkasse med justerbart tag grøn
  d. 20.01 475,-
  Sandkasse med justerbart tag blå
  d. 20.01 475,-
  Sandkasse / legehus med tag grøn
  d. 20.01 699,-
  Plus sandkasse - Pipe - Sort
  Plus sandkasse - Pipe - Sort, Pipe sandkasse fra Plus Små børn elsker sandkasser. De giver sig i kast med både sandslotte og sandkager i alle mulige afskygninger. Men en sandkasse er mere end god leg, den udfordrer også børnene og styrker deres udvikling. Så hvorfor ikke investere i en sandkasse, der kan stå hjemme i haven? Robust konstruktion Inkl. fiberdug og overdækningsnet CE godkendt Sandkasse i gode materialer Pipe sandkassen er i gode, gedigne materialer og har et råt udtryk. Plankerne er i trykimprægneret træ og er grundmalet sort. Hjørnemodulerne er i galvaniseret stål med en top i genbrugsgummi. Møtrikkerne, som sandkassen samles med, kan skjules med de medfølgende møtrikhætter. Til sandkassen hører en fiberdug, som placeres i bunden, inden der fyldes sand i sandkassen. Derudover medfølger et overdækningsnet, som kan holde div. dyr ude af sandkassen, når den ikke er i brug. Sandkassen er CE mærket. Dette er en tilkendegivelse af, at varen er konstrueret og fremstillet i overensstemmelse med de fælles europæiske sikkerheds-krav i normen DS/EN 71-8 til privat brug. Bemærk venligst Sand medfølger ikke. Denne vare leveres til hele landet, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 20.01 999,-
  Sandkasse i træ
  Sandkasse i træ, Sandkasse i træ med sandkassenet Sandkassen indbyder til mange sjove udendørstimer med sandleg. Med til sandkassen følger et sort sandkassenet, der nemt trækkes over sandkassen, når den ikke er i brug. Dette forhindrer katte i at bruge sandkassen som kattebakke samt forhindrer blade og andet skidt i, at komme ned i sandet. Sandkasse med siddepladser Inklusiv sandkassenet Sjov udendørsleg Byg sandslotte og sandkager i timevis Se mor og far! Jeg har bygget et kæmpe sandslot. Vil I smage mine sandkager? Nyd synet når de små skaber kreative former og figurer i sandet. Køb fx en skovl, lidt sandlegetøj og en spand og du vil se kreative formationer udforme sig i sandet. Når børnene er blevet for store eller har mistet interessen for sandleg, kan du nemt omdanne sandkassen til et blomsterbed. Sandkassen er lavet i trykimprægneret fyrretræ. Den leveres usamlet med samlevejledning. Køb ca. 450-500 kg sand til sandkassen. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 20.01 799,-
  Sandkasse i komposit
  Sandkasse i komposit, Vedligeholdelsesfri sandkasse med net Fyld sand i komposit sandkassen og find skovl, spand og forme frem. For nu skal der bygges høje sandslotte og laves lækre sandkager til mor og far. Brug oceaner af tid med sjov leg i sandkassen og sæt det medfølgende net på, når du er færdig med at lege. Inklusiv sort sandkassenet som nemt trækkes på Smarte indbyggede siddepladser Kan bruges som blomsterbed når børnene er store Sjov sandkasseleg uden vedligeholdelse Se lige mig mor! Jeg kan bygge et kæmpe sandslot. Vil du smage min sandkage mor? Jeg kan også lave en kop sandkaffe. En sandkasse er guld værd for børn, som kan bygge og forme sand i flere timer. Sandleg opfordrer dels til sjov rolleleg, men også til kreativ leg. Den sekskantede sandkasse er lavet i komposit, som er en blanding af plast og træ, der gør sandkassen vedligeholdelsesfri. Brug det medfølgende sorte sandkassenet og undgå at katten bruger sandkassen som kattebakke samt at blade og andet skidt kommer ned i sandet. Sandkassen leveres usamlet med monteringsvejledning. Køb ca. 250-300 kg sand til sandkassen. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 20.01 1.499,-
  Sandkasse med justerbart tag rød
  d. 20.01 475,-
  Sandkasse i komposit
  Sandkasse i komposit, Vedligeholdelsesfri sandkasse i komposit Sandkassen er lavet i sort komposit, der er et robust materiale, der gør sandkassen vedligeholdelsesfri. Med til sandkassen følger et sandkassenet, der nemt trækkes over sandkassen, når den ikke er i brug. Dette forhindrer katte i at bruge sandkassen som kattebakke samt forhindrer blade og andet skidt i, at komme ned i sandet. Vedligeholdelsesfri sandkasse Inklusiv sandkassenet Sjov udendørsleg Byg sandslotte og sandkager i timevis Se mor og far! Jeg har bygget et kæmpe sandslot. Vil I smage mine sandkager? Nyd synet når de små skaber kreative former og figurer i sandet. Køb fx en skovl, lidt sandlegetøj og en spand og du vil se kreative formationer udforme sig i sandet. Når børnene er blevet for store eller har mistet interessen for sandleg, kan du nemt omdanne sandkassen til et blomsterbed. Sandkassen leveres usamlet med samlevejledning. Køb ca. 450-500 kg sand til sandkassen. Der leveres til hele landet, dog undtaget ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund, for at chaufføren kan levere. Det forbliver chaufførens beslutning, hvor aflæsning vil foregå. Som regel gælder aflæsning ved nærmeste faste vej. Det er naturligt, at man som kunde ønsker varen leveret så tæt på det sted, hvor varen skal opbevares, som muligt, men erfaringsmæssigt ved chaufføren alt om, hvornår en aflæsning bliver risikabel, hvornår den kan føre til knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Vi beder Dem derfor respektere chaufførens afgørelse og acceptere det aflæsningssted, som chaufføren vælger.
  d. 20.01 1.299,-
  Sandkasse / legehus med tag blå
  d. 19.01 699,-
  Katte skræmmer
  Katte skræmmer, Monter denne i sandkassen lige under kanten og du holder katte væk, sluk nemt for den når børnene skal lege. Dyrskræmmer til have, VOSS.sonic 2000 Led Blitz med ultralyd og Animal Repeller af den nyeste generation. Den eneste af sin art med miljøvenlig solcelleopladning eller alm-opladning. En fælles gene er dyr i haven, i gården, carport, på skraldespande, sandkassen på loftet, etc. Virke område 50 m2. Bevægelses sensor rækker 9 meter. (nogle steder skal der sættes fler op for at dække et område) Den VOSS.sonic 2000 holder uønskede besøgende dyr let væk fra disse områder. Med kombinationen af ultralyd, lydsekvenser og omskiftelig LED-blitz funktion, kan du nå en meget høj udvisning af dyr til andre områder. Med denne dyreskræmmer beskytter du fortove, terrasser og sandkasser mod uønskede gæster og deres efterladenskaber. Apparatet virker mod hunde, katte og fugle og kan anvendes både inden- og udendørs. Så snart bevægelsesdetektor er aktiveret, til enheden sende en gruppe af lydsignaler, hvis frekvenser er baseret på de aktuelle indstilling starter. Dyrene ikke kan tilpasse sig de stadigt skiftende grupper af sonisk og ultrasonisk placeret. De er tvunget til at forlade området. Den omskiftelige LED-blitz øger afskrækkelse Anvendelse: Forsvar mod hunde, katte, væsler, vaskebjørne, rotter, kaniner, hjorte, ræve, vildsvin osv velegnet til indendørs og udendørs installation Særlige kendetegn: automatisk udløsning ved bevægelse stort dynamikområde højfrekvent højttaler incl. høj kvalitet signalsender elektronik konstant forandring ultralydsfrekvenser uskadelige for mennesker og dyr, uden gift og kemikalier Se også mårspray til motorrum - Vildtalarm til montering på bil og reducere skader på bil - mc - lastbil så du ikke rammer rådyr i trafikken. www.bilius.dk info@bilius.dk tlf 40218640
  d. 16.01 299,-
  SANDKASSE
  d. 15.01 800,-
  Trillebør med 5 stk. Haveredskaber
  d. 14.01 60,-
  Søger sand
  d. 05.01 Sælges
  traktordæk
  d. 03.01 75,-
  Sandkasse legetøj. Mellenstor størrelser
  d. 17.12 80,-
  Mariehøne Sandkasse
  d. 06.12 300,-